ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 21 November 2010

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΩΣ ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΥΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΧΩΝ

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.»
ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Π/Σ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ «ΓΕΕΘΑ» ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ».


ΒΟΛΟΣ 20.11.2010


ΘΕΜΑ: ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΩΣ ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΥΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΧΩΝ.


ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ «ΓΕΕΘΑ» ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΕΤΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΧΩΡΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΟΡΔΩΝ ΣΕΛΤΖΟΥΚΩΝ-ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΪΓΚΟΥΡ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΚΙΝΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ «ΓΕΕΘΑ» ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ΜΙΤ», ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΚΙΟΥΛ ΣΤΗΝ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ.

Ο ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΓΚΙΟΥΛ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ «ΝΑΤΟ». ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ «ΝΑΤΟ», ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΑΡΤΗ, ΔΙΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΕΑΝ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΒΑΣΕΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΑΚΤΕΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ, ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ «NSA», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΟΤΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ: «ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ» ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ 112.500.000 ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΚΙΟΥΛ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΟΓΛΕΙΦΕΤΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ «ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ» ΚΑΙ «ΠΟΝΑΕΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ:
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=68346

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΥΓΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΥΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ:


VIDEO LINK:
http://www.youtube.com/watch?v=iF_B0y-qNhA
(ΠΡΟΣΟΧΗ: ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ)


ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.»
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΟΝ «ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ Ο.Ε.Α.» - ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_21.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις