ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Wednesday, 10 November 2010

Απαντήσεις στον αναγνώστη του ιστολογίου "Panos"

Απαντήσεις στο σχολιο που ανάρτησε ο Panos εδώ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_07.html?showComment=1289405417192#c4918448760450516756

Απαντάμε σύντομα.
1) Η ΟΕΑ δεν εξασκεί πνευματισμό ή οποιαδήποτε μορφής μαγείας ή αποκρυφισμού. Αυτές είναι πρακτικές των μασόνων και των θρησκευτικών τους ιερατείων ως τυφλών ζόμπι υπακοής στους διαδιαστατικούς Δρακονιανούς και Κρονίους της Σελήνης.
Ότι επικοινωνία κάνει η ΟΕΑ με οντότητες της δικής μας διάστασης ή αραιότερης διάστασης, την κάνει αυστηρά και μόνο μέσω ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
Αν είχες μελετήσει μεγάλη γκάμα των κειμένων της θα είχες δει το σημείο όπου η ΟΕΑ υποχρεώνει τις οντότητες να ορκιστούν στα διαδιαστατικά ύδατα Στυγός. Αυτές είναι συμπαντικές ζώνες ηλεκτρικής πολώσεως εντός του Κοσμικού Αυγού όπου εάν τις διαβείς...εξαϋλώνεσαι. Μια τέτοια ζώνη για το κοσμικό αυγό "Γη" είναι το περίφημο "Τρίγωνο των Βερμούδων". Ένας τέτοιος όρκος λοιπόν για την οντότητα ισοδυναμεί με εκμηδενισμό της εάν τον παραβιάσει και πει ψέματα. Έτσι η ΟΕΑ ταυτοποιεί τις προθέσεις και την προέλευση (αστερισμό) των οντοτήτων αραιής ύλης αλλά πιθανόν και εξωγήινων οντοτήτων της δικής μας διάστασης.

2) Τα ΑΙΤΗΜΑΤΑ (και ΟΧΙ επικλήσεις) που έστειλε η ΟΕΑ στο διαδίκτυο για να τα εφαρμόσει ο ανθρώπινος πληθυσμός ισοδυναμούν με αιτήματα που πρέπει να κάνει ένα ασθενές κύτταρο προς το σύνολο του οργανισμού για να καταφθάσει βοήθεια (ήτοι λευκά αιμοσφαίρια - ήρωες μαχητές).
Ο πλανήτης και οι πληθυσμοί του είναι εμφανές ότι νοσούν εδώ και χιλιετηρίδες και αλληλοσπαράζονται και καταστρέφουν τη φυση. (ώστε στο τέλος να επικρατήσει μόνο η δρακονιανή κίτρινη φυλή που θα παραδώσει όλες τις πρώτες ύλες στη σελήνη)
Είναι επίσης προφανές ότι σε τέτοια αιτήματα δεν θα ανταποκριθούν οι οντότητες που ευθύνονται για την αρρώστια-καρκίνο αλλά θα ανταποκριθούν μόνο οι οντότητες και οι δυνάμεις που ευθύνονται για την καταπολέμηση της αρρώστιας.

3) Όχι δεν λαμβάνουμε τα κείμενα της ΟΕΑ σαν «ευαγγέλιο», γιατί απορρίπτουμε κάθε ευαγγέλιο και κάθε δρακονιανή-σεληνιακώς εμπνευσμένη θρησκεία με σκοπό την γενοκτονία της λευκής ανδρομέδιας και της μαύρης σείριας αυτόχθονης φυλής.

4) Όχι ο Έλλην δεν είναι υπεράνω όλων. Απλά ο αρχέτυπος ρόλος του Έλληνα και της Λευκής Πελασγικής Φυλής είναι να γεννά Πολιτισμούς εναρμονισμένους με τη φύση-Συμπαντικό Οργανισμό. Σήμερα οι επιλήσμονες νεοψευδέλληνες έχουν κατάπροδώσει αυτό το ρόλο και έχουν αποπατήσει στους τάφους των προγόνων σοφών πατεράδων τους, δεχόμενοι τον εβραιοχριστιανισμό και άλλες σινομογγολικες-εβραικές καρκινικές «κοσμοθεωρίες».

5) Φυλετισμός: Η Ο.Ε.Α. προωθεί τον υγιή εναρμονισμένο με τη φύση φυλετισμό, δηλαδή το δικαίωμα των μελών της εκάστοτε φυλής (πχ. Ελληνικής λευκής φυλής) να αμύνονται, να επιβιώνουν, να εξελίσσονται, να αυτοπροσδιορίζονται, και να ΜΗΝ επιμιγνύονται με άλλες φυλές, διότι και οι αγέλες ζώων ΔΕΝ ΕΠΙΜΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΥΛΕΤΙΚΑ εκτός και αν υπάρχει έκτακτη κατάσταση ανάγκης επιβιώσεως οπότε γίνεται μια εξαίρεση. Η εβραία μπλαβάτσκυ και η θεοσοφία προωθεί τον μισάνθρωπο βίαιο ναζιστικό ρατσισμό, όπου μια φυλή (κίτρινη φυλή) επιδιώκει να επικρατήσει παγκοσμίως αφομοιώνοντας ή γενοκτονώντας όλες τις άλλες πλανητικές φυλές (λευκή + μαύρη)

6) Περί Συμπαντικού Νου: Οι μασόνοι, οι χριστιανοί και οι εβραίοι προωθούν τον εξωκοσμικό Δημιουργό. Κάτι που είναι με βάση την Ελληνική Αριστοτέλεια διαλεκτική και λογική εντελώς παράλογο διότι …ποιος δημιούργησε τον δημιουργό;; Αντιλαμβάνεσαι ότι καταλήγει σε άτοπο. Η αλήθεια είναι ότι ο Υπερτατος μη-θεοντας Θεός είναι ο αυτοδημιούργητος Ταυτοκοσμικός Συμπαντικός Οργανισμός, ήτοι η ίδια η υπαρκτή παρατηρήσιμη φύση σε όλες τις διαστάσεις της πυκνώσεως και αραιώσεως ύλης μέχρι και την τερματική λεπτότατη διάσταση των αδρανών δωδεκάεδρων ήτοι των μη όντων, ήτοι των ανύπαρκτων. Πέρα από εκεί δεν υπάρχει κανείς εξωκοσμικός μυστηριώδης τρομοκράτης θεός με λευκές γενειάδες που χτίζει παραδείσους για τους δίκαιους και κολάσεις για τους αμαρτωλούς.
Υπάρχουν ανταμοιβές για την ψυχή μας μετά θάνατον αλλά με πολύ διαφορετικά κριτήρια από αυτά που διδάσκουν οι δρακονιανές θρησκείες.
Βασικό αληθές κριτήριο ανταμοιβής είναι ο ηρωικός αυτοθυσιαστικός τρόπος ζωής υπέρ οικογένειας, πόλης, φυλής, πατρίδας, πλανήτη κατά αναγκαστική σειρά προτεραιότητας επιβιώσεως.
Και πράγματι σε έναν βιολογικό οργανισμό η "ελιτ" του οργανισμού είναι τα ηρωικά λευκά αιμοσφαίρια που αυτοθυσιάζονται για να σωθεί ο οργανισμός από απειλές που τον θέλουν νεκρό ή άρρωστο.
Αναλογικά και στο Σύμπαν-Υπέρτατο-Νου-Συμπαντικό Οργανισμό η "ελιτ" είναι τα ηρωικά όντα. Για αυτά τα ηρωικά, άριστα και ενάρετα όντα υπάρχουν θέσεις στο σύμπαν όπως τα "Ηλύσια Πεδία". Για τους προδότες έκφυλους εφιάλτες και για αυτούς που βρίζουν τους ήρωες όπως οι αισχρές έκφυλες «αδελφές τατα» υπάρχουν ειδικές τοποθεσίες «περιποίησης» - φυλακές όπως τα "Τάρταρα" και κοσμικοί δίαυλοι εκμηδενισμού των βρωμερών άθλιων και επικινδύνων για τον οργανισμό ψυχών τους, ως δαιμονισμένων ψυχών που δεν επιδέχονται πλέον καμία θεραπεία. Απορρίψτε λοιπόν εβραιοχριστιανικούς παραδείσους και κολάσεις, ψευδείς αμφότερες.
Από τις ανωτέρω δρακονιανές πυραμιδοειδείς οργανώσεις όπως ο χριστιανισμός, η μασονία κλπ, καμία από αυτές δεν δέχονται τα ανωτέρω, διότι οι σεληνιακοί δαίμονες που τους διαβάλουν και τους έχουν υπό συνεχή καταληψία, δεν τους αφήνουν να δουν την αλήθεια, διότι αυτοί οι δαίμονες θέλουν τα όντα να δρουν φιλοτομαριστικά και καρκινικά εις βάρος του συνόλου, εις βάρος του πλανήτη κλπ, δεν θέλουν να έχουν επίγνωση ότι είναι μέλη του ΠΑΝ-ΤΟΣ σε οργανική συνύπαρξη με Αυτόν, διότι κάτι τέτοιο θα τινάξει στον αέρα όλο το εβραιομογγολοκινεζικό δρακονιανό σαθρό οικοδόμημα.

7) Σεχτα η ΟΕΑ;; (ΓΕΛΩΣ!) Σταματήστε να αναπαράγετε ραββινικά ψεύδη και συκοφαντίες. Η O.E.Α προάγει τον ορθολογισμό και την αποχή από σέχτες και θρησκείες. Σέχτες είναι ο ιουδαϊσμός, ο χριστιανισμός, ο χριστιανοδωδεκαθεισμός – 666, και όλες οι αιρέσεις τους τις οποίες τυφλά πιστεύετε όλοι εσείς οι νεοψευδέλληνες, ως αιρέσεις που δημιουργήθηκαν από τους 72 του σανχέντριν της Α.Ο.Α. London.
Η Ο.Ε.Α. υπηρετεί Αποκλειστικά την Ελληνογενή επιστήμη και καλεί τους Έλληνες, τη λευκή και τη μαύρη φυλή, να μελετήσει και να διερευνήσει το Συμπαν-Θεο-Συμπαντικό Οργανισμό αυστηρά και μόνο δια της λογικής και δια της επιστημονικής μεθόδου των ΘΕΤΙΚΩΝ ΑΛΗΘΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.
Οι σεληνιακές θρησκείες σας θέλουν τυφλά πιστά πρόβατα που εντυπωσιάζονται και παρασύρονται σαν χάνοι και σαν ζόμπι με το παραμικρό καμπαλιστικό «θαυματάκι» που προκαλείται είτε μέσω δρακονιανής σεληνιακής τεχνολογίας, είτε μέσω ταχυδαχτυλουργικων τρυκ των απατεώνων τραγοπαπάδων και σοδομισμένων μασόνων, με σκοπό το κέρδος, και την παραφύσει εξουσία, εκμεταλλευόμενοι το άγνωστο δια τον φόβο του θανάτου, τον οποίο αυτοί οι ίδιοι υποβολείς τους δημιούργησαν μέσω των δορυφορικών γεωστατικών τεχνολογικών εγκαταστάσεων συλλήψεως ψυχών και αποσβέσεως μνήμης (αραιής ύλης).

8) Ο Χριστιανισμός είναι εβραική αίρεση (και κατ'επέκταση Κινεζική αίρεση) που μας διοχετεύτηκε ως έσχατος Δούρειος Ίππος με Κρόνιο «Ελληνικό» μάρκετινγκ (των 12 μαθητών του Χριστούλη, ως κλοπή της αρχέτυπης έννοιας του δωδεκάεδρου) και μας διοχετεύτηκε μέσω των 72 του Σανχέντριν και του οργάνου τους ραββίνου Παυλάκια (Σαούλ – Απόστολος Παύλος) με σκοπό την ολική καταστροφή της Ελλάδος. Η μετάφραση της Παλαιας Εβραικής Βρωμερής Διαθήκης στα Ελληνικά έγινε από τους εβδομήκοντα. Δεν ήταν όμως 70 στην πραγματικότητα αλλά ήταν 72. Τα 72 ωμότερα σεληνιαζόμενα ραβινικά καθάρματα του πλανήτη που διοικούν σήμερα όλες τις δυτικές θρησκείες και όλες τις μασονίες με έδρα την υπερ-στοά Α.Ο.Α. LONDON. Η Παλαιά Εβραική Διαθήκη προφητεύει (διάβαζε: προγραμματίζει) την έλευση του γαιδουροκαβάλα Ραββίνου Γιεχοσουα (Ιησου-Εσταυρωμένου Ορφέα-Διονύσου κλπ δρακονιανά/κρόνια θρησκευτικά σκευάσματα) και την «προφητεύει» μέσω του μισέλληνα αιμοπότη (Βαμπιρ) προφήτη Ζαχαρία ο οποίος και γράφει ότι ο Ιησούς(888-Κίνα) θα γενοκτονήσει τους Ελληνες(666-Ελληνοβυζαντινή Αυτοκρατορία του ΛΑ.Ο.Σ. και των Εψιλον) αφού πρώτα ζαλίστηκαν θανάσιμα από τις δαβίδιες πέτρες σφενδόνης εις στο μέτωπο (του γίγαντα Ελληνα παλαιστίνιου Γολιάθ). Ήτοι από τις πνευματικές πέτρες των εβραϊκών καρκινικών ιδεολογημάτων όπως π.χ ο χριστιανισμός, ο σοσιαλισμός κλπ
Ιδίως μετά την έλευση του χριστιανισμού στην Ελλάδα η πάλαι ποτέ κραταιά και πλανηταρχούσα Πελασγική Ελλάδα συρρικνώθηκε σε επίπεδο εκμηδενισμού και σήμερα τείνει να αφανιστεί τελείως και να αφομοιωθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Βαρθολομαίος (Βοθρολυμαίος) και πολλοί άλλοι δαιμονιζόμενοι τραγο-παππάδες του ανθελληνικού κρυπτοσιωνιστικού εβραιοχριστιανικού ιερατείου καταριούνται την επανάσταση του 1821 και καταριούνται και υβρίζουν τους Έλληνες ήρωες του 1821. Διότι πράγματι αυτοί οι ήρωες τους χάλασαν προσωρινά την σούπα που ετοίμαζαν προσεχτικά για χιλιετηρίδες, ήτοι την σούπα του πλήρους αφανισμού των Ελλήνων, και αυτοί οι ήρωες ανάστησαν πάλι το μεγαλειώδες όνομα Ελλάς(=Πολιτισμική Μήτρα) το οποίο ήταν απαγορευμένο με ποινή θανάτου στο Βυζάντιο, κάτι που φυσικά το κινεζοεβραικο ιερατείο ποτέ δεν τους συγχώρεσε. Οι έλληνες έπεσαν ως ώριμο φρούτο στις αγκάλες του δρακονιανού εβραιοχριστιανισμού αφού πρώτα εκφυλίστηκε πριν περίπου 10.000 χρόνια ο αρχέτυπος επιστημονικός Ελληνισμός της ενιαίας επιστήμης του Δωδεκάεδρου σε θρησκευτικό-λατρευτικό Δωδεκάθεο και οι Επιστημονικές Δωδεκαεδρικές Ακαδημίες γκρεμίστηκαν για να γίνουν ναοί του Δωδεκάθεου και κατόπιν ξαναγκρεμίστηκαν για να γίνουν ναοί της αμιγώς Κινεζοεβραικής (Δρακονιανής) θρησκείας του Χριστιανισμου των Δώδεκα μαθητών του Χριστούλη. Αυτή είναι η στυγνή αλήθεια!
Για περισσότερα και για το μεγάλο έγκλημα – προδοσία της αποδοχής από τους Έλληνες του Χριστιανισμού, μελέτησε προσεχτικά τα κείμενα της Ο.Ε.Α.:

1) Αληθής Γραφη
2) ΙΑ ' 1988
3) Ανδρομέδια Ελλάς Αφανίζει Δρακονιανή Κίνα
4) ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ
5) Καταγγέλουμε την πλαστοπροσωπία του Πανός από Γιαχβε-Σαβαώθ και ...Παυλάκια
και πολλά άλλα κείμενα αναρτημένα στο παρόν ιστολόγιο

3 comments:

Πάνος said...

εχω διαβασει και εχω ακουσει πολλα γυρω απο το λεγομενο "μυστικο".πιστευω γνωριζεται το βιβλιο και ντοκιμαντερ της Ροντα Μπερν.νομος της ελξης,θετικη σκεψη και ολα αυτα...τι γνωμη εχετε εσεις για το θεμα αυτο?ισχυουν τα οσα λεγονται?παρακαλω παραθεστε μου την γνωμη σας!μετραει πολυ..

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

θα σε πρότεινα να εισαι γενικα προσεχτικός και δισπιστος με κατι τετοιες θεωρειες και να τις δοκιμαζεις με απλή πειραματική ανώδυνη διαδικασία..Αυτό κάνουν οι πραγματικοί έλληνες
Και εγώ θέλω αύριο να γυρίσω στην Ανδρομέδα γιατί σιχάθηκα τη Γη και τους ψευδέλληνες αυτό δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θα προσγειωθεί σκάφος στην αυλή μου αύριο!

Πάνος said...

ενταξει δεν ειναι ακριβως ετσι!πιστευω παντως απο εμπειρια πως ισχυει ενα μεγαλο μερος της θεωριας εκεινης..ευχαριστω

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις