ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 27 October 2011

28η Οκτωβρίου 2011 μ.Δ.ψχ(μετά Δρακονιανού ψευδοχριστούλη)


Λίγο ακόμη...

Αλλά προηγουμένως:
Τί έγινε ρε γαμημένες, καταξεκωλιασμένες "σαύρες";;; Έχετε χεστεί απάνω σας; Μαζί με τα τσιράκια σας εντός και εκτός Ελλάδος;;; Τί έγινε και έχετε λυσσάξει να ψεκάζετε τον Ελληνικό ουρανό; Σας πήγε το σκατό στην κάλτσα; Σας έπεσαν οι φολίδες; Τί πάθατε καταξεφτιλισμένοι στρατηγοί και ανώτατοι αξιωματικοί και ανώτατοι κρατικοί λειτουργοί που αφήνετε άγνωστα αεροσκάφη να ψεκάζουν τους ουρανούς μας; Τί πάθατε βρωμιάρηδες υπάνθρωποι προδότες πρωθυπουργοί και υπουργοί και δεν αντιδράτε; Τί πάθατε σιχαμένα συμπαιγνιακά μέσα που δεν λέτε κουβέντα;

Γιατί ψεκάζετε με μανία τον Ελληνικό ουρανό; Από προσωπικές εμπειρίες και μαρτυρίες τόσο των συντακτών όσο και των φίλων του ιστολογίου, βλέπουμε δεκάδες χημικές ουρές να διασταυρώνονται πάνω από τον γαλανό ουρανό, μετατρέποντας την ηλιοφάνεια σε νέφος. Πρωτοφανή επίπεδα ψεκάσματος βγαλμένα απευθείας από τις Η.Π.Α. Μόνον εκεί έβλεπες τέτοιες εικόνες και τώρα τις βλέπουμε για πρώτη φορά σε τέτοια κλίμακα στην Ελλάδα... Γιατί πριν από την 28η Οκτωβρίου; Λες και δεν γνωρίζουμε...

Τί θέλετε να κρύψετε ρε δειλά και άνανδρα ανθρωπάρια; Γιατί θέλετε να μας ρίξετε πάλι κάτω; Γιατί δεν θέλετε να στρέψουμε αύριο το βλέμμα μας στον καθαρό ουρανό; Γιατί προσπαθείτε να μας ρίξετε το ηθικό μέσω χημικής δηλητηρίασης; Γιατί γεμίζετε με "λιπαρά" σύννεφα τον ουρανό μας;

Λυσσασμένοι, υπό καταληψία, καταχεσμένοι ως τα αυτιά λακέδες του Σιν Σιών Σεντάι, ου να μου χαθείτε ξεκωλιάρηδες! Ρίξτε ρε γαμιώληδες ό,τι έχετε και δεν έχετε. Ρίξτε όπως δεν ρίξατε ποτέ ρε προδότες! Ρίξτε και άλλο ρε! Δεν θα μας λυγίσετε! Δεν θα το βάλουμε κάτω! Μόνο να μην έρχονται Αυτοί που είναι να έρθουν... Ένα-ένα θα σας τα βάζουμε στον κώλο τα αεροπλανάκια σας !!!

Εμπρός, γαμώ το φελέκι μου!

ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

2012: ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ !!

Από τη συνέντευξη του Don Alejandro Perez Oxlaj, ενός πρεσβύτερου των Μάγιας στη Γουατεμάλα, 13ης γενεάς!

--------------

Έχετε ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε προς την ανθρωπότητα;;;

«Σε όσους αδελφούς μου και αδελφές μου που ακούνε αυτό το μήνυμα, καταρχάς αυτά τα λόγια δεν είναι δικά μου, αλλά είναι των αρχαίων προγόνων μου (Μάγιας), και η (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ) προφητεία των Μάγιας αναφέρει ότι:

ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ 12 ΜΠΑΚΤΟΥΝ ΚΑΙ 13 ΑΧΑΟΥ (28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011), ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.

ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ. ΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΑΥΓΗ. Για τους ανθρώπους να είναι ευτυχισμένοι και να βρουν γαλήνη και να είναι ευτυχισμένοι.

Και έτσι είμαι εδώ με εσάς και σας αφήνω το μήνυμα:

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Να μη φοβάστε αυτή την αλλαγή του χρόνου, γιατί είναι σαν μια πρωτοχρονιά, όπως έχετε εσείς την πρωτοχρονιά, είναι απλώς μια αλλαγή…

επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο θα συμβεί, κανείς δεν ξέρει πόσες φορές έχει ξανασυμβεί αυτή η αλλαγή στο παρελθόν, όταν οι προγονοί μας ετοίμαζαν τα ημερολόγιά τους, περίμεναν πρώτα μέχρι να αποκτήσουν αποδείξεις ότι κάθε (περίπου) 5.200 χρόνια (5.125 χρόνια) που συμβαίνει αυτή η αλλαγή, και μετά ήταν που άρχισαν να μετρούν τον πρώτο κύκλο του ήλιου μέχρι τον τέταρτο κύκλο του ήλιου ο οποίος είναι αυτός ο κύκλος που λήγει στην εποχή μας.

Διότι είμαστε τώρα στην 4η περίοδο (κύκλο) του ήλιου, γι’αυτό και αυτό το πράγμα που μιλάμε δεν είναι ούτε η δημιουργία του κόσμου. Αυτό το μέτρημα άρχισε όταν όλα τα ημερολόγια ήταν ήδη τελειωμένα και άρχισαν να εφαρμόζονται, και από τότε μέχρι σήμερα έχουμε φτάσει στην 4η περίοδο του κύκλου του ήλιου.


(σημ.ιστολογίου: Άρα τα ημερολόγια των Μάγιας άρχισαν να γράφονται και να εφαρμόζονται πριν από 20.500 χρόνια!)

Και αυτό συμβαίνει για χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια στο παρελθόν, γι’αυτό μη φοβάστε αδελφοί μου και αδελφές μου, και μη πιστεύετε όλα αυτά που ακούτε από αυτούς τους ανθρώπους που απειλούνε τον κόσμο.

Το γραφείο του συμβουλίου των Πρεσβύτερων των Μάγιας θα το βρείτε στην 6η Οδο 0-31 στη πόλη της Γουατεμάλα. Ευχαριστώ ξανά και ελπίζω τα μηνύματά μου να σας είναι χρήσιμα, και ξανά σας καλώ να μη φοβάστε!

Σας χαιρετώ, εκ μέρους της αρμοδιότητας του εθνικού συμβουλίου των Πρεσβύτερων των Μάγιας …. και του Παγκόσμιου Συμβουλίου των Πρεσβύτερων και των Πνευματικών Συμβούλων της Αμερικής.»

.....

σημ.ιστολογίου: Άρα τα ημερολόγια των Μάγιας άρχισαν να γράφονται και να εφαρμόζονται πριν από 20.500 χρόνια! Δηλαδή πριν από 4 μεγάλους κύκλους των 5.125 ετών έκαστος!

Επίσης το 13ο «μπακτούν» συμπληρώνεται στις 21 Δεκεμβρίου 2012 και ο μεγάλος κύκλος αλλάζει τότε, σύμφωνα με το δικό μας ημερολόγιο! Όμως στα αρχέτυπα προσελήνια (πριν 20.500 έτη) ημερολόγια των Μάγιας (πρώην κάτοικοι του κατεστραμμένου Φαέθωνα) αλλάζουν τους ηλιακούς τους μεγάλους κύκλους όταν ο ήλιος βρίσκεται στο χειμερινό ηλιοστάσιο. Αυτό σύμφωνα με τα δικά μας μοντέρνα ημερολόγια συμβαίνει στις 25 Δεκεμβρίου. Άρα έχουμε μια απόκλιση 25 – 21 = 3 ημερών κάθε έτος σε σχέση με τα ημερολόγια των Μάγιας που καταγράφουν το τότε χειμερινό ηλιοστάσιο. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι από το 20.500 π.δ.χ. έως τις μέρες μας είχαμε μια συρρίκνωση της τροχιάς της Γης που μετατόπισε το χειμερινό ηλιοστάσιο κατ’αυτό τον τρόπο, ως συρρίκνωση της τροχιάς της Γης (και των υπόλοιπων πλανητών, ιδε νομο Τίτιους – Μπόντε) εξαιτίας της αφύσικης παρουσίας των υπερβαρέων πλανητών πολέμου Σελήνη + Λίλιθ στο ηλιακό μας σύστημα, από την έλευση τους προ 13500 ετών έως σήμερα…(μπηκαν στο ηλιακο συστημα προ 20.000 έτη)

ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο.Ε.Α.:

ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΚΔΟΧΗΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η 25η /12/2012 ΔΙΟΤΙ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ" ΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ "ΜΠΑΚΤΟΥΝ" ΤΩΝ "ΜΑΓΙΑΣ" ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ 2012 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΚΤΙΝΟΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΑ 3/365 ΗΤΟΙ ΚΑΤΑ 0,0082191 ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΣ ΤΡΟΧΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΩΝ "ΜΑΓΙΑΣ" ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥ ΑΦΥΣΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΔΥΜΟΥ "ΓΗ+ΣΕΛΗΝΗ+ΛΙΛΙΘ", ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΑ ΣΩΜΑΤΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΕΝΑ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΕΛΛΟΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΜΑΖΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΑΡΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ 118 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ, ΕΠΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 13.500 ΕΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ._

ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ, Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΡΟΧΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ "Ζ1" ΚΑΙ "Ζ2 ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ή RETICULI", ΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΜΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΓΗΪΝΩΝ "ΜΜΕ"<ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "STRANGE" ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΩΝ "ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ">ΟΤΙ «ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ», ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΗΪΝΟ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ" ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΝΙΚΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΗΡΩΟΣ ΠΕΡΣΕΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΜΙΤΟ-ΛΟΓΙΑΣ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕΣΩ "ΝΗΜΑΤΟΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΑΣ" Ή "ΜΙΤΟΥ" ΗΤΟΙ ΚΛΕΙΔΩΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΥΔΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ._

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/2012.html


Τέλος οι εβραιοσαξονικές Αρμαγεδδωνικές απάτες. Οι αληθινοί Μάγιας μιλούν για το 2011-2012 !!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/2011-2012_14.html

2011 - 2012 Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/2011-2012_22.html


Ένας επιστήμονας της ΝΑΣΑ καταστρέφει τις καταστροφολογίες για το 2012. Οι Μάγιας συμφωνούν!

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/2012.html

ΤO 2012, ΩΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/o-2012.html

Προς Τιμήν των Ελλήνων Ηρώων του 1940 και προς ατιμίαν των ΕλληνοΕβραίων και των Μασόνων προδοτών του 2011
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/1940-2011.html

Πρωθυπουργός της Ελλάδος πατριώτης Ιωάννης Μεταξάς 28 Οκτωβρίου 1940: “ΟΧΙ”!!!

ΕλληνοΕβραίος προδότης πρωθυπουργός της Ελλάδος
Τζέφρυ Παπάντριου Μινέικο Τσάντ Τσίδεμπαουμ 28 Οκτωβρίου 2011: “ΝΑΙ”!!!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΜΟΡΦΗ "PDF"
https://rapidshare.com/files/455265926/ΣΤΑ_ΟΠΛΑ_ΣΤΙΣ_28-10-2011.pdf

Για αυτό ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ! Είσαστε οι Λέοντες, βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Θέλουν να σας κάνουν να ξεχάσετε το ρόλό σας στην Ιστορία, η Ιστορία όμως και η Φύση δεν το ξεχνάνε! Εμπρός λοιπόν!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις