ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 2 October 2010

ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ ΑΠΟ Ο.Ε.Α., ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010


ΚΕΙΜΕΝΟ:

Η Ο.Ε.Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ 10.000.000 ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΙΣ ΤΑ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ:

1ΟΝ) Ο ΑΝΕΚΚΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, Ο ΑΝΕΚΚΛΗΤΟΣ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ Ο ΑΝΕΚΚΛΗΤΟΣ ΕΚΛΥΤΟΣ ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΩΣ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ, ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ). ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΕΑΝ Ο ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΞΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΜΕΣΩ ΣΦΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» Ή «ΑΞΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ._

2ΟΝ) Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΕΩΣ ΤΟ 2010, Η Ο.Ε.Α. ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΟΛΙΚΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ, ΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΜΕ ΤΕΚΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΣΗΜΑΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΟΤΙ Η ΛΗΨΗ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΕΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΤΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΑΤΙΜΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΤΗ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΟΥΤΕ ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ Ή ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΙΜΗΣ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΤΥΩΣΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΧΟΝΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ.

ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΗ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΔΟΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΠΡΟΔΟΤΕΛΛΗΝΕΣ – ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ – ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


Υ.Γ.:
ΟΙ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΟΔΗΓΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΤΟΝ ΝΟΕΒΜΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΗΜΙΘΕΩΝ, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΚΙΡΚΗΣ.
ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ ΑΠΟ Ο.Ε.Α., ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΜΕΛΛΟΝΤΩΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Κ.Κ.», ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» Ή «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΟ 2012.

14 comments:

explorer said...

Kai oi ligoi pou den theloun na aftoktonisoun ti tha prepei na kanoun? pos tha ginei na organothoume? afou opou kai na gireis tha deis ypnaleous ellhnes deilous kai partakides kata pleiopsifia animerotoi kai pliros galouximenoi apo thn tv... pos tha ginei na katharisei o topos? tha me endiefere poly na parw drastika metra gia to kalo ths elladas alla pos tha ginei ayto?

giorgos katakalos said...

Συμφωνώ με τον συνέλληνα αδελφό, λυπάμαι που έμαθα γι' αυτή την ομάδα τόσο αργά και δεν ξέρω πως μπορώ να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου ώστε να συνεχίσετε την σημαντική ενημέρωση που μας παρέχετε έστω εμάς που αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει γύρω μας και εμείς με την σειρά μας ενημερώνουμε και άλλους που είτε δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο είτε δεν γνωρίζουν γι' αυτή την τοποθεσία, ώστε να σώσουμε την Ελλάδα, όχι μόνο ως γεωγραφικό προσδιορισμό, αλλά και ως σκέψη, αναγνωρίζω τις ανάγκες που μας περιγράφετε στο μήνυμά σας και θα ήθελα να βοηθήσω με όποιο τρόπο είναι δυνατόν και εγώ με την σειρά μου,

Anonymous said...

Παρε ενα πιστολι και σκοτωσε τον Καρατζαφερη αλλιως βγαλε και εσυ τον σκασμο.

Πάνος said...

δεν νομιζω οτι μας παρεχετε βοηθεια με αυτο τον τροπο...

explorer said...

e nai ama den pianei h diplomatia ayth tha prepei na einai h lysh malon... alla ama kapios bgei kai to kanei ektos apo to oti tha katastrepsei th zwh t , kapios allos tha ton adikatastisei... prepei na ginei mazikh kinitopoihsh oxi o kathenas monos tou. to thema einai o kosmos na to katalabai kai na tous lintsarei..

Konstantinos said...

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Η αλήθεια είναι σκληρή. Δεν επιδέχεται πολλών ερμηνειών γιατί είναι μοναδική αλλά και απλή. Όταν μία ασθένεια ετοιμάζεται να σε καταβάλει δεν την αντιμετωπίζεις συγκαταβατικά. Όταν ένα μικρόβιο απειλή την ζωή σου δεν αναπτύσσεις φιλοσοφική συζήτηση μαζί του. ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ. Αλλά ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ με όλες σου τις δυνάμεις με όλο σου το είναι και χτυπάς τον στόχο που ΞΕΡΕΙΣ με τον τρόπο που ΠΡΕΠΕΙ. Γιατί ο αγώνας είναι ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ και ο νικητής τα παίρνει όλα. Αλλά ατυχώς γι’ αυτόν τον ιερό τόπο ο αγών ήτο σκυταλοδρομία. Και σε ποιους έμελε ν΄ αγωνιστούν για την νίκη…μα ΣΕ ΕΜΑΣ τους σπουδαίους…ΕΛΛΗΝΕΣ…των ετών 1945- 2010. Στα κομματόσκυλα στους παρτάκηδες στους ευθυνόφοβους στους …επαναστάτες χωρίς αιτία. Ναι είμαι επιθετικός αλλά ομιλώ την αλήθεια. Κάτοικοι αυτής της χώρας των ιδεών και της επιστήμης, έχουμε χάσει προ πολλού το δικαίωμα του προσδιορισμού μας ως Έλλην Άνθρωπος και επειδή πολλοί θα προσβληθούν ομιλώ σ’ αυτούς που έχουν δαπανήσει λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους στη μελέτη για να μπορούν ν’ αντιληφτούν το μέγεθος της ιδέας στην οποία αναφέρομαι. Οι υπόλοιποι να πάτε να γαμηθείτε και μην περιμένετε αβρότητες σε καιρό πολέμου. Είναι κάτι που έχει διδάξει η ιστορία και οι μεγάλες Ελληνίδες ψυχές Ηρώων αλλά …είπαμε αυτά προϋποθέτουν μελέτη…κόπο. Και έτσι έρχομαι στον λόγο που καταχρώμαι της φιλοξενίας του παρόντος ηρωικού ιστολογίου και της Ο.Ε.Α. Κατ’ αρχήν όποιος διαθέτη πρόσβαση στο διαδίκτυο και έχει πατριωτικές ανησυχίες είναι σχεδόν αδύνατο να μην «πέσει» επάνω σε μία καταχώρηση της Ο.Ε.Α. παρά τον αποκλεισμό της αρκεί να είναι σε εγρήγορση και να διαβάζει και τα «μικρά» θέματα για να ανακαλύψει αυτό που πρέπει και έχει αξία. Εγώ έτσι την ανακάλυψα παρά το γεγονός ότι είχα λίγους μόλις μήνες «θητεία» στο διαδίκτυο. Δεν είμαι κανένας πιτσιρικάς που κηρύττει την επανάστασή του στο διαδίκτυο, είμαι 38 ετών. Οι γονείς μου φρόντισαν να με πάνε στα καλλίτερα ιδιωτικά σχολεία αλλά όταν σφίξανε τα πράγματα επειδή ήμασταν 3 αδέλφια καταφύγαμε στα δημόσια. Παρά τη μεγάλη κλίση στις καλές τέχνες και στον σχεδιασμό κτηρίων καταλήγω εργαζόμενος στην οικοδομή είτε ως εργάτης είτε ως υπεύθυνος των έργων. Από την μία μεριά ο ένας παππούς πολεμιστής στη μάχη του Μπιζανίου (1913) και απλός άνθρωπός που ζούσε στο Άργος και από την άλλη ο άλλος προπάππους μεγαλοδικηγόρος στην Πάτρα με απογόνους επίσης δικηγόρους και βιομηχάνους…Τον πατέρα μου τον έστησαν τρείς (3) φορές στο εκτελεστικό απόσπασμα οι «φίλοι και σωτήρες» Γερμανοί και μου έχει εξηγήσει τι σημαίνει «κατοχή» από προσωπική εμπειρία και όχι απ’ το HISTORY CHANEL. Έχω γνωστούς ανθρώπους οικογενειάρχες του μεροκάματου όμως και ανθρώπους της νύχτας (χωρίς να έχω καμία σχέση με τη λεγόμενη «ψυχαγωγία» στα νυχτερινά μαγαζιά που θεωρώ υπεύθυνη στο βαθμό που της αναλογεί για την διάρρηξη του ιστού της κοινωνίας). Έχω επίσης γνωστούς μεγαλογιατρούς, πολιτικούς, ανθρώπους του «Αγίου» Όρους αλλά και πράκτορες που διείσδυσαν στη μασονία (αλλά,,, δεν βρήκαν τίποτα το... «μεμπτόν»).Θα μου πείτε ρε φίλε τι μας νοιάζει η ιστορία της ζωής σου. Κύριοι (κατ’ ευφημισμόν σε μία χώρα υποθηκευμένη και υπό κατοχή ) δεν είναι η πρόθεση μου να κάνω κήρυγμα σε κανέναν. Θέλω να δηλώσω μόνο την θλιβερή αλήθεια που κρύβουμε ΟΛΟΙ μας κάτω από το χαλάκι της (αληθινής πράγματι) ανησυχίας και αγωνίας για την πατρίδα αλλά και κατ’ επέκταση για ολόκληρο τον πλανήτη (πχ. …ανησυχώ θα ήθελα να μπορούσα να κάνω κάτι …η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο κάτι πρέπει να κάνουμε αλλά τι…τι…) τιτιβίζουμε ΟΛΟΙ μας σαν καναρίνια στο κλουβί περιμένοντας το τέλος.

Konstantinos said...

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Δεν διαφέρω από εσάς. Όλοι είμαστε ιθαγενείς κάτοικοι αυτής της χώρας με πάνω κάτω τις ίδιες ρίζες χωρίς σημασία στην ουσία αν ο ένας είναι από το βορά και ο άλλος από το νότο. Όλοι έχουμε κάποιον ήρωα στην οικογένεια μας, από το παρελθόν μέχρι και την Κύπρο και τα Ίμια, η τους καλλίτερους πιλότους όλων των χωρών τους πιλότους μας που θυσιάζονται σ’ ένα βωμό αίματος που έχουν στήσει οι αχυράνθρωποι που άκουσον άκουσον εμείς οι ίδιοι οι αυτοκτονικοί αυτόχθονες τους ψηφίζουμε κάθε φορά μα ΚΑΘΕ φορά εν μέσω αλαλαγμών και χειροκροτημάτων (όχι πως έχει σημασία αλλά η υπόθεση Δημοκρατία στην παρούσα μορφή της έχει λήξη για εμένα και ίσως και για μερικούς ακόμα θέλω να πιστεύω).Η Ο.Ε.Α. με το παρών ιστολόγιο και ίσως με άλλους τρόπους που δεν γνωρίζω έχει επανειλημμένως αναλύσει ΟΛΑ τα δεδομένα σε χιλιάδες σελίδες πληροφοριών τόσο αναλυτικά σε σημείο που κάποιες φορές αισθάνομαι να ντρέπομαι για λογαριασμό της που «ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ» να πέσει στο επίπεδο μας στην ΗΡΩΙΚΗ της προσπάθεια ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ όπως η ίδια ονομάζει. Έχει επίσης δώσει ΟΛΕΣ τις κατευθύνσεις και τις οδηγίες για το τι πρέπει να πράξουμε αν θέλουμε να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια μας και την ελπίδα ζωντανή. Δεν είναι φρόνιμο λοιπόν να ρωτάμε και να ξαναρωτάμε τι να είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Φρόνιμο είναι το γνώθι σαυτών. Τι είναι αυτό που μας εμποδίζει να δούμε τον εαυτό μας όπως πραγματικά είναι…ΟΛΟΙ ξέρουμε τι είναι αυτό. Έρχεται στο κρεβάτι μας όταν πάμε να κοιμηθούμε, έρχεται όταν ήμαστε στο δρόμο και στρίβουμε το κεφάλι απ’ την άλλη μεριά κάθε φορά που βλέπουμε μια αδικία και δεν κάνουμε τίποτα γι αυτό ενώ θα ΕΠΡΕΠΕ είναι αυτό που θα μας πνίξει και θα μας καταπιεί όταν γυρίσει το παιδί μας και μας ρωτήσει ΓΙΑΤΙ πατέρα ΓΙΑΤΙ μητέρα ΓΙΑΤΙ δεν κάνατε τίποτα για να σώσετε την χώρα ΜΟΥ. Είναι η ΝΤΡΟΠΗ γι αυτό που είμαστε. Είτε είμαστε πλούσιοι ή φτωχοί, μορφωμένοι ή αμόρφωτοι (εσωτερικά ή εξωτερικά) με κούρσες και διπλώματα ή παπάκι και γυμνάσιο είμαστε ΟΛΟΙ το ΙΔΙΟ…ΔΕΙΛΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΔΕΙΛΟΙ. Και το ξέρουμε ότι είμαστε δειλοί γιατί είμαστε φτιαγμένοι από υλικό ηρώων. Νοιώθουμε τον έρωτα για την ηρωίδα ψυχή…Αισθανόμαστε την θέρμη που αναβλύζει από τα βάθη της ψυχής μας…Είναι μία σπίθα αυτό που καίει , η προαιώνια ανάμνηση των ηρώων της γενιάς μας. Πάντα πίστευα αυτό που έλεγε ο Καβάφης ότι δηλαδή γνωρίζω ότι είμαι δειλός αλλά θα λέω αυτά που πρέπει να πω γιατί κάποια μέρα θα τ’ ακούσει αυτός που πρέπει και θα τα κάνει πράξη. Ε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου έφτασε οι πρόγονοι μας φωνάζουν εκκωφαντικά και εμείς δεν προλαβαίνουμε να φτιάξουμε …αντρειωμένους. Κάποιοι θα βγουν από τα ρούχα τους και θα πουν ποιον είπες δειλό ρε μαλάκα. Ορίστε λοιπόν παλικάρια αποδείξτε σε όλο τον κόσμο ότι κάνω λάθος. Θα στηθώ μπροστά στην τηλεόραση να δω τις ηρωικές σας πράξεις και το πώς θα σας ξεσκίζει το δικαστικό και δημοσιογραφικό σάπιο μασονικό σύστημα γιατί αυτή είναι η τύχη των ηρώων(ΛΑΛΑΣ).Και τότε όλοι εμείς οι δειλοί θα φωνάξουμε ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ σε αυτούς τους σύγχρονους ήρωες ΕΛΛΗΝ-ΕΣ καθώς εσείς θα αφήνετε την τελευταία σας πνοή φεύγοντας βιαστικοί βλέποντας να σας περιμένουν οι παλιοί γίγαντες του γένους . Ίσως λοιπόν αυτή η πνοή η δικιά σας η πνοή του μεγαλείου φουντώσει τις μικρές εστίες στις δικές μας τις ψυχές και πάψουμε να είμαστε δειλοί.


ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

giatros said...

re paidia egw ena pargma kserw oti edw kai ligo kairo 1-2 xronia arxisan na <>,diavaza ta pada akoma kai tis pio mikres leptomereies stis istoselides giauto kai epesa panw stn selida tis O.E.A opws akrivws eipe sto sxolio tou o kostantinos parapanw kai auto pou vlepw einai enas terastios ogos plyroforiwn.apotelesma einai meta apo syzhthseis me filous pou exountis idies anyshxeies memena na provoume sto idio syberasma:prepei na exeis poly dynato myalo gia na epiviwseis se auth th thalassa plyroforiwn kai na boreseis na katalaveis ti einai alhtheia kai ti psemata.giati se auto to shmeio mas exoun ftasei.na mhn ksereis ti isxuei pragmatika h na exeis tetoia amfisvithsh gia oti diavazeis,vlepeis,akous pou na anagazese na psaxneis synexws gia na vreis mian apadhsh.egw pisteuw oti oso psaxneis vrhskeis,gi auto to logo thelw na dhlwsw prothymos na kanw oti borw apo thn meria mou na mhn kleisei auth h phgh plyroforishs pou ki egw dystyxws mono prosfata anakalypsa.opoios nomizei oti borei na kanei kati apo thn O.E.A gia na mas enwsei kai na mas dwsei idees egw eimai edw na ton akousw kai na milhsw mazi tou.giati pada thymamai oti oi ellhnes enomenoi einai ikanoi gia pragmata pou alloi ta lene <>.

explorer said...

parte oloi apo ena aytomato kai na eiste etimoi gia ola. ego me thn proth eykeiria tha promithefto ena ak47 kata protimish. apodextite thn idea oti kapia stigmh tha paithanete. alla ama einai na ginei ayto as ginei gia kati kalo kai oxi gia to tpt. ego nomizo to exo apodextei...

And. said...

Κατ΄αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Ο.Ε.Α για όλες τις πληροφορίες πού μάς παρείχε τελείως δωρεάν (πολλαπλή δωρεάν και κόπου και γνώσεων και προσωπικού χρόνου). H Ελλάδα σαν κράτος θα έπρεπε να τιμά τούς ανθρώπους αυτούς αντί να τούς αγνοεί και να τούς πολεμά και θα έπρεπε οι ειδικές υπηρεσίες να χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους επί πληρωμής, αντί να το παίζουν «παντοκράτωρες» και να τούς ειρωνεύονται τα τούβλα πού αγνοούν τα πάντα και έχουν απλά βολευθεί σε θεσούλες μία χαρά. Εχουν χαθεί τελείως οι αξίες τις ζωής ; Η μήπως είναι ποιός θα κλέψει το πιό πολύ και έγνοια δεν μάς πιάνει;

Ανακάλυψα αυτές τις ιστοσελίδες τυχαία πρίν μερικές βδομάδες. Ζώ στην Γαλλία εδώ και 20 χρόνια και είμαι εκτός ελληνικής πραγματικότητας και οι ιστοσελίδες της ΟΕΑ ήταν σάν ηλεκτροσόκ στην γαλλική καθημερινή ζωή μας εδώ πού οι γάλλοι είναι δήθεν και οι αρχικαρτεσιανοί και μάς σκοτώνουν στην ρουτίνα. Απο την άλλη πλευρά στην ιδιαίτερη μου πατρίδα δεν είναι καλύτερα τα πράγματα πωλούν την γή τους στούς Εβραίους το έμαθα και αυτό την περασμένη εβδομάδα και πάλι χάρη στον ΟΕΑ πού μου άνοιξε τα μάτια και άρχισα να ρωτώ πληροφορίες.

Λυπούμαι πάρα πολύ πού θα χάσουμε αυτή την πολύτιμη στήριξη. Εχουμε μπουχτίσει κυριολεκτικά από παλιανθρωπιά, δειλία, προδοσίες και «χριστιανική αγάπη». Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε με συνεισφορά ή κάτι παρόμοιο ή αγορά εντύπων της ΟΕΑ ή συνδρομές. Ισως να θεωρήσετε το μήνυμα μου σαν βλακεία αλλά δεν βλέπω άλλη λύση.
Με όλο μου το σεβασμό πρός την ομάδα της ΟΕΑ και όλες μου τις ευχαριστίες.

Α. Fourcault

And. said...

Κατ΄αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Ο.Ε.Α για όλες τις πληροφορίες πού μάς παρείχε τελείως δωρεάν (πολλαπλή δωρεάν και κόπου και γνώσεων και προσωπικού χρόνου). H Ελλάδα σαν κράτος θα έπρεπε να τιμά τούς ανθρώπους αυτούς αντί να τούς αγνοεί και να τούς πολεμά και θα έπρεπε οι ειδικές υπηρεσίες να χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους επί πληρωμής, αντί να το παίζουν «παντοκράτωρες» και να τούς ειρωνεύονται τα τούβλα πού αγνοούν τα πάντα και έχουν απλά βολευθεί σε θεσούλες μία χαρά. Εχουν χαθεί τελείως οι αξίες τις ζωής ; Η μήπως είναι ποιός θα κλέψει το πιό πολύ και έγνοια δεν μάς πιάνει;

Ανακάλυψα αυτές τις ιστοσελίδες τυχαία πρίν μερικές βδομάδες. Ζώ στην Γαλλία εδώ και 20 χρόνια και είμαι εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Λυπούμαι πάρα πολύ πού θα χάσουμε αυτή την πολύτιμη στήριξη. Εχουμε μπουχτίσει κυριολεκτικά από παλιανθρωπιά, δειλία, προδοσίες και «χριστιανική αγάπη». Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε με συνεισφορά ή κάτι παρόμοιο ή αγορά εντύπων της ΟΕΑ ή συνδρομές. Ισως να θεωρήσετε το μήνυμα μου σαν βλακεία αλλά δεν βλέπω άλλη λύση.
Με όλο μου το σεβασμό πρός την ομάδα της ΟΕΑ και όλες μου τις ευχαριστίες.
Α. Fourcault

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ said...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 10 ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_04.html
ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ

Πάνος said...

Ειναι πολλοι λιγοι οι ενημερωμενοι ελληνες σχετικα με τα θεματα αυτα και την κρισιμη κατασταση στην οποια βρισκομαστε!αντε να πεις οτι θα εχουμε πολεμο και να προσπαθησεις να φτιαξεις αμυντικο σχηματισμο στην πολυκατοικια και κατ' επεκταση στην γειτονια σου και να σε πιστεψουν η να σε παρουν στα σοβαρα...95/100 δεν εχουν ιδεα για το τι γινετε!!πως να ακολουθησεις λοιπον τις οδηγιες αυτες....?

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Αφήστε τα λόγια και πιάστε τα πολυβόλα.
Ετοιμαστείτε για παλαική άμυνα εσχάτων στα πρότυπα Ισραήλ/Ελβετίας/Σουηδίας κλπ, γιατί έτσι όπως πάμε θα σφαγούμε όλοι, έτσι όπως έχουν φτάσει τα πράγματα είμαστε τελείως προδομένοι και εν δυνάμει ήδη νεκρά πτώματα σε αποσύνθεση.
Ακολουθείστε πιστά, δίχως αντιρρήσεις, δόλιες δικαιολογίες και προσχήματα (προφάσεις εν αμαρτίαις) τις τελευταίες οδηγίες της Ο.Ε.Α. στο υστερόγραφο 10 και στα εγχειρίδια επιβιώσεως Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, διότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια λαθών και εγκληματικής υπναλέας αδιαφορίας.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις