ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 14 November 2010

ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΛΥΣΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΜΕΤΑΞΥ «ΠΑΣΟΚ», «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» - ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΘΗΝΑΙ


ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ». ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.


ΑΘΗΝΑΙ 11.11.2010


ΘΕΜΑ: ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ «Κ.Ι.Σ.Ε.» ΑΘΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ «ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ» «ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΩΣ ΜΗΤΡΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666», ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ», ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΛΥΣΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΩΣ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


ΚΕΙΜΕΝΟ :

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ – ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΙΝΙΚΩΝ (ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ) – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 07.11.2010 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΛΥΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Η’ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΛΥΣΕΩΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΛΥΣΕΩΣ:


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΤΗ: ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΤΩΡΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΑΠΟ ΤΟ «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΕΩΣ 19.11.2010, ΛΟΓΩ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΤΟΥ 2010 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΤΩΡΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΝΟΠΛΗΣ ΣΥΡΡΑΞΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΝΤΟΛΜΕΔΩΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΛΜΕΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ), ΒΕΝΙΖΕΛΟ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ – ΜΠΕΓΚΛΙΤ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ, ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ (ΗΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟ) ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ «ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ» (Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ).


Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ – ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΛΥΣΕΩΣ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΗΡΥΞΕΩΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ 12.12.2010, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΣ 05.11.2010 ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» - ΔΙΑ ΤΙΣ ...«ΤΡΕΛΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ» ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ» (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_07.html ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ 06.11.2010 ΠΡΟΣ 07.11.2010 ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΘΗΚΕ ΕΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»,Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ».

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΙΖΗΔΕΣ Η’ ΦΡΙΖΗΔΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ «Κ.Ι.Σ.Ε.» ΑΘΗΝΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ … ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΓΓΛΙΑΣ, ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ) ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΓΙΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ.

Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 7Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΞΕΝΥΧΤΙΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΟΥ «Κ.Ι.Σ.Ε.», ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΡΙΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «STATE DEPARTMENT» - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΥΠ/ΕΞ, ΣΤΗΝ «ΑΝΩ ΜΟΣΑΝΤ» Η’ «UPPER MOSSAD», ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΑ …ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Ο ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ ΔΕΝ ΜΑΤΑΙΩΝΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΣ 12.12.2010, ΤΟΤΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ – STARTER – ΜΙΖΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ – ΜΑΪΜΟΥ – 666» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ «Θ.Ι.Μ.» (ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ), ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η’ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ», ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ».

ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ» ΔΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΚΙΝΕΖΟΥΣ – ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ … «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ», ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΕΒΡΑΙΟ ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ, ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 12.12.2010, ΚΑΙ ΝΑ… ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ «ΜΑΤΑΙΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ», ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ «ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.» (ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ, ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΙΝ –ΣΙΩΝ –ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ), ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ:

Ο «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ» ΤΗΣ 8ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΩΣ ΥΠΕΡΤΙΤΛΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ».

ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 6 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΛΟΥ, Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑ Σ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΞΕΣΤΟΜΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΟΘΗΛΑΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΕΓΡΑΦΕ:

«ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 20% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010) Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΜΕ ΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΚΤΙΜΟΥΝΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΜΟΝΑΔΑ (ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ»), ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΕ «ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ (ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 07.11.2010) ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΘΕΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!».

«Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΔΗΛΩΝΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 5%, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ.»

«ΩΣΤΟΣΟ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΠΙΕΣΗ ΑΦΕΝΟΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΤΡΟΙΚΑ) ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ (ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010) ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ».

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΗΤΑΝ 2% ΚΑΙ ΟΧΙ 1%, ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΕΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ – ΜΙΣΙΡΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΠΕΡΙ «ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΤΟΥ 5% ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ», ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 08.11.2010, ΟΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ 2% ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΠΡΕΠΕ Ο ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ 12.12.2010 ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ.

ΟΜΩΣ ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ Ο ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ» ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΣ 5ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010, ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» 30 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 23:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010, ΗΤΟΙ 30 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ 12.12.2010. (ΣΗΜ: ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ» ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 6ΗΣ ΠΡΟΣ 7Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)


ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ «ΥΠΟΓΕΙΑ» ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΩΣ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΕΧΑΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΟΝΟΝ 9% ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ 11% ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ».

ΟΜΩΣ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΕΧΑΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 9% + 2% + 8%, ΙΣΟΝ 11% + 8%, ΙΣΟΝ 19%, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΕΝΑ ΨΕΥΔΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 10%, ΩΣΤΕ Η ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 19% ΥΠΕΡ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 2% ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ 2% Ο ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙΣΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 12ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010.

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΑΣΟΚΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑΣ 8% - 10%.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 07.11.2010, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 10% ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΩΣΤΕ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ 2% ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΟΥ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 19%, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ ΤΟΝ ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 12.12.2010, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΣ 05.11.2010 ΠΕΡΙ «ΤΡΙΤΗΣ ΛΥΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΙΚΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΣΟΚ – ΛΑ.Ο.Σ. – ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ», ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ Ο ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ».


ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΟΙ ΦΙΛΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ «ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ») ΕΝΟΘΕΥΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 07.11.2010, ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 12.12.2010 ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΣΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΣ 05.11.2010 ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ 07.11.2010.

ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η Σ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΤΥΠΟΥ» ΤΗΣ 10.11.2010 ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 6:
«Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΙΣ 09.11.2010: «Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΕΓΚΑΙΡΟ ΧΡΟΝΟ (ΕΓΚΑΙΡΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑΧΕΩΣ) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΗΣ.», ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ».

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ Η Σ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΚΥΔΕΥΜΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΠΙΟ ΑΠΛΑ Ο … ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΕΡΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010, ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΙΛΗ ΝΑ «ΣΩΦΡΟΝΙΣΕΙ» ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ 14.11.2010, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 07.11.2010, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΤΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 50% ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ – ΑΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟ 25% ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ» ΤΗΣ 08.11.2010, ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: «ΝΙΚΗΣΕ Η ΑΠΟΧΗ» ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟ «4 ΣΤΟΥΣ 10 ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. 1 ΣΤΟΥΣ 2 ΕΡΙΞΕ ΛΕΥΚΟ – ΑΚΥΡΟ».

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ 50% + 25% = 75%, ΗΤΟΙ ΤΑ ¾ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΕΦΤΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΣΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ.

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ» ΤΗΣ 08.11.2010, ΣΤΟΝ «ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» Η ΑΠΟΧΗ, ΗΤΟΙ Η ΜΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΗΤΑΝ 60% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ + 25% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΑΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΗΣ: 85% (!!!).

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΔΙΑΦΘΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΕΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΣΤΟΧΑΒΑΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ ΨΙΝΑΚΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΝΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΘΗΝΩΝ (!!!).

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ «ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ», ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΨΙΝΑΚΗ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ «Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ» ΚΑΙ «ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ» ΚΑΙ «ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΠΟΥΣΤΗ) ΔΕΙΚΝΥΣΙ» ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΑΝΕΡΟΙ Ή ΚΡΥΦΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ.

ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Ω! ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ, ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΨΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΙΔΕ: http://perseysteam.blogspot.com/2007/03/8307.html), ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΟΙ ΔΕ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΝ ΣΕ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ Ή ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΩΣ «ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΖΩΝΤΕΣ» ΚΑΙ ΩΣ «ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ».

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ, ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΨΙΝΑΚΗ, ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙΣ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΠΟΥΣΤΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΡΑ – ΑΜΑΝ – ΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΖΕΙ ΤΙΣ «ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΜΠΗΙΑΣ» Ή ΤΙΣ «ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΟΣ», ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

ΑΥΤΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ, ΟΤΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΙΝΑΚΗΔΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΔΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ ΜΙΝΕΪΚΟ ΤΣΑΝΤ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) ΤΟ 2012, ΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ UCK-ΑΔΕΣ ΚΑΙ UCC-ΔΕΣ ΑΤΑΚΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ «ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ»;; ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΔΕΣ – ΨΙΝΑΚΗΔΕΣ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ ΜΙΝΕΪΚΟ – ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥΣ – ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΗΔΕΣ – ΑΛΑΒΑΝΟΥΣ – ΚΟΛΟΖΩΦ – ΜΑΪΛΗΔΕΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ «ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ», ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΕΖΟΣ Ή ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ, ΕΠΙΛΗΣΜΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ. ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ρ.Ι.Κ.» ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Ή ΣΤΙΣ ΧΑΡΑΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΟΥΝΩΝ.

ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΑΝΑΣ Ή ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.


ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΜΙΝΕΪΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΧΩΡΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΟΘΑΛΨΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΩΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ 3 - 6 ΜΗΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΥΤΑ ΤΑ «ΜΜΕ» ΕΛΑΒΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΒΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.», ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ «ΧΩΡΑΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ», ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΑΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΠΕΣΤΑΛΕΙ ΟΜΟΙΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ – ΜΑΪΜΟΥ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ.


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ–ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΪΜΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_04.html

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» - ΔΙΑ ΤΙΣ ...«ΤΡΕΛΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ» ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_07.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις