ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Tuesday, 23 November 2010

G.H.REES 2 MOSCOW:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ»,ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΤΩΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚO ΠΡΑΚΤΕΟΝ

TOP - URGENT TELEGRAM OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY BY THE STAFF OF THE PARAMILITARY CORPS "G.H.REES" - ATHENS - GREECE


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.» - ΑΘΗΝΑΙ – ΕΛΛΑΣ


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥΤΙΝ.


ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ» ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.


ΑΘΗΝΑΙ 21.11.2010


ΘΕΜΑ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ». ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΤΩΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΕΟΝ.


ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,

ΠΡΩΤΟΝ, ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣ, ΔΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ», ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΘΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ FORUMS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.


ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΘΥΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΟΣΧΑΣ.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΤΕ ΑΦΕΝΟΣ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ «C.I.S.» ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «Ε.Σ.Σ.Δ.».

ΔΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΜΕ ΤΟΣΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΑΣΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ – ΣΙΙΤΙΚΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ – ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ – ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ – ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΣ – ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ – ΤΑΟΪΣΜΟΣ – ΣΙΝΤΟΪΣΜΟΣ - ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ «ΥΠΕΡ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΜΕ ΗΔΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΙΔΡΥΘΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ 5 ΡΩΣΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΘΡΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΕΝΟ – ΤΡΥΠΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΕΝΟΥ Η ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.». (ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ –ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ)

Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 5 ΡΩΣΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ 5 ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΗΤΟΙ: ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ.

ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ, ΟΠΩΣ Π.Χ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ 888 – ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ 666, ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ – ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΗ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ, ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ - ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ, ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ, ΔΕΙΛΙΑ, ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ, ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΜΕΣΩ «ΘΑΥΜΑΤΩΝ» ΗΤΟΙ ΜΕΣΩ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΣΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ – ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ – ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΗ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ, ΜΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΝΔΑΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΩΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ Η ΚΙΝΑ, ΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΙΑΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ.

ΙΔΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΘΕΛΗΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η’ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ».

(σημ.ιστολογίου: Βλέπε και χρησμούς-προφητείες-οιωνοσκοπίσεις των ιερατείων των "θεών του δωδεκάθεου" στην αρχαία Ελλάδα που πυροδότησαν τους αδελφοκτόνους πολέμους μεταξύ των πόλεων-κρατών της αρχ.Ελλάδος και τον μεγάλο αδελφοκτόνο πόλεμο του πολιτισμικού ζευγαριού Ελλάς-Τρωάδος. Άρα αυτοί οι "θεοί" δεν επρόκειτο για Ανδρομέδιοι-Έλληνες, δεν επρόκειτο για Φιλέλληνες αλλά για Μισέλληνες και αυτοί οι "θεοί" δεν ήταν καν θεοί αλλά υποτακτικοί συμπαιγνιακοί ανθυποδαίμονες του Δρακονιανού ψευδόθεου Σιν-Σιων-Σινα-Τζεντάϊ-Σεντάϊ της Σελήνης και του συμμάχου του Ανδρομέδιου κατάπτυστου προδότου Κρόνου-Σαβαώθ, οι οποίοι εργάζονταν από τότε για να αποδυναμώσουν και να γενοκτονήσουν την κάποτε κραταιά και πανίσχυρη Πελασγική Μητροπολιτική Ελλάδα - Τρωάδα υπέρ της Υπερίσχυσης των Μογγόλων Τουράνιων Τούρκων και Υπέρ των Δρακονιανών Κινέζων ώστε να μπορεί σήμερα η Κίνα μαζί με την Τουρκία, άνευ του "αγκαθιού" Ελλάδα, να απειλεί όλον τον σύγχρονο παρακμιακό πλανήτη με τελική γενοκτονία.)


ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ 888 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ – ΜΑΝΤΕΙΣ – ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ 666, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΩΣ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.


ΕΙΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.


ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.»,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ - ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1:

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΟΥΕΝ ΖΙΑ - ΜΠΑΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23.11.2010, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΕΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΩΣ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΡΩΣΙΑΣ & ΚΙΝΑΣ».

ΠΡΩΤΟΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΧΜΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΩΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣ ΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, Π.Χ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΙΝΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΤΗΣ «ΕΣΣΔ» ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΚΛΠ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΜΟΜΦΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ».

ΤΡΙΤΟΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΩΛΗΣΕΙ ΡΩΣΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΑΡΧΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ - ΤΣΕΪΧΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΟΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩΛΟΥΝ ΩΣ ΙΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΑΣΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΗ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:

ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ – ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (G.H.REES) ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ» ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ – ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΝΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΜΕΘΑ ΒΕΒΑΙΟΙ 100% ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ΜΙΤ» ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ» ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΗΤΟΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ» ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ».

ΑΔΕΛΦΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΜΙΤ» ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.


ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ._


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η σύνοδος κορυφής Ρωσίας-ΝΑΤΟ τέλειωσε ασφαλώς με επιτυχία:
http://greek.ruvr.ru/2010/11/22/35392038.html

...και οι πανικόβλητες αναμενόμενες αντιδράσεις των παντουρανιστών γενοκτονικών μογγόλων και των ανθρωπόμορφων ερπετών αφεντικών τους:

1) Α.Νταβούτογλου: "Ή θα δεχθεί τις τουρκικές θέσεις η Ελλάδα ή θα υποστεί τις συνέπειες"!
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=15648&Itemid=139

2) Ο πρωθυπουργός της Κίνας επισκέπτεται τη Ρωσία
http://greek.ruvr.ru/2010/11/22/35388725.html

11 comments:

θανασης said...

Μην ανησυχειται δεν προκειται να πεθανεται εχετε ακομα μεγαλο εργο να εκτελεσεται

θανασης said...

μπορει καποιος να μου πει πως γινεται και με ποιο τροπο να κρατουν στα αρχεια τους τις επομενες ενσαρκωσεις.
Γιατι πριν χρονια κατι γαμω κινεζωλαμα ειπαν οτι βρηκαν το γαμοβουδα τους σε ενα παιδι μικρο καπου στην ιρλανδια εαν δεν κανω λαθος
Επισης ειναι και στα κειμενα της ΟΕΑ που μιλαν γιαυτο ακριβως.
Και αν ειναι γραμμενο στα αρχεια της ΟΕΑ
ΠΟΥ ?

θανασης said...

Απο οτι φαινεται ξεκινησαν αλλο παρμυθι οι γαμοκινεζοι
με τους κορεαετες τους βορειους κια ο ομπαμα σπευδει να υποστηριξει λεγοντας οτι ειναι συμμαχοι και θα τους στηριξει με οποιοδηποτε τροπο.
μαλλον θελουν να ξεκινησουν απο εκει τον 3 παγκοσμιο πολεμο
και μαλλον και η οεα δινοντας χαστουκι στα μουνακια κινα τουρκια
σιγουρα περιμενει πως θα αντιδρασουν για να τους γαμησει παλι και να τους ξεσκεπασει
Αρε ορε ελληνες παλι θα τους πηδηξουμε
καλα ποσο μαλακες ειναι

explorer said...

etsi prepei gera me tsampouka! egw omos kseftomoun to allo. Genikotera as poume afou oi drakonianoi exoun tetoia texnologia anwterh edw kai toses xiliades xronia sthn gh giati den mas skotonane olous prin ftasoume sthn "sygxronh epoxh" . mipos exei na kanei me tis psyxes mas kati? mipos kleboun tis psixes mas ή mas tis "psareboun" me kapio tropo? epireastika apo kati video sto youtube pou leei gia thn mousikh biomixania oti poloi tragoudistes "poulane thn psyxh tous ston diabolo" ton gnoto giaxbe etsi to perno ego... ide video http://www.youtube.com/watch?v=DikoLMfnEgE&translated=1 mipos xreiazontai kai tis psyxes mas? apiseis aksizei na koitaksete ayto: http://www.illuminati-news.com/00363.html exei mia synomilia leei me enan illumiati opou leei apokaliptika pragmata... emena to site mou fenete official opote kai psema alla gia rixte mia matia kai peite mou kai mena. leei oti sygkentronoun "arnitikh energeia" apo emas... paizei ayto? idika apo eoa tha ithela mia gnomh ή ti skopo exei kai leei ayta ta pragmata.

θανασης said...

γραψε ρε φιλε στα ελληνικα θα μας βγουν ταματια
αυτο για τιε ψυχες για μενα εχει νοημα και το αναφερουν και οιμαγκες στακειμενα τους
τωρα γαμησετα αυτα κατεβασε ολα τα κειμενα που εχουν και θα καταλαβεις πιο πολλα απο οτι φανταζεσαι
μην βλεπεις το δασος και χανεις το δεντρο
και γαμα τα πουσταρια οπου τα βρεις
κοιτα τα κειμεναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα τωρααααααααααααααααααα
βγαλε τα συμπερασματα σου μονο σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

θανασης said...

τις ιδιες και παρομοιες μαλακιες ρωταω και εγω αλλα να παει να γαμηθει οτι καταλαβα καταλαβα και οτι δεν καταλαβαινω να παει να γαμηθει και αυτο
τωρα αρεσκομαι να γαμαω τους πουσταραδες οπου τους βρισκω και να γινομαι αυτονομος για να τους γαμησω τους πουσταραδες πρωτου το κανουν αυτοι πρωτοι
και τι να σου εξηγησει τα ανεξηγητα που δεν τα πιανουμε εκτο ς και εσυ τα ποεανεις ολα αλλα εαν τα επιανες δεν θα ρωταγες
φακελος 72 1985
καταεβασε αυτο το γαμημενο και οτι καταλαβεις το ιδιο ισχει για μενα
(τα βρισιδια μην ταπαιρνεις προσωπικα)

explorer said...

exo katebasei sxedon ola ta keimena alla ta diabazo liga liga gia na mhn kourazete to myalo mou.den ta exw diabasei ola. ta palia keimena einai se kakh katastash kai sou bgenoun ta matia na diabazeis kai den bgezeis kapies λεξεις... κριμα. αλλα φιλε μου πριν αποφασισεις να κανεις κατι πρεπει να σκεφτεσε. και να μελετας ολες τις πτιχες. και φιλε μου πρεπει να καταλαβεις οτι ζουμε στην εποχη της πλανης και δυσκολα ξεχοριζεις το αλιθηνο. δεν λεο για την οεα ετσι γενικα μιλαω. Τα λεγομενα της οεα εχουν βαση και με εχουν επιρεασει και αλλαξει σχεδον ολοκλιροτικα. απο μικρος παντα ειμουν περιεργος και ηθελα να μαθαινω την αληθεια. κατι αλλο τωρα το γαμιμενο το φεγκαρι πος θα γινει να το καταριψουμε το γαμιδι? θελω να μαθω πως ειναι να ζεις normal και ελευθερος και εναρμονισμενος με την φυση και το συμπαν. αλλα και εμεις να πεθανουμε τουλαχιστον να καθαρισει το συμπαν απο αυτα τα καρκινοματα να μην περασει αλλος πλανιτης αυτα που γινονται εδω. φωτια και λαβρα στα μουνοπανα. και κουραγιο εκει στον βολο που βλεπω το εχουν κανει επικεντρο της καταστροφης. καραγεωργιου καλη δυναμη μαγκα μου κσεβρακοσε τους ολους να δουμε ποιοι εχουν τις φωλιες τους λερομενες.

θανασης said...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΞΑΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 72 1985 ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΘΕΛΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΧΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΕ ΠΟΝΟΥΝ ΤΑΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΑΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ
ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΕΙΣ

explorer said...

KATI THA KANOUME FILE... DEN THA TO AFISOUME ETSI... THA FIGO HRWIKA ME TO KALAZNIOKOF STA XERIA. ama den paithano apo ta xeimika prota giati edo sta xania rixnoune aneleita mera kai nyxta xoris repo oute tis kyriakes... shmera 30/11 h atmosfera edo htan tholh mexri ahdias kai o hlios thampos pou den mporouses na ton deis kathara. mia leykh thampada... kai o pateras mou den leei na pistepsei oti einai dhlhtiria kai as ton prizo kathe mera kai tou eksigo... ti einai aytes oi palies genies re... ston kosmo tous... xampari den exoun parei ti ginete gyro tous fobountai na to pistepsoun...

κωνσταντινος said...

http://www.orgoniseafrica.com/orgonite-cloud-buster-28mm-resin-metal-artwork.html

η μονη λυση φιλε!δες και αυτο:
http://miastala.com/s/archives/2810

θανασης said...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
ΣΥΓΧΡΗΤΙΡΙΑ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις