ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 26 November 2010

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΚΥΠ/ΕΥΠ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ‘’Ο.Ε.Α.’’, ΑΘΗΝΑΙ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΑΘΗΝΑΙ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΘΕΜΑ: ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΕΞΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ‘’ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ’’ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ‘’ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ’’ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΕΝ ΟΨΗ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑ 40% ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΚΑΤΑ 70% ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 450.000 ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ UCK KAI TOY UCC ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 600.000 ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ..

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΑΤΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,

ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΝΟΠΛΑ – ΕΝΣΤΟΛΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε., ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΠΡΟΣΑΥΡΟΥ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΩΣ ‘’ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ’’.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΣΑΥΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΕΣΤΩ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΣ ΔΙΗΡΗΜΕΝΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΙΑΙΟ – ΚΟΙΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΣΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ – ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ – ΜΠΕΓΚΛΙΤ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΡΟΥΤΣΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΝ – ΓΕΣ – ΓΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΑΠΟ ΤΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΠΕΝΑΚΗ – ΧΩΡΕΜΗ Η’ ΜΠΕΝ – ΧΙΡΑΜ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΩΣ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΣΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. 666 ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η’ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Η’ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ, ΩΣ ΧΩΡΑ ΑΡΧΗΓΟΣ – ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ 666 ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. 888, ΚΑΙ ΩΣΤΕ Η Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ‘’ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ’’ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΚΤΟΓΟΥΡΟΥΝΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.

ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΑΓΚΑΛΟ, ΗΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΥΡΑΔΟΣΑΥΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ‘’ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ’’ ΔΗΛΑΔΗ ‘’ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ’’, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΘΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΑΠΑΤΡΙΔΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ – ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΤΙΜΗ, ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΑΣ ΤΙΜΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΕΤΑΣΑΝ:

1) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

2) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

3) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΙΩΝ – ΠΕΡΙΠΟΛΩΝ – ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΩΝ – ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ‘’ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ’’ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

4) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

5) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ‘’ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ’’ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

6) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΜΠΑΡΟΖΟ – ΒΑΡΟΥΧ, ΣΤΡΟΣ ΚΑΑΝ - ΚΟΕΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ, ΩΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΞΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ 400 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1951 ΕΩΣ 1954 ΚΑΙ ΩΣ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 1967 ΕΩΣ 1973, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ 1973 Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

7) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΟ 1975 ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΩΝ ΕΠΙ ΞΗΡΑΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑ – ΑΜΑΝ – ΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΒΕΡΤ, ΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΩΘΕΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΝΟΙΞΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ‘’ΧΡΩΠΕΙ’’ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

8) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ‘’ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ’’ (ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΥΠΕΘΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ‘’ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ’’ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΠΕΔΙΔΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ‘’ΧΩΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ’’ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΠΛΑΤΟΥΣ ΜΟΝΟΝ 3 ΜΙΛΙΩΝ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

9) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ‘’FIR’’ ΚΑΙ ΤΟΥ ‘’CSAAR’’ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΤΟΥ 25ΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ), ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΤΗΣ ‘’ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ’’ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ‘’ICAO’’ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΤΟ 2004. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΟΤΙ ‘’ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΕΙΣ ΤΟ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ICAO’’.

10) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ‘’ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ’’ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

11) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ‘’TOMA’’ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΔΙΑ ‘’ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΠΕΔΙΟΥ ΜΑΧΗΣ’’ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΡΠΟΝΤΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΩΝ ΩΣ ΖΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΟΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ.

12) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΠΙ 10 ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 120 mm ΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ LEOPARD 2A4 ΚΑΙ LEOPARD 2HELL, ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΧΡΗΣΤΙΑ 350 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΥΠΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΜΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 105 mm, ΗΤΟΙ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΔΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΕΣ.

13) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΑΛΛΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑΙΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΣΑΣ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ 400 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

14) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΣΤΟΛΙΣΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΔΙΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΚΡΙΘΗΣΑΝ ΑΝΑΞΙΟΠΛΟΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ (U – 214).

15) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΡΠΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ.

16) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 – 2007, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

17) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙ 10 ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ‘’SUKHOI – 35’’ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

18) ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑΣ ΜΑΙΡΗΣ ΣΑΡΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ‘’ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ’’ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ ΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ. (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_17.html ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ).

ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘’REAL NEWS’’ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 7Ης ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ 2010, ΣΕΛΙΣ 28: ‘’ΤΙΤΛΟΣ: ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΤΥΧΑΙΑ, ΚΑΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ. ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΛΩΣΕΩΣ: ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ΣΕ ΡΟΛΟ ‘’ΛΑΓΟΥ’’. ΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΗΣΥΧΩ. ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ (ΠΑΓΚΑΛΟΥ). ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΕΣ ‘’ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ’’ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ’’ (!!!).

ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΠΡΟΣΑΥΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΥΠΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ‘’Α4’’ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΝΙΟ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134 ΕΩΣ 151 ΠΕΡΙ ‘’ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ’’ ΚΑΙ ‘’ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ’’ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120 ΠΕΡΙ ‘’ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ’’ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΤΡΟΠΟ;

ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΠΩΣ ΕΣΥ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΞΥΡΑΦΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΙΜΕΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ 18 ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ (ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ) ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ, ΚΑΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΩΣ ‘’ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ’’, ΗΤΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ.; (19Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ).

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 19 ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΣΑΣ:

1ΟΝ) ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ 300ΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

2ΟΝ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΩΡΑ, ΣΤΟΝ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ‘’SPETSNAZ’’. ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΣΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ SPETSNAZ.

3ΟΝ) ΔΙΟΡΙΣΤΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ (1951 ΕΩΣ 1954) ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (1967 ΕΩΣ 1973), ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ .

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΑ ΠΡΑΚΤΕΑ, ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΟΥΤΣΕΤΣΕΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ Π/Σ Ο.Ε.Α.,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ

6 comments:

centalconstilation said...

Αγαπητό Έλληνκαιχάος! Έχοντας διαβάσει πλέον σχεδόν άπαντα των κειμένων σας, μπορώ να εκφέρω ανεπιφύλακτα την υποστήριξή μου στις ιδέες, στην ιστορία και κυρίως στις απίστευτες...γνώσεις σας!
Το μόνο που εδώ και μήνες δεν έχω κατανοήσει είναι πώς θεωρείτε άξιους αυτούς που αναφέρεται να λάβουν τα όπλα εναντίον των 300 πουστόσκυλων της Βουλής!
Σας παρακαλώ λοιπόν να ακουληθήσετε ετούτο τον μικρό νόα εντός του μικρού μου κρανίου και να απαντήσετε επί τη βάσει πάντα της Μοναδικής οδού προς την Αλήθεια=θεία Άλη- ήττινα είναι η ΛΟΓΙΚΗ-ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ -ἎΝΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ-ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!
Επί τη ευκαιρία της επανειλημένης σας λοιπόν-όπως κι εδώ σήμερα προτροπής- προς τους στρατιωτικούς...παπάρες-όχι όλους προδότες-αλλά όλους κοτούλες λιράτες- να λάβουν εφ'όπλου λόγχη και να "φυτέψουν μία σφαίρα" στο κεφάλι των εβραιομασόνων 300 πουστόσκυλων, ερωτάσθε:
α) Κατά ποίον τρόπο ενώ σε άλλο κείμενο-πρόσφατα- απαντήσατε ότι δεν επρόκεται να επέμβετετε για τους ....πανιλίθιους έλληνες των οποίων η σωτηρία δεν αξίζει-ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!- επικαλείστε τώρα τις σφαίρες των ...λιράτων κοτόπουλων-καρακλεκένταυρων πουστοπασόκων-ώστε αυτοί να βγάλουν κάστανα κυριολεκτικά από φωτιά!!!
β) Την ώρα που και πάλι σε προηγούμενο κείμενό σας, δώσατε την ερμηνεία σε έταιρο ερωτώντα τα ίδια προφανώς, ότι "παρόλο που έχετε τη δυνατότητα με τις 4500 άνδρες να προλάβετε ΣΗΜΕΡΑ το κακό, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΕΣΕΙΣ τους άνωθεν ΤΟΥΡΑΝΟΣΑΥΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ, διότι
ι) ο ρόλος σας και η εποπτεία σας είναι πέρα για πέρα, εποπτεία ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ και όχι ...τοπική,
ιι) έχετε "΄Ανωθεν" εντολή εκ της Ανδρομεδίου Αρμάδος να μην επέμβετε μόνοι!!
και ιιι) ... Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ ΠΑΝΟΣ-ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ" -ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ-ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΣΕ "ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΟΝΤΑ" ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΩΛΕΣΘΕΙ, ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Ή ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΣΤΟΛΟ!!!!
Εάν όλα αυτά είναι δικά σας ειρηθέντα, -εάν όχι να με συγχωρείτε για την ακούσια παραποίσηση ταύτην-, τότε:
ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΗΤΟΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΨΥΧΗΣ-, μας οδηγεί αμέσως στον εύκολο ΤΕΛΙΚΌ συνειρμό-ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ ότι, αφού ΕΣΕΙΣ με τα όπλα ΝΕΙΣΣΕΡ κλπ. δεν βούλεσθε να απαλλάξετε ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ την πατρίδα και τους ΣΚΑΤΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙ) ΑΤΥΗΣ από τους ΤΟΥΡΑΝΟΣΑΥΡΟΥΣ διοικούντες Αυτήν κι αυτούς, για όλους τους παραπάνω τρεις λόγους, κατά ποίο λογικό τρόπο ζητάτε αυτό -σχεδόν σε κάθε σας ανάρτηση-από τους.....παπάρες τελειωμένες νεοσκατέλληνες που μόνο ...τραγουδούν και μαγειρεύουν αλά ....reality!!! και που εν πάσει περιπτώσει ...ουκ έχουν που την κεφαλή κλίνειν ή είναι και απλά για ...γέλια (η τραγωδία όσο και η κωμωδία, ανήκουν αμφότεραι στην τέχνη του...θεάτρου, άρα τις χωρίζει μία μόνο κλωστή....ερμηνείας!!!!)

Νομίζω, κλείνοντας, ότι οφείλετε μία πιο συγκεκριμένη απάντηση στο Μειζον αυτό ζήτημα, ηθικής σας και ιστορικής σας παρουσίας, για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα ΤΩΡΑ!!
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων το φιλόξενο τόπο σας, όποιοι τελικά και αν είστε......

centalconstilation said...

Αγαπητό Έλληνκαιχάος! Έχοντας διαβάσει πλέον σχεδόν άπαντα των κειμένων σας, μπορώ να εκφέρω ανεπιφύλακτα την υποστήριξή μου στις ιδέες, στην ιστορία και κυρίως στις απίστευτες...γνώσεις σας!
Το μόνο που εδώ και μήνες δεν έχω κατανοήσει είναι πώς θεωρείτε άξιους αυτούς που αναφέρετε για να λάβουν τα όπλα εναντίον των 300 πουστόσκυλων της Βουλής!
Σας παρακαλώ λοιπόν να ακουληθήσετε ετούτο τον μικρό νόα εντός του μικρού μου κρανίου και να απαντήσετε επί τη βάσει πάντα της Μοναδικής οδού προς την Αλήθεια=θεία Άλη- ήττινα είναι η ΛΟΓΙΚΗ-ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ -ἎΝΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ-ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!
Επί τη ευκαιρία της επανειλημένης σας λοιπόν-όπως κι εδώ σήμερα προτροπής- προς τους στρατιωτικούς...παπάρες-όχι όλους προδότες-αλλά όλους κοτούλες λιράτες- να λάβουν εφ'όπλου λόγχη και να "φυτέψουν μία σφαίρα" στο κεφάλι των εβραιομασόνων 300 πουστόσκυλων, ερωτάσθε:
α) Κατά ποίον τρόπο ενώ σε άλλο κείμενο-πρόσφατα- απαντήσατε ότι δεν επρόκεται να επέμβετετε για τους ....πανιλίθιους έλληνες των οποίων η σωτηρία δεν αξίζει-ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!- επικαλείστε τώρα τις σφαίρες των ...λιράτων κοτόπουλων-καρακλοκένταυρων πουστοπασόκων-ώστε αυτοί να βγάλουν κάστανα κυριολεκτικά από φωτιά!!!
β) Την ώρα που και πάλι σε προηγούμενο κείμενό σας, δώσατε την ερμηνεία σε έταιρο ερωτώντα τα ίδια προφανώς, ότι "παρόλο που έχετε τη δυνατότητα με τις 4500 άνδρες να προλάβετε ΣΗΜΕΡΑ το κακό, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΕΣΕΙΣ τους άνωθεν ΤΟΥΡΑΝΟΣΑΥΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ, διότι
ι) ο ρόλος σας και η εποπτεία σας είναι πέρα για πέρα, εποπτεία ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ και όχι ...τοπική, που σημαίνει ότι η τυχόν σήμερα επέμβασή σας θα προσέκρουε σε αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα ζημίωναν τελικά τον πλανήτη αντί να τον ωφελήσουν
ιι) διότι έχετε "΄Ανωθεν" εντολή εκ της Ανδρομεδίου Αρμάδος να μην επέμβετε μόνοι!!
και
ιιι) Διότι... Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ ΠΑΝΟΣ-ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ -ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ-ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΣΕ "ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΟΝΤΑ" ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΩΛΕΣΘΕΙ, ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Ή ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΣΤΟΛΟ!!!!
Εάν όλα αυτά είναι δικά σας ειρηθέντα, -εάν όχι να με συγχωρείτε για την ακούσια παραποίσηση ταύτην-, τότε:

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΗΤΟΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΨΥΧΗΣ-, μας οδηγεί αμέσως στον εύκολο ΤΕΛΙΚΌ συνειρμό-ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ ότι, αφού ΕΣΕΙΣ με τα όπλα ΝΕΙΣΣΕΡ κλπ. δεν βούλεσθε να απαλλάξετε ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ την πατρίδα και τους ΣΚΑΤΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙ) ΑΥΤΗΣ από τους ΤΟΥΡΑΝΟΣΑΥΡΟΥΣ διοικούντες Αυτήν κι αυτούς, για όλους τους παραπάνω τρεις λόγους, κατά ποίο λογικό τρόπο ζητάτε αυτό -σχεδόν σε κάθε σας ανάρτηση-από τους.....παπάρες τελειωμένους νεοσκατέλληνες που μόνο ...τραγουδούν και μαγειρεύουν αλά ....reality!!! και που εν πάσει περιπτώσει ...ουκ έχουν που την κεφαλή κλίνειν ή είναι και απλά για ...γέλια (η τραγωδία όσο και η κωμωδία, ανήκουν αμφότεραι στην τέχνη του...θεάτρου, άρα τις χωρίζει μία μόνο κλωστή....ερμηνείας!!!!)

Νομίζω, κλείνοντας, ότι οφείλετε μία πιο συγκεκριμένη απάντηση στο Μειζον αυτό ζήτημα, ηθικής σας και ιστορικής σας παρουσίας, για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα ΤΩΡΑ!!
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων το φιλόξενο τόπο σας, όποιοι τελικά και αν είστε......

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

καλα ρε δεν υπαρχει ενα κομμαντο να τους γαμησει πατοκορφα
που ειναι ολοι?
τι περιμενουν εμενα που δεν εχω εκπαιδευτει που δεν εχω οπλα και πυραυλους?
μιενα δικανο ολο καιολο θα τους κλασω τα αρχιδια
ουτε να προστατευτω εναντιον καλασκικοφ
οταν αυτοι οι πουσταραδες εχουν μινι ελικοπτερακια με καμερες και παρακολουθουν τα παντα
και ευτυχως πεφτει και κανενα γαμημενο απο δαυτα και εμεις χαμπαρι
ρε γαμω την πουτανα μου τι περιμενουν ποιον εμενα που μολις καταλαβα
τι γ ι ν ε τ α ι
γιατι δεν κανουν πραξικοπημα να πανε να γαμηθουνε τα μουνια οι πουσταραδες οι προδοτες που γμιουνται και δεν μπορουν καλα καλα να περπατησιουν ισια
αμαν ρε λυκοτομαρα μεχρι ποτε να δουν τους πουσταραδες να μας σκοτωνουν χωρις οοικτο ολους μας

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

κοιτα φιλε πρωτα να αλλαξεις το ονομα γιατι δυσκολο να το γραφει καποιος
δευτερον εμενα τι κανει η οεα τι κανουν οι αλλοι ποσος με ενδιαφερει δεν περιμενω βοηθεια απο κανενα εαν ερθει καλοδεχουμενει
τωρα τι κανει η οεα ειναι δικο τους προβλημα αλλα εμενα οι πουσταραδες με τα ψεματα τις μαλακιες και γαμω θρησκειες του μου την εχουν δωσει και ειναι αληθεια αυτα που γραφουν οσα μπορω να καταλαβω
εσυ ρε φιλε τι στο μπουτσο κανεις
γιατι δεν γραφεις και εσυ τιποτα και γαμησε την οεα κανε εσυ κατι κανω εφω κατι και ολοι οι αλλοι και τοτε κατι θα εχει γινει
μπας και φυγουν τα μουνια και ελευθερωθουμε
σπαταλα την ενεργεια σου να ξεσκεπασεις τα μουνοπανα και αστους αυτους που τουλαχιστον μας ανοιξαν ταματια και ξερουμε τι παιζεται και δεν θα παμε σαν το σκυλι στο αμπελι(τα βρισιδια μην τα παιρνει προσωπικα)
δικιο δεν εχουν να τους φυτεψουν μια σφαιρα τα κολοπεδα του κερατα που γαμιουνται οι πουσταραδες γιατι αυτοι δεν χρησιμοποιουν πουθενα λογικη μονο ψεματα και εμενα στην προκειμενη περιπτωση στα αρχιδια μου ηλογικη και ολα τα υπολοιπα θελω να πεθανουν τωρρρρα τα γαμοσκυλααααααααααααααααααα
ελεφθερια η θανατος
υστερογραφο 1
δεν λεμε να τους προσκυνας την οεα ουτε να μην κανεις κριτικη αλλα ρε φιλε γαμα τους προδοτες γιατι αυτοι το μονο που δεν ειναι πουλημενοι

centalconstilation said...

Φίλε μου, σε όσα αναφέρεις συμφωνούμε απόλυτα! Εμείς όλοι, οι ...200 τόσοι αναγνώστες της Ο.Ε.Α έχουμε άμεσα αντιληφθεί, κι εγώ το αναφέρω παντού, ότι τα κείμενα και οι γνώσεις της οργάνωσης είναι ...εκθαμβωτικές για τα μέχρι τώρα σκοταδιστικά δεδομένα μιας χώρας σκλαβωμένης εδώ και 2000 τουλάχιστον χρόνια, αλλά και πρωτύτερα...
Πράγματι, όπως λέει και η Ο.Ε.Α τα αποκαλυπτικά και τεκμηριωμένα της κείμενα είναι "επικίνδυνα", ἙΠΩΔΎΝΟΥ ΑΦΥΠΝΊΣΕΩΣ" έως και "διανοητικής αποσυναρμολογήσεως" των εκάστοτε διαχρονικών ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΝ εκάστου νεοέλληνος μαλάκα, του οποίου τον εγκέφαλο τον εκάνε ...κεφαλοτύρι!!
Πράγματι, Για τα όσα μέχρι σήμερα "γνωρίζαμε" από τα μαθηματικά, από τα πανεπιστημιακά έως και τα ενήλικα "εργασιακά" και ...mediaka μας χρόνια, τώρα λέμε .... "delete" και ..."πάρτο αλλιώς"!! Κι αυτό το χρωστάμε ΚΑΙ στην Ο.Ε.Α.
Ειδικώτερα για μένα, σε πληροφορώ ότι απαντήσεις που για 7-8 χρόνια επισταμένης μελέτης μου, αναζητούσα, τις βρήκα στα κείμενα αυτά, και δέσαν πολλά κομάτια του προσωπικού μου παζλ.
Βάσει όλων αυτών σε τίποτα δε θα με βρεις αντίθετο στο ενδεχόμενο τόσο τα πολιτικά, τόσο τα θρησκευτικά όσο και τα επιχειρηματικά ...πουστόσκυλα, που κυριάρχησαν και καταπρόδωσαν τη χώρα φέρνοντάς τη εδώ σήμερα, με κάποιο τρόπο, ει δυνατόν, να ...γδαρθούν ζωντανοί στον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα!!
Η ΔΥΝΑΜΗ όμως η οποία θα το πράξει αυτό πρέπει ασφαλώς να έχει...back up! Πρέπει να έχει υπολογίσει την επόμενη μέρα ενός τέτοιου εγχειρήματος. Ο κίνδυνος σήμερα είναι άμεσος! Η Ο.Ε.Α σε αυτό το "επιφυαλκτικό" της ανασταλτισμό, έχει δίκιο! Υπάρχει το ενδεχόμενο έπειτα από ένα τύπου- όποιο πραξικόπημα, να περάσει η χώρα σε μία κατάσταση χάους αμέσως! Εκεί για μένα υπεισέρχεται πρακτικά η ΔΥΝΑΜΗ και η ΕΥΘΥΝΗ της Ο.Ε.Α! Έχει τη δυνατότητα να απαλλάξει τη χώρα από δαύτους και ταυτόχρονα να ανακατασκευάσει, αντικαταστήσει κι αναθεωρήσει με ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΈΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΩΝ, ή ...τραγουδάμε παρέα το χορό του τελευταίου μας,...Ζαλόγγου;
Τί έχω κάνει εγώ....
Στα 36 μου χρόνια, από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω τί συμβαίνει εδώ χάμω, καταρχήν οικοδόμησα το χαρακτήρα μου ανασκάπτοντας δια μέσου της λογικής ό,τι μπορούσα από τα αρχαία και νεότερα ελληνικά κείμενα για να βρω την αλήθεια. Κατόπιν όλα όσα διανοητικά γινόντουσαν, τεκμηριωμένα πάντα, κτήμα μου, τα αναμετέδιδα και τα αναμεταδίδω στους φίλους και τους γνωστούς μου. Έχω και ένα όπλο στα ...Πατήσια, άντε να πάρω και ένα ...δεύτερο, φυσικά παράνομα! Και λοιπόν;
Τέτοιου είδους αδελφέ μου "πυρήνες της Ελληνικής Φωτιάς" υπάρχουν ευτυχώς ακόμα αρκετοί, από ακαδημαϊκούς, από επιστήμονες και από έλληνες πατριώτες του εσωτερικού και του εξωτερικού.... Το ζητούμενο είναι ότι όλοι αυτοί οι "πυρήνες" χρειάζονται υπεύθυνη Κεντρική διοίκηση και καθοδήγηση για να επιτελεστεί η επανάσταση! Πιστεύω λοιπόν ότι μόνο η Ο.Ε.Α σήμερα και οι πέριξ αυτής ελληνοκεντρικές οργανώσεις, μπορούν να επιτελέσουν ένα τέτοιο έργο, γιατί αυτό που χρειάζεται πλέον, μετά την ατελείωτη χρονικά "ασυδοσία που θεωρήθηκε ἑλευθερία" (Ισοκράτης) είναι πράγματι μία, δεν ξέρω για πόσο διάστημα, αυστηρού τύπου στρατιωτική ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ....ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ!
Ειδαλλιώς είμαστε όλοι .....χαμένοι!
Φιλικά και συναγωνιστικά, ....ΠΑΠΑΔΟΥΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ!! (ugodepayen= Ένας από τους 4 τελευταίους Ναίτες Ιππότες, κι αυτός μία από τις ...κουφάλες της εποχής, μαζί με τον zacdemole, τίποτα το... ταυτόσημο μαζί του)

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

λοιπον μητσαρα μιλας λες και εκπρωσωπεις και τους διακοσιους τους ξερεις ολους προσωπικα και εβγαλες συμπερασματα οτι ετσι ειναι???
καταλαβαινουν αυτα που καταλαβαινεισ και εσυ?
εδω εχουμε να κανουμε με αντιπαλο που διαθετει ασυλληπτη γαμωτεχνολογια που μας γαμαει το μυαλο καθε μερα
να πανε να γαμηθουνε να γινει της πουτανας ετσι και αλλιω για σφαγη μας εχουνε.
καλυτερα να τους σφαξουμε εμεισ παρα αυτοι
αυτα τα μουνια δεν θελουν διαλογο αλλα σκωτομα γιατι το γαμησι τους αρεσει.
τωρα τα υπολοιπα ασ τα φροντισει αλλος δεν με νοιαζει καλυτερα μιας ωρα ελευθερη ζωη παρα μια ζωη με αυτα μουνια μεσα στο κεφαλι μου.
θα ερθει ο τραγος και θα μπουμε σε σειρα εαν οχι να παμε να γαμηθουμε μας αξιζει
φιλικα θανασης νταγιαντας

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις