ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 1 September 2011

Κινέζικες εταιρείες πουλάνε χάπια από …νεκρά μωρά(;)

Αφήστε τους κινέζους να σας κυβερνήσουν! Να τα βλέπετε εσείς οι φιλοτομαριστές που παρακαλάτε την κίνα να δώσει χρήμα την Ελλάδα ώστε να συνεχίζετε προδοτικως να τρώτε και να πίνετε μέσω ρουσφετιών κλπ, αν συνεχίσετε να υποδύεστε ότι δεν καταλαβαίνετε τις ιαχές της Ο.Ε.Α. περί γενοκτονίας όλης της ανθρωπότητας από τους κινέζους τότε θα «καλοπεράσετε» από τους «φίλους» σας κινέζους, εσείς και οι οικογένειες σας!

Μια ανατριχιαστική είδηση έρχεται από τη Νότια Κορέα, σύμφωνα με την οποία κινέζικες φαρμακευτικές εταιρείες αγοράζουν πτώματα μωρών από τα νοσοκομεία, τα επεξεργάζονται και παρασκευάζουν χάπια ειδικά για τόνωση και ενδυνάμωση!

Σύμφωνα με εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού της Νότιας Κορέας SBS TV, το "υλικό" προέρχεται είτε από γεννήσεις νεκρών βρεφών είτε από κλινικές αμβλώσεων. Μάλιστα, δεν πρόκειται για κάτι καινούριο, αφού φήμες για εμπόριο νεκρών μωρών ακούγονται από το 2003. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πίσω από τη συγκεκριμένη βιομηχανία κρύβεται άφθονο χρήμα.
Έπειτα από τεστ DNA, βρέθηκε ότι το 99.7% των εν λόγω χαπιών ανήκουν σε ανθρώπινο οργανισμό και μάλιστα, ήταν τόσο φρέσκο που μπορούσε να διακρίνει κανείς ακόμα και το φύλο!
Ουδέν σχόλιο.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις