ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 8 February 2010

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ!!! Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗΣ Η’ ΦΡΙΖΗΣ Η’ ΦΑΡΕΖ, ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ «ΑΜΚΑ» ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΔΟΡΙΟΥ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΣΗΜΑ 666.
Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΓΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Η’ ΑΛΛΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ) ΚΥΡΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΝΑ ΕΙΠΑΧΘΕΙ Η ΚΥΠ/ΕΥΠ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠ’ ΑΥΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ 666 Η’ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ 666 ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ NSA ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ NSA ΛΟΓΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥΣ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ.

Η Ο.Ε.Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΟΤΙ: Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NSA ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ.
ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ, Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΑΜΚΑ 666», ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ 666 ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ «ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ» ΚΥΡΙΟ ΦΟΥΡΑΚΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ 666 ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ –ΣΚΟΠΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ).
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ «ΑΜΚΑ» ΚΑΙ ΣΤΟ 666 ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΩΜΑ/ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ 666 ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΔΙΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ «ΑΜΚΑ», ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΧΛΟΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ «ΑΜΚΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΦΕΡΕΤΕ ΩΣ «ΝΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 666».

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΥΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» Η’ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ 666, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΘΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ – ΚΙΝΑ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑΧΑ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΩΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Η Ο.Ε.Α ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ - ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΣΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.
ΕΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΔΟΜΙΚΟ ΚΟΥΝΗΜΑ Η’ ΠΑ.ΣΟ.Κ. !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ Η Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ.
ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10.000.000 ΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ 10.000.000 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ 10.000.000 ΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ 10.000.000 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΝΟΝΑ ΟΤΙ «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ».

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΔΡΕΣ, ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΜΠΕΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΤΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ N.S.A. ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΟΔΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ.
Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΙΩΝΕΙ Ο Κ.ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ N.S.A. ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ MICROCHIP 666 ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΤΕ Η N.S.A. ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ.

Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ N.S.A. ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟ «ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΤΟΥ Κ.ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο Κ.ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ N.S.A. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΙ Η N.S.A. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ._

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡ. ΧΡ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ
http://www.youtube.com/watch?v=A1cePHERzTAΤο πραγματικό επώνυμο του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ κ.Χρυσοχοΐδη είναι...Κοεμτζόγλου!
http://www.youtube.com/watch?v=TUJXDz18ZJk


Αποκαλυπτικό βίντεο από την χθεσινοβραδυνή (Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010) εκπομπή του Σπύρου Χατζάρα στο «Blue Sky»: Ο κύριος δεξιά, είναι ο επί χρόνια Διευθυντής του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών και καθηγητής της Ιστορίας Δημήτριος Μιχαλόπουλος (του οποίου την έδρα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει αρπάξει πραξικοπηματικά ο Αντώνης Λιάκος) και λέει δύο φορές (0:04 και 0:49 του βίντεο) αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν: Το πραγματικό επώνυμο του υπουργού Προ-Πό, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είναι Κοεμτζόγλου. Αλλά επειδή ακουγόταν πολύ τούρκικο, το άλλαξε σε Χρυσοχοΐδης!.. Δηλαδή, έχουμε εδώ άλλη μία περίπτωση Ευαγγέλου Βενιζέλου που άλλαξε το κακόηχο επώνυμό του «Τούρκογλου» με το δημοφιλέστατο «Βενιζέλος»!..

ΚΟΕΜΤΖΟΓΛΟΥ ή ΚΟΕΝ-ΤΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΑΝΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΡΙΖΑ ΚΟΕΝ-ΚΟΥΝ-ΚΑΝ-ΧΑΝ (ΤΖΕΓΚΙΣ ΧΑΝ, ΑΒΡΑΑΜ-ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ κλπ)

Προς Χριστιανούς Ορθόδοξους: Αποδεσμευτείτε από MRA 666 και Πατριαρχείο Κων/πολης

ΥΓ:

ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ 666 ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ-ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ M.R.A. SOUFI 666
(οι παρενθέσεις δικές μας)

O ἀριθμός πού θεωρεῖται καί προσδιορίζεται ἀπό τούς Χριστιανούς ὡς ὁ ἀριθμός τῶν ἀραβικῶν στοιχείων 666. τά τρῖα ἐξάρια, δηλώνουν καί προσδιορίζουν τή νικηφόρα ἐπάνοδο τῶν Ἑλλήνων στήν Ἱερή Ἑστία τους (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ "ΜΥΣΤΡΑ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Β.Α.Σ.Τ./Ρ), ἀλλά καί τῆς πέραν αὐτῆς πολυετούς μάχης (ΗΤΟΙ ΤΗΝ "ΜΑΧΗ"-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑ Η' ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΑΓΚΑΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ" ΣΤΗΝ ΑΟΡΝΟ ΠΕΤΡΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ(!!!) ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΗ ΣΑΡΩΤΙΚΩΣ Η ΚΙΝΑ-ΔΡΑΚΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ). Τό ὅτι τά τρῖα ἐξάρια δηλώνουν καί προσδιορίζουν τή νικηφόρα ἔκβαση ἑνός πολυετούς ἀγῶνα τῶν Ἑλλήνων, μᾶς τό διδάσκει μεταξύ ἄλλων καί ὁ θεογόνος Αἰσχύλος. στούς στίχους 30-35 τῆς τραγωδίας τοῦ Ἀγαμέμνων. Σ' αὐτούς ἀναφέρει πώς: ὅταν ἐπιτεύχθηκε ἅλωση τῆς Τροίας καί διά Φρυκτωριῶν μεταδόθηκε εἰς τό Ἄργος, τοῦ Βασιλείου τοῦ Ἀρχηγοῦ τῶν Πανελλήνων Ἀγαμέμνονα, τό μήνυμα τῆς ἁλώσεως, ὁ Φύλακας τῶν Ἀνακτόρων ὅπου ἦταν ἐντεταλμένος διά τή λήψη τοῦ ἀνεφώνησε: «Τά δεσποτῶν γάρ εὖ πεσόντα θήσομαι τρίς ἐξ βάλουσής της δέ μοί φρυκτωρία...» (Διατί θά πῶ πώς εὐοδώθηκε ὁ Βασιλέας μου, ἀφοῦ τρεῖς φορές ἕξι μου ἔφεξε αὐτή φρυκτωρία...)

ΠΗΓΗ: FOURAKIS.GR


...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ BACK TO JERUSALEM ΚΑΙ MOON-ΣΕΛΗΝΗΣ) NA EXOYN ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΛΟΓΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ M.R.A. SOUFI ΜΕ ΥΠΑΤΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ 666 ΩΣ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Η' ΑΝΤΙ-ΙΣΑ(ΙΗΣΟΥ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ) Η' ΝΤΑΤΖΑΛ (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ) ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ" ΜΕ ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΟΔΙΑ, ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΔΟΡΙΑ Η' ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ "ΑΜΚΑ" ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.

Επειδη εφεξε 3 Χ 6 φορες η φρυκτωρια στον αδελφοκτονο πολεμο ελλας-τροια ("Θηλυ" Πολιτισμικά Ελλάς Δελφών εναντίον "Αρρεν" Πολιτισμικά Τροίας ή Τρώσκων Σάρδεων) υποκινούμενο από σημιτομογγολικά ιερατεία του ψευδοδωδεκάθεου και της Σελήνης ή Σελένης ή Ελένης,
πρεπει τωρα να αποτελειωθεί ο ελληνισμος οριστικα με χρηση παλι αυτης της ακολουθιας αριθμών, αυτή τη φορά ως επίσημου αριθμού-εμβλήματος της ..."Αυτοκρατορίας" (τρομάρα μας), και ως επίσημου αριθμού σφραγίσματος των αμνών επι σφαγήν σχιζοφρενών ταλαίπωρων νεοελλήνων υπηκοων της ...αυτοκρατορίας, σφαζόμενων σε πρώτη φάση από τον άξονα ΒΑΣΤ/Ρ και σε δεύτερη φάση από "Τζιχάντ" Ισλαμικές Ρωσικές και Κινεζικές Μεραρχίες.

1 comment:

Anonymous said...

Ο Χρυσοχοίδης έχει φυσιογνωμία Αλβανού. Αν του βγάλεις το σακάκι και τον αφήσεις αξύριστο λίγες μέρες και τον αμολύσεις στην Ομόνοια δεν θα τον αναγνωρίσεις από τους Αλβανούς.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις