ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 27 July 2011

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΙΣΧΗ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;

ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΤΑ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:

Ο ΣΙΝ - ΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Β' ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ. Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΕΧΝΗΤΟ - ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΣΚΑΦΟΣ - ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ.
Ο ΣΙΝ - ΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ "ΘΑΥΜΑ-ΜΑΓΕΙΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ) - 3Δ MASER ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ("ΘΑΥΜΑΤΩΝ-ΑΠΑΤΗΣ") ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΤΤΑΡΑ-ΜΕΛΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΤΑΧΑ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΟΥ ΤΑΧΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΠΡΑΓΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΤΟΠΟ. ΔΙΟΤΙ ..ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΘΕΟ;; ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟ - ΖΩΝΤΑΝΟ - ΝΟΗΜΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΩΣ ΑΙΩΝΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ-ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΥΡ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΚΡΥΓΝΕΤΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΚΕΤΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.. (ΚΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ) ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΖΕΗΝΤ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΤΑΟΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ.
ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΤΖΕΗΝΤ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΩΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝ - ΙΩΝΙΑ ΝΟΤΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΩΝΕΣ - ΓΙΟΥΝΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.
Ο ΤΖΕΗΝΤ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΖΕΝΤΑΪ (ΙΔΕ ΤΑΙΝΙΑ "ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ") Ή ... ΣΕΝΤΑΪ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Δ.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) Ή ΩΣ ΤΖΙΟΥΝΤΑΪ - ΤΖΙΟΥΝΤ ΔΗΛΑΔΗ ΙΟΥΔΑΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ Ή ΤΖΙΟΥΝΤΑΙΟΙ Ή ΤΖΕΗΝΤΑΙΟΙ ΩΣ Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΡΟΛΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΗΠΑ + ΛΟΝΔΙΝΟΥ (BENEN BERITH ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ & A.O.A. ΛΟΝΔΙΝΟΥ). ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΥΠΟ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΔΙΑ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΟΥΡ Ή ΟΥΡΓΚΑ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ. (ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧ. ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ)
ΣΤΗ ΧΑΛΔΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ "ΟΥΡ" ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ-ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΒΡΑΑΜ Ή ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ (ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ) Ο ΤΖΕΗΝΤ - ΤΖΕΝΤΑΪ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΘΕΟΣ "ΣΙΝ" ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΡΩΝΑΣ ΥΨΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΑΛΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΒΡΑΑΜ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΙΝΑ Ή ΣΙΝΑ Ή ΣΙΝΕΣ - ΚΙΝΕΖΟΙ (ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ) ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΣΙΝ Ή ΣΙΩΝ Ή ΤΖΕΗΝΤ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΕΝΤΑΪ - ΤΖΙΟΥΝΤ - ΙΟΥΔΑ, ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ. Ο ΣΙΝΙΣ - ΚΙΝΕΖΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ - ΛΗΣΤΗ - ΑΡΠΑΓΑ - ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ (ΙΔΕ ΜΥΘΟ ΘΗΣΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΣΙΝΗ - ΚΙΝΕΖΟΥ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΗ)
ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΑΙΝΙΑ "Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ" ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ - ΣΤΑΣΙΑΣΤΗΣ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΤΖΕΝΤΑΪ - ΙΟΥΔΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΑΧΑ Ο ...ΚΑΛΟΣ ...ΕΒΡΑΙΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΧΑ ΚΑΚΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΤΑΧΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ) ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ)ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

http://www.youtube.com/watch?v=tyDwfHxwaUw

4 comments:

Nea Arxh News said...

γιατί εφόσον οι κινέζοι αφού είχαν μια τόσο υψηλή τεχνολογία στα αρχαία χρόνια δεν δημιούργησαν έναν παγκόσμιο πόλεμο ? δεν θα ήταν πιο εύκολο τότε να επιβληθούν στην ανθρωπότητα? γιατί περίμεναν μέχρι την εποχή που θα έρθουν οι έλληνες από τον σύριο?

Anonymous said...

ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΞ'ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΠΕΙΘΗΝΙΟΥΣ "ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ..
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ, ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ (ΗΔΗ ΕΚΑΝΑΝ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ) ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΩΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Ή ΟΠΩΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.

centalconstilation said...

ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....ΑΥΤΟ ΣΩΣΤΑ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!
ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΤ' ΕΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ι) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΗ ΓΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ 'ΦΑΕΘΟΝΤΑ" Ή ΤΙΑΜΑΤ (ΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ) Ή ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΤ' ΑΛΛΟΥΣ, (ΒΛΕΠΕ "ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ" ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑ),ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΛΑ, ΚΑΙ
ιι) ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ "ΠΑΤΗΣΑΝ" ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΤΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΝΟΗΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ...ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΤΟΣ ΤΟΥ 13500 Π.ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΓΙΑΣΟΥΑ....ΜΗΠΩΣ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ Ή ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ...ΠΕΙΡΑΤΗ;
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ,ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.....

Anonymous said...

ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΓΑΙΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ: ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ CERN, ΚΛΠ), ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΕΘΩΝΑ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΜΑΓΙΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΛΕΚΑΤΕΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΑΡΧΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΥΤΕΥΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ "ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.. ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. Η ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΚΝΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΙΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ Ή ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΕΝΤΑΪ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΥΘΕΩΣ: "Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ (ΣΕΝΤΑΪ) ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ (ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ).. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΝΕΚΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΩΧΩΡΑΕΙ Ο ΟΓΚΟΣ - ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ(ΣΥΜΠΑΝ). ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΙΝΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.. ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Η ΟΕΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Α'ΓΕΝΕΑΣ 100% ΑΛΗΘΗ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις