ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 18 September 2011

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΗΣ ΔΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20.09.2011

ΕΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ) ΣΤΙΣ 20.09.2011 ΔΕΝ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΥΠΕΡ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ! ( δυναμική υπεράσπιση των Ο.Υ.Κ. από την Ο.Ε.Α.: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_1527.html )
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!! (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ – ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ – ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ).
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ.!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ Μ.Υ.Κ. ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!
ΟΠΟΙΟΣ «ΠΑΣΟΚΟΣ» Η’ ΜΑΣΩΝΟΣ ΝΑΥΤΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΙΝΗ ΣΤΙΣ 20.11.2011, ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!! ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ – ΝΑΥΑΡΧΟΙ, ΕΑΝ ΕΠΕΙΒΑΛΕΤΕ ΠΟΙΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΑΝΤΙΑΛΒΑΝΙΚΑ – ΑΝΤΙΣΚΟΠΙΑΝΑ - ΑΝΤΙΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΘΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟ!!!
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ – ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ KARA ZAFFERI ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ), ΩΣΤΕ, ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΚΑΙ ΕΝΩ Η Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ Ο.Υ.Κ. ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΙΣ 20.09.2011, ΚΑΙ ΕΝΩ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ., ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ – ΚΟΕΝ – ΤΖΟΓΛΟΥ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΕΒΡΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗ – BEGLIT ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ – ΚΟΕΝ, ΩΣΤΕ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΣ ΩΣ «ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ», ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η «ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ» ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΗ.
ΕΤΣΙ ΑΜΕΙΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝ ΚΑΙ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ Ο.Υ.Κ., ΕΝΩ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΕΧΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ,ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ – ΚΟΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ Ν.Δ., ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΙΣ 20.09.2011 ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ., ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΤΙΜΗ ΔΙΚΗ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΡΩΩΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΒΑΥΑΡΟΥ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ ΟΘΩΝΑ – OTTO – OTTOMAN – ΟΘΩΜΑΝΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ WITTELSBACH ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΩΣ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΗΤΟΙ ΩΣ Β’ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΛΙΝΚ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/17.html )
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΑΦΙΕ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟ EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ANTIMETATRON.BLOGSPOT.COM ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΣ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ: ΠΙΛΟΤΟ ΗΛΙΑΚΗ, ΚΥΠΡΙΟ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΥΡΟ ΛΑΛΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ- ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ /ΕΥΠ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΚΑΛΟΥΣ» ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΒΡΙΖΕΙ ΑΔΙΚΩΣ Η «ΚΑΚΗ» Ο.Ε.Α.
ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΗΤΟΙ, ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΤΟΥ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΗΤΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΩΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ 20.09.2011 ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΝΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ., ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ!!!
ΣΧΕΤΙΚΑ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post.html (ΕΔΩ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΛΙ ΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ)
Δυναμική υπεράσπιση των ΟΥΚ από την Ο.Ε.Α. και οι πισωπλατες μαχαιριές των καταξεφτυλισμένων «ελληνικών» ιστοσελίδων http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_1527.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις