ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 23 January 2011

ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΝΟΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ 1 ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» - ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΜΕΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΒΟΛΟΣ 16.01.2011


ΘΕΜΑ: ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΝΟΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ 1 ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΤΟΙΚΟ ΒΟΛΟΥ


ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΗΤΟΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΟ ΘΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΕΤΗ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΞΑ, ΩΣΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

ΒΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ !!!

ΚΑΙ ΒΡΕ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» !!!

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ !!!

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ !!!

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙΤΕ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ;;

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΘΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ:

ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΣΕΙ 1000 ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΞΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.
ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ 400ΩΝ ΕΤΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΘΕΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ, ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΙΤΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΕΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΚΕΙ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ Ο «ΑΡΧΙΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑΣ» (ergdhmerg.blogspot.com/). ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;; ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;; ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΟΙΦΗ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ, ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ!;

ΕΣΥ Ή Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ;; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΗΣΟΥΝ, ΑΡΑ ΗΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΗΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ Ή ΜΠΕΗ-ΟΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΤΕ ΓΙΑ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΓΙΑ «ΣΕΙΡΙΟΥΣ» ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟ» ΤΗΣ ΣΟΥΦΙΚΗΣ ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΟΥΜ, TOY «ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ» ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΟΥ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ;;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ: ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, «ΕΨΙΛΟΝ», ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ, ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΣΚΑΤΑ, ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ, Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ. ΕΙΣΤΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΩ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣΤΕ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΩΣ «ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟ» ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΕΣ ΤΟΥ MOTHERFUCKER ΟΠΩΣ Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΜΗΤΡΟΓΑΜΗΣ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ, «ΕΥΜΟΛΠΟΣ», ΚΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΣΒΟΠΑΡΤΟΥΖΟΒΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΥ.Α.», ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ Ο ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΣ, Ο «ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ», Ο ΜΕΤΟΧΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ Η ΑΛΛΗ Η ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ «ΜΥΘΗΡΑ» Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΑ ΟΡΓΙΑ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ «ΕΡΓΟΔΗΓΟΥ».

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΕΡΓΟΔΗΓΟ», ΔΙΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ: «Η Ο.Ε.Α. ΥΠΗΡΧΕ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ».

ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ, ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΟΙΟ ΨΕΜΑ ΘΑ ΠΡΟΦΕΡΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο «ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, «ΕΨΙΛΟΝ», ΚΑΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΗ ΠΟΡΝΗ «ΜΥΘΗΡΑ», Η ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ «Η Ο.Ε.Α. ΥΠΗΡΧΕ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ.».

ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ, ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, «ΕΨΙΛΟΝ», ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ, ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», «ΤΡΙΕΨΙΛΟΝΙΤΕΣ» (Ή «ΤΡΙΕΨΙΛΙΤΕΣ», ΙΔΕ LINK: http://eleftheriakos.blogspot.com/2010/01/blog-post_2348.html. ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΑ «ΤΡΙΕΨΙΛΟΝΙΤΗ Ε-Ε-Ε» ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΕ Ή ΑΛΛΙΩΣ «ΩΡΙΩΝΑ», ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ «Ο ΩΡΙΩΝΑΣ, ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ» ΚΑΙ ΩΣ «Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ 13ΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ» ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΚΤΗΝΟΣ;; )
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΩΓΗΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΝΗΨΕΤΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΥΓΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΕΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΑΛΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ Ή ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – 666, ΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» Ή «Ρ.Ι.Κ.», ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΤΡΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ.

ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΝΟΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ – «ΕΨΙΛΟΝ» - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ – ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΘΕΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΘΕΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.

ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΤΟΝ ΘΕΤΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΘΕΟΥ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΑΠΕΒΑΛΕ ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΓΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ.

ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.


ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.»
ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ,
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ
ΑΡ. Α.Δ.Τ. Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις