ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 22 July 2011

ΆΜΕΣΗ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ, ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ "ΦΛΩΡΟΥΣ" ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ...

*ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ*


ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ...ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ "ΠΡΟ ΜΕΤΑΤΡΟΝ" ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥ ΜΗΤΡΟΓΑΜΗ ΠΟΥΣΤ.Υ.Α. ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΩΣΑΝ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΗ ΕΙΣ ΚΥΚΛΟΝ ΔΙΑ ΣΕΡΒΙΕΤΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΜΠΑΛΕΣ ΑΠΟ ΣΤΙΛΠΝΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ".

ΕΤΣΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΣΑΦΗ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΑΦΗ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ, ΑΦΟΥ ΩΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ..ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΛΩΡΑΝΤΖΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ...ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΤΟΥ.

ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ! ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ; ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ; ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ E-MAIL ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ" ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΝΑ "ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΕΝΤΕΣ" ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΙΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΒΑΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ; ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΧΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΕΠΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΜΠΛΕΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Ι.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΡΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΑΔΑ(ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΚΑΤΣΙΚΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΝ ΣΕ "ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ"). ΟΛΑ ΜΕΣΑ, ΕΓΙΑΜΟΛΑ ΕΓΙΑΛΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ; ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΡΕ ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ; ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΗΛΟΔΙΑΒΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΤΕ ΑΜΟΙΒΑΙΩΣ. ΒΕΒΑΙΑ, ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΙΣΩ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΨΕΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΩΤΑΤΑ, ΟΙ ΑΪΦΕΔΕΣ, ΟΙ GOFERS ΔΗΑΑΔΗ(GO FOR, ΑΪ ΦΕ(ΡΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΦΕ)).

ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΤΟΠΗΜΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΣΟΥ ΛΟΓΥΔΡΙΟ, ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΩΣ "ΚΑΡΑΤΕΚΑ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ "ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ", ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΗΔΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΤΟΧΟ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΠΑΣΥΑ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ;

ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΣ "ΑΦΑΝΙΣΑΝ". ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΙΑΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑ ΜΕΡΙΔΙΟ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΥΠΟΥΛΑ ΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΝΑΝΔΡΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΔΟΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ.

ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ 'ΡΧΟΝΤΑΙ. ΩΣ ΤΟΤΕ, ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ:
http://diasvsmetatron-plegma.blogspot.com/2011/07/pa-sy.html
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΑΝΔΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ PA-SY-A.GR ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΚΛΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΚΛΩΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. "ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ" ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΤΑΛΘΕΙ ΜΑΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ...ΚΑΛΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ; ΕΣΥ ΡΕ ΚΕΦΤΕ, ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ" ΟΤΙ ...ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ;

ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΚΛΟΥΖΩ.ΤΑ ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ(ΠΡΟ ΜΕΤΑΤΡΟΝ&ΠΑΣ(ΟΚ)ΥΑ ΣΕ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ:

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

...Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο Ψωμιάδης απειλεί συνεργάτη του με το όνομα Σταύρος (πρόκειται για γνωστό πρόσωπο που απασχόλησε και πολύ πρόσφατα τη δικαιοσύνη) για το θέμα της πώλησης χρυσού.

Το ντουκουμέντο τελειώνει με την εντολή «γαμ.... τον» και το θύμα να σφαδάζει να φωνάζει «Όχι ρε Μάκη». Όπως αποκάλυψε δημοσιογράφος της εκπομπής, πρόκειται για βασανισμό του συγκεκριμένου ατόμου με τους μπράβους να τον βιάζουν με μπουκάλι....
http://www.gazzetta.gr/article/item/211303-mia-ekpobe-gia-ton-big-mac-video


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Τώρα οι αδελφές «ΤΑΤΑ» και στο «FACEBOOK». Η αδελφή «ΤΑΤΑ» Σπύρος Σπυρόπουλος πάει να παρασύρει μέσα στο «FACEBOOK» τους αγανακτισμένους με ψευδώνυμο «ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ» (διάβαζε: ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΝΟΙΤΙΚΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002593043754&sk=wall#!/pages/%CE%91%CE%93%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%A4%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F%CE%99-%CE%9C%CE%95-%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%9D%CE%95%CE%91-%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%97-%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D/217388988291708
Ο ελεεινός και τρισάθλιος Σπύρος Σπυρόπουλος και το κακό μασονικό συναπάντημα όπισθεν του, έχουν λυσσάξει επειδή οι φίλοι της Ο.Ε.Α. (διάβαζε: φίλοι της αλήθειας) έχουν εκτυπώσει το τελευταίο κείμενο της Ο.Ε.Α. http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_8228.html ως «ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ» σε χιλιάδες δεκάδες φωτοτυπίες για μοίρασμα σε όλοι την Ελλάδα. Σκοπος τους είναι να ρίξουν λάσπη μέσω του «FACEBOOK» λόγο του ότι η μισή Ελλάδα είναι εγγεγραμμένη εκεί μέσα, και όταν οι έλληνες παραλήπτες παραλάβουν τα φειγ βολάν στα χέρια τους και ενώ προηγουμένως έχουν διαβάσει τα ασύστολα ψευδη των ελεεινών μπάσταρδων τύπου Σπυρόπουλου, αυτοι (οι παραληπτες του φειγ βολαν) να μην το διαβάσουν και να το πετάξουν.

Έτσι δουλεύει αγαπητοί φίλοι η συμμορία εναντίον όσων πάνε να τους χαλάσουν την σούπα. Βάζουν σκουπίδια τύπου Σπυρόπουλου να κάνουν την δουλειά. Εξ αλλου τα ιδια και τα ιδια ψευδη αναδημοσιευουν τα οποια εχουν απαντηθει πολλακις. (δειτε τα σχετικα τερμα κατω).

Καλούμε όσους γνωρίζουν την κατοικία των των παιδιών του και της μητέρας του εκφυλισμένου Σπυρόπουλου (και των λοιπων αδελφων «ΤΑΤΑ»), να μας αποστείλουν της διευθύνσεις τους για να αποστείλουμε τα κείμενα με τα προδοτικά τερτίπια του ως άνω ελεεινού χαφιέ της ΓΑ.ΔΑ., για να είναι παράδειγμα προς αποφυγή για τα παιδιά του τα οποία είμαστε σίγουροι ότι μετά από τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ που θα διαβάσουν και τις οποιες εχουν νιωσει στο πετσι τους (όπως τις λεσβοπαρτούζες του Σπυρόπουλου με τα παιδιά του ακριβώς δίπλα να ακούνε και να βλέπουν τα όργια του!!!) ούτε ζωγραφιστό δεν θα θέλουν να τον δουν. Το παιζεις και δηθεν προστατης των παιδιων γαμημενε.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΑΠΟ "ΓΚΑΦΑ" ΣΕ "ΓΚΑΦΑ" ΟΙ "ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ"...ΝΕΟ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_2602.html

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ «ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ»
http://trimeris.blogspot.com/

ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΣΟΥΦΙΚΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. 666
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_16.html

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΥΠΝΑΛΕΟΥ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ - ΜΕΡΟΣ 2ο
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/2.html

ΝΕΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ "ΑΔΕΡΦΗ ΤΑΤΑ" ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΟΝΤΑ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_14.html

"Ανύπαρκτη" Στοά Μεγάλης Δρυός, "ανύπαρκτοι" μασόνοι . Όλα στη φαντασία μας....
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_18.html

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ (ΚΟΣΜΙΚΟ ΩΟΝ)
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Α)
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Β)

ΑΝΑΙΡΕΣΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙ «ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ» ΚΑΙ … ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΙΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ
(ή ΕΠΙΜΟΦΩΣΙΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΝ)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_7341.html

Συντριβη εψιλονιστων και μασονων του ΛΑΟΣ απο την ΟΕΑ - Κείμενο Επώδυνης Αφύπνισης:
Πρός Περιοδικά Γ' (Κείμενο σχετικά με την απάτη των ψευδο-Ολυμπίων του θεοσοφιστή μασόνου στρατηγού Καλογεράκη)
http://www.easy-share.com/1914310828/%C3%8E%C2%A0%C3%8F%C2%81%C3%8F%C2%8C%C3%8F%C2%82+%C3%8E%C2%A0%C3%8E%C2%B5%C3%8F%C2%81%C3%8E%C2%B9%C3%8E%C2%BF%C3%8E%C2%B4%C3%8E%C2%B9%C3%8E%C2%BA%C3%8E%C2%AC+%C3%8E%C2%93.pdf

ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_23.html

ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_16.html

ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩN ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/n.html

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ - ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ "ΚΥΠ/ΕΥΠ" ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΥΠΑΤΖΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/07/blog-post_09.html

3 comments:

Anonymous said...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
Η ΕΟΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ?
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?

αα said...

ένα είναι το σίγουρο, από πίσω βρίσκονται μασόνοι.πρόσφατο είναι το παράδειγμα με την zeitgeist. Δεν είναι τυχαία η ονομασία τους(εοε), όπως δεν είναι τυχαία και η τελευταία συντονισμένη προσπάθεια τους να εμπλέξουν την ο.ε.α. με τους έψιλον και το μουνί της Χάιδως.Αν είναι ποτέ δυνατόν ,αυτό γίνεται αντιληπτό και στον ποιο αδαή που έχει έρθει σε επαφή με τα κείμενα της ο.ε.α. αναζητώντας την γνώμη της και τις απόψεις της για τους έψιλον.καλό θα ήταν για τους αναγνώστες να μελετήσουν τα κείμενα της ο.ε.α. και δυο και τρεις φορές αν χρειαστεί, με απώτατο σκοπό να αφυπνιστούν εγκαίρως και πριν να είναι αργά, και να κατανοήσουν το σεληνιακό μαντρίξ εις το οποίο είναι δέσμιοι με σιν Σιών παρωπίδες στα μάτια.Ναι φίλοι αναγνώστες ,και εμείς υπήρξαμε με σεληνιακά σκατά στο κεφάλι μας, διότι το σύστημα έχει εισχωρήσει παντού σε ότι βλέπετε, σε ότι ακούτε, σε ότι νομίζετε ότι καταλαβαίνετε.το σύστημα ομοιάζει με την Ατλάντια μέδουσα με τα πλοκάμια της να φτάνουν παντού.Από μικρά παιδιά μεγαλώνοντας βλέπετε παιδικά στην τηλεόραση και υποσυνείδητα έχετε εγγραφές οι οποίες δεν ήταν ποτέ δικές σας.στο σχολειό αργότερα είχατε ραντεβού με κάποια γκόμενα που την λέγαμε γνώση αλλά δεν ήρθε ποτέ τα χρόνια τα επόμενα.Μόνο σιν Σιών σκατα στο κεφάλι και ένα σιν Σιών πτυχίο σκατόχαρτο.και ούτω καθεξής, έτσι κάθε έκφανση της ζωής μας ομοιάζει κανονική, σωστή, καθώς πρέπει, αλλά είναι τα σιν Σιών δεσμά που σας κοιμίζουν είναι οι λωτοί για να μην βλέπετε ποτέ την αληθινή πλευρά των πραγμάτων.η ο.ε.α. είναι εδώ και με τα κείμενα της τσακίζει κόκαλα προδοτών μασόνων και δίνει την έσχατη μάχη,την μάχη των μαχών, με τον αρχιπούστη εγκληματία του διαστήματος σιν Σιών Γιαχβέχα τον πουτάνας γιο τον επιφανή, και με τους δούλους του ήτοι την μασονική ιεραρχία που βρίσκεται κάτω από αυτόν.ακόμα αναμένει τους επτακόσιους αφυπνισμένους θεσπιείς στις πλανητικές Θερμοπύλες.καλώς ήρθατε στον φάρο της Αλεξάνδρειας ευχόμαστε καλή συνέχεια στον μακρύ δρόμο της αφύπνισης σας.

Anonymous said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις