ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 20 February 2010

Ρωτούμε τους 300 εκβιαζόμενους ανώμαλους πουσταραδες ομοφυλόφιλους παιδεραστές σατανιστές εβραίους μασωνους και δολοφόνους των Ελλήνων της Ελληνικής Βουλής (Αβουλίας) :

Γιατί καταργείτε τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου;;;

Μήπως να καταργήσουμε και τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ;;;

Το δικό σας θέατρο με τα τεράστια έξοδα παραστάσεως θα τα καταργήσετε ρε μπάσταρδοι;;;

Τους αστυνομικούς τους οποίους εκβιάζετε και τους κρατάτε όμηρους λόγο ανεργίας για να σας φυλάνε, θα συνεχίσετε να τους έχετε;;; Και είναι χιλιάδες!!! Μόνο ο εβραίος Κάρολος Παπουλιας έχει 400 Αστυνομικούς οι οποίοι κοστίζουν στον Ελληνικό λαό το λιγότερο 15.000.000€ τον χρόνο …φανταστείτε το ποσό αν τους συμπεριλάβουμε όλους!!!

Εμείς λέμε λοιπόν σε αυτούς τους Αστυνομικούς αυτό που φοβάστε, να σας ρίξουν μια σφαίρα με διαμπερές τραύμα στον κρόταφο διότι αν συνεχίσετε να υπάρχετε, θα έχουν χάσει όχι την εργασία, την σύνταξη τους κλπ., αλλά την ζωή τους και θα έχουν σφαγή αυτοί και οι οικογένειες τους από τους στρατούς του άξονος Β.Α.Σ.Τ./Ρ. Βουλγαρία – Αλβανία – Σκόπια – Τουρκία – Ρουμάνια.-

Η Ρωσική Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών καθώς και η Ρωσική Πρεσβεία πριν δυο ημέρες έλαβαν κείμενα της Ο.Ε.Α., στα οποία για πρώτη φορά «ρίχτηκαν όλα τα χαρτιά τις τράπουλας στο τραπέζι». Τώρα ετοιμαστείτε! Τώρα θα ξεφυτρώνουν Κολοκοτρώνηδες και Καραϊσκάκηδες που θα παίρνουν κεφάλια! Δεν θα προλάβετε ούτε να φύγετε όπως ο εβραιομογγολος Γκλύξμπουργκ!

Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις