ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 21 November 2010

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΟΝ «ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ Ο.Ε.Α.» - ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ» – ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΥΓΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Μεταδίδουμε τα εξής χαρμόσυνα νέα ΣΑΡΩΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΥ ως αποτέλεσμα των τελευταίων επίμονων και κοπιωδών προσπαθειών του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» υπέρ της Εθνικής Ελληνικής και υπέρ της Πλανητικής Ασφαλείας.


Αναδημοσίευση άρθρου της φυλλάδας «Μαγνησία» του Βόλου (Προσκείμενης φιλικά προς το «ΠΑΣΟΚ»:
http://www.magnesianews.gr/News/Greece/?EntityID=26982d11-898e-4808-b4a3-41cea5392758

Παράλληλος σχολιασμός του ιστολογίου και του Γιάννη Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α. (Ομάδος Ελληνικής Αποκαταστάσεως) – σε παρενθέσεις.


Στη Λισαβόνα ο πρωθυπουργός για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ

Γράφει: magnesianews.gr
19/11/2010, 17:50

Στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα (19 και 20 Νοεμβρίου) θα συμμετάσχει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έφτασε την Παρασκευή στην Πορτογαλία για τη Σύνοδο Κορυφής, κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται να υιοθετηθεί το νέο στρατηγικό δόγμα και να συζητηθεί το θέμα της αντιπυραυλικής άμυνας.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, και ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.

Νωρίς το απόγευμα ο κ. Παπανδρέου είχε συνάντηση με τον Καναδό ομόλογό του Στήβεν Χάρπερ, με τον οποίο συζήτησαν θέματα διμερών σχέσεων, ενώ είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης στη Μιανμάρ Αούνγκ Σαν Σου Κίι.

(σχολιασμός ιστολογίου: Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι τώρα που μίλησε ο Μινέικο με την αντιπολίτευση της Βιρμανίας …

και τώρα στην ουσία … στο «βαρύ»: )

Ο κ. Παπανδρέου επρόκειτο να μιλήσει σε συγκέντρωση «Νέων Ατλαντιστών», ωστόσο τα αεροπλάνα, που τους μετέφεραν άργησαν να φθάσουν στη Λισαβόνα και η ομιλία Παπανδρέου είναι πιθανό να μη γίνει.

(σχολιασμός ιστολογίου στο παραπάνω: Όντως η ομιλία δεν έγινε. Διαβάστε την ανάλυση μετά το τέλος του άρθρου)

Η ατζέντα της Συνόδου

Το νέο στρατηγικό δόγμα και η αντιπυραυλική άμυνα βρίσκονται στην κορυφή της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ που συγκαλείται την Παρασκευή και το Σάββατο στη Λισαβόνα.

Έπειτα από 11 χρόνια οι 28 ηγέτες των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ αναθεωρούν το στρατηγικό δόγμα της Συμμαχίας και ορίζουν το νέο της «όραμα» για την προσεχή δεκαετία.

Επίσης, στο πλαίσιο της Συνόδου θα συζητηθούν:

- Οι εταιρικές σχέσεις του ΝΑΤΟ με άλλους διεθνείς Οργανισμούς (ΕΕ, ΟΗΕ, ΟΑΣΕ) και οι σχέσεις με τους στρατηγικούς εταίρους Ρωσία, Κίνα, Ινδία και Ιαπωνία.

- Οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στις αμυντικές υποδομές του ΝΑΤΟ, ώστε να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις ασφαλείας, σε συνδυασμό με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

- Το πρόγραμμα της αντιπυραυλικής άμυνας.

Στο πλαίσιο της Συνόδου θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων με το σύνολο των χωρών που συμμετέχουν στην αποστολή των Ηνωμένων Εθνών, σταθεροποίησης στο Αφγανιστάν (ISAF).

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου

* 14:30 μ.μ. Ομιλία σε NATO Young Atlanticist Summit (αναβλήθηκε)
* 15:30 μ.μ. Εκδήλωση με τη συμμετοχή του γγ του ΝΑΤΟ και τα μέλη των αντιπροσωπειών
* 16:30 μ.μ. Συνάντηση αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων
* 19:45 μ.μ. Δείπνο εργασίας αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων

Σάββατο 20 Νοεμβρίου

* 08:30 π.μ. Συνάντηση ISAF (International Security Assistance Force) με συμμετοχή Αφγανού Προέδρου και εκπροσώπους ΗΕ, ΕΕ, Παγκόσμιας Τράπεζας και Ιαπωνίας
* 11:30 π.μ. Εκδήλωση με τη συμμετοχή του γγ του ΝΑΤΟ και τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων
* 12:45 μ.μ. Συνάντηση αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων
* 14:00 μ.μ. Συνάντηση αρχηγών κρατών-κυβερνήσεων Συμβουλίου ΝΑΤΟ-Ρωσίας
* 15:30 μ.μ. Συνέντευξη ΤύπουΟ κ. Παπανδρέου επρόκειτο να μιλήσει σε συγκέντρωση «Νέων Ατλαντιστών», ωστόσο τα αεροπλάνα, που τους μετέφεραν άργησαν να φθάσουν στη Λισαβόνα και η ομιλία Παπανδρέου είναι πιθανό να μη γίνει.

* 14:30 μ.μ. Ομιλία σε NATO Young Atlanticist Summit (αναβλήθηκε)

Σχολιασμός ιστολογίου:
«Νέοι Ατλαντιστές»: Νεαρά φυντάνια 25 – 35 χρονών, μελλοντικοί ηγέτες, διπλωμάτες, σπουδαστές και αναλυτές γεωστρατηγικής του «ΝΑΤΟ» και του τύπου: «Ιδρυμάτων Ford & Rockefeller» κλπ, οι οποίοι και ουσιαστικά καθορίζουν τη νέα – μελλοντική γεωστρατηγική του «ΝΑΤΟ».

Αν ένα αεροπλάνο καθυστερούσε θα λέγαμε ότι υπήρχε πιθανότητα βλάβης, ή ότι κάποιος επιβάτης άργησε κλπ..

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ «ΝΕΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΙΣΤΕΣ» τους μελλοντικούς στρατηγιστες, αυτούς τους ειδικούς γεωστρατηγικής από τις χώρες τους, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, «ΗΠΑ», Ισπανία κλπ, προς τη Λισσαβόνα, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΟΙ «ΝΕΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΣΤΕΣ» ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ:

Σημαίνει ότι πήραν ομαδικό σήμα: «STOP» από τις κυβερνήσεις τους, που τους διέτασσε να μην φύγουν ακόμη διότι:
«Κάτι έγινε – Κάτι επείγον και απροσδόκητο προέκυψε».

Υποθέτουμε τώρα εμείς της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» ότι αυτό το επείγον που προέκυψε ήταν τα 2 τελευταία σχετικά κατεπείγοντα σήματα πλανητικής ασφαλείας της Ο.Ε.Α. και το μικρό κατεπείγον τηλεγράφημα, τα οποία σήματα πέρασαν τηλεφωνικώς προς στο ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» προς τις Πρεσβείες κρατών και προς το διεθνές ΙΝΤΕΡΝΕΤ το βράδυ της Πέμπτης 18.11.2010 προς ξημέρωμα Παρασκευής 19.11.2010.

Τα 2 σήματα αυτά έφυγαν αμέσως μέσω των ωτακουστών της τοπικής «ΚΥΠ/ΕΥΠ», προς το παγκόσμιο μπορδέλο του υπερατλαντικού «ΝΑΤΟ» - «USA» και έγινε κοινώς …της πουτάνας.

Το αποτέλεσμα ήταν – υποθέτουμε – να σταματήσουν κατεπειγόντως αυτά τα αεροπλάνα, διότι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γ. Καραγεωργίου… η σύνοδος έγινε «μουνί» εξαιτίας αυτών των σημάτων που σηκώθηκαν προ της συνόδου «στον αέρα», προς τις Πρεσβείες και προς το διεθνές Internet, διότι ήταν πολύ βαρύ αυτό το οποίο πληροφορήθηκαν μέσω της Ο.Ε.Α., ότι δηλαδή οι δικοί τους οι άνθρωποι κυρίως μέσα από την «NSA» , τα λεγόμενα «THINK TANK» (δεξαμενές σκέψεως), έκαναν διαρροή πληροφοριών εναντίον των άλλων εβραίων οι οποίοι είναι ακόμη προσκολλημένοι στο Κινεζικό σχέδιο. Αυτό κατέδειξε ότι υπάρχουν εκεί εβραιοσάξονες οι οποίοι μέσω της ευρείας δημοσιοποιήσεως προς τα κατάλληλα πρόσωπα και προς τα καίρια κέντρα αποφάσεων, σκοπεύουν να κάνουν τελείως «ρόμπα» ολόκληρο τον προηγουμένως απόρρητο σχεδιασμό της Κίνας για την διεξαγωγή του 3ου παγκοσμίου πολέμου και για τη γενοκτονία 5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, καθώς πλέον έπεσαν οι μάσκες.

Το γεγονός δε ότι παράλληλα μέσα σε αυτά τα 2 σήματα που διαδόθηκαν υπήρχε και η είδηση ότι όταν πήγε ο μικρός Χίτλερ Νταβούτογλου στην Κινα, συμφώνησε και για παροχή πυρηνικής τεχνολογίας της Κίνας και του Πακιστάν προς το Ιραν και προς την Τουρκία, εναντίον «ΗΠΑ» - Ευρώπης – και Ρωσίας, αυτό ήταν το γεγονός «χαριστικής βολής» το οποίο ξεχείλισε το ποτήρι και έγινε στην κυριολεξία της πουτάνας λίγο πριν τη Σύνοδο, σταμάτησαν τα αεροπλάνα, και περίμεναν μέσα τα πιόνια οι διπλωμάτες τις τελευταίες οδηγίες που θα έπαιρναν από τις κυβερνήσεις τους, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΤΟΙΜΑ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.

Το γεγονός ότι καθυστέρησε και το επίσημο συλλογικό ανακοινωθέν από τους συνέδρους του «ΝΑΤΟ» στη Λισσαβόνα, λέει πάρα πολλά.

Εντωμεταξύ, η Τουρκία, μέσω του προέδρου Γκιούλ, πάνω σε όλη αυτή την τεκταινόμενη σαρωτική αλλαγή παγκόσμιου γεωστρατηγικού χάρτη, αλληθώρισε τελείως και εκπέμπει κουτοπόνηρες «χαρούλες», ενώ στην πραγματικότητα είναι τελείως τρομοκρατημένη από την στενή πλέον στρατηγική συνεργασία ΝΑΤΟ – Ρωσίας και από την προοπτική επισήμου εισόδου της Ρωσίας στο «νέο ΝΑΤΟ» υπό τελείως νέο και αναθεωρημένο αμυντικό δόγμα πρωτοφανούς κοσμοϊστορικής αλλαγής του παγκόσμιου γεωστρατηγικού χάρτου.
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=68346

Από την ιστοσελίδα «Φωνή της Ρωσίας» (greek.ruvr.ru) και από την (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/11/blog-post_2847.html) είχαμε εγκαίρως πληροφορηθεί, ότι οι Ρώσοι πριν την Σύνοδο Κορυφής του «ΝΑΤΟ» στη Λισσαβόνα, ήταν αποφασισμένοι ότι θα έλεγαν ένα ΟΧΙ – «ΝΙΕΤ» σε όλη αυτή την ιστορία, και ότι θεωρούσαν ότι το «ΝΑΤΟ» προόριζε γι’ αυτούς μια θέση αντίστοιχη με του «παιδιού που πάει στο περίπτερο να αγοράσει τσιγάρα για το αφεντικό ΝΑΤΟ», και το οποίο «παιδί» δεν θα είχε δικαίωμα στη διαδικασία «λήψεως αποφάσεων» στα κεντρικά του «ΝΑΤΟ» στις Βρυξέλες, ούτε θα είχε το δικαίωμα να διαχειρίζεται βάσεις στρατιωτικές των πυραύλων της «Αντιπυραυλικής Ασπίδος».

Υποθέτουμε ότι το μικρό τηλεγράφημα που στείλαμε στους Ρώσους την τελευταία στιγμή, και με το οποίο τους συμβουλεύαμε να ζητήσουν τη συμμετοχή με στρατηγούς δικούς τους στις Βρυξέλλες στην έδρα του «ΝΑΤΟ» με συνεχή παρουσία Ρώσων στρατηγών εκεί, αλλά και Ρώσων τεχνικών κατωτέρων αξιωματικών σε όλες τις βάσεις του «ΝΑΤΟ», αυτό μάλλον το θεώρησαν σαν ένα πιθανό ποντάρισμα το οποίο και το έριξε ο Μεντβέντεφ στην Σύνοδο, διότι δεν δέχτηκε χωριστή «Αντιπυραυλική Ασπίδα» διοικούμενη από τη Ρωσία, και χωριστή «Δεύτερη Αντιπυραυλική Ασπίδα» διοικούμενη από το «ΝΑΤΟ» όπως πρότειναν αρχικώς οι ΝΑΤΟΙΚΟΙ. Έτσι ο Μεντβέντεφ κατέληξε να ζητήσει «ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ» με ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΩΣΙΑΣ – ΝΑΤΟ.

Δίνει την εντύπωση ο Μεντβέντεφ ότι διάβαζε εκείνη τη στιγμή κατά λέξη το μικρό τηλεγράφημα της Ο.Ε.Α.:
TOP-URGENT G.H.REES TELEGRAM TO THE RUSSIAN GOVERNMENT - JUSTIFIED CONCERNS FOR THE POTENTIAL DECORATIVE ROLE IN THE «ANTIBALLISTIC SHIELD» OF «NATO»
http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/11/top-urgent-ghrees-telegram-to-russian.html
Το οποίο τηλεγράφημα έστειλε εγκαίρως 4-5 μέρες πριν από τη Σύνοδο, η Ο.Ε.Α. απευθείας στην Αγγλική Γλώσσα μέσω του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» προς την Ρωσική Κυβέρνηση.

Ήτοι το τηλεγράφημα συμβούλευε να απαιτήσει η Ρωσία να συμμετέχει στη συν-διοίκηση της «Αντιπυραυλικής Ασπίδος» με τη συνεχή παρουσία Ρώσων στρατηγών στις Βρυξέλλες ως έδρα του «ΝΑΤΟ», και να συμμετέχουν οι Ρώσοι τεχνικοί κατώτεροι αξιωματικοί με τη μέθοδο των «ΤΡΙΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ» σε όλες τις στρατιωτικές βάσεις της «Αντιπυραυλικής Ασπίδος» εντός και εκτός Ρωσίας.

Αυτό το πράγμα μάλλον δεν το περίμεναν οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι μέτοχοι του «ΝΑΤΟ», και αυτό ήταν ακόμη μια αιτία που «τινάχτηκε στον αέρα» αυτή η Σύνοδος ενόψει επομένης Συνόδου στην οποία αυτά τα πράγματα πλέον θα μπούνε με συγκεκριμένες προτάσεις των Ρώσων αναλυτών Γεωστρατηγικής και οπού θα είναι πλέον προετοιμασμένοι οι Στρατηγιστές αυτοί οι «Νέοι Ατλαντιστές» της Αμερικής και των Ευρωπαϊκών κρατών, για να υπογράψουν τέτοια χαρτιά, διότι προφανώς τα χαρτιά αυτά έρχονται έτοιμα και τυποποιημένα από τις χώρες προελεύσεως και δεν φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή επί τόπου, διότι εκεί σε τέτοιες Συνόδους πίνουν μόνο καφέ και σφίγγουν τα χέρια για το θεαθήναι του αποβλακωμένου παγκόσμιου κοινού των μαζανθρώπων.

Το γεγονός ότι ο Ράσμουνσεν ο γενικός γραμματέας του «ΝΑΤΟ», μίλησε με τους «Νεους Ατλαντιστές», (http://times.am/2010/11/20/nato-strategic-concept-is-released/ ) δηλαδή με τα «παιδιά» τους «ντοκτοράτους» του Harvard και του Cambridge και του «ιδρύματος Rockefeller» κλπ, κλπ, ήτοι τα νέα φυντάνια των αναλυτών γεωστρατηγικής, και μίλησε σε αυτούς για την ανάγκη της Συνεργασίας του «ΝΑΤΟ» με τη Ρωσία, και τη δέσμευση από πλευράς «ΝΑΤΟ» της ενισχύσεως της συνεργασίας με τη Ρωσία, αυτό σημαίνει ότι η Σύνοδος ήταν εντελώς «Κενού Περιεχομένου» διότι αυτό το πράγμα είχε ήδη ειπωθεί, ήταν κοινοτοπία και δεν αποτέλεσε τίποτε το καινούργιο στη σύνοδο. Αυτό με τη σειρά του αποδεικνύει ότι άλλα πράγματα περίμεναν οι Αμερικανοί να υπογραφούν στη Σύνοδο, ενώ ο Μεντβέντεφ - ίσως ενισχυμένος από τα κείμενα της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ»- , έφερε τα πάνω κάτω, και το πράγμα αναβλήθηκε οριστικά με αποτέλεσμα η Σύνοδος του «ΝΑΤΟ» να γίνει … «μουνί» κατά το λεχθέν του Καραγεωργίου, δηλαδή στο μόνο στο οποίο συμφωνήσαν από τα βαριά θέματα, ήταν ότι είχε ήδη συμφωνηθεί πριν γίνει η Σύνοδος: Δηλαδή να συνεργαστεί η Ρωσία με το «ΝΑΤΟ», τίποτε νεότερο(!!), δηλαδή η Σύνοδος κατέληξε να είναι ένα διάλλειμα για …καφέ, διότι για άλλα πήγαιναν και αλλού κατέληξαν, και αυτό οφείλεται μάλλον και κατά πάσα πιθανότητα και στα αφυπνιστικά κείμενα της Ο.Ε.Α. , διότι πήραν και το κείμενο το οποίο κατέγραψαν εδώ οι ωτακουστές της τοπικής «ΚΥΠ/ΕΥΠ» την βραδιά Πέμπτης προς Παρασκευής 19/11, και το οποίο πέρασε αστραπιαία και προς την έδρα του «ΝΑΤΟ» και προς το υπερατλαντικό συνδικάτο «USA – NATO» με αποτέλεσμα οι «Νέοι Ατλαντιστές» να μείνουν σύξυλοι με τα παλιά χαρτιά στα χέρια τα οποία τώρα πρέπει να αλλάξουν εξολοκλήρου, διότι έχουν αλλάξει εντελώς οι παράμετροι και με την είδηση που πήραν από την Ο.Ε.Α. περί των διαρροών των εβραιοσαξόνων καθηγητών της «NSA» εναντίον του Κινεζικού σχεδιασμού, και με το γεγονός της άρνησης του Μεντβέντεφ για 2 χωριστές «Αντιπυραυλικές Ασπίδες» εντός και εκτός Ρωσίας, με αποτέλεσμα οι ΝΑΤΟΙΚΟΙ ήδη να παραμιλάνε για KOINO Ρωσο-Aτλαντικό σύστημα εκτιμήσεων απειλών και επιλογής στόχων. (a joint ballistic missile threat assessment) μετατοπίζοντας τις λεπτομέρειες αυτού του συστήματος για την επόμενη σύνοδο μεταξύ των υπουργών άμυνας τον Ιούνιο του 2011.

http://www.nato.int/cps/en/natolive/news_68876.htm

Το τελευταίο ανακοινωθέν το οποίο εντοπίζει το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» στο διαδίκτυο, δηλαδή ότι ενώ στην αρχή το «ΝΑΤΟ» είχε προτείνει στη Ρωσία 2 χωριστές «Αντιπυραυλικές Ασπίδες», μια με Ρώσικη Διοίκηση και μια με ΝΑΤΟική διοίκηση εκτός Ρωσίας, τώρα το «ΝΑΤΟ» ανακοίνωσε ότι δέχεται το απαίτημα Μεντβέντεφ δια την κοινή Συν-Διοίκηση της «Αντιπυραυλικής Ασπίδος» του «ΝΑΤΟ», ήτοι δέχεται την παρουσία Ρώσων στρατηγών στις Βρυξέλλες και δέχεται την παρουσία κατωτέρων Ρώσων αξιωματικών τεχνικών σε όλες τις βάσεις των πυραύλων της «Αντιπυραυλικής Ασπίδος» εντός και εκτός Ρωσίας.
Αυτό σημαίνει ότι το Τηλεγράφημα της Ο.Ε.Α. προς τη Ρωσική Κυβέρνηση ελήφθη σοβαρά υπόψιν από τα μέλη της Ρωσικής Κυβερνήσεως τα οποία μέλη άριστα πράττοντας απαίτησαν και έλαβαν δικαίως αυτό το οποίο έπρεπε να έχουν, δηλαδή συν-διοίκηση στο «ΝΑΤΟ», στις αποφάσεις του «ΝΑΤΟ», και στις βάσεις αντιβαλλιστικών πυραύλων ως βάσεις εκτελέσεως των διαταγών του αρχηγείου του «ΝΑΤΟ» στις Βρυξέλλες._


Υ.Γ.
Ο όρος «ΑΡΑΧΝΗ» στον τίτλο του παρόντος άρθρου, δεν έχει επιλεγεί από την Ο.Ε.Α. ως αυτοχαρακτηρισμός, αλλά είναι χαρακτηρισμός των Ελληνοεβραίων του «ΠΑΣΟΚ» (και του ταλαίπωρου εβραιο-πασοκο-κυπατζή «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ») εναντίον της Ο.Ε.Α., διότι από το 1980 οι ελληνοεβραίοι του «ΠΑΣΟΚ» διαπράττοντας εγκλήματα κατά των μελών της Ο.Ε.Α. και κατά των συγγενών πρώτου βαθμού των μελών της Ο.Ε.Α., και μέχρι σήμερα μέσω αποστολής πρακτόρων δήθεν ελληνοκεντρικών οργανώσεων αποπηράθηκαν να διαβρώσουν και να εξοντώσουν την Ο.Ε.Α. ανεπιτυχώς. Ο «ιστός της αράχνης Ο.Ε.Α.» δεν έχει στηθεί από την Ο.Ε.Α. σε παγκόσμια κλίμακα με εγκληματική πρόθεση, αλλά αντιθέτως έχει στηθεί με την πρόθεση να διαλύσει τον σατανικό ιστό αράχνης της Κίνας και όσων εβραίων οπαδών του Σιωνισμού ακολουθούν το Κινεζικό σχέδιο της «Βασιλείας του Ιεχωβά» δια την γενοκτονία 5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων λευκής – μαύρης – λευκοκίτρινης και μαυροκίτρινης μογγολικής φυλής πάνω στον πλανήτη, από τους καθαρώς κίτρινους Επίγειους Δρακονιανούς Κίνας και Κορέας._


ΣΧΕΤΙΚΑ:

«COSMIC – ETNA» TOP – URGENT G.H.REES WORLD - WAR ALARM MESSAGE BEFORE THE SESSION – MEETING OF “NATO” AT 20 NOVEMBER 2010 IN LISBOA OF PORTUGAL
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/cosmic-etna-top-urgent-world-war-alarm.html

ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ: ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ «NATO - ΡΩΣΙΑΣ»: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.», ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/nato.html

TOP-URGENT G.H.REES TELEGRAM TO THE RUSSIAN GOVERNMENT - JUSTIFIED CONCERNS FOR THE POTENTIAL DECORATIVE ROLE IN THE «ANTIBALLISTIC SHIELD» OF «NATO»
http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/11/top-urgent-ghrees-telegram-to-russian.html

5 comments:

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΕΗ
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΣ ΔΗΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ
ΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

centalconstilation said...

Σελήνη μου, σελήνη μου με το ωραίο ανάστημα! Σε παρακολουθώ ολόνυχτα να τρέχεις μες στο διάστημα!
Κι άλλο δε θέλω στη ζωή, αυτό είναι όλο και όλο, να αξιωθώ κάποια στιγμή να δω τον έμορφό σου .....κώλο!!!!!!!!!!!

centalconstilation said...

“Μήσαντο δέ άλλην γαίαν απείρατον, ην τε σελήνην αθάνατοι κλήζουσιν, επιχθόνιοι δέ μήνην, η πολλά ούρε έχει, πολλά άστεα τε πολλά μέλαθρα!!”
Πρόκλος “Υπόμνημα εις Τίμαιον Πλάτωνος”

«Προσελήνιοι Ηρόδοτος τους Αρκάδας λέγει, τουτέστιν αρχαίους... προ της Σελήνης!!»
Λεξικό Σουίδα

«Αρκάδες οι και πρόσθε σεληναίης υδέονται ζώειν, φηγόν έδοντες εν ουρέσιν!!»
Απολλώνιος ο Ρόδιος.....«Αργοναυτικά»

«Δοκεί δε φασίν, παλαιότατα έθνη Ελλήνων είναι τα Αρκαδικά, διό και προσέληνοι ελέγοντο οι Αρκάδες όπερ φασίν, Ίππυς ο Ρηγίνος, πρώτον αυτούς εκάλεσε!»
Πατέρας.... Ευστάθιος, εκκλησιαστικός συγγραφέας

«Αι Νύμφαι της Αρκαδίας απεκαλούντο κι αυτές Προσελήνιδες!!»
........Πατέρας Ησύχιος Αλεξανδρείας!

«...Ωστόσο και οι κόσμοι είναι άπειροι κι εκείνοι που είναι όμοιοι με τούτον εδώ και οι ανόμοιοι! Δοθέντος ότι τα άτομα είναι άπειρα ως άρτια απεδείχθη, μπορούν να πηγαίνουν ως τις πιο μακρινές αποστάσεις! Γιατί τα άτομα από τα οποία μπορεί να γεννηθεί ή να σχηματισθεί ένας κόσμος δεν εξαντλούνται με ένα κόσμο ή με ένα πεπερασμένο αριθμό Κόσμων, είτε ομοίων είτε ανομοίων προς το δικό μας. Επομένως .... «ουδέν το εμποδοστατήσον έστι προς την απειρίαν των Κόσμων!!!»
Διογένης Λαέρτιος 9 «Βίοι Φιλοσόφων-Επίκουρος», Βιβλίο Ι’ 45

«--Προσωπικά Λαμπρία επιθυμώ όσο κι εσείς να ακούσω τα όσα πρόκειται να ειπωθούν, προηγουμένως όμως ευχαρίστως θα άκουγα για τα όντα που λέγεται ότι κατοικούν στη Σελήνη, όχι αν υπάρχουν εκεί κάτοικοι, αλλά για το εάν είναι δυνατόν να κατοικοί κάποιος εκεί!.....
....Εκείνοι πάλι που θεωρούν τη Σελήνη Σώμα πυρωμένο και φλογισμένο κάνουν λάθος, αλλά κι αυτοί που απαιτούν τα εκεί ζωντανά πλάσματα να διαθέτουν όσο ακριβώς όργανα διαθέτουν και τα εδώ για τη γέννηση, την τροφή και την επιβίωση, μοιάζουν να μην έχουν ιδέα από τις ανωμαλίες τις σχετικές με τη φύση, στις οποίες μπορεί κανείς να ανακαλύψει ανομοιότητες μεταξύ των ζωτνανών πλασμάτων, πολλές φορές μεγαλύτερες, απ’ ότι των ζωντανών με τα μη ζωντανά πλάσματα!!!.........»
Πλούταρχος «Περί του Εμφαινομένου Προσώπου τω Κύκλω της Σελήνης»

“Δια τι τας εν τοις υποδήμασι σεληνίδας, οι διαφέρειν δοκούντες ευγένεια φορούσιν;
Πότερον, ως Κάστωρ φησί, σύμβολον έστι τούτο της λεγομένης οικήσεως επί της Σελήνης και ότι μετά την τελευτήν αύθις, αι ψυχαί τη σελήνην υπό πόδας έξουσιν, ή τοις παλαιοτάτοις τουθε υπήρχε εξαίρετον γένος, ούτοι δέ ήσαν Αρκάδες, οι από Ευάνδρου Πρεσλήνων λεγομένων!....”
Πλούταρχος «Περί του Εμφαινομένου Προσώπου τω Κύκλω της Σελήνης» 282αΔείτε περισσότερα

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

Ελπιζω συντομα να λεγομασται μετασελληνιοι
Να φυγουν οι πουσταραδες και να πανε να γαμηθουνε μαζι με το γαμημενο παπαδαριο και τουσ γαμοκινεζους και εξαυλωθουν τα μουνια να γινει εδω στη γη παραδεισος
να πεθανουν οι πουσταραδες τωραααα

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις