ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Thursday, 4 November 2010

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ–ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΪΜΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ

PARAMILITARY CORPS G.H.REES – GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT – DEPARTMENT OF PUBLIC RELATIONS – TO THE TRAITORS GREEKHEBREWS OF THE ARCHRABINEA ATHENS, OF “C.I.C.G..” OR CENTRAL ISRAELI COUNCIL OF GREECE, AND OF THE HYPERLODGES “AOA” AND “OTO” LONDON AS TRAITORS OF THE ENGLISH NATION –STATE, AND TO THE TRAITORS GREEKHEBREWS AND MASONS COMMANDERS AND GENERALS OF THE GREEK SECRET SERVICE “KYP/EYP”, OF THE GREEK POLICE, OF THE GREEKHEBREW GOVERNMENT OF “PASOK” AND OF THE GREEKHEBREW PARLIAMENT OF THE 300 TRAITORS.

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ - ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟΥ «Κ.Ι.Σ.Ε.» Η’ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ 300ΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.


VOLOS MAGNESIA 3.11.2010 - ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3.11.2010


SUBJECT: INTERNATIONAL TERRORISM – HEBREW MOCK - PROVOCATEUR OPERATION WITH MINORFLARES AGAINST FOREIGN EMBASSIES, FOREIGN GOVERNMENTS AND FOREIGN SERVICES, IN ORDER TO GIVE THE INTERNATIONAL BLAME TO G.H.REES ABOUT TERRORISM, AND FOR OTHER DISGRACEFUL PURPOSES.

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΪΜΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ, ΞΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΟΜΦΗ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.


ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ»,

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΠΛΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «NETRINO NASER» ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΛΜΩΝ ΥΠΕΡΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ ΑΠΟ ΑΛΑΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥ – ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ – ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (17Ν, ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΑΣ ΛΕΒΙ Η’ ΑΛΑΒΑΝΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ»), ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΜΙΑ ΨΕΥΔΟ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ.

ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΟΠΩΣ «ΤΑ ΝΕΑ», ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΥΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ «ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ», ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΦΛΕΞΕΙΣ ΣΕ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ», ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΛΙΜΑ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ:


1ΟΝ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ» Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΛΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

2ΟΝ: ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ «ΠΛΕOΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ», ΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ «ΕΛ.ΑΣ» ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

3ΟΝ: ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΠΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ, ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΡΧΕΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

4ΟΝ: ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ: «ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΣΙΑΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΛΗΦΘΗ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ».

5ΟΝ: ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΕΡΙ ΜΟΜΦΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.

6ΟΝ: ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ)

7ΟΝ: ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ», ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 7.11.2010, ΝΑ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΣΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΝ ΕΩΣ ΣΤΙΣ 12.12.2010 ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙΣΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

8ΟΝ: ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7.11.2010.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΑ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΜΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΤΗΝ 1Η ΚΑΙ ΤΗΝ 2Α ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010, ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΗΔΗ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 30.10.2010, ΜΕ ΠΡΟ-ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ.

ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ (ΜΕΡΚΕΛ – ΣΑΡΚΟΖΙ – ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ), ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΜΟΝΟΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ EUROPOLICE ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ), ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΑ ΔΕΝ ΑΠΕΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΟΙ 300ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ – ΚΥΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ, ΕΚΑΝΑΝ… ΣΟΒΑΡΕΣ… ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΦΙΛΛΙΠΟΥ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΑ «ΜΜΕ» ΟΤΙ:
«ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΘΛΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΒΟΥΛΗ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ). ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΙΝΤΣΑΡΕΤΕ ΕΩΣ ΤΗΣ 12.12.2010 ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΜΕΙΣ ΔΟΛΙΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ 1,1 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ 400 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 450.000 ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΛΙΝΤΣΑΡΕΤΕ)».

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΗΓΕΤΩΝ – ΑΡΧΙΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ:


1) ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ»:
«ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΑΤΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)».

2) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.»:
«ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ.».

3) ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ: «ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΩΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.».

4) ΚΚΕ: «ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΟΣΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ «ΜΜΕ», ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ, ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΦΟΒΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ».

ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ «ΚΚΕ» ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΪΛΗΣ – ΙΣΜΑΗΛ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ «Κ.Ι.Σ.Ε.» ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.

5) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ. (ΑΠΟ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ). ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΤΕΓΚΤΟΙ, ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ΑΠΟ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ) ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΚΑΙ Η ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ 400 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ) ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ. ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΗΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΔΙΑΣ», ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ Η ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ (ΜΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ). Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ (ΑΠΟ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ), ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ (ΜΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ) ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ».


ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ «ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΛΠ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΑΪΛΗ – ΑΛΑΒΑΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΚΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΡΩΣΙΑΣ – ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΧΙΛΗΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΒΕΛΓΙΟΥ – ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ – ΜΕΞΙΚΟΥ) ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ (ΣΑΡΚΟΖΙ – ΜΕΡΚΕΛ), ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΕΔΡΑ ΤΗΣ «EURO-POLICE» ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΒΡΥΞΕΛΕΣ).

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΒΡΑΙΚΗ ΨΕΥΔΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΜΑΪΜΟΥ», ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ 8 ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ 2 ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ:

9ΟΝ: ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ «EURO-POLICE» ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «EURO-POLICE» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ:
«Η EURO-POLICE ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΟΠΩΣ (ΔΗΘΕΝ) Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ»».
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ «ΜΑΙΜΟΥ» ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΒΑΡΕΩΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ «ΕΚΑΜ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

10ΟΝ: ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ» ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ, Η ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ «ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» ΜΕ ΕΝΙΑΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ».

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΟΛΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ «ΠΡΟ-ΚΑΤ» ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΔΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ:

«ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΗΡΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ «ΔΕΜΑΤΑ – ΒΟΜΒΕΣ», ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΗΡΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ».

ΣΤΟ ΙΔΙΟ «ΠΡΟ-ΚΑΤ» ΚΛΙΜΑ, Η ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ, ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΜΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ), ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΜΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ. ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ».

ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΡΑ Η ΠΟΡΝΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΝΟΕΙ:

«ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΔΙΑ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ». (ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134 – 151 ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120/2,4 ΚΛΠ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ)».

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ». ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΕΡΡΙΚΟΣ ΡΑΛΛΗΣ Ή ΡΑΟΥΛ, ΥΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» (!!!) ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ «ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» (ΙΔΕ LINKS: http://peripatris.blogspot.com/2010/03/blog-post_2333.html και http://www.zoomnews.gr/?p=18901ο οποίος τελικώς απελευθερώθηκε και διέφυγε κάθε νομικής συνέπειας, όπως είχε προβλέψει το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ»: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/ea.html και http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/04/blog-post_5289.html) ΔΙΗΛΘΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΩΣΤΕ Ο ΒΟΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΧΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΨΕΥΔΩΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΜΜΕ» ΩΣ ΑΝΔΡΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, Η «ΕΛ.ΑΣ.» ΔΗΘΕΝ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ 60 ΧΡΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟ ΙΔΡΥΤΗ ΤΩΝ «ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΚΕΤΕ Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.

( http://www.i-live.gr/news-police-arrest-suspect-terrorism/ σημ. ιστολογίου: Εδώ αναφέρονται πάλι στη σύλληψη του ελληνοεβραίου Ερρίκου Ράλλη στη Νέα Ιωνία Βόλου, όμως ο πατέρας του Ερρίκου Ράλλη, Βασίλειος, δεν διαμένει στην Νέα Ιωνία Βόλου, αλλά διαμένει στην Αθήνα όπου και ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στην Α' Αθηνών. Ο Ερρίκος Ράλλης αν και φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, διήλθε σκόπιμα από την Νέα Ιωνία Βόλου όπου και η κατοικία του εκπροσώπου της Ο.Ε.Α. Καραγεωργίου Γιάννη, ώστε να συλληφθεί με εβραιομασονικό θέατρο εκεί από την αντιτρομοκρατική)

ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ «ΜΜΕ» ("ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ" ΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΘΕΣΣΑΛΙΑ" ΒΟΛΟΥ) ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΦΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ Η «ΕΛ.ΑΣ» ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ 60 ΧΡΟΝΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ (!!!)

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΜΕΣΩ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «NETRINO – NASER», ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΟΛΜΩΝ ΜΕ ΓΟΜΩΣΕΙΣ ΑΛΑΤΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥ – ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ …ΓΝΗΣΙΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΩΝ – ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ – ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ – 666 – ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ – ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ – ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ «ΔΝΤ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΡΧΙΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/2.html), ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ … ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΣ, ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑΡΗ:
ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΤΙΜΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΜΟΝΤΑΪ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ TALE - QUALE ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ – ΑΡΧΙΔΙΑΒΟΛΟ – ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΙΝΕΖΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ Ο ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ._


ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.»
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ Π/Σ – Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010 ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.».
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΩΗΝ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ 1.500 ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΤΑΙΡΟΙ 750 ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «NETRINO – NASER», ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:
ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ» (3.11.2010, ΣΕΛ. 20 – 29 ΚΑΙ LINK: http://adesmeytos.gr/news.php?aid=26180), Η ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ …ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ (1.11.2010) 11:47:
«ΕΚΡΗΞΗ (σημ. ιστολογίου: Παπάρια έκρηξη, ανάφλεξη ήταν) ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΕΞΙΚΟΥ: ΕΚΡΗΞΗ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (COURIER) ΣΤΙΣ 11:47 TO ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΣΤΥΔΑΜΑΝΤΟΣ 71, ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ. ΤΟ ΔΕΜΑ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ (σημ. ιστολογίου: Παπάρια τραύματα, επιπόλαια εγκαύματα ήταν)»
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ Β’ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ: «ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΣΕ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ»:
«12:30 (ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΛΙΣ 45 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ COURIER) ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΕΛΓΙΟΥ:
ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 12:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥ, ΕΤΩΝ 22, ΚΑΙ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ, ΕΤΩΝ 24, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΔΕΜΑ ΜΕ 2 ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΚΡΗΞΗ».
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ ΤΩΡΑ:
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 45 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΝΑΦΛΕΞΗ ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ COURIER ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΔΑΜΑΝΤΟΣ 71 ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΟΛΙΣ 45 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΔΥΟ (ΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΟΥ) ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 45 ΛΕΠΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ «ΑΜΥΗΤΟ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΑΠΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ COURIER ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΔΥΟ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΙΟΝΙΩΝ - ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ (ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ) ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ «ΚΑΡΦΩΤΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ «Γ.Α.Δ.Α.» ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΕΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ. (ΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΟ; )
ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ – ΑΥΤΑΝΑΦΛΕΞΕΙΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ «ΒΡΗΚΑΝ» ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ «ΑΠΟ ΠΑΝΩ» ΟΙ ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ – ΜΑΙΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΤΟ ΚΑΙΡΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΟΛΙΣ 45 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ COURIER ΑΣΤΥΔΑΜΑΝΤΟΣ 71 ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΜΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ, ΜΟΛΙΣ 45 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΔΥΟ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΑΝΑΦΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ - ΧΑΟΣ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ (Π.Χ. ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΕΣΒΗΣ Ή ΞΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΜΑΙΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ «ΒΡΟΥΝ» ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ (10 ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ), ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ COURIER ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ.
ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΦΙΞΕΩΣ ΤΡΙΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΑΡΕΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ «ΕΚΑΜ» (2 ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ 1 ΒΕΛΓΙΟΥ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΦΙΞΕΩΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ «EURO-POLICE» ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (σημ. ιστολογίου: Ώστε οι ξένοι εκπαιδευμένοι και βαρέως εξοπλισμένοι «ΕΚΑΜ» να μην έχουν κανένα ενδοιασμό να σαπίζουν στο ξύλο ή να δολοφονούν εν δυνάμει επαναστατημένους Έλληνες που θα κινηθούν για να διαδηλώσουν και να επαναστατήσουν εναντίον όλων των προδοτών ληστών - καταχραστών και εναντίον όλων των προδοτών της Ελλάδος και της Ελληνικής Εθνικής Ασφαλείας ελληνοεβραίους και μασόνους πολιτικούς των κομμάτων της βουλής – αβουλίας των Ελλήνων).
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ «ΕΚΑΜ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ Γ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΑΚΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΔΗΘΕΝ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΤΟΥ «UCK» KAI «UCC» ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3:
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ «Κ.Ι.Σ.» ΑΘΗΝΩΝ: ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΕΙ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ 134 – 151, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120/2,4 ΚΛΠ. ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΗΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΞΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ:
1ΟΝ: ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ – ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΡΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ» ΚΑΙ
2ΟΝ: ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
ΕΑΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΒΑΡΕΩΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ «ΕΚΑΜ» ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΞΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣ ΕΠΑΙΤΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΗΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.


ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:
Μετά την Frontex στον Έβρο...η Γερμανικής Δίωξη Εγκλήματος στην Αθήνα...τώρα καταλάβαμε γιατί πέσανε οι στρακα-στρουκες! - ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!
http://greeknation.blogspot.com/2010/11/blog-post_8759.html

Προβοκάτσια για να «κλείσουν τα στόματα» – Το “ΕΠΙΚΑΙΡΑ” είχε προβλέψει τα “τρομοκρατικά” χτυπήματα για να ενισχυθεί η κυβέρνηση!
http://filologos10.wordpress.com/2010/11/02/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bf%ce%ba%ce%ac%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%c2%ab%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%af%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%cf%8c%ce%bc%ce%b1/

1 comment:

explorer said...

H xounta ksanarxete me nea emfanish... elpizw ta peri thanatikwn poinwn na isxioun. Ginete na stratologithw sto parastratiotiko skelos ths oea? an nai tha me endiefere.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις