ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 22 September 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο.Ε.Α. ΣΕ Κ. ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΤΟ, ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ Ε.Α. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ,ΤΟ ΤΜΗΜΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ(ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ Κ. ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ.ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ:

Είμαι κάτω από 55 ετών Ανώτερος Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας .

Εχω τιμηθεί με όλα τα μετάλια και τα παράσημα ,με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες μου, δεν έχω τιμωρηθεί ποτέ μου και έχω υπηρετήσει σε όλο τον κόσμο .

Έχω υπηρετήσει 22 χρόνια στην ειδική μονάδα ΧΩΚ και ήμουνα παντού και πάντα και στην κρίση των Ιμίων ενεργοποίησα τους Πυραύλους ΧΩΚ .

Στα 39 μου έπαθα έμφραγμα και υπεβλήθηκα σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ..

Από τότε υπηρέτησα σε υπηρεσία γραφείου αποφάσισα να παραιτηθώ στα 50 μου με σκοπό να φροντίσω την υγεία μου ..Επειδή σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία τα μοσχεύματα έχουν ορισμένο χρόνο ζωής δεν πρόκειται να φτάσω στην ηλικία των 55 ετών , φτύνω τώρα στα μούτρα σας γιατί δεν προλαβαίνω να φτύσω στους τάφου σας Λυπάμαι μόνο που από τους Αξιωματικούς του Κέντρου Επιχειρήσεων είμαι ο μόνος στην Ζωή από τους( 3 )τρεις συμμαθητές μου στην ίδια υπηρεσία έχουν πεθάνει οι δύο σε ηλικία 40 χρονών και φέτος πέθανε και ο αντικαταστάτης μου σε ηλικία 35 ετών όλοι από ο έμφραγμα και όλοι από το υψηλό στρες

Λυπάμαι μόνο που δημιούργησα οικογένεια με τρία παιδιά και τα τρία επιστήμονες και άνεργα !!

Λυπάμαι που τόσα χρόνια ήμουν δίκαιος και τίμιος ,λυπάμαι που για τα χάλια της Πατρίδος μου που εσείς είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι και την πληρώνουμε μόνο εμείς .Λυπάμαι που με υποχρέωσαν να πληρώνω τα ταμεία σας και δεν μπορώ να εισπράξω τα χρήματα ούτε καν τις εισφορές μου (λόγω αδυναμία πληρωμής ΜΤΣ ΒΕΑ ) και δεν μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά μου .

Επειδή κάποιοι τα φάγανε και δεν τιμωρήθηκαν ΠΟΤΕ 

Λυπάμαι που τόσα χρόνια δεν σας πήγα στα δικαστήρια γιατί επί 30 χρόνια με υπολογισμένα 10 χρόνια υπηρεσίες και πέραν του ωραρίου ,νυχτερινά και αργίες δεν πήρα ούτε μια δραχμή .. υπερωρία ενώ οι πλασματικές υπερωρίες πάνε σύννεφο παντού Υ.Γ

 Επειδή δεν ήμουνα ποτέ ζήτουλας θα ψάξω για μαύρη εργασία να βοηθήσω την οικογένεια μου για να μην φτάσω στο σημείο να σκοτώσω κάποιον πολιτικό ανεύθυνο .Παραθέτω τα προσόντα μου αν κάποιος μπορεί να με χρειαστεί 

Γνωρίζω Αγγλικά ,γνωρίζω υπολογιστές γνωρίζω από ασυρμάτους ,γνωρίζω όλα όπλα ατομικά και ομαδικά ,μπορώ να σκοτώσω από 300μ απόσταση με μια σφαίρα , μπορώ να αναχαιτίσω ολόκληρο σμήνος αεροσκαφών και ελικοπτέρων ,μπορώ να ανατινάξω οποιοδήποτε κτίριο, μπορώ να κάνω υποκλοπές τηλεπικοινωνιών ,μπορώ να κάνω παρεμβολές, μπορώ να κάνω ότι δολιοφθορά μπορείτε να φανταστείτε .Έχω ειδική εκπαίδευση στους υπολογιστές με ότι αυτό συνεπάγεται .

Μακρυγιάννης Χρήστος 


Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=8469

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) :

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ 1, 2, ΚΑΙ 3, ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, ΟΣΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΙΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΦΥΛΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2011 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΑ 200.000.000 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΚΙΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ», ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ – ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ.

ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ - ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ – ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, ΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΗΤΟΙ «ΚΚΕ», «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ», ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666».

ΟΜΟΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ - ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ.

ΟΜΟΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΛΕΑ ΟΦΕΩΝ ΚΑΙ ΕΧΙΔΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ι, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙΙ(ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙV, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ V Κ.Ο.Κ.) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΝ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΤΟΥ «UCK» ΚΑΙ «UCC» ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ 600.000 ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2011 Η «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2012 Η «Ρ.Ι.Κ.», ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΕΚ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ – ΝΑΥΑΡΧΩΝ - ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙΣΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00, ΤΟΥΣ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΚΥΡΙΟΙ, ΠΑΡΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ» ΔΙΑ «ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ» ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ(ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ, ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ «ΡΕΚΟΡ» ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗ). ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΑΣ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ». ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΤΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΟΥΝΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.

ΚΥΡΙΟΙ, ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΥΤΗΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ. ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ. ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ, ΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ, ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο.Υ.Κ., ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ «ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ», ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΘΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ. ΗΔΗ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΗΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΗΝ «ΣΦΑΓΗ» ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΑΣ ΕΡΩΤΟΥΜΕ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΡΙΟ. ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ «ΣΤΗΘΕΙ» ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ.

ΔΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο.Υ.Κ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΝΤΛΗΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ «Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1821» ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ Θ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΣΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΑΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ, ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΙΧΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΕΙΣ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΗΜΙΘΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

‘Η ΤΑΝ ‘Η ΕΠΙ ΤΑΣ

ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ

ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ επιστολή ενός κάτω των 55 απόστρατου:"Σας φτύνω...επώνυμα"
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=8469

Αγανακτισμένοι Έλληνες κομμάντος συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα την 1η Οκτωβρίου
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=24332&Itemid=53

ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο.Υ.Κ. ΣΤΙΣ 20.09.2011, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/20092011_19.html

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις