ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday, 22 January 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙΑ ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΕΞ – ΣΩΟΥ ΚΛΑΜΠ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» - ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ


ΘΕΜΑ: ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΥΠΟΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΔΙΑΒΙΟΥΝΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΥΜΟΛΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.


ΒΟΛΟΣ 22.01.2011


ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ Η Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ – ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ, «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΗΤΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΤΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΗΤΟΥ ΑΡΧΙΑΝΩΜΑΛΟΥ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΕΞΩΔΙΚΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ, ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΦΑΕΘΩΝΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ – ΨΕΥΔΟΟΝΤΑ.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΤΑΜΕΣ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΚΑΤΟΜΟΡΦΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΜΟΛΠΟΥ, ΠΡΟΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

ΑΠΛΩΣ ΜΟΝΟΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΔΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΕΚΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΖΟΝΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΝ ΤΟ … ΤΕΡΠΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΙΜΟΥ …

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΓΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΥΜΟΛΠΟΥ, ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΤΙ ΖΗΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΕΠΙΔΙΔΕΤΕ ΣΕ ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ MOTHERFUCKER ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ MOTHERFUCKER ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ (ΧΙΤΛΕΡ) «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΠΡΟΜΕΤΑΤΡΟΝ = ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ) ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΦΕΡΕΛΠΙΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΛΑΜΠ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ, Ο ΜΕΝ ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ, Ο ΔΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΔΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΖΕΥΓΗ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ Ο «ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ» ΠΡΟΜΕΤΑΤΡΟΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΟΥ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΥΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΜΟΛΠΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΙΔΕΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΚΦΥΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ΚΑΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ, ΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, Π.Χ. Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ, Ο ΔΕ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ = ΠΡΟΜΕΤΑΤΡΟΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΤΣΑΚΑΛΙ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΡΟΥΜΑΝΑ Η’ ΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙ ΕΚΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΣΩΟΥ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ «ΗΛΙΟΥ ΦΩΣ» ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΧΗΣΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ Η ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΕΝΕΞΗΝ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟΝ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ» ΟΠΩΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΙΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΕΡΕΛΠΙΔΕΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ = ΠΡΟΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΚΑΙ ΕΥΜΟΛΠΕ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΕΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΕΝΩ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΤΟ «ΛΑΜΠΡΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ» ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ._


ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ, ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις