ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 20 March 2011

TEXT SIGNAL. G.H.REES TO JAPAN. TOP URGENT SIGNAL OF NUCLEAR SECURITY OF JAPAN AND REST COUNTRIES OF THE PLANET

TOP URGENT SIGNAL OF NUCLEAR SECURITY OF JAPAN AND REST COUNTRIES OF THE PLANET

FROM THE PARAMILITARY CORP “G.H.REES” GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT – DEPARTMENT OF NUCLEAR TECHNOLOGY – PATRA HELLAS GREECE

TO THE GOVERNMENT OF JAPAN
THROUGH THE JAPANESE EMBASSIES IN ATHENS AND BERLIN AND THROUGH THE GREEK WEB-BLOG http://ellhnkaichaos.blogspot.com AND http://hellenandchaos.blogspot.com

CARBON COPY: TO THE GOVERNMENTS OF ALL THE COUNTRIES THROUGH THEIR EMBASSIES IN ATHENS AND BERLIN AND THROUGH THE ABOVE MENTIONED GREEK WEB-BLOG

ATHENS 16.03.2011

THEME: TOP URGENT MEASURES OF FIRE EXTINGUISHING OF THE NUCLEAR REACTOR NUMBER 2 AND PAUSE OF CREATION OF EXPLOSIVE GASES TO THE NUCLEAR REACTOR NUMBER 1 OF THE NUCLEAR FACTORY FUKUSHIMA OF JAPAN

NOTE: DUE TO THE TOP-URGENT SITUATION WE FIRST COMMUNICATED TO YOU THE G.H.REES FULL SIGNAL AS A SOUND SIGNAL AS WAS TRANSMITTED TO THE EDITOR OF THE WEB-BLOG “HELLEN AND CHAOS”

DOWNLOAD LINK OF THE G.H.REES SOUND SIGNAL:
http://www.easy-share.com/1914283464/GHREES_FOR_JAPAN.WAV

(NOTE: IN THE SOUND SIGNAL SPEAKS IN THE GREEK LANGUAGE THE G.H.REES REPRESENTATIVE MR. YANNIS KARAGEORGIOU)

TRANSCRIPT OF THE SOUND SIGNAL IN THE GREEK LANGUAGE:


ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ,

ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ FUKUSHIMA. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ 1 ΚΑΙ 2 ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 1 ΚΑΙ ΜΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 2.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΕΚΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΨΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΗΤΟΙ ΣΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΑΕΡΙΩΝ, ΟΤΑΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΨΥΧΡΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΞΑΤΜΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΧΝΗ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ.

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΒΛΑΒΗ ΤΗΣ ΘΡΑΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΨΥΞΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ 1 ΚΑΙ 2 ΤΟΥ FUKUSHIMA, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΦΕΔΡΙΚΕΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΨΥΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΟΣ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΡΑΒΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΝΤΟΣ ΣΩΛΗΝΩΝ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ.

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ FUKUSHIMA ΕΙΤΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΑΠΗΣΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΩΝ 9 ΡΙΧΤΕΡ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΙΚΗ ΥΔΡΟΨΥΞΗ ΤΩΝ 6 ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ, ΟΥΤΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΤΙΣ ΡΑΒΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ FUKUSHIMA ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΛΘΟΥΣΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΠΡΙΝ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ:

1ΟΝ: ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΛΕΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΘΑ ΕΠΙΚΟΛΛΗΘΟΥΝ Ή ΘΑ ΣΤΕΡΕΩΘΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΛΑΚΙΔΙΑ – ΛΕΠΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΑΣΜΑΤΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ.

2ΟΝ: ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΩΓΜΕΣ Ή ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΚΡΟΦΥΣΙΑ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΚΡΟΦΥΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΠΙΝΘΗΡΩΝ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΨΥΧΡΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΖΩΤΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΨΥΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΙΩΣΗ – ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.

3ΟΝ: ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΕΡΙΟ ΑΖΩΤΟ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΥΓΡΟΥ ΑΖΩΤΟΥ ΚΑΙ ΥΓΡΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ.

4ΟΝ: ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΜΟΙΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΓΧΥΣΗ ΨΥΧΡΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΝ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ Ή ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΥΔΑΤΟΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΑΒΔΟΙ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΥ.

5ΟΝ: ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣ ΘΑ ΡΙΠΤΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΞΗΡΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΖΩΤΟΥ ΚΑΙ ΞΗΡΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΓΧΥΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 2 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ.

6ΟΝ: ΕΞΙ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΤΩΝ 6 ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΑΒΔΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ.

7ΟΝ: ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ:

Α’: ΜΕ ΠΛΟΙΑ Ή ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ FUKUSHIMA, ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΥΔΑΤΟΣ.

Β’: ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΕΡΑΝΤΛΙΩΝ ΑΕΡΙΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΑΖΩΤΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ.

Γ’: ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΟΙΩΝ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΓΡΟΥ ΑΖΩΤΟΥ ΚΑΙ ΥΓΡΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ.

Δ’: ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΚΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΚΡΟΦΥΣΙΑ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΚΡΟΦΥΣΙΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΨΥΧΡΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΖΩΤΟΥ, ΨΥΧΡΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΕΡΑΝΤΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΔΡΑΝΤΛΙΕΣ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.

Ε’: ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ.

ΣΤ’: ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΥΔΡΑΝΤΛΙΩΝ ΔΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ.

Ζ’: ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΖΩΤΟΥ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥ ΠΑΓΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ.

Η’: Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ 300 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΑΝΔΡΕΣ, ΗΤΟΙ 50 ΑΝΔΡΕΣ ΕΠΙ 6 ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ 6 ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΜΟΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΑΠΟ ΛΕΠΙΑ – ΕΛΑΣΜΑΤΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ, ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ. ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΥ ΘΩΡΑΚΙΣΕΩΣ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΜΙΚΡΕΣ ΟΠΕΣ – ΤΡΥΠΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ FUKUSHIMA.

ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΟΡΑΣΗ ΟΠΩΣ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΑΣΗ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΟΛΟΣΩΜΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΜΟΛΥΒΔΟΥ.

8ΟΝ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΗ ΨΥΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ FUKUSHIMA, ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΛΟΦΟ ΑΝΘΡΑΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΔΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ.

9ΟΝ: Ο ΛΟΦΟΣ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΠΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

10ΟΝ: ΟΜΟΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΜΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ.

11ΟΝ: ΟΜΟΙΩΣ ΒΑΘΜΙΑΙΩΣ ΔΥΝΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΗΤΟΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ FUKUSHIMA ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΕΤΡΩΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΣΤΟΩΝ.

12ΟΝ: Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΘΝΟΣ» ΤΗΣ 16ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011, ΣΕΛΙΣ 15, ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ ΙΣΟΤΟΠΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΤΟΥ FUKUSHIMA, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ:

ΕΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΡΑΔΙΟΙΣΟΤΟΠΑ ΙΩΔΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΙΩΔΙΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΙΑΠΩΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΑΠΙΑ ΙΩΔΙΟΥΧΩΝ ΑΛΑΤΩΝ ΜΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΙΩΔΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΑΔΕΝΑ ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΙΣΟΤΟΠΑ ΙΩΔΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΑΔΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΙΩΔΙΟΥΧΑ ΧΑΠΙΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΔΥΝΑΤΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΤΡΙΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΥΔΑΤΟΣ Ή ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΙΩΔΙΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΥΡΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΦΘΗΝΗΣ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΩΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑ 98% – 99% ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ (ΕΚΤΟΣ ΕΞΟΔΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ) ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΩΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ.

ΟΜΟΙΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΞΩΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΚΠΟΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΩΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 98% - 99% ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΑΝΕΥ ΚΕΡΔΩΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ:

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.» ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η «NASA» ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ «HUBBLE» ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙ ΩΣ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΡΟΧΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.

ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΝΩΝ Ή ΙΑΩΝΩΝ Ή ΙΑΒΩΝΩΝ Ή ΙΑΠΩΝΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ, ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΙΩΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΙΑΠΩΝΩΝ Ή ΙΑΒΩΝΩΝ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΩΝΕΣ Ή ΙΑΒΩΝΕΣ Ή ΙΑΠΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΑΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΙΩΝΙΑ Ή ΙΑΒΩΝΙΑ Ή ΙΑΠΩΝΙΑ.

ΟΙ ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΑΠΩΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΓΩ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟ «DNA» ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΝ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ «DNA» ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΜΟΡΦΗ. ΟΙ ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΝΩΝ Ή ΙΑΒΩΝΩΝ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΥΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ «ΖΕΝ» ΤΟΥ ΤΑΟΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΝΤΟΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΜΦΟΥΚΙΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΥΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΩΣ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΚΑΛΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΙΩΝΙΑΣ Ή ΙΑΩΝΙΑΣ Ή ΙΑΒΩΝΙΑΣ Ή ΙΑΠΩΝΙΑΣ.

ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΟΥ ΑΝΤΙ ΚΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΗΝΕΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΣΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ «ΖΕΝ» ΤΟΥ ΣΙΝΤΟΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΟΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΝΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΓΝΩΣΙΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΓΝΩΣΙΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΘΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕΣΩ ΣΕΙΣΜΩΝ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΙΑΠΩΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΒΑΤΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΟΘΕΝ ΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ.


ΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.»
ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ Π/Σ Ο.Ε.Α ΑΘΗΝΩΝ
ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Π/Σ Ο.Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΤΟΥ Π/Σ Ο.Ε.Α. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ. Δ.424419 – Α.Τ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥΣΧΕΤΙΚΟ:

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ "ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ" ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΕΝΟΨΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/hong.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις