ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 25 October 2011

Ιδού η επαλήθευση της προδοσίας του ΕβραιοΠΑΣΟΚ προς την Κίνα.

CHIJNA FLAG-COSCO-PIRAEUSCHIJNA FLAG-COSCO-PIRAEUS-2
Δείτε μετά το 44ο λεπτό του παρακάτω βίντεο.
http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=220202

Προσέξτε στο βιντεο τον εβραιο εξ ιωαννινων "προεδρο" της εβραιοδημοκρατιας-οχλοκρατιας πως φαινεται δίπλα στον αφ υψηλού Κινέζικο αφεντικό.. Κοντός-καχεκτικός-ταλαίπωρος-με σακιά κάτω από τα μάτια, φτωχός συγγενής και "άδειο (αψυχο) τσουβάλι" όπως έχει γράψει κατά καιρούς η ο.ε.α. για τους μασόνους που αποκτούν σύνδρομο στέρησης δαιμονικής καταληψίας..μέτα τις σοδομικές τελετές που διαπράτουν εν στοαίς.

Έτσι και η Ελληνική σημαία μακριά από την Κινέζικη στέκεται μόνη ως φτωχός συγγενής, και η Κινέζικη δεσπόζει ψηλά μαζί με την Σημαία της COSCO,.. θαυμάστε χώρα και ελληνικές περιουσίες και λιμάνια υπο Κινεζική κατοχή..

Σας κοροιδεύουν με φρούδες ελπίδες λέγοντας τάχα για ελληνικές εξαγωγές προς τους Κινέζους αλλά στην πραγματικότητα αυτό που πάει να γίνει είναι κατάσχεση των ελληνικών περιουσίων και γαιών και ΔΕΚΟ από τους Κινέζους.

Μάλιστα ο Παπούλιας τον αποκάλεσε παλιό φίλο του και γνώριμο τον Κινέζο, διότι ως φαίνεται γνωρίζονται από παλιά από τις παλιότερες επισκέψεις αξιωματούχων της ελλ.κυβέρνησης στην Κινα για να παραδώσουν Ελληνική Γη και Υδωρ στους αδίστακτους δικτάτορες Κινέζους.

Σκοτώστε και ανατρέψτε τους προδότες ελληνοεβραίους πολιτικούς και πάρτε πίσω τη χώρα σας, πριν να είναι πολύ αργά για όλους!

Ας πάμε τώρα στο γνώριμο ύποπτο: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=26155&Itemid=151

Το ύπουλο κινεζοτουρκο-defencenet.tr.cn ξαναχτυπά κουτοπονηρικως!

Αν οι κηνουντες τα νήματα πίσω από την εν λόγο προδοτική σελίδα δεν ήταν σκατομασόνοι πουστηδες από κούνια, θα έβγαζαν όλες τις αλήθειες για τους απάνθρωπους κινέζους, αλήθειες για τις οποίες έχουμε ρίξει ατελείωτα ξενύχτια για να τις ενώσουμε και να διοχετεύσουμε στο παγκόσμιο κοινό για κατεπείγουσα αφύπνιση!

Όλες αυτές οι αλήθειες για τους κινέζους τις γνωρίζει πάρα πολύ καλώς και η εν λόγο μασονική ιστοσελίδα και αντί να τις βγάλει για να ενημερωθούν οι έλληνες, κάνει ακριβώς το αντίθετο!!! Πάει να διαψεύσει τις αλήθειες που βγάζουν όλα τα αφυπνισμένα ιστολογια περί των κινέζων και των εβραιοσαξονων!

Που το πάει λοιπόν το εν λόγο κουτοπόνηρο κείμενο της εν λόγο κινεζοκρατουμενης και τουρκοκρατούμενης μασονικής ιστοσελίδας αυτοαποκαλούμενη τάχα μου …defencenet. gr; (στην πραγματικότητα pact of shaghai . net)

Προσπαθεί να καρφώσει στα μυαλά των ελλήνων ότι τάχα το όλο σχέδιο με τους αγανακτισμένους ήτοι το κίνημα των «αγανακτισμένων» δεν είναι στημένο και κινεζοκινουμενο σχέδιο της κινεζικής υπερστοας «HONG» μέσω των μασονικών στοών Λονδίνου όπως λέει το «ελληνκαιχαος» διότι κοιταχτε, να, οι κινέζοι λογοκρίνουν τους αγανακτισμένους και άρα είναι ψέμα αυτά που λένε οι ...τρελοί του «ελλην και χαος». http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_7894.html http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/hong_03.html

Ναι πουλημένα παλιοτόμαρα! Τώρα κατασυγκινηθήκατε και είπατε να κάνετε ντα-ντα στους κινέζους με αυτό το άρθρο το οποίο στην ουσία βγάζει λάδι τους κινέζους και φωτογραφίζει εμάς ως ψεύτες! Τόσα και τόσα έχουν βγει για την γενοκτονικη και ύπουλη κίνα. Αυτό δηλαδή βρήκατε να βγάλετε εσείς, ότι δηλαδή …η κίνα λογοκρίνει. Απλά με αυτό το extrem licht δημοσίευμα εναντίον της Κίνας πήγατε να θολώσετε τα νερά ώστε να διαψεύσετε εμάς και να αποπροσανατολίσετε τους αναγνώστες! Με ένα σμπάρο 2 τριγώνια δηλαδή... Θα φάτε καλά και εσείς όταν έρθει η ώρα!

........................................


Προκαταβολικώς η Ο.Ε.Α. και τα φιλικά της Ιστολόγια έχουν επιβεβαιωθεί και επομένως η μόνη οδός για τους Έλληνες και η μόνη λύση επιβιώσεως τους είναι να σκοτώσουν τώρα τους προδότες διότι το μνημόνιο αυτό σημαίνει αποδοχή δανείου 550 εκ.ευρώ από την Κίνα.Η Εβραϊκή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπέγραψε την οικονομική κατάσχεση της Ελλάδος από το δάνειο των 550 εκ.ευρώ προς την Ελλάδα από την Κίνα διότι το δάνειο αυτό ουδέποτε θα εξοφληθεί στην Κίνα.
Η ανωτέρω προδοτική κίνηση του ΕβραιοΠΑΣΟΚ σημαίνει ότι απλώς η Κίνα αγοράζει το Ελληνικό δημόσιο χρέος,ήτοι ότι εις το μέλλον η Ελλάδα δεν θα οφείλει να εξοφλήσει τα δάνεια Ευρωπαϊκών,Αμερικανικών,και άλλων ξένων τραπεζών προς την Ελλάδα,αλλά ότι η Ελλάδα θα οφείλει να ξεχρεώσει το σύνολο του εξωτερικού χρέους της προς την κεντρική τράπεζα της Κίνας,όπως ακριβώς οφείλουν να πράξουν οι ΗΠΑ προς την κεντρική τράπεζα της Κίνας διότι η FED ήτοι η ομοσπονδιακή κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ,ιδιοκτησίας των Εβραίων Ροκφέλερ,επώλησε όλο το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ προς την κεντρική τράπεζα της Κίνας.
Η Ελλάδα θα πωλήσει,όχι μόνον το δημόσιο χρέος της στην Κίνα,αλλά θα πωλήσει και τις εμπράγματες εγγυήσεις αυτού του χρέους προς την Κίνα,ακριβώς όπως η Εβραϊκή κεντρική τράπεζα Ροκφέλερ των ΗΠΑ επώλησε στην Κίνα και τις εμπράγματες εγγυήσεις για δάνεια Αμερικανικών και άλλων τραπεζών προς την Αμερικανική κυβέρνηση.
Ποιό απλά,επειδή το δημόσιο χρέος της Ελλάδος,των λοιπών Ευρωπαϊκών κρατών,των ΗΠΑ,και όλων των λοιπών κρατών του πλανήτου,βαίνει συνεχώς και γεωμετρικώς αυξανόμενο,και μαθηματικός είναι αδύνατο να εξοφληθεί,δια ταύτα είναι μεθοδευμένο από την υπερστοά Hong Κίνας,και από την Κινεζική κεντρική τράπεζα,και από τις ΕβραιοΣαξονικές τράπεζες η πτώχευση όλων των κρατών του πλανήτου εκτός Κίνας,και η κατάσχεση των δημοσίων και ιδιωτικών περιουσιών όλων των κρατών και όλων των κατοίκων του πλανήτου από την κεντρική τράπεζα της Κίνας,ως το πρώτο βήμα της πολιτικής και στρατιωτικής εισβολής και κατοχής όλων των κρατών από την Κίνα.

Οι ως άνω προδοτικές κινήσεις της Εβραϊκής κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ,του Εβραίου papadrew mineiko chant και των λοιπών ΕβραιοΣαξονικών κυβερνήσεων Ευρώπης και Αμερικής,αποσκοπούν εις την διάλυση και την γενοκτονία όλων των κρατών του πλανήτου από την Κίνα και την ίδρυση της Κινεζικής “Βασιλείας του Ιεχωβά-Σίν-Σιών-Σινά-Τζεντάι-Σεντάι-Τζέντ-Τζέηντ-Τζιούντ-Ιούδα”,ως Κινεζικής πλανητικής δικτατορίας.
Τα 550 εκ.ευρώ,δεν τα δίδει η Κίνα στην Ελλάδα ως δώρο,αλλά τα δίδει ως δάνειο με εμπράγματες εγγυήσεις όλη την δημόσια περιουσία της Ελλάδος και όλες τις ιδιωτικές περιουσίες όλων των Ελλήνων πολιτών,ώστε,επειδή η Ελλάδα μαθηματικός ουδέποτε θα δυνηθεί να εξοφλήσει το ως άνω δάνειο προς την Κίνα,άρα είναι μαθηματικός βέβαιο ότι μετά την λήξη του χρονικού ορίου εξοφλήσεως του δανείου προς την Κίνα,η Κίνα θα μπορεί να κατασχέσει και θα κατασχέσει όλη τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία των πολιτών της Ελλάδος,και όλων των λοιπών κρατών του πλανήτου,ως “Οικονομική Κινεζική πλανητική δικτατορία”,με συνέχεια την “Πολιτική και Στρατιωτική πλανητική Κινεζική δικτατορία”,συμφώνως με τις προφητείες-προγράμματα του βιβλίου της “Αποκαλύψεως” της Βρωμερής “Αγίας Γραφής” του ΕβραιοΚινεζικής καταγωγής Χριστιανισμού.

Εάν,οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις,η Ελληνική Αστυνομία,η Ελληνική ΚΥΠ/ΕΥΠ,και οι Έλληνες πολίτες όλων των κομματικών παρατάξεων,δεν ανατρέψουν και δεν σκοτώσουν τώρα τα 300 προδοτικά καθάρματα της Βουλής και τους άνευ εξαιρέσεως προδότες μασόνους Στρατηγούς-Πτεράρχους-Ναυάρχους,της ΕΛ.ΑΣ,των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων,και της ΚΥΠ/ΕΥΠ,τότε τα ως άνω προδοτικά καθάρματα θα δεχθούν να υπογράψουν ως εμπράγματες εγγυήσεις όλη την Ελληνική δημόσια και ιδιωτική περιουσία δια το ως άνω Κινεζικό δάνειο των 550 εκ.ευρώ προς την Ελλάδα,ήτοι θα δεχθούν να υπογράψουν την οικονομική-πολιτική-στρατιωτική κατάσχεση της Ελλάδος από την Κίνα,και την ολική γενοκτονία των Ελλήνων από τον Κινεζικό στρατό.

Επομένως,Έλληνες Σκοτώστε Τώρα τους ως άνω προδότες και γενοκτόνους των Ελλήνων,πολιτικούς των Ελληνικών κομμάτων και Στρατηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων-ΕΛ.ΑΣ-ΚΥΠ/ΕΥΠ,εάν επιθυμείτε να επιβιώσετε ως άτομα και ως Έθνος και ως κράτος,και εάν δεν θέλετε να αυτοκτονήσετε βλακωδώς ως άτομα ως Έθνος και ως κράτος.
Δια το Τμήμα Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας
Ο Εκπρόσωπος της Ο.Ε.Α.
Καραγεωργίου Γιάννης
Αναλυτής Γεωστρατηγικής της Ο.Ε.Α.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις