ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 14 November 2010

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ!

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ!

http://www.inews.gr/7/rosia--epikirygmenos-o-fygas-stratiotikos.htm

Τον Ρώσο διπλό πράκτορα Σερμπακωφ και προδότη της Ρωσικής Εθνικής Ασφαλείας δεν τον σώζει τίποτα πλέον και κανένα άσυλο. Προφανώς οι Ρώσοι πατριώτες θα εξαφανίσουν και τον ίδιο αλλά και το γένος πρώτου βαθμού αυτού του προδότου προς παραδειγματισμό.

Το θέμα είναι ότι οι Ρώσοι έχουν έναν Σερμπακωφ και πράττουν τα αυτονόητα όταν εμείς έχουμε 300ους Σερμπακωφ μέσα στην βουλή και έναν Σερμπακωφ πρόεδρο δημοκρατίας και έχουμε και τους μασόνους στρατηγούς Σερμπακωφ των σωμάτων ασφαλείας και η λίστα δεν τελειώνει. Αλλά αντιθέτως στην νεοψευδΕλλάδα χτυπούν μέσω των δαιμονισμένων φερεφώνων τους τύπου σπυροπουλου, αντιμετατρον και ευμολπου, τους σκοτωμένους βιολογικά και κοινωνικά, πραγματικούς ήρωες όπως τον Σταύρο Λαλα τον Ηλιακη και τον Σολωμό Σολωμού και κάθε τι αρχέτυπα ελληνικό, ηρωικό και πατριωτικό.

Θα στείλει η κυπ/ευπ άνδρες να τους σκοτώσουν κατά τα πρότυπα των Ρώσων πατριωτών των μυστικών υπηρεσιών και κατά τα πρότυπα των αρχαίων Σπαρτιατών περί εξοντώσεως όλου του γένους του προδότου; Τι περιμένουν οι πατριώτες μη μασόνοι αξιωματικοί της κυπ/ευπ; Θα συνεννοηθούνε με τους Λοκατζήδες να τους σφάξουν σε μια νύχτα μέσα;

Πράξτε και σκοτώστε επιτέλους όλα τα ως άνω προδοτικά καθάρματα διότι αυτά πρόκειται για ορκισμένα δαιμονισμένα ζόμπι με αποστολή να σκοτώσουν μέχρι και τον τελευταίο Έλληνα!! Σκοτώστε τους πριν σας σκοτώσουν!

Ο Κολοκοτρώνης από τον τάφο του σας διατάζει : ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!! ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ!


ΥΓ.: Ιδου γιατι οι προδοτες ελλάδος μεσω των φερεφώνων τους εκφυλισμένων προδοτών σπυροπουλων και CIA, είναι ενάντιοι και με δαιμονική λύσσα στο να κατεβει, κατά τους κανονες της O.E.A., ρωσικος στρατος στην ελλαδα και να σχηματιστεί νέος άξονας συμμαχίας και συνεργασίας Ελλάδος-Ρωσίας!! Γιατι γνωριζουν πολύ καλως ότι οι Ρώσοι με τους ελληνες εφιάλτες προδότες και με τους έλληνες αργόσχολους-κομματόσκυλους-τεμπελόσκυλους (τύπου σπυρόπουλου), δεν χαρίζονται και εχει να πεσει …πολύ δουλειά και υπερωρίες!

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις