ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 11 March 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ "ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ" ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΕΝΟΨΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ

Τσουνάμι ύψους 10 μέτρων έπληξε τις ακτές του Σεντάι, στη βορειο-ανατολική Ιαπωνία, μετά τον σεισμό των 8,9 βαθμών, μετέδωσαν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης. Η πίστα του αεροδρομίου του Σεντάι έχει κατακλυσθεί από το νερό. Κύματα ύψους πολλών μέτρων έπληξαν και άλλες περιοχές της βορειο-ανατολικής Ιαπωνίας. Συναγερμό για τσουνάμι κήρυξαν οι αρχές της Ινδονησίας, των Φιλιππίνων και της Ταϊβάν. Προειδοποίηση για τσουνάμι εκδόθηκε για την Ιαπωνία, τη Ρωσία, της Νήσους Μαριάννες , τις Φιλιππίνες από το Κέντρο Παρακολούθησης του Ειρηνικού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κέντρου Παρακολούθησης του Ειρηνικού, "ένας σεισμός τέτοιου μεγέθους μπορεί να προκαλέσει καταστροφικό τσουνάμι ικανό να πλήξει τις ακτές κοντά στο επίκεντρο σε λίγα λεπτά και τις πιο απομακρυσμένες ακτές σε λίγες ώρες". Το Κέντρο προειδοποίησε επίσης ότι ένα τσουνάμι μπορεί να αποτελείται από σειρές κυμάτων, με απόσταση από πέντε λεπτά μέχρι μία ώρα μεταξύ τους και ότι το πρώτο κύμα είναι πιθανόν να μην είναι το ισχυρότερο.

Το Κέντρο σήμανε συναγερμό για το νησί Γκουάμ, την Ταϊβάν, τα Νησιά Μάρσαλ, την Ινδονησία, την Παπούα Νέα Γουινέα, το Ναούρου, τη Μικρονησία και τη Χαβάη.

http://www.express.gr/news/world/432132oz_20110311432132.php3

Σχόλιο: Θυμίζουμε στους αναγνώστες ανάλογη περίπτωση μηνύματος προς τους αντιπάλους όταν το διαστημικό λεωφορείο Κολούμπια κατερίφθη στην στρατόσφαιρα από σπειροειδή "κεραυνό" αντιύλης ολικής απορρωφήσεως ενέργειας (Διάβαζε: Maser του Διός) και τα συντρίμμια του με τις στάχτες του ισραηλινού πιλότου Ραμόν έπεσαν πάνω στην περιοχή των ΗΠΑ με το όνομα "Παλαιστίνη", λίγο πριν την εισβολή στο Ιράκ για την ανάφλεξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου μέσω του Orient Pact και την προετοιμασία της οδού του γενοκτονικού στρατού των Κινέζων βασιλέων εξ ανατολών ηλίου.
Ευελπιστούμε σε μεγαλύτερο συνετισμό των αντιπάλων μας αυτή τη φορά για να αποφύγουν τα χειρότερα εις βάρος τους και εις βάρος των πληθυσμών τους.

8 comments:

captainpontios said...

Τα μηνυματα τα παιρνουν, και εννοω, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, το θεμα ειναι οτι δεν μαθαινει τιποτε ο κοσμος, και τον στελνουν για σφαγη, με θρησκευτικους, εθνικιστικους, και ρατσιστικους φανατισμους. Ακομη και το ονομα του αεροδρομιου, ειναι ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ. Για να δουμε, πως θα αντιδρασουν, τα τερατακια, με τα σχιστα ματακια(οποιαδηποτε ομοιοτητα με φιδια, ειναι απληΣΥΦΤΩΣΗ ΧΑ ΧΑ ΧΑ...). Οχι οτι θα τους πιασει το συναισθηματικο τους(ποιος το Εχασε;;;), αλλα, το μηνυμα το πηραν και οι εκτος κινεζικων συνορων, και θα αρχισουν οι αντιδρασεις.
Υ.Γ. Με την ευκαιρια αδερφια, τι γινεται με την φημη που κυκλοφορησε, για κατι ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟ WISCONSIN;;;;;

αα said...

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ GOOGLE EARTH ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ 40 07 05 56 Β ΚΑΙ 24 21 02 41 Ε ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΝΕΦΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΧΘΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΤΕΤΟΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.. ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ "ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΕ" ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΣΕΝΤΑΪ.
Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΙΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΡΙΝΑΕΤΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ...ΜΗΝΥΜΑ.
http://hellenandchaos.blogspot.com/2011/03/message-to-dragonian-hyperlodge-hong-in.html

αα said...

http://www.youtube.com/watch?v=5cCN2STnpi8

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!!!

Αδράστεια said...

Αγαπητό Έλλην VS Χάος,
Φαίνεται πως η περιοχή δεν επιλέγη τυχαία. Πέραν από την περιοχή που φέρει τ' όνομα του αρχηγού των στασιαστών, υπάρχει και κάτι λίγο πιο νότια. Ίσως αυτό το κτύπημα να ήταν και προειδοποιητική βολή;

http://www.youtube.com/watch?v=AruYb-UweTo&feature=player_embedded#at=11

OD said...

Άλλη μια "χαριτωμένη" σύμπτωση με το παραπάνω είναι και ο σεισμός στη Νέα Ζηλανδία πριν λίγο καιρό και πιο ειδικά στην πόλη Christ Church, δηλαδή "εκκλησία του χριστούλη υμών αμήν"....

centalconstilation said...

φιλε μου περσεα έχω τη ταπεινη εντύπωση, ότι θέλουμε να δούμε παραπάνω από αυτά που πράγματι υπάρχουν στο βιντεάκι σου!!! εννοώ ότι άμα παρατηρήσεις το "μαύρο αντικείμενο ίπταται ωσάν σκιά και πριν στην ξηρά (περίπου 3.30-3.35 του βίντεο και άν το δεις σε full screen δεν είναι παρά ένα εντελλώς ...Γαιώδες ελικόπτερο, απ' αυτά των μιαρών σκατανθρώπων της κίτρινης φυλής!!! λίγο προσεχτικότερος.....

OD said...

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18329&Itemid=139

"Ενημερώνοντας τον πρωθυπουργό, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας Σεργκέι Κιριένκο, προέβλεψε πυρηνικό Αρμαγεδόνα στην ανατολική Ιαπωνία αν δεν καταφέρουν να ελέγξουν την κατάσταση οι Ιάπωνες τα επόμενα τρία 24ωρα και τόνισε πως υφίσταται πραγματικός κίνδυνος τήξης των πυρήνων και των 6 αντιδραστήρων στη Φουκουσίμα, επισημαίνοντας πως πρόκειται για πιθανό σενάριο το οποίο οφείλει η διεθνής κοινότητα να λάβει υπ’ όψιν της. Για την ακρίβεια οι Ρώσοι θεωρούν ως "εξαιρετικά πιθανό το ανωτέρω ενδεχόμενο" και λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα στις ανατολικές ακτές του αχανούς κράτους τους."

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις