ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 25 February 2010

Β’ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΤΑΤΟ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ - ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

Β’ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΤΑΤΟ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ - ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

ΒΟΛΟΣ 25.02.2010

ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΩΡΑ ΟΚΤΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 24.02.2010, ΗΤΟΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ Α’ ΕΚΤΑΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΥΜΕΝΗΣ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ΚΑΙ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ», (ΙΔΕ ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 138 ΕΩΣ 151), ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.», ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΡΥΠΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΤΕΛΕΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ΚΑΙ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 24.02.2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00 ΔΗΛΑΔΗ Η ΩΡΑ ΟΚΤΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ» ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΡΥΠΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ – ΒΙΑΣΜΩΝ – ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ – ΛΟΙΠΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΗΔΗ 6.500.000 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΧΥΣΑΤΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΑΓΕΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΙΠΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΑΤΕ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΑΠΕΛΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΩΝ ΡΩΣΙΑΣ, ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΝΔ» ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΣΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤ’ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΗΤΟΙ ΣΕ «ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΑΣ ΔΙΕΤΑΣΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΑΥΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ - ΧΑΖΑΡΩΝ – ΤΑΤΑΡΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΨΕΥΔΟΡΩΣΟΠΟΝΤΙΩΝ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ «ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΑΠΕΛΑΣΕΩΝ», ΤΟ ΤΕΛΕΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΕΣΤΟΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» (ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΡΑΝΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΙΖΗΣ ΚΛΠ) ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΤΑΧΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΒΑΘΜΩΝ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΩΝ 2 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΩΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΩΣ.

ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ «ΟΦΕΛΗ». ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΕΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ, ΘΑ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΟ «ΟΦΕΛΟΣ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ, ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΥΠΟ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΗ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ «NSA» ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG».

ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Η Ο.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.», ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ ΛΕΣΠΕΡΟΓΛΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ –ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010.

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ. ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΞΕΝΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΚΑΙ «Ρ.Ι.Κ.».

ΜΑΤΑΙΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΩΡΥΕΤΕ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ : «ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ 2.000.000 ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ 450.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΠΕΖΙΚΟΥ (ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ, ΟΛΜΟΥΣ, ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ “RPG”, ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΟΛΑ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ «ΓΕΣ», ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΥ «UCC» ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “DER SPIEGEL”.

ΜΑΤΑΙΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΩΡΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΜΑΤΑΙΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΩΡΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ:
1ΟΝ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
2ΟΝ) ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ. ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ – ΠΡΟΠΟΜΠΟΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ – ΛΙΒΑΝΟΥ – ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟ 2012.
3ΟΝ) ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΟ 2012, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ. ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ:

Α) 1ΟΝ) ΝΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Η’ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. Η’ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ, Η’ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» Η’ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΙΔΕ Β’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010 ΕΩΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2012.

Β) 2ΟΝ) ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΜΕΙΖΟΝΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΕΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΩΠΙΩΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΩΣ ΤΙΜΕΣ ΗΡΩΩΝ ΕΝΩΠΙΩΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΡΗΘΕΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΕΦΕΣΙΟΥ:
«ΘΕΟΙ ΑΡΗΪΦΑΤΟΥΣ ΤΙΜΩΣΙ»,
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΤΙΜΙΑ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ


Κατεβάστε και το β εγχειρίδιο επιβιώσεως με ολα τα προσθεματα http://www.easy-share.com/1909139241/ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.rar

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις