ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 31 March 2011

G.H.REES TOP URGENT DOCUMENT TO THE JAPANESE GOVERNMENT: NUCLEAR SECURITY OF JAPAN


DOWNLOAD LINK OF THE G.H.REES TOP - URGENT SIGNAL TO JAPAN CONCERNING PLANET NUCLEAR SECURITY AND SURVIVAL INSTRUCTIONS
http://www.easy-share.com/1914469757/Tsounami.pdf

TOP - URGENTLY TRANSLATE THE PDF DOCUMENT TO YOUR CORRESPONDING LANGUAGE.

SURVIVAL AFFAIR !!!


Μεταφέρουμε και τις επισημάνσεις συνεργάτη μας, όσον αφορά πληροφορίες που αυτός έλαβε από τον αξιόλογο ερευνητή R. Hoagland

Σχετικά με το σεισμό της Ιαπωνίας και το ... haarp, το οποίο για όλους τους παραπληροφοριοδότες είναι υπεύθυνο και για ...την εξαφάνιση των δεινοσαύρων(έτσι μας έμαθαν οι "ειδικοί" συνωμοσιολόγοι), παραθέτω μία ενδιαφέρουσα και διαφορετική άποψη που συγκλίνει με τη δημοσίευση του ιστολογίου περί εμπλοκής "άλλων δυνάμεων" στo Σεντάι της Ιαπωνίας.

http://www.coasttocoastam.com/show/2011/03/24

Conversations with Richard C.

In the first hour, C2C science advisor Richard C. Hoagland touched on a variety of topics. He reported that just before the big quake in Japan, magnetometer readings spiked from Project HAARP in Alaska (but this info was subsequently removed from their website). Rather than causing the quake, he speculated that the readings could indicate that HAARP was unsuccessfully used to try and stop the quake.

Ότι δηλαδή, αντί -όπως υπέθεσαν και συμπέραναν πολλοί, μεταξύ αυτών και εγώ πριν ενημερωθώ καταλλήλως και ξεσκονίσω τις γνώσείς μου περί haarp ξανά- να προκαλέσει το σεισμό και το συνεπακόλουθο τσουνάμι στις ακτές του Σεντάι Ιαπωνίας, μάλλον προσπάθησαν οι χειριστές του να "αποτρέψουν" το σεισμό. Με αυτό το δεδομένο μπορεί κάποιος να κάνει την υπόθεση πως ο σεισμός προκλήθηκε από άλλες αιτίες προς το παρόν ανεξήγητες από τα μαζικά μέσα ενημέρωσης και ότι οι "Πειρατές" του πλανήτη προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποτρέψουν το "σήμα" για το τί τους περιμένει...



RELEVANT LINKS:

TEXT SIGNAL. G.H.REES TO JAPAN. TOP URGENT SIGNAL OF NUCLEAR SECURITY OF JAPAN AND REST COUNTRIES OF THE PLANET

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ "ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ" ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΕΝΟΨΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ

2 comments:

OD said...

Ορίστε κύριοι της ...Εφορίας του κράτους μαϊμού γκρης της σιων, ποιός είναι ο ....παράνομος που κυνηγάτε μετά μανίας(μέσω αθέμιτων και αηθών και ξεφτιλισμένων άνανδρων επιθέσεων και φοροεπιδρομών). Εσείς λοιπόν μην ξεχνάτε ....το σ(τ)αυρό σας όταν περνάτε από τα check points(σημεία ελέγχου) του YHVH εντός επικρατείας, να αποθεώνετε τους ανώτερούς σας και να εκτελείτε με ευλάβεια τα παρανοϊκά κελεύσματά τους. Συνεχίστε με την ίδια θέρμη να υπογράφετε σε κείμενα εξοντώσεως του ...παρανόμου και ...κακού αυτού ανθρώπου. Έτσι ώστε η ...κακή και ...παρανοϊκή Ο.Ε.Α. να ΜΗΝ εκδίδει αυτές τις ...κακές πολύ κακές οδηγίες που σώζουν ζωές ανθρώπων και μή, βιοσφαίρας πλανήτη, πανίδας και χλωρίδας.

Αφήστε τα όλα αυτά στους ...ειδικούς όπως η εταιρία TEPCO Jp, brokers του χρηματιστηρίου Wall St. US, πολιτικούς ...γνώστες σε θέματα πυρηνικής φυσικής(!!!), τον κύριο γείτονά σας, Ερντογάν, τον κοντοπίθαρο ανώμαλο κομπλεξικό Σαρκο-λεών, την πανηλίθα ανατολικοβερολινέζα της στάζι, κυρία Μέρκελ, τον ...αυτοκράτορα της Ιαπωνίας οι οποίοι εν μέσω άμεσου κινδύνου κατάρρευσης πλανήτη λόγω αδέξιων και ηθελημένων χειρισμών ανωνύμων εταιριών και άχρηστων αμόρφωτων σε ειδικά θέματα επιστήμης, αντί να στρέψουν όλή τους την προσοχή στο θέμα των αντιδραστήρων στην Ιαπωνία, προτιμάνε να πετάνε με αεροπλανάκια τύπου ραφάλ πάνω από τη ...Λιβύη μπας και αγοράσει κανείς τις ιπτάμενες σακαράκές τους. Εύγε και πάλι εύγε σε εσάς και σε όλους αυτούς και ειδικότερα σε αυτόν που εν μέσω όλων αυτών και ενώ πολύ εύκολα μπορεί να διαβάσει το ποιόν του ...κακού αυτού κυρίου, υπέγραψε το ανεπανάληπτο αυτό κείμενο φοροεπιδρομής έναντι σε άνθρωπο που απεβίωσε( όπου εδώ βρίσκει εφαρμογή το "εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι").
Ο Ελληνισμός νιώθει σιγουρία με τέτοιους κρατικούς λειτουργούς.
Σιχαμένοι.
Ανδρέας Χατζόπουλος

Unknown said...

εαν μιλαμε για ενα τεχνιτο φαινομενο οσο αφορα τον σεισμο των 8,9 θα πρεπει να ανατρεξουμε στην δονηση η οποια προκαλεσε την ολη σεισμικη ακολουθια. η ισχυρη δονηση των 8,9 ηταν ενας μεγαλης εντασης μετασεισμος, και για την ακριβεια η κορυφωση του ολου φαινομενου. η συγκεκριμενη περιοχη ειχε να παρουσιασει δραστηριοτητα απο της 26/2. στις 9/3 και ακριβως 2 24ωρα πριν την κορυφωση ειχαμε δυο σεισμικες δονησεις των 5,7 και 7,2 αντιστοιχα με διαφορα 15 λεπτα της ωρας μεταξυ των, καθως και ομοιο βαθος το οποιο οριζεται στα 9χιλ. . οι συντεταγμενες ειναι σχεδον πανομοιοτυπες και αυτο ειναι που με προβληματιζει.απο εκει και μετα ειχαμε αλλες 22 δονησεις μεχρι την κορυφωση του φαινομενου με τα γνωστα αποτελεσματα.βεβαια οι μετασεισμοι συνεχιστηκαν για αρκετα 24ωρα αλλα με αμελητεο εν-δια-φερον. οποτε αν μιλαμε για haarp η οποιαδηποτε αλλη επεμβαση θα πρεπει να ανατρεξουμε στην αρχη του φαινομενου και οχι στην κορυφωση. ολα τα στοιχεια που παραθετω βρισκονται στο παρακατω link http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=211185.

με σεβασμο στο ιστολογιο ελλην & χαος. ευχαριστω για τον χρονο σας

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις