ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 1 November 2010

ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ "Αποκάλυψη" ΚΟΝΤΡΑ Channel: Τι πραγματικά έγινε στην Μόσχα; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ 2010.

Συνταρακτικές αποκαλύψεις έγιναν την Πέμπτη, 28/10, στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ, από το βραδινό δελτίο του Τέρενς Κουΐκ, σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα της επίσκεψης ΓΑΠ στην Μόσχα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με ό,τι είπε ο δημοσιογράφος Κώστας Μαυρόπουλος για τα όσα διαμείφθηκαν μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ρώσσου ηγέτη Πούτιν:

1ον. Οι Ρώσσοι τον έψεξαν για την στάση του εναντίον των αγωγών και τον δεκαετή πόλεμο που είχε κάνει κατά του σχεδίου.

2ον. Ο Πούτιν ζήτησε άμεσα την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Νεωρίου της Σύρου για τα ρωσσικά πολεμικά και επιβατηγά πλοία, με μεγάλα οφέλη για την Ελλάδα.

3ον. Οι Ρώσσοι προσφέρθηκαν για μεγάλες επενδύσεις σε διάφορους τομείς στην Ελλάδα. Και,

4ον. Ο Πούτιν του είπε ξεκάθαρα ότι, αν η χώρα μας χρειάζεται ρευστό, ήταν έτοιμος να μας δανείσει με επιτόκια ύψους 2-3%!!!

Ο ΓΑΠ, βέβαια, απάντησε σε όλα αρνητικά, υπακούοντας στα αφεντικά του της Νέας Τάξης και υπηρετώντας τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Τότε ο Πούτιν εκνευρισμένος, γύρισε και του είπε: Ε, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν σου μένει άλλος δρόμος από το να πας στο ΔΝΤ…

Στην συνέχεια, μέσα από μια τεράστια επιχείρηση παραπληροφόρησης - που έστησαν οι ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου, Πεταλωτής και τα λοιπά λαμόγια-παπαγαλάκια των ΜΜΕ - αυτό που έμαθαν όλοι στην Ελλάδα ήταν το τελευταίο μέρος του διαλόγου: «Ε, τότε να πάτε στο ΔΝΤ»!

Αν ισχύουν όλα αυτά που αποκάλυψε το ΚΟΝΤΡΑ, τότε ο ΓΑΠ πρέπει να κατηγορηθεί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Εδώ και τώρα!

Ακούει η Ελληνική Δικαιοσύνη;

ΠΗΓΗ: http://www.thermopilai.org/content/apokalupse-kontra-channel-ti-pragmatika-egine-sten-moskha


ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ»:

Βγήκαν τα εβραϊκά καθάρματα υποδυόμενοι τους έλληνες πατριώτες τους οποίους μάλιστα τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος – ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ- (ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2010 ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΑΞΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ…) και αυτοί οι δημοσιογράφοι χολοσκάν δήθεν για την επιβίωση της Ελλάδος. Συγκεκριμένα στο δελτίο ειδήσεων του εβραίου Τερενς Κουίκ «αποκαλύφθηκε» η ομιλία που είχαν ο Παπανδρέου Μινεικο Τσιδεν Μπαουμ με τον ρώσο ομόλογο του Πουτιν, επιβεβαιώνοντας μετά από πάροδο πολλών μηνών ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ αυτά για τα οποία φώναζε η Ο.Ε.Α. και το παρόν ιστολόγιο από τον Φλεβάρη του 2010. Η συγκεκριμένη «είδηση» βγήκε όμως δολίως προς τα έξω με σκοπό πάση θυσία να μηδενίσουν το «ΠΑΣΟΚ» ώστε στις εκλογές της 7.11.2010 να λάβει χαμηλά αποτελέσματα, και ώστε να προκηρύξει εκλογές τον Δεκέμβριο και μετά να ακολουθήσει το σενάριο που γράφει εδώ και μήνες η Ο.Ε.Α., δηλαδή να κάνει συγκυβέρνηση με το ανθελληνικό ΛΑ.Ο.Σ., και ΜΟΝΟ με το ΛΑ.Ο.Σ. διότι τα υπόλοιπα κόμματα συμπαιγνιακώς δεν θα δεχτούν συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ώστε έτσι να προωθηθεί κανονικά το πρόγραμμα …της «ελληνοβυζαντινης αυτοκρατοριας 666» η οποία θα γίνει αφορμή να σφαχτούν 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι. (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ»). Η ως άνω συμπαιγνία είναι πλέον ξεκάθαρη διότι αυτά τα στοιχεία τα βγάλανε οι ίδιοι προς τα έξω, ήτοι το ίδιο το «ΠΑΣΟΚ» ήτοι από την ΙΔΙΑ την χαμογελαστή νεκροκεφαλή Γιώργο Παπανδρέου Μινεικο Τσιδεν Μπαουμ, διαφορετικά δεν θα γίνονταν και γνωστά. (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ)
Από την εξέλιξη των γεγονότων, από την συνάντηση του μπαστάρδου Παπανδρεου Μινεικο με τον Πουτιν και μετά, είναι πλέον πασιφανές ότι αυτά τα οποία ειπώθηκαν στο συγκεκριμένο δελτίο ειδήσεων, είναι αληθή και η Ο.Ε.Α. τα είχε επισημάνει ΕΓΚΑΙΡΩΣ μέσα στα κείμενα της προς την Ρωσία. Αλλά οι νεοέλληνες τότε πάλι ήταν απασχολημένοι διότι αυνανίζονταν ως συνήθως τρώγοντας διανοητική τροφή μπουγάδας εγκεφάλου από τα ελληνοεβραικά «ΜΜΕ» των εβραίων Κουικ, Μίνωα Κυριακού, Λαμπράκηδων και λοιπών…

Όσο για το καλοστημένο κανάλι «KONTRA CHANNEL» που …τα βγάζει όλα στην φόρα, τους ρωτάμε αν έχουν σκοπό να καλέσουν και κανέναν αυθεντικό έντιμο Έλληνα πατριώτη όπως ο Βασίλης Λεβέντης, ως τον μόνο διωκόμενο πολιτικό των τελευταίων δεκαετιών ΚΑΙ με απόπειρες βιολογικής εξοντώσεως του από το σάπιο ελληνοεβραικό κατεστημένο.


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

G.H.REES SIGNALS TO THE RUSSIAN GOVERNMENT
G.H.REES сигналы ПРАВИТЕЛЬСТВА РОССИИ
ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_05.html

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010:
Ο.Ε.Α. : ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_23.html

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010:
ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/04/blog-post_26.html

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010:
ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΕΡΙ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_14.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ...ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΝΕΟΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!


Το ιστολογιο κάνει έκκληση σε όλους τους απλούς πατριώτες αναγνώστες εξωτερικού και εσωτερικού να φωτοτυπήσουν τα κείμενα της Ο.Ε.Α. – της μόνης ελληνικής πατριωτικής οργάνωσης η οποία διέλυσε εκ ρίζας τον αιώνιο εχθρό των ελλήνων και ολόκληρης της ανθρωπότητας - και να τα μοιράσουν, με πρώτα αυτά τα κείμενα υψηλής προτεραιότητας εθνικής & πλανητικής ασφαλείας, σε καφετέριες στις πόλεις τις οποίες ζουν. Μόνο αυτά θα ξεσηκώσουν τις κοιμώμενες συνειδήσεις των ελλήνων και τίποτα άλλο (λάθος, και η μάσα …η οποία είναι η μόνη που νοιάζει τους αξιωματικούς μας, ενώ για τις προδοσίες εναντίον της πατρίδος …στους όρχεις τους) . Μόνο με αυτό τον τρόπο θα ενεργοποιήσετε την επανάσταση. Ακόμα και στο διαδίκτυο αποδείχτηκε ότι οι ελληνικές ιστοσελίδες, -εκτός λιγοστών εξαιρέσεων με ελεύθερη και καθαρή συνείδηση-, είναι έρμαια της συμπλεγματικής κατωτερότητας τους και αρνούνται να προωθήσουν τα κείμενα της Ο.Ε.Α. στα οποία ξεκαθαρίζουν οι αλήθειες, επειδή είναι θρασύδειλοι, είναι συμφεροντολόγοι, κλπ κλπ κλπ. Μάλιστα οι ανεκδιήγητοι διαχειριστές του «ξυπνήστε ρε!» (διάβαζε: κοιμηθείτε ρε!) έφτασαν στο σημείο να αρνηθούν να αναδημοσιεύσουν κείμενο της Ο.Ε.Α. υψηλής ιστορικής αξίας και βαρύτητας, επειδή … κρατηθείτε … ήταν «σεντόνι» (!!!) …και κανείς από τα βόδια τους σαβουροαναγνώστες του σαβουροιστολογίου τους δεν έχει το χρόνο να διαβάσει «σεντόνια»…έχουν όμως άφθονο χρόνο για να στήνονται να τους πλένουν τον εγκέφαλο τα ραββινικά «ΜΜΕ» και οι πνευματικές δαβίδιες πέτρες σφενδόνης στο μέτωπο εκπορευόμενες σήμερα εκ των εφημερίδων-ραδιοφώνων-τηλεοράσεων-κομμάτων-εκκλησιών-στημένων βιβλίων και άρθρων σαβουροειδήσεων-κλπ, και έχουν όμως το χρόνο να τρέχουν να φιλούν κατουρημένες ποδιές προδοτόσκυλων πολιτικών για μια ελεεινή αντιπαραγωγική θέση καρεκλοκέντραυρου στο δημόσιο.
Με την συμπεριφορά τους, επικαλούμενοι μάλιστα πολλές φορές ότι δήθεν τα κείμενα της Ο.Ε.Α. είναι τάχα κακουργηματικά, στην ουσία πάνε κόντρα στις στυγνές αλήθειες και λύσεις του ελληνικού και πλανητικού προβλήματος εβρισκόμενες μέσα στα κείμενα. Άρα για πιο ελεύθερο διαδίκτυο μιλάτε ρε ελεεινές αρσενικές και θηλυκές πουτάνες του διαδικτυακού χαβαλέ; Ποια είναι αυτή η δύναμη που σας εμποδίζει να βγάζετε τις πολεμικές ιαχές και τις αλήθειες των κειμένων της Ο.Ε.Α. εναντίον του εχθρού; Ποια δύναμη σας έχει κλειδώσει τον εγκέφαλο και έχετε μουγκαθεί ρε μαλάκες;
Η Ο.Ε.Α. έχει ανατρέψει το παιχνίδι στην παγκόσμια σκακιέρα και εσείς ως κοιμώμενοι διανοητικοί αυνανιστές ακόμα δεν έχετε πάρει ιδέα του τι γίνετε; Και στο κάτω κάτω ποιος φωνάζει για την επιβίωση σας τόσα χρόνια; Πως είπατε; Είναι ακραία η Ο.Ε.Α. όταν φωνάζει εδώ και 30 χρόνια «σκοτώστε τους προδότες τώρα» και γι αυτό χεζεστε επάνω σας να αναρτήσετε τα κείμενα; Τι; Σας θίγονται ΚΑΙ τα σαθρά κινεζοεβραικά θρησκευτικοπολιτικά «πιστεύω» σας μέσα από τα κείμενα; Βρε δεν γαμιεστε όλοι σας ριψάσπιδες που έχετε και το θράσος να δικαιολογήστε και από πάνω μετά από τα όσα γνωρίζετε και ως κομπλεξικοί ανώμαλοι νεοψευδελληνες και ψευδώς αυτοαποκαλούμενοι δήθεν πατριώτες, πάτε να βγείτε υπεράνω της θρυλικής αριστοκρατικής πατριωτικής Ο.Ε.Α. ιδρυθείσα από τον άριστο ηγέτη των Ελλήνων στρατάρχη Παπάγο. Είστε προσκυνημένοι διότι με την συμπεριφορά σας φρενάρετε με λύσσα την Ελληνική Επανάσταση μέσω των επαναστατικών και αφυπνιστικών κειμένων της Ο.Ε.Α., οπότε φωτιά και τσεκούρι θα πέσει και σε εσάς, σύμφωνα με τις προσταγές του ήρωα και στρατηγού της αποτυχούσας επανάστασης του 1821 «γέρου του Μοριά» Κολοκοτρώνη, τον οποίο οι τότε αντίστοιχοι με εσάς αχάριστοι «μορφωμένοι» - παραμορφωμένοι νεοψευδέλληνες τον έχωσαν σε ένα αισχρό μπουντρούμι 2Χ2μ επειδή τον θεωρούσαν ανάξιο (!!!) να κυβερνήσει την Ελλάδα και θεωρούσαν «άξιους» … κρατηθείτε …την νέα βαυαροκρατία – οθωμανοκρατία – μογγολοκρατία του Ωθωνα – Ottoman και κατόπιν τους εβραιοσάξονες μισέλληνες Glucksburg Holstein. Αλλάξτε τάχιστα συμπεριφορά διανοητικοί αυνανιστές νεοέλληνες, ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΜΑΧΗ γιατί βαδίζετε προς την ολική καταστροφή σας και συρρίκνωση σας... διότι θα σας καταπιεί το επερχόμενο κινεζομογγολοεβραικο θηρίο, και δεν σας σώζει κανένας αστροστόλος από την Ανδρομέδα ….ταλαίπωροι νεοέλληνες, διότι είναι νομοτελειακό ο ασθενής, ρίψασπις, δειλός, ρίψοπλος, ανάξιος μαλάκας, να διαλύεται και να αφομοιώνεται από τον ισχυρό, άξιο, δυνατό, ετοιμοπόλεμο, αποφασισμένο, και ο αστροστόλος είναι πρώτα απ’ όλα εναρμονισμένος με τη φυσική νομοτέλεια._

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις