ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 25 July 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΔΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΗΘΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
http://www.easy-share.com/1916902530/ΕΚΤΑΚΤΗ.pdf4 comments:

Anonymous said...

(πριν από 5 ώρες) (Έγκριση σε εκκρεμότητα)
Έγκριση | Κατάργηση | Αποκλεισμός χρήστη | Ανεπιθύμητο
Όντας συνδρομητής στον thisabre και στην Ο.Ε.Α. δεν χρειάζεσαι την φιλία μου.Έφυγα λοιπόν από φίλος σου και περίμενε τους σαυροειδής ''Ανδρομέδιους'' που έκαναν εμφύτευση τσιπ στον Φιλιππόπουλου να σε σώσουν το 2012 που θα έρθουν.
ΜΗΝΥΜΑ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE.
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.

Anonymous said...

Εάν πραγματοποιηθεί η συνάντηση θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα!

Ελπίζω οι Γ.Α.Δ.Α./Ε.Υ.Π./Κ.Υ.Π. κλπ να μην περιπλέξουν καταστάσεις ή προκαλέσουν προβλήματα σε κόσμο. Θα ήταν εντελώς αχρείαστο.

loukhs said...

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΑΡΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΑΣΣΟΥ ΜΕ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΡΑΝΤΑΡ?ΕΘΕΑΘΗ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ(ΣΩΘΗΚΑΜΕ).ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ?

loukhs said...

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΕΡΙ ΟΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ)ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΦΙΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΑΡΙΟ ΜΕ ΣΚΟΥΡΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΡΑΝΤΑΡ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΘΑΣΣΟΥ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ.ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ(ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ).ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ?(ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ)

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις