ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 8 September 2011

Η Άφιξη των Ολυμπίων Θεών!!!ΗΤΟΙ ΑΦΙΞΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ,ΑΡΑ ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ

http://innoutworld2.blogspot.com/2011/09/blog-post_7159.html
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ,ΗΤΟΙ ΜΑΣΟΝΩΝ,ΗΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΙ,ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑΣ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ (ΨΕΥΔΟΣ) ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ (ΑΛΗΘΩΣ) ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΟΒΡΑΙΕΣ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΦΙΞΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ''ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ'' ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ-ΚΙΝΕΖΟΥΣ...ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ (666) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

ΟΠΟΤΕ ΔΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΣΥΜΠΑΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΟΗΜΟΝΑ,ΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις