ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Thursday, 18 November 2010

ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ: ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ «NATO - ΡΩΣΙΑΣ»: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.», ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

LISBOA: TOP - MEETING BETWEEN "NATO - RUSSIA"
TOP - URGENT SIGNAL OF RUSSIAN AND PLANETARY SECURITY


FROM PARAMILITARY CORPS “G.H.REES”, MAGNESIA DEPARTMENT, THROUGH THE WEB-BLOG “HELLEN AND CHAOS”, http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ & http://hellenandchaos.blogspot.com/

TO THE MEMBERS OF THE RUSSIAN GOVERNMENT, TO THE LEADERSHIP OF THE RUSSIAN ARMED FORCES, AND TO THE COMMAND OF THE RUSSIAN “FSB” THROUGH THE RUSSIAN EMBASSIES IN ATHENS AND BERLIN.


CARBON COPY:

1) TO THE AMERICAN GOVERNMENT.

2) TO THE AMERICAN PENTAGON.

3) TO THE EUROPEAN GOVERNMENT – BRUSSELS COMMITTEE.

4) TO THE HEADQUARTERS OF “NATO” IN BRUSSELS, THROUGH THE EMBASSIES OF BELGIUM – LOW COUNTRIES


VOLOS 15 NOVEMBER 2010


SUBJECT: PROPOSALS OF THE GEOSTRATEGY ANALYSIS DEPARTMENT OF G.H.REES GREECE TOWARDS THE RUSSIAN GOVERNMENT FOR THE ACCELERATION OF THE CO-ADMINISTRATION PROCEDURES OF “NATO” BY AMERICANS – EUROPEANS – RUSSIANS POLITICIANS AND MILITARY OFFICERS FOR THE CONVERSION OF TODAY’S CRIMINAL “NATO” TO “RATIO” (RUSSIAN – ATLANTIC TREATY INTERNATIONAL ORGANIZATION) OR “EU.R.ASI.AF.AM.” (EUROPE – RUSSIA – ASIA – AFRICA – AMERICA).


FOLLOWING THE MAIN SIGNAL TEXT IN THE HELLENIC LANGUAGE.
URGENTLY TRANSLATE TO YOUR CORRESPONDING LANGUAGE OF YOUR COUNTRY.
Use the automatic Google Translator: http://translate.google.com/ to quickly translate to your corresponding mother language AND to the Russian Language.
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.», ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΙΔΕ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ & http://hellenandchaos.blogspot.com/

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ «FSB» ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:

1) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

2) ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ.

3) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.

4) ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ «NATO» ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ – ΚΑΤΩ ΧΩΡΩΝ.


ΒΟΛΟΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010


ΘΕΜΑ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «NATO» ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ - ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ – ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΕ «RATIO» (RUSSIAN – ATLANTIC TREATY INTERNATIONAL ORGANIZATION) Η’ «EU.R.ASI.AF.AM.» (EUROPE – RUSSIA – ASIA – AFRICA – AMERICA).


ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΑΤΟΣ:

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ:

1) ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

2) ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

3) ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ «FSB»,

ΤΕΛΟΥΜΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/11/blog-post_2847.html , ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
«Η ΚΙΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΟ (ΙΝΔΙΑ), ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ (ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ). ΕΝΑ ΝΑΤΟΙΚΟ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ (ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ) ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ».

ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΩΝ «Η.Π.Α.» ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2011, ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η’ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΤΟ 2012.

ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ:

1ΟΝ: ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΟΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΚΙΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ, Η ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΥΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΝΑΡΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΩΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΙΝΑ ΔΥΟ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΣΕ ΔΥΟ ΝΕΑ «PEARL HARBOR» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ «PEARL HARBOR» ΘΑ ΩΧΡΙΑ.

2ΟΝ: ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ: ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΟ (ΙΝΔΙΑ – ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ), ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ (ΙΑΠΩΝΙΑ – Η.Π.Α.), ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ (ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ).

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΨΕΥΔΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ, ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ Η ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΩΜΕΝΗ «ΔΥΤΙΚΑ», ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ Ο ΚΑΙΝΟΦΑΝΗΣ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.», ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΣΥΡΙΑΣ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΟΜΟΙΩΣ ΔΥΤΙΚΩΣ ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «C.I.S.», ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ», ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ – ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΚΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΩΣ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΩΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

ΟΜΩΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «C.I.S.» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «C.I.S.» ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΟΨΙΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΩΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΙΔΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ), ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΝΑΡΚΩΣΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.», Η ΚΟΜΠΡΑ ΚΙΝΑ ΕΚΡΙΝΕ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΝΤΕ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «C.I.S.» ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «C.I.S.».


ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ (;) ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΩΝ ΟΠΩΣ Η ΚΙΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ «LASERS» (ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝ ... ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ – ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ), ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ... ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ (ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ), ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΔΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ – ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ Η ΚΙΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ «PEARL HARBOR», ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ «ΝΑΤΟ» ΔΙΑ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΝ Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.», ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ ΣΥΡΙΑΣ – ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ – ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΩΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ – ΚΟΥΒΕΙΤ – ΜΠΑΧΡΕΪΝ – ΚΑΤΑΡ – ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΟΜΑΝ, ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΕΛΛΑΔΟΣ – ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΑΡΜΕΝΙΑΣ – ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ – ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΩΣ ΤΡΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.», ΜΕΣΩ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ – ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ – ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ – ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ ΩΣ ΠΕΝΤΕ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.», ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΩΣΟΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΗ ΜΠΟΡΖΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ» ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «C.I.S.» (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES) ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ» ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΟΡΟΥΣ:

1) Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΘΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΗΤΟΙ ΜΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ: ΕΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ – ΕΝΟΣ ΡΩΣΟΥ – ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ.

2) ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ» ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΗΤΟΙ ΜΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΔΡΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ – ΡΩΣΩΝ – ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ «ΤΡΙΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ», ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.

3) ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΔΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ.

4) ΟΜΟΙΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.» ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ», ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΤΥΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

5) ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 3, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ (ΙΔΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ) ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ «Η.Π.Α.» ΚΑΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΔΥΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ.

6) ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ Η’ ΜΠΑΡΟΟΥΖ ΤΩΝ «Η.Π.Α.» ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΪΤΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ – ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΙΔΕ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ – STARTER ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

7) ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΩΣ ΣΤΡΑΤΩΝ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΣΤΡΑΤΩΝ – ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

8) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΩΣ ΣΤΡΑΤΩΝ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΤΡΑΤΩΝ – ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

9) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ (ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ) ΒΑΡΟΥΧ Η’ ΜΠΑΡΟΖΟ Η’ ΜΠΑΡΟΟΥΖ ΤΩΝ «Η.Π.Α.» ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΪΤΕΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ – ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ «Η.Π.Α.», ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ.

10) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ Η ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΡΩΣΟ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΩΝ: ΙΡΑΚ – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ.

11) ΤΟ ΝΕΟ «ΝΑΤΟ», ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ, ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΝ, ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΤΗΣ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ, ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΦΡΩΝ – ΟΧΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΣΑΛΩΝ, ΣΕ ΒΑΘΟΣ 150 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ» ΤΟΥ ΝΕΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

12) ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ – ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ – ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΟΤΙ ΠΑΥΕΙ Η ΕΞΑΓΩΓΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΑΣΜΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.

13) ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΟΣΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΨΕΙ ΔΙΜΕΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ – ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΟΜΟΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ, ΗΤΟΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΟΙ «Η.Π.Α.» – Η ΡΩΣΙΑ – ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ «ΝΑΤΟ» («RATIO» Η’ «EU.R.ASI.AF.AM.») ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΙΤΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ, ΗΤΟΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ «ΝΑΤΟ» ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΥΤΕ «ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΥΪΓΚΟΥΡ», ΟΥΤΕ «ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ», ΟΥΤΕ «ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ», ΟΥΤΕ «ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ», ΟΥΤΕ «ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ», ΟΥΤΕ ΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΑΘΡΗ Η’ ΑΛΗΘΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ «ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ 666» ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΔΙΕΘΝΩΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΩΣ ΦΟΡΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ «FSB», ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ 13 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ «ΝΑΤΟ», ΜΕ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΣ, ΤΟΤΕ ΘΕΩΡΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΡΙΘΜΟ ΦΕΡΕΤΡΩΝ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ 13 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΩΣ ΛΑΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «TEA PARTY» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΙΣ «Η.Π.Α.» ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ «TEA PARTY», ΑΛΛΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ «Η.Π.Α.» ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ «ΝΑΤΟ».

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ «NSA», ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΡΑΒΒΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗΣ – ΙΑΠΩΝΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ), ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΕΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ»,
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ «NSA», ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΜΠΑΜΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

ΗΔΗ ΜΕΣΩ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ «CIA» ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ «NSA» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΠΑΜΑ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΥΟ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – INTERNET ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «INFOGNOMONPOLITICS» ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΝΑΤΟ: «ΝΙΕΤ» ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ» ( NATO: «NIET» OF MEDVEDEV TO THE «SHIELD»: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/11/blog-post_2847.html ), ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ «FSB» ΣΤΙΣ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΜΕΣΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ 140.000.000 ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ 100.000.000 ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.» ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ».

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΕ Η ΖΩΗ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΨΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΑΞΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΑΣ.


ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΟΥ Π/Σ «Ο.Ε.Α.»

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.»
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ «FSB», ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΕΑΝ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ» ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΚΑΘΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ» ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΟΤΙ Η «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ» ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ - ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΤΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ», ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΕΩΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ», ΔΙΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ), ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ» ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.».
ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 2012.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΩΣ ΠΡΟΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΜΕΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ – ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ, ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΗΤΟΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΥ ΗΘΙΚΟΥ ΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ, ΗΤΟΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ – ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ «FSB» ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ «ΝΑΤΟ», ΔΗΛΑΔΗ:
ΕΑΝ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ» ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ» ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:

ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ «MIR» ΗΛΘΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ «REGATTA ΙΣΤΙΟΦΟΡΩΝ 2010», Ο ΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ «MIR» ΜΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ «MIR» ΑΠΕΠΛΕΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ.
Ο ΓΡΑΦΩΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΣΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΒΡΗΚΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ «MIR». ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ, ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ «MIR» ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΤΟΥ «MIR» ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟ «MIR» ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 Η ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΤΑΝ ΤΟ «MIR» ΑΠΕΠΛΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ «MIR», ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 20 ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ «MIR» ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ «REGATTA 2010».

ΤΟΛΜΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ:
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ «MIR» ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ «REGATTA», ΓΙΑ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ «ΝΑΤΟ».

ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «MIR» ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3:
Ο ΓΡΑΦΩΝ, ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ «MIR» ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΕΠΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΙΟΥ Ή ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ «MIR» ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4:

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ «YAMAL» ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ «SPENTNAZ» ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ «YAMAL» ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 32ΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ «SPENTNAZ» ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.
ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ «YAMAL» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ, ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΕΤΗ 1800 ΚΑΙ ΜΕΤΑ._

ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ._


RELEVANT LINK:

TOP-URGENT G.H.REES TELEGRAM TO THE RUSSIAN GOVERNMENT - JUSTIFIED CONCERNS FOR THE POTENTIAL DECORATIVE ROLE IN THE «ANTIBALLISTIC SHIELD» OF «NATO»
http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/11/top-urgent-ghrees-telegram-to-russian.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις