ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 16 January 2011

ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ!

*ανανεωμένο*



Αυτά που λέει ο Γκλέτσος το ότι τα δικαστήρια πάνε μέχρι 2 χρόνια για να γίνει η δίκη δεν στέκει. Το κράτος θα «έσπαζε τον τσαμπουκά» των πολιτών ή και του Γκλέτσου και θα πήγαινε την υπόθεση στον Άρειο Πάγο που σημαίνει όχι 2 χρόνια αλλά 10 χρόνια και βέβαιη γενοκτονία των εξαθλιωμένων αγροτών σε εκείνη την περιοχή στην οποία δήμαρχος είναι ο Γκλέτσος.
Αλλά τελικά είναι καλύτερα που ήρθαν τα πράγματα έτσι με αυτούς τους δημοσιογράφους για να ξέρουμε στο τέλος ποιους προδότες δημοσιογράφους θα σκοτώσουμε μαζί με τους προδότες πολιτικούς, διότι οι πολιτικοί δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα αν δεν είχαν τους δημοσιογράφους να εξαπατούν τον κόσμο διότι κάποιος έπρεπε να βγάζει προς τα έξω αυτά που λένε οι πολιτικοί. Και έτσι οι δημοσιογράφοι είναι ήδη νεκροί από τίμια ελληνικά πατριωτικά χεριά και θα το συνειδητοποιήσουν συντόμως, διότι είναι στην κυριολεξία το στόμα και το χέρι των πολιτικών που γράφει. Ακούτε Οικονομέα, Λυριτζή, Χιώτη και λοιπά απόσκατα και προδοτόσκυλα της Ελλαδος; Χωρίς εσάς τους δημοσιογράφους οι προδότες πολιτικοί δεν θα μπορούσαν να εξαπατήσουν ΚΑΝΕΝΑΝ και άρα το εργαλείο της απάτης των πολιτικών είστε εσείς οι προδότες οι δημοσιογράφοι πασαλημενοι με χιλιαρικα προδοσίας από πάνω μέχρι κάτω, τη στιγμή που οι υπόλοιποι έλληνες βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και ένα βήμα πριν την γενοκτονία.
Όσον αφορά το ελεεινό και σιχαμένο τέχνασμα που χρησιμοποιείτε για να γελοιοποιήσετε τον Γκλέτσο, μάθετε αλητοπουστοκαθάρματα ότι ο Γκλέτσος ΔΕΝ επηρεάστηκε από τα σενάρια των σήριαλ που γύριζε και δεν υποδυόταν ρόλους αλλά ΕΠΑΙΖΕ τον ΕΑΥΤΟ του όπως πραγματικά είναι, και αυτό σας πειράζει διότι είναι άντρας και αποφάσισε να σηκώσει το ανάστημα του απέναντι στους πουσταράδες που φεραν την ξένη κατοχική κυβέρνηση και υποδούλωσαν τους έλληνες και την Ελλάδα, ενώ εσείς οι άλλοι πουσταράδες οι δημοσιογράφοι δεν μπορείτε να κάνετε ότι έκανε ο Γκλετσος και όχι μονό δεν μπορείτε αλλά αντί να κάτσετε στην απέξω εσείς βοηθάτε τους προδότες ανθέλληνες πολιτικούς για να προδίδουν ευκολότερα την Ελλάδα σε όλα τα σημεία. Και άρα είναι φυσικό για εσάς να στρέφεστε εναντίον προσώπων και αντρών όπως ο Γκλετσος, γιατί όταν μιλάνε τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι πάνε έμπρακτα κόντρα στους πολιτικούς προδότες διεφθαρμένους, αυτομάτως αποδεικνύετε ότι και εσείς είστε διεφθαρμένοι και προδότες και συνεργάζεστε μαζί με τους πολιτικούς και γι’ αυτό του χωθήκατε του Γκλετσου διότι δεν ανέχεστε κανέναν να μην είναι προδότης, αλλά όλοι πρέπει να είναι προδότες όπως εσείς οι δημοσιογράφοι και να γλύφουν τους καταγαμημένους μασωνικούς κώλους και τις κατουρημένες μασονικές ποδίτσες των πολιτικών.
Λοιπόν Γκλετσο με την αντρίκια συμπεριφορά σου αποδεικνύεις ότι είναι άθλιοι προδότες που θέλουν την γενοκτονία των ελλήνων και γι‘ αυτό σε κυνηγανε! Συνέχισε έως εσχάτων όπως είπες και ο ίδιος και θα ανταμειφτείς αναλόγως!

Ακους προδοτη Σφακιανακη της διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος, που κυνηγας ελληνες πατριωτες του διαδικτυου (Hellenic Revenge, τον Συνταγματαρχη κλπ), και δεν κυνηγας προδοτες όπως τους συγκεκριμενους προδοτες δημοσιογράφους οι οποιοι πανε να σταματησουν και να «αφορίσουν» την οποια επανάσταση η οποία τωρα αρχίζει και βράζει;

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ!!


YΓ.:

Γκλέτσος:
Θα σας κάνω μήνυση κύριε!

Πουστης δημοσιογράφος Χιώτης προς Άνδρα Γκλέτσο:

να μου κανετε οτιδήποτε κυριε Γκλετσοοοοοοοοο
(αχ καλεεεεεεεεεεε
κανένα πούτσο,
καμιά πιπούλα,
τα δέχομαι και τα κάνω όλααααααα
)

Ο Χιώτης εκτός ότι πληρώνετε αδρά για να κυνηγάει Έλληνες πατριώτες φαίνεται τελικά ότι έχει και άλλα κίνητρα..

ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΛΟΥΓΚΡΑ!
ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ! ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ! ΣΥΝΤΟΜΑ.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις