ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 9 September 2011

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ "ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ"

Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας.


Προς:


Τα μέλη της ιστοσελίδος


ANTI-NEOTAKSITES.BLOGSPOT.COM


Κύριοι,



Αν ο εκπρόσωπος σας ήταν πράγματι φοιτητής και όχι αξιωματικός της ΚΥΠ, θα του συνιστούσαμε να παραδώσει αμέσως την φοιτητική του θέση σε άλλον φοιτητή αξιότερο του,διότι δεν μπορεί να είναι φοιτητής και Έλληνας ένας ο οποίος κάνει δέκα ορθογραφικά λάθη σε κάθε λέξη που γράφει στα κείμενα του.


Αν ο εκπρόσωπος σας ήταν φοιτητής και όχι Κυπατζής θα τον αποκαλούσαμε πανύβλακα και ανάξιο να λάβει πτυχίο από οιαδήποτε πανεπιστημιακή σχολή,διότι 31 ερωτήσεις τις οποίες θέτει στην Ο.Ε.Α. έχουν ήδη απαντηθεί από τα μέχρι τώρα αναρτημένα κείμενα της Ο.Ε.Α. στις φιλικές ιστοσελίδες της Ο.Ε.Α.


Είναι επόμενο ότι είναι αδύνατον η Ο.Ε.Α. να απαντά σε βλάκες και αγράμματους "φοιτητές" οι οποίοι θέτουν συνεχώς ερωτήσεις επί ήδη απαντημένων θεμάτων.


Επειδή το παρόν κείμενο διαβάζεται από δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες των κείμενων της Ο.Ε.Α.,κάνουμε εξαίρεση μόνον δια τα θέματα βασικής ιδεολογικής ήτοι θρησκευτικής υποδομής:


1: Ο Κωλόγερος-καλόγερος Μαύρος Μάγος Μέντιουμ του ΓΙΑΧΒΕΧ, Παίσιος ,υπό δαιμονική καταληψία δαιμόνων "Τριαδικού Πατρός Θεού" δρακονιανού δρακοχελώνειου πνεύματος του Γιεχοσούβα Ιησού Χριστούλη,σε προφορικές του ομιλίες και σε κείμενα του τα οποία δημοσίευσε σε βιβλία του και προφορικώς στην T.V.Μακεδονία ο γνωστός Σατανιστής 666 "Έψιλον",εκπρόσωπος της πρώτης βραχυπρόθεσμης "Νέας Τάξεως Πραγμάτων 666" ως προβοκάτσιας ελεύσεως της δεύτερης μακροπρόθεσμης Ιεχωβικής "Νέας Τάξεως Πραγμάτων",της Κίνας 888,Δημοσθένης Λιακόπουλος,ο Παίσιος,ερμηνεύοντας την "αποκάλυψη" της δρακονιανής "Αγίας Γραφής" λέγει και γράφει ότι "οι δύο μυριάδες μυριάδων ήτοι οι 200 εκατομμύρια άνδρες του στρατού του Θεού οι οποίοι έρχονται εξ ανατολών ως Βασιλείς του πλανήτου δια να γενοκτονήσουν τα 2/3 των ανθρώπων ήτοι 5Δίς ανθρώπους Λευκής-Μαύρης-Λευκοκίτρινης-Μαυροκίτρινης φυλής,είναι 200.000.000 άνδρες του Κινεζικού στρατού ο οποίος θα περάσει από τον Ευφράτη ποταμό και θα φθάσει στις ακτές της Μεσογείου δια να επιβάλλουν δια των όπλων και μέσω γενοκτονίας των αλλόφυλων,τον "ορθό Κινέζικο Χριστιανισμό"888 εναντίον της "Αντίχριστου Δύσεως 666".



Σχετικά κεφάλαια και εδάφια της "αποκαλύψεως"παραθέσαμε εις το τέλος του ήδη αναρτημένου στο διαδίκτυο,φέιγ-βολάν της Ο.Ε.Α.,όπου αποδεικνύεται ο Γαλαξιακός Αρχικακούργος δρακοχελώνειος τριαδικός "Θεός Πατήρ",ο τριαδικός υιός Γιεχοσούβα ή Ιησούς Χριστός-"Θεός",και τα λοιπά δρακοχελώνεια πνεύματα ήτοι παναγίτσες,άγιοι πάντες,άγγελοι,αρχάγγελοι,Μιχαήλ,Γαβριήλ,κατουριήλ,χεσουήλ,και τα λοιπά διαστημικά εγκληματικά καθάρματα-κακούργοι της ως άνω συμμορίας WANTED, έχουν σχεδιάσει και ήδη εκτελούν στον Γ΄παγκόσμιο πόλεμο (ο οποίος έχει ήδη αρχίσει από την εισβολή του ΝΑΤΟ εναντίον Ιράκ),τη γενοκτονία του 1/4,μετά του 1/3,και μετά των υπολοίπων των 5Δις ανθρώπων ήτοι των 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού,με αυστηρώς φυλετικά κριτήρια ,και όχι κριτήρια για δήθεν "διαχωρισμού δικαίων και αδίκων",όπως ψευδός ισχυρίζονται οι ως άνω διαστημικοί κακούργοι,εις την προφητεία τους,διάβαζε πρόγραμμα γενοκτονίας των αλλόφυλων,στο εγκληματικό βιβλίο της "αποκαλύψεως".



Όσοι βλάκες "ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ" δεν κατάλαβαν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ή δεν θέλουν να ομολογήσουν ότι κατάλαβαν,τους γράφουμε στα αρχίδια μας ως μελλοθανάτους-θύματα της επερχόμενης Κινεζικής επελάσεως,σε αρμονία με τον Χυδαιολόγο ήρωα Καραϊσκάκη και με τους Χυδαιολόγους ήρωες Έλληνες πιλότους οι οποίοι στολίζουν με μπινελίκια τους βλάκες,τους προδότες,και τους εχθρούς.


2: Διευκρινίζουμε ότι:


Αυτοί που εργάζονται για την εθνική ασφάλεια,πρέπει να πληρώνονται για αυτή την υπηρεσία τους η οποία αποσκοπεί στην επιβίωση των όσων απολαμβάνουν τα αγαθά αυτής της εθνικής ασφάλειας.


Παρά ταύτα εις την ιστοσελίδα ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ αυτό δεν τίθεται ως υποχρέωση αλλά τίθεται ως προαίρεση δωρεών για όσους εκτιμούν το έργο της Ο.Ε.Α.,με σκοπό την χρήση αυτών των χρημάτων δια την ανατύπωση και την διανομή των κειμένων της Ο.Ε.Α. στον Ελληνικό πληθυσμό ο οποίος δεν διαθέτει πρόσβαση στο διαδίκτυο.


Τα χρήματα της δεύτερης ιστοσελίδας της Ο.Ε.Α. ήτοι της συνδρομητικής ιστοσελίδας ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ δεν αποστέλλονται προς την Ο.Ε.Α.,αλλά με εντολή της Ο.Ε.Α. κατακρατούνται από τους εκτός της Ο.Ε.Α. και φίλους της Ο.Ε.Α. ιδιοκτήτες και συντάκτες της ιστοσελίδας ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ, δια τα λειτουργικά έξοδα της ιστοσελίδας και δια την αγορά και ανάρτηση σπανίων βιβλίων εις την ιστοσελίδα ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ.


Επομένως,οι παρά φύσει δρακονιανή διαταγή του δρακοχελώνειου δρακονιανού Γιεχοσούβα Ιησού Χριστούλη:"Δωρεάν ελάβατε,Δωρεάν δότε",να την βάλετε εκεί που ξέρετε νεοχριστιανοί νεοπαραφύσει εκφυλισμένοι νεοέλληνες,οι οποίοι ζείτε και να επιβιώνετε σαν επαίτες-σκουλήκια εκτός φυσικών νόμων, διότι οι φυσικοί νόμοι επιβάλλουν: "ό,τι λαμβάνετε είναι προϊόν εργασίας άλλων ανθρώπων,και επομένως αυτό θα το πληρώνετε με ανταλλάξιμα προϊόντα ή εργασία".


3: Επειδή δεν είσθε βλάκες φοιτητές "ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ" αλλά είσθε ύπουλοι ευφυείς και δόλιοι πράκτορες της ΚΥΠ,άρα δολίως θέτετε τα 31 ερωτήματα προς την Ο.Ε.Α. διότι ήδη έχετε μελετήσει λεπτομερώς μέχρι και το τελευταίο "Γιώτα" τα κείμενα της Ο.Ε.Α.,και επομένως γνωρίζεται ήδη τις ήδη αναρτημένες στο διαδίκτυο αντίστοιχες 31 απαντήσεις της Ο.Ε.Α.


Αει στο διάολο λοιπόν.Δηλαδή,Αει στο διάολο Τριαδικό Θεό πατέρα σας-υιό και "άγιο" πνεύμα.Ήτοι Αει στο διάολο των δρακοχελώνειων δρακονιανών ανθελληνικών πνευμάτων του εβραιοχριστιανισμού,διότι έχουμε σπουδαιότερα πράγματα να κάνουμε για την εθνική και την πλανητική ασφάλεια ,και όχι να ασχολούμεθα μαζί σας ιδεολογικά απόσκατα του Ελληνισμού.


4: Μας κάνει εντύπωση η.θρησκευτική σας ειλικρίνεια και συνέπεια λόγων και έργων σας,διότι διαπιστώνουμε ότι: συνεργάζεσθε με τις ιστοσελίδες PA-SY-A.GR και ΑΝΤΙ-ΑΜΑΖΟΝ του εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ και λάτρεως του Μασονικού Θεού METATRON 666, εκφυλισμένου λεσβιακού αυνανιστού,Σπύρου Σπυρόπουλου.


5: Διαπιστώνουμε ότι ομοίως παραπέμπεται και συνεργάζεσθε με τους 3 κυπατζήδες αδερφές GAGA(είδε αναφορά σας εις τον 111000222000111 των αδερφών GAGA του Μάνου Δασκαλάκη) δια να υποστηρίξετε ψευδός ότι δήθεν:"η Ο.Ε.Α. και οι φιλικές ιστοσελίδες της Ο.Ε.Α. άγονται και φέρονται από τους Ιεχωβάδες Σιωνιστές".



Μάθετε ότι εσείς τα κοπρόσκυλα της ΚΥΠ/ΕΥΠ και τα 10 εκατομμύρια μαλάκες νεοχριστιανοί νεοέλληνες (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων)ότι υπάρχει δόγμα της "ορθοδοξίας" το οποίο γράφει: "Τρία είναι τα πρόσωπα της Αγίας Τριάδος.Ο Πατήρ Ιεχωβά,ο υιός Ιεχωβά,και το Άγιο Πνεύμα Ιεχωβά" (έξοδος Σ΄3).



Στην "παλαιά διαθήκη" το βιβλίο "έξοδος" κεφ-Γ(3) και εδάφιο 13-14 το όνομα του Θεού αναγράφετε ως "ΩΝ",διότι οι εβραίοι ραββίνοι οι οποίοι έγραψαν την μετάφραση των "εβδομήκοντα",έθεσαν αντί του ονόματος Σιν-Σιών-Σινά-Σεντάι το όνομα "ΩΝ", το οποίο για τους προ-ορφικούς Έλληνες εσήμενε "αιωνίως υπάρχων"και αποδιδόταν μόνον στον Ένα Θεό Πάνα ή "Νοήμονα Συμπαντικό Οργανισμό".



Αυτή η πλαστογραφία ονόματος από τους εβραίους ραββίνους είχε σκοπό να εξαπατήσει τους Έλληνες και να δείξει ψευδώς ότι δήθεν ο "Σιν-Σιών-Σεντάι των εβραίων και των κινέζων είναι ο ίδιος με τον ένα Θεό "ΩΝ" ή "Όντα" ή των Ελλήνων.


Στο βιβλίον της εξόδου Σ΄(6) εδάφιο 3 οι εβραίοι ραββίνοι αλλάζουν το όνομα του Θεού τους με το όνομα "ΚΥΡΙΟΣ".


Στην μετάφραση της Αγγλικής βιβλικής εταιρίας στην έξοδο Γ΄(3) εδάφιο 14,επαναλαμβάνεται η απάτη της πλαστογραφήσεως του ονόματος Σιν-Σιών-Σινά-Σεντάι από το Ελληνικό όνομα "ΩΝ".


Όμως η Αγγλική βιβλική εταιρία στην "έξοδο" κεφ Σ΄(6) εδάφιο 2-3,οι εβραίοι ραββίνοι του Λονδίνου,αντί του ονόματος "ΚΥΡΙΟΣ" της μεταφράσεως των "εβδομήκοντα",έθεσαν το όνομα "ΙΕΟΒΑ".


Με τον τρόπο αυτό,οι εβραίοι ραββίνοι της μεταφράσεως των των εβδομήκοντα αποκαλύφθηκαν ως πλαστογράφοι της μεταλλάξεως του Θεού τους Σιν-Σιών-Σινά-Σεντάι-Ιεοβά,και της αντικαταστάσεως του με το όνομα "ΩΝ" ή Πανός ως ενός Θεού των Ελλήνων,ώστε τα Ελληνικά Ιερατεία και οι λαϊκοί Έλληνεςνα εξαπατηθούν και να δεχθούν τον Θεό των Κινέζων και Εβραίων Σιν-Σιών-Σινά-Σεντάι-Ιεχωβά ως δήθεν ταυτόσημο με τον ένα Θεό "ΩΝ" ή "ΌΝΤΑ" ή Πάνα των Ελλήνων.



Με τον τρόπο αυτό ο γαλαξιακός διαστημικός αρχικακούργος Σιν-Σιών-Σινά-Ιεχωβά της Σελήνης, δρακοχελώνειος εισβολέας στην διαστημική μας περιοχή,ενώ δεν είναι ούτε κόκκος άμμου στο σύμπαν,ιδιοποιήθηκε και πλαστογράφησε για τον εαυτό του το όνομα του ενός υψίστου Θεού "ΟΝΤΟΣ" ή "ΠΑΝΟΣ" ή Συμπαντικού Οργανισμού,διαπράττοντας έτσι μια συμπαντική πλαστοπροσωπία την οποία αυτός,ως Θεός Πατήρ των Χριστιανών της Δύσεως,των Κινέζων,και των Εβραίων,θα πληρώσει δεόντως τον κατάλληλο χρόνο και στον τοπικό τόπο του ηλιακού μας συστήματος όπου και έχει εγκλωβισθεί από κυβερνητικές γαλαξιακές δυνάμεις,ήδη αφιχθείσες στις τροχιές του πλανήτου Κρόνου,και ορατές από το τηλεσκόπιο Hubble της NASA και από τα τηλεσκόπια των αστεροσκοπείων "Μάουνα Κέα" Χαβάης των ΗΠΑ,και δηλωμένες στον αμαθή πληθυσμό ως δήθεν: "Νέοι Φυσικοί Δορυφόροι του Κρόνου",αφιχθέντες στον Κρόνο το 2001!!!


Με τον ως άνω τρόπο της επαγωγικής πλαστογραφήσεως οι Εβραίοι ραββίνοι αυτοαποκαλύφθηκαν ως απατεώνες της ψευδούς ταυτίσεως των ονομάτων "ΩΝ" και Σιν-Σιών-Σινά-Ιεχωβά,όπως αποκαλύφθηκαν απατεώνες της δήθεν παγκοσμιότητος και της δήθεν συμπαντικότητος του Θεού Σιν-Σιών-Ιεχωβά των Εβραίων και των ορθοδόξων Χριστιανών διότι από της δηλώσεις του μοναχού Παίσιου ότι τα 200 εκατομμύρια στρατός εξ ανατολών της "αποκαλύψεως" εναντίον της δύσεως,δια την γενοκτονία των 2/3 των ανθρώπων του πλανήτου,είναι Κινεζικός στρατός,αποδεικνύεται ότι ο Θεός των Κινέζων και των Χριστιανών Σιν-Σιών-Ιεχωβά,δεν είναι συμπαντικός Θεός αλλά είναι ένας τοπικός διαστημικός εισβολέας-λήσταρχος-αρχικακούργος ο οποίος σχεδίασε την γενοκτονία όλων των γήινων φυλών από την Κίτρινη Κινεζική δρακονιανή φυλή του,μόνο με φυλετικά κριτήρια,και με μάσκα τον δήθεν διαχωρισμό δικαίων και αδίκων.


Στο σημείο αυτό επισημαίνουμε και τις εσωτερικές αντινομίες και εσωτερικές διενέξεις και δολοφονίες οι οποίες διενεργούνται αμοιβαία μεταξύ των ορθοδόξων στελεχών και στον πολιτικό τους βίο στην Ελληνική επικράτεια αλλά και εις τους χώρους καλογήρων-κωλογήρων σατανικών μέντιουμς του Γιαχβέχ, εννοούμε την δολοφονία του μοναχού Παίσιου από άλλους μοναχούς του Αγίου Όρους με εντολές του πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως του Βοθρολυμμαίου στελέχους της θεοσοφικής μασονίας 666 Κωνσταντινουπόλεως και μέλους της μασονικής στοάς "Αρμονία" Κωνσταντινουπόλεως.



Οι ως άνω δολοφόνοι φρόντισαν με τα γνωστά εις αυτούς δολοφονικά μέσα και δηλητήρια να προκαλέσουν καθολικό καρκίνο σε όλο το σώμα του μοναχού Παίσιου, πράγμα αδύνατον για έναν άνθρωπο ο οποίος ζούσε στερημένη ζωή με ακραία υγιή και φυσική διατροφή εις το Άγιο Όρος και άνθρωπο ο οποίος απέφευγε τις καταχρήσεις τις πολυφαγίες και την κρεοφαγία,δεδομένου ότι το κρέας απαγορεύεται ως τροφή στο Άγιο Όρος και επιτρέπεται μόνο η βρώση ιχθύων-ψαριών.


Επομένως σύμφωνα με τους γνωστούς νόμους της Ιατρικής ήταν αδύνατον να πάθει καρκίνο καθολικό σε όλο το σώμα ο μοναχός Παίσιος και άρα αυτός ο καρκίνος ήταν εξωγενείς και προκλήθηκε από δηλητήρια τα οποία του χορήγησαν άλλοι με εντολές του θεοσοφιστου πατριάρχου Βοθρολυμμαίου οργάνου της Τουρκικής πολιτικής και στρατηγικής εναντίον Ελλάδος διότι ο Παίσιος είχε την αφροσύνη και την ανοησία να υπερβεί τα όρια τα οποία του είχαν θέσει οι δαίμονες του Γιαχβέχ για να αποκαλύψει πράγματα τα οποία τα είχαν αποκαλύψει σ αυτόν οι δαίμονες του Σιν-Σιών-Γιαχβέχ μόνον για προσωπική του χρήση.


Εννοούμε ότι αυτός απεκάλυψε στο πλατύ κοινό των Ελλήνων,όπως επιβεβαίωσε ο άλλος σατανιστής Λιακόπουλος,ότι οι βασιλείς εξ ανατολών οι ερχόμενοι εναντίον της Δύσεως για την γενοκτονία του 1/4 και του 1/3 και των λοιπών ήτοι των 2/3 της ανθρωπότητος αποτελούνται από Κινεζικό στρατό 200.000.000 εκατομμυρίων ανδρών δια τους οποίους ξεκάθαρα ο μοναχός Παίσιος δήλωσε ότι αυτοί θα φθάσουν ως σώμα 200.000.000 εκατομμυρίων ανδρών στις ακτές της Μεσογείου δια να επιβάλλουν με την βία και δια των όπλων τον ορθό χριστιανισμό της Κίνας.Και για την σφαγή κατά προτεραιότητα των αντιχρίστων Ελλήνων 666.


Το αποτέλεσμα αυτών των αποκαλύψεων πέραν από τα όρια τα οποία εδικαιούντο επί του βιβλίου της "αποκαλύψεως" ο μοναχός Παίσιος είχε ως αποτέλεσμα την θανάτωση του από τους ιδίους μοναχούς και εκπροσώπους του πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως στο Άγιο Όρος διότι αυτές οι αποκαλύψεις του πάτερ Παίσιου θα προέκυπταν καταστροφικές και ως μπούμερανγκ εναντίον της εβραιοχριστιανικής ψεύδο-ορθοδοξίας διότι όπως και έγινε η Ο.Ε.Α. χρησιμοποίησε αυτές τις πληροφορίες δια να αποδείξει την Κινεζογενή-Εβραιογενή-Σινική και Σιωνιστική προέλευση της Ελληνικής ψεύδο-ορθοδοξίας, χριστιανικής ψεύδο-ορθοδοξίας και διότι μετά ταύτα ο πάτερ Παίσιος και οι άλλοι κωλόγεροι μέντιουμ του σατανά Γιαχβέχ της Σελήνης εις το Άγιον Όρος δεν θα μπορούσαν μετά τα κείμενα της Ο.Ε.Α. να απαντήσουν εις τις ερωτήσεις των λαϊκών της Ελληνικής επικράτειας για το πως είναι δυνατόν η ορθοδοξία ως προασπιστής δήθεν της Ελλάδος προφήτευε την γενοκτονία των Ελλήνων από τον Κινεζικό στρατό


Επαληθεύστε τα ανωτέρω από "ορθόδοξους" θεολόγους.


6: Διαπιστώνουμε ότι χιλιάδες Ελληνικές ιστοσελίδες,εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων,τηρούν πούστικη σιγή ιχθύος διατις διαδικτυακές επιθέσεις τις οποίες δέχεται η Ο.Ε.Α. και τα φιλικά της ιστολόγια από δήθεν βλάκες όπως οι ως άνω "ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ" κυπατζήδες,όπως οι αδερφές ΤΑΤΑ Σπυρόπουλος-"Εύμολποι"-"Αντιμέτατρον",και όπως οι κυπατζήδες αδερφές GAGA Δασκαλάκης-111000222000111-ISIMETRON.



7: Ομοίως διαπιστώνουμε ότι οι χιλιάδες Ελληνικές ιστοσελίδες τηρούν πούστικη σιγή ιχθύος δια της διαδικτυακές επιθέσεις των ως άνω ανθελληνικών προδοτικών καθαρμάτων εναντίον των δύο νεκρών Ελλήνων ηρώων Σολωμό Σολωμού Κύπρου,και Ηλία Ηλιάκη της Ελλάδος (πιλότο) και εναντίον του ζωντανού Έλληνα ήρωα Σταύρου Λάλα της Ομογένειας των ΗΠΑ.


Μόνον η Ο.Ε.Α. και οι φιλικές ιστοσελίδες της Ο.Ε.Α. υποστήριξαν στο διαδίκτυο τους ως άνω Έλληνες ήρωες.



Αυτό αποδεικνύει ότι τα 10 εκατομμύρια νεοχριστιανοί νεοέλληνες και οι χιλιάδες Ελληνικές ιστοσελίδες είναι από τη φύση τους και από τη φύση του Χριστιανισμού ΠΡΟΔΟΤΕΣ οι οποίοι με τις πράξεις τους ή με την σιωπή τους χέζουν πάνω στους τάφους των νεκρών ηρώων και τους σκοτώνουν δύο φορές,και σκοτώνουν ηθικώς και κοινωνικώς και οικονομικώς,τους ζωντανούς ήρωες όπως ο Σταύρος Λάλας τον οποίον εγκατέλειψαν οι Έλληνες τελείως με 12 χρόνια φυλακή στις ΗΠΑ και με ανεργία στην Ελλάδα.


Πληροφορούμε τα 10.000.000 του νεοχριστιανικού νεοελληνικού πουσταριού και πουταναριού ότι η Ο.Ε.Α. λαμβάνει μεγάλο μέρος των πληροφοριών της από τέτοιους Έλληνοαμερικανούς ήρωες οι οποίοι παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα για να υπερασπίσουν την Ελληνική εθνική ασφάλεια και την πλανητική ασφάλεια,διαπράττοντας διαρκή κατασκοπία εναντίον των ΗΠΑ.


Αυτούς τους ήρωες το δημόσιο κλαμένο μουνί Σπύρος Σπυρόπουλος και η συμμορία του των αδερφών ΤΑΤΑ EUMOLPOY και Αντιμέτατρον,Στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ,Στρατηγών της ΚΥΠ/ΕΥΠ,και των Ελλήνων πολιτικών,αποκαλούν "προδότες".


8: Δια ταύτα, η Ο.Ε.Α. και οι φιλικές ιστοσελίδες της Ο.Ε.Α. μετά από ένα τελευταίο κείμενο εθνικής ασφαλείας το οποίο θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο,εγκαταλείπουν τους βλάκες ή δόλιους νεοχριστιανούς φίλοδρακονιανούς προδότες νεοέλληνες άνευ άλλης πλέον ενημερώσεως ώστε αυτοί ως προδότες των αρχαίων πατέρων και ως προδότες των Ελλήνων του 1821,και ως προδότες των Ελλήνων του 1912,και ως προδότες των Ελλήνων του 1940-41,και ως προδότες των νέων Ελλήνων ηρώων του τύπου Σολωμού,Ηλιάκη,και Σταύρου Λάλα,να γενοκτονηθούν από τους στρατούς του άξονος Β.Α.Σ.Τ/Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) επιτιθέμενους εναντίον Ελλάδος τον Οκτώβριο-Νοέμβριο 2011,από τους 450.000 ένοπλους Αλβανούς του "U.C.K." και του "U.C.C." τσαμουριάς Ελλάδος,από τους 600.000 ένοπλους Ισλαμιστές Ελλάδος και από τα 200.000.000 Κινεζικού στρατού το 2012,όπως αξίζει σε βλάκες ή δόλιους προδότες.



9: Κατά την Καραισκάκεια γλώσσα,Άντε και Γαμηθείτε και Γενοκτονηθείτε ως προδότες εναντίον της μητροπολιτικής Ανδρομέδας των πατέρων Ουρανιδών και του Πατρός Διός,Νεοέλληνες-Νεοχριστιανοί-Νεοεβραίοι-του Ελληνοεβραικού πουσταριού και πουταναριού.



Με εσάς τελειώσαμε.Βοθρολύμματα του Ελληνισμού.Γράψτε πλέον ότι θέλετε εναντίον της Ο.Ε.Α. και των φιλικών ιστοσελίδων της Ο.Ε.Α.


Εκτός από τις προγραμματισμένες απαντήσεις μας εις τα 75 ψεύδη των αδερφών GAGA Μάνου Δασκαλάκη,111000222000111,και ISIMETRON της ΚΥΠ/ΕΥΠ,δεν θα ασχοληθούμε άλλο μαζί σας.


Αφηνιάστε,λυσσάξτε,βγάλτε αφρούς,πέστε υπό δαιμονική καταληψία και υστερία,και γενοκτονηθείτε ως αγέλη λυσσασμένων τυφλών αρουραίων από τους στρατούς της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. και της Ρ.Ι.Κ.(ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ).Σύμφωνα με το πρόγραμμα της "αποκαλύψεως" του θεού Πατρός σας και του Υιού του Ιησού Χριστούλη στον "Αρμαγεδδώνα" της "αποκαλύψεως",ή Β΄παρουσίας,ή Γ΄παγκόσμιο πόλεμο.


Χάσατε το στοίχημα της επιβιώσεως σας.


Από Ανδρομέδιοι εκπολιτιστές του πλανήτου και της Μαύρης φυλής,έχετε μεταλλαχθεί και εκφυλισθεί σε εγωκεντρικά εβραιοχριστιανικά καρκινικά κύτταρα του Σώματος του Πανός,ενώ αρνείσθε επιμόνως κάθε διανοητική-συναισθηματική-σωματική θεραπεία-εξυγίανση,και αποκατάσταση της αρχικής σας υγείας,σε επίπεδο των πρώτων αφιχθέντων εις τον πλανήτη μας εκπολιτιστών εκ του Αστερισμού της Ανδρομέδας.


Δια το Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας.

Ο αναλυτής Γεωστρατηγικής και Αστροστρατηγικής

Καραγεωργίου Γιάννης

Ελπίδος 12,

Νέα Ιωνία, Βόλος

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις