ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday, 2 October 2011

Αυτοδίκαια Μπινελίκια από εναπομείναντες όντες ακόμα Έλληνες προς το Νεοελληνικό πουσταριό και αρσενικό πουταναριό των εν αποστρατεία φιλοτομαριστών.


Και ενώ οι προδοσίες συνεχίζονται για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό
βλέπε δημοσίευμα του Τούρκνετ,περί του αφοπλισμού της Εθνοφρουράς της Κύπρου,
βλέπε τον αφοπλισμό και διάλυση της εθνικής πολιτοφυλακής-εθνοφρουράς Ελλάδος,
βλέπε διάλυση ταξιαρχίας εθνικής ασφαλείας βορείου Ελλάδος,
ώστε να διευκολυνθεί η εισβολή των στρατών της Β.Α.Σ.Τ/Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) εναντίον Ελλάδος.

Έρχονται και οι Σκατάρχες-Στρατάρχες εν αποστρατεία του Κώλου να κλάψουν αυτοεξευτελιζόμενοι  για το μισθό τους, την σύνταξη τους, και το αιδοίον της μητρός τους,εν μέσω τετελεσμένης προδοσίας της χώρας και εν ώρα κόκκινου συναγερμού πολέμου βλέπε αναμονή εισβολής των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ.(ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) εναντίον Ελλἀδος εντός 2011-2012 συμφώνως με τον σχεδιασμό της υπέρστοάς “HONG” ως πρώτης φάσης του τρίτου παγκοσμίου πολέμου.

Οι απόστρατοι δεν προέφεραν κανένα αίτημα και δεν διαμαρτυρήθηκαν για την διάλυση της Ελληνικής εθνοφρουράς και την διάλυση της Ταξιαρχίας Εθνικής Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος και δεν διαμαρτυρήθηκαν για την διάλυση και την Έλλειψη υλικού των τριών όπλων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Το Ιστολόγιο Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ Γαμάει πατόκορφα τους μισθούς σας,τις συντάξεις σας καταγαμημένοι εν αποστρατεία ξεφτυλισμένοι στρατιωτικοί που αντί να τινάξετε τα μυαλά στον αέρα των προδοτών διότι μόνον εσείς είχατε απομείνει από τους νεοέλληνες (ιδέ αγανακτησμένους του χέσελ μέσα) ως ικανοί να το πράξετε ως πατριωτικό καθήκον και ως συνταγματικό καθήκον και ως νομικό καθήκον υπέρ των νόμων και του συντάγματος της χώρας τα οποία παραβιάσθηκαν κατάφορα και προδοτικά εσείς τι κάνατε πουσταριό και αρσενικό πουταναριό ?
Προδόσατε τη χώρα ισάξια με τους προδότες που κατηγορείτε τώρα για τις οικονομικές σκοπιμότητες του μισθού σας και της συντάξεως σας δηλαδή για το Τομάρι σας.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις