ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 16 September 2011

Να τι ειδικώς δεν έπρεπε να γνωρίζουν οι Έλληνες και οι πολίτες των λοιπών λευκών κρατών

Να τι ειδικώς δεν έπρεπε να γνωρίζουν οι Έλληνες και οι πολίτες των λοιπών λευκών κρατών,και για αυτό το λόγο,μετά από αίτημα των Ελληνοεβραίων και μασόνων πρωθυπουργών και υπουργών της Ελληνοεβραίκής κυβερνήσεως του ΠΑ.ΣΟ.Κ,
η Εβραϊκή GOOGLE τα “έριξε” και τα αφαίρεσε από την ιστοσελίδα ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ και από τις παράλληλες ιστοσελίδες μας ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ και HELLEN AND CHAOS.
Κατά σειράν αφαιρέσεως φωτογραφιών μας και κειμένων μας από την GOOGLE, παραθέτουμε κατάλογο των λογοκριθέντων και αφαιρεθέντων όπως φαίνεται από τον τρόπο λογοκρισίας και διαγραφής τον οποίο χρησιμοποιεί η GOOGLE, πάνω εις τα ως άνω στοιχεία τα οποία απεκάλυψαν οι ιστοσελίδες μας,πρέπει να πέσει “Μαύρος Πέπλος” και μέγα σκότος σκοταδισμού-άγνοιας-συγκαλύψεως-και αποκρύψεως των ως άνω στοιχείων δια τους Έλληνες και δια τα λοιπά λευκά έθνη του πλανήτου.
Ιστολόγιο ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ:











Ιστολόγιο ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ:



Ιστολόγιο HELLEN AND CHAOS:





















Ευχαριστούμε την εβραϊκή GOOGLE διότι,με τον τρόπο αυτό,επισήμανε προς τους αναγνώστες των ιστοσελίδων μας ποιά ακριβώς στοιχεία Ανδρομέδιας αλήθειας,και ποιά ακριβώς στοιχεία της εβραιοκινεζικής συνομωσίας δια την γενοκτονία όλων των Γήινων φυλών από την Κινεζική-Κορεατική κίτρινη δρακονιανή φυλή στον Γ΄παγκόσμιο πόλεμο ή “Αρμαγεδδώνα”της “Αποκαλύψεως”της εβραϊκής “Αγίας Γραφής”ή “Β΄παρουσία”,κατά την εβραιοχριστιανική ορολογία.
Το γεγονός ότι,μεταξύ των αφαιρεθέντων στοιχείων είναι και η φωτογραφία του Τουρκαλβανού πράκτορος της intelligence service G.KARA-ZAFFERI Αρχηγού του “ΛΑ.Ο.Σ.-666”πολιτικού φορέως των “ΕΨΙΛΟΝ-666”,αποδεικνύει ότι και οι “ΕΨΙΛΟΝ_666”Ελλάδος και το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ. είναι φορείς οι οποίοι ιδρύθηκαν από τους εβραίους εξωτερικού και Ελλάδος,με σκοπό την ίδρυση της εβραιογενούς “Ελληνικής αυτοκρατορίας μαϊμού 666 Κωνσταντινουπόλεως”με κυβέρνηση του “ΛΑ.Ο.Σ.-666”δια την προβοκάτσια των Ελλήνων,ως δήθεν αρχηγών του ΝΑΤΟ,εναντίον του άξονος Ρ.Ι.Κ.(ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ),ώστε ο άξονας Ρ.Ι.Κ. να αντεπιτεθεί υπό την ηγεσία του Κινεζικού στρατού και να γενοκτονήσει σε πρώτη φάση όλα τα λευκά έθνη-κράτη του “ΝΑΤΟ” και της λοιπής Δύσεως,και στην τελική φάση και την μαύρη φυλή και την μαυροκίτρινη φυλή ινδονήσιων κ.λ.π. και την λευκοκίτρινη φυλή εβραίων-Σαξόνων-Τούρκων-Βουλγάρων-Αλβανών-και λοιπών Μογγόλων.
Η φωτογραφία του Καρατζαφέρη ενόχλησε τους Εβραίους Ελλάδος και εξωτερικού,διότι αποκαλύπτει ότι η “αυτοκρατορία 666 Κωνσταντινουπόλεως”θα έχει Νεοναζιστική ροπή και ότι θα τελέσει,ως τύποις αρχηγός του “ΝΑΤΟ”εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητος της Ρ.Ι.Κ.,ήτοι εγκλήματα Ναζιστικού τύπου του εβραιογενούς Γ΄ΡΑΙΧ Γερμανίας 1940-45 υπό τους Εβραϊκής καταγωγής ADOLPH HITLER-HISLER-ROTCHILD Φραγκφούρτης,και HEINRICH HIMMLER Αρχηγού των SS.

1:G.KARA-ZAFFERI

2: ADOLPH HITLER

3: HEINRICH HIMMLER
Ο δόλος του Τουρκαλβανού G.KARA-ZAFFERI,του “αυτοκράτορος”ψεύδο-παλαιολόγου ψεύδο-Δραγάζη του ΕβραιοΣαξονικού οίκου CHRISTIANSEN GLUCKSBOURG και του μελλοντικού “αρχιστρατήγου της αυτοκρατορίας”PAUL GLUCKSBOURG ΕβραιοΣάξονος Δανίας,είναι: να χρεωθεί κυρίως η Ελλάδα και τα λοιπά λευκά έθνη της δύσεως όλα τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρ.Ι.Κ. ,ώστε αντεπιτιθέμενη η Ρ.Ι.Κ. να γενοκτονήσει τελείως την Ελλάδα και τα ως άνω δυτικά έθνη,με πρώτη γενοκτονούμενη την Ελλάδα.
Ειρωνικώς,τα μέλη της Ο.Ε.Α. και οι φίλοι της Ο.Ε.Α. αναφωνούν ομοθυμαδόν: [“Οσανά Υιέ Δαυίδ” Τουρκαλβανέ Σωτήρα G.KARA-ZAFFERI,εσύ ο οποίος θα προκαλέσεις την γενοκτονία των σωμάτων μας από τα 200.000.000 εκατομμύρια Κινεζικού στρατού της “Αποκαλύψεως”,για να κερδίσουν οι ψυχές μας μια ώρα αρχύτερα τη βασιλεία του Γιαχβέχ και του Ιησού Χριστού στον δρακονιανό παράδεισο των φυλακών των ψυχών στην Σελήνη,όπου πατούν οι πόδες της Ουρανίας γυναικός Σιν-Σιών-Σινά του Γιαχβέχ!!!
Αμήν και τω Δρακονιανώ Θεώ Γιαχβέχ δόξα!!!]
(Σχετικές προσκυνήσεις ως Έλληνες κύνες-σκυλιά δεν αναφέρονται διότι ευλόγως εννοούνται.).
Υ.Γ.
Παραφράζουμε την αρχαία Ελληνική παροιμία ως ακολούθως:
“Φοβού τους Καρατζαφέρηδες και Γλυξμπουργκ,τους,και Κωνσταντινουπόλεις φέροντες”
Κείμενο συνταχθέν από Ι.Ζουρνατζή, από Α.Παπανάκο, και από Ι.Καραγεωργίου εκπρόσωπο Ο.Ε.Α.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις