ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 29 July 2011

ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ 2012"

ΣΤΙΣ 21/7/2011 ΠΙΆΣΤΗΚΕ ΥΠΉΚΟΟΣ ΚΊΝΑΣ (ΚΟΙΝΏΣ ΣΑΥΡΑ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΜΑΪΜΟΎΣ) ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ ΌΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΒΑΛΊΤΣΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΊΧΕ 75.000 ΕΥΡΏ..

Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΆΛΕΣΕ ΤΟ "ΣΔΟΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΊ Η ΠΡΟΈΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΆΤΩΝ.
ΤΕΛΙΚΆ ΤΟΝ ΆΦΗΣΑΝ ΕΛΕΎΘΕΡΟ, ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΧΈΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΈΘΗΚΑΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΤΗΣ ΤΡΆΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΊ Η ΓΝΗΣΙΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΊ ΕΆΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΆ ΤΟΥ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΤΟΥ, Η ΠΡΟΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ.
ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΚΑΤΑΛΉΓΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΈΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ.

ΡΩΤΆΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΟΥΣ ΥΠΆΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ "ΣΔΟΕ":
ΕΆΝ ΕΜΕΊΣ ΠΗΓΑΊΝΑΜΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΊΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΎΠΤΑΤΕ ΌΤΙ ΕΊΧΑΜΕ 75.000 ΕΥΡΏ ΣΤΗΝ ΒΑΛΊΤΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΉΝΑΤΕ ΕΛΕΎΘΕΡΟΥΣ;;
ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΡΙΝΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΉΚΑΜΕ, ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΜΕΤΑΦΈΡΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΛΊΤΣΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΈΣΩ ΤΡΑΠΈΖΗΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΎΣΑΤΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΑΎΡΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΆ ΘΑ ΚΆΝΑΤΕ.
ΤΟΝ ΚΙΝΈΖΟ ΤΟΝ ΑΦΉΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΕΥΡΏ ΧΩΡΊΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΆ, ΠΑΡΑΝΌΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΙΆΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΈΡΕΙ ΜΑΎΡΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑΤΊ ΕΆΝ ΉΤΑΝ ΝΌΜΙΜΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΈΦΕΡΕ ΜΈΣΩ ΤΡΑΠΈΖΗΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΌ.
ΠΩΣ ΚΎΡΙΟΙ ΤΟΥ "ΣΔΟΕ" ΜΆΘΑΤΕ ΕΣΕΊΣ ΌΤΙ ΤΟ ΠΟΣΌΝ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ ΜΗ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ;;
ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΑΤΕ;;
ΓΙΑΤΊ ΤΟΝ ΑΦΉΣΑΤΕ ΕΛΕΎΘΕΡΟ;;
ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΆΣΑΤΕ ΑΥΤΟΦΌΡΩ ΚΑΘΏΣ Η ΚΑΤΟΧΉ ΜΑΎΡΟΥ ΧΡΉΜΑΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΌ ΑΔΊΚΗΜΑ;; ΕΆΝ ΥΠΟΘΈΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΟ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ;;

ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ :

Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ "ΣΔΟΕ" (ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ) ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ'' ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΑΠΑΛΑΓΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗ ΕΛΕΧΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Φ.Π.Α. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ "ΣΔΟΕ" ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΣΚΥΨΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ "ΝΑΙ" ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΔΟΛΙΩΣ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ.
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΩΓΟ ΤΟ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ'' ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ - ΤΟΞΙΚΑ ΣΑΒΟΥΡΟ-ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΔΩ. ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΗΓΗ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΨΕΥΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ (ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ) ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΕ 30+ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΤΣΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΘΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΣΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΑΛΕΟΣ ΛΑΟΣ - ΜΕΤΟΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΟΙΝΩΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ... ΕΙΧΑΤΕ ''ΑΞΙΟΥΣ'' ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΘΑΚΕΣ. (ΤΥΠΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ "ΙΚΑ", ΑΛΚΟΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΠΡΩΙ - ΠΡΩΙ)
ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΛΛΉΝΕΣ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ.
ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΥΝΑΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΦΙΛΕΤΑ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ: "ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ" (ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΞΑΡΤΏΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΟΙΝΩΣ ...ΣΟΥΖΑ, ΑΝΟΗΤΟΙ ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ (ΚΟΙΝΩΣ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ") ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ - ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ (60-70%) ΣΤΟΥΣ ΚΥΝΑΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ'' ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ) ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ (;;;) ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΥΠΝΑΛΕΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑZEI ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΧΗΜΕΝΕΣ ΔΟΛΙΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ: Π.Α.Σ.Ο.Κ., Ν.Δ.,ΛΑ.Ο.Σ.,Κ.Κ.Ε.,ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΗΡΛΙΚΙ ΕΞΑΙΡΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ "ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ" ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ...ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΛΟΥΤΟΥ (Π.Χ. Ο.Τ.Ε., Δ.Ε.Η., ΛΑΡΚΟ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Κ.Τ.Λ.) ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΕΤΣΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ.
ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΥΠΝΑΛΕΟΙ, ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ, ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ Λ'ΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ 513 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ.ΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΗ ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΤΟ ΔΙΑΡΕΣΟΥΜΕ ΔΙΑ 341 ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΑ 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.
ΟΤΑΝ ΚΟΨΑΝΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.
ΤΩΡΑ ΤΑ 30 ΔΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΣΑΡΚΩΝΟΥΝ ΒΙΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ, ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 30% ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (!!!)
ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ Ε.Σ.Π.Α. (ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ) ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ "ΔΕΚΟ" (ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ) ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟ Ε.Σ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝ "ΔΕΚΟ" ΑΠΟ ΤΟ Ε.Σ.Π.Α ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ε.Σ.Π.Α. ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Υ.Γ.1: ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Κ.Τ.Λ.
ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Υ.Γ.2.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΕΡΙ ΚΙΝΕΖΟΥ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Ή ΜΗ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ E-MAIL ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ achilleas108@yahoo.gr (ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ")

KINEZOΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ 75000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=840533&srv=127

ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε., Ι.Κ.Α. Τ.Ε.Β.Ε. (Ο.Α.Ε.Ε.),Τ.Μ.Ε.Δ.Ε.,Ο.Γ.Α. ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
http://www.capitalinvest.gr/info.php?product_id=94

ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
http://www.eranistis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=313:2010-11-15-15-44-24&catid=34:2010-06-19-20-13-32&Itemid=54

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=629837

ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%AD%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%C2%AB%CE%BE%CE%B5%CF%86%CF%8C%CF%81%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%B1%C2%BB-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89%CE%BD

ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΧΑΣΑΝ 513 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ
http://logioshermes.blogspot.com/2011/07/513-1999-2000.html

ΖΗΤΗΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/04/blog-post_8083.html

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/blog-post_04.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις