ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 9 January 2011

Κάψτε ραββίνους, μασονους, πολιτικους και ολο το κακο συναπαντημα μαζι.

Διαβαστε το άρθρο για τον Καζαντζίδη στο http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/blog-post_3959.html

Ε! και επειδή το ελληοεβραικο κράτος ποτέ δεν θα επιτεθεί στον ελεεινό απάνθρωπο εβραίο Μάτσα ώστε να του κατασχεθεί ολόκληρη η περιουσία του για αυτό που έκανε στον μεγαλύτερο Έλληνα τραγουδιστή, καλούμε εσάς τους αναρχικούς που «σας αρέσει να παίζεται με τις φωτιές και να τα σπάτε» να αποδείξετε ότι δεν είστε αναρχιδοι καίγοντας ζωντανό τον Μάτσα και καίγοντας όλες τις ακίνητες περιουσίες του! Ομοίως μπουκάρετε σε μασονικές στοές και σε βίλλες πολιτικών και γαμήστε τους. Κάψτε τους ζωντανούς. Μετά από αυτά που αποκάλυψε ο «δικός σας» αναρχικός Νίκος Κουνταρδας, δεν σας μένει παρά μόνο νε μπείτε στον σωστό δρόμο και να κάψετε και ανατινάξτε όλες τις ανθελληνικές σφηκοφωλιές μαζί με τους ανθέλληνες προδότες εφιάλτες ελληνοεβραιους, κάψτε και ανατινάξτε μασονικές στοές, βουλευτικά γραφεία, κλπ.

Και μια επανάληψη:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΙΝΩΑΣ ΜΙΝΩΣ ΚΛΠ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΙΝΩΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΒΡΑΙΚΗ-ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΜΙΝΩΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!! ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΩΝ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ-ΑΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΟΡΔΗΣ ΤΩΝ ΥΞΩΣ-ΕΛΑΜΙΤΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ!!!
Ο ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!ΑΣ ΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ!


http://www.youtube.com/watch?v=iLCNj_93QSo


http://www.youtube.com/watch?v=7Ez1kTTKSpg


http://www.youtube.com/watch?v=TS3CeZuKdRo

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΦΑΓΗ!!!

ΔΙΑΛΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ!!!
ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!!!
ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!!

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΑΣ, ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΠΡΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ" !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΟΠΛΙΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΝΑΤΟ'Ι'ΚΕΣ "ΑΣΚΗΣΕΙΣ"!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ!!! ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ, ΚΑΨΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΜΑΖΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ", ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821, ΔΙΟΤΗ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΓΕΣΙΑ ΘΑ ΠΡΟΔΟΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΤΕ ΠΑΝΤΑ!!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!! ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΔΟΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΦΑΓΗ!!!

Η ΜΟΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΕΦΑΛΗ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ η' ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ η' ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΕΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 1.500 ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΔΟΝΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΙΚΗΝ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ "ΠΕΡΣΕΥΣ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΑΝΙΟ -ΚΙΝΕΖΙΚΟ -ΘΙΒΕΤΙΑΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΝΟΗΣΕΙ, ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ!!! ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. η' ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΣΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!!!

ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΩΝ ΣΗΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ/ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ!!!

ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΤΩ ΛΙΓΩΤΕΡΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ η' ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ!!! ΜΗΝ ΔΕΙΛΙΑΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΚΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΤΕ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ"!!!Εχουμε ετος 2009 και μετραμε 188 ετη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ των "ελληνων" Πολιτικων, απο το 1821 μεχρι σημερα, με ελαχιστες εξαιρεσεις.
α- Οι Καρκινογονοι Ογκοι πρεπει να πεθαινουν και να αποβαλονται απο το Σωμα, με αναγκαστικα Αιματηρες Εγχειρησεις....
β- Οι Διεφθαρμενοι και οι Προδοτες πρεπει να εκτελουνται και να αποβαλονται για Λιπανση Εδαφους , με αναγκαστικα Αιματηρες Επιχειρησεις.
ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΠΟΥ ΕΠΩΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ.
Θυμηθειτε το Τραγικο Τελος της Αποτυχουσης Ελληνικης Επαναστασεως του 1821, προδομενοι αποδεκτες της παρουσης, ειτε εισθε "μπλε" , "κοκκινοι", "πρασινοι" , "οικολογοι" , "καρατζαφερικοι". Θυμηθειτε οτι οι Πρωτεργατες της Ελληνικης Επαναστασεως : Κολοκοτρωνης, Μαυρομιχαλης, Μακρυγιαννης και χιλιαδες σαν αυτους φυλακισθηκαν και εξοντωθηκαν ηθικα και βιολογικα απο τους προδοτες "ελληνες" Πολιτικους της "Δημοκρατιας", διοτη κατηγγειλαν το Συνταγμακαι τους Νομους που απορρεουν απ' αυτο, ως ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ του Συνταγματος των Ιακωβινων- της Αποτυχουσης Γαλλικης Επαναστασεως, με σκοπο την Υποδουλωση των Ελληνων και την Αλλαγη Βαρδιας απο τον Τουρκο Κατακτητη στον Εβραιοβαυαρο Κατακτητη και Εβρειοβαυαρους Βασιλεις
GLUXBERGER υποστηριζομενος απο Βαυαρικα Στρατευματα που σφαγιαζαν Ελληνες κατα τα Τουρκικα Προτυπα: ΔΑΝ ΧΟΛΣΤΑ'Ι'Ν ΓΛΥΞΜΠΕΡΓΚΕΡ.
Θυμηθειτε Ελληνες ολων των Πολιτικων Παραταξεων οτι αυτο το Συνταγμα ΘΕΩΡΟΥΣΕ και ΘΕΩΡΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΑΞΗ τον Διαμελισμο του Εθνους σε Κομματια Αλληλομαχομενα τα οποια ονομαζονται ΚΟΜΜΑΤΑ. Θυμηθειτε οτι με αυτο το Συνταγμα πλαστογραφηθηκε η εικονα της Αρχαιας Αθηναικης Δημοκρατιας που ανεθετε αξιωματα μεσω Κληρωσεως μεταξυ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, στο ΕΚΤΡΩΜΑ της Πλειοψηφικης "Δημοκρατιας" που αναθετει αξιωματα σε ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΕΣ επιλεγμενους απο την εβραιοτεκτονικη κλικα εκ των προτερων, ωστε ο ΕΝΑΣ να παριστα τον "Πρωθυπουργο" και ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ τον Ηγετη της "Αντιπολιτευσεως" , με προσυμφωνημενες ανταλλαγες υβρεων, αντιθεσεων και συμφωνιων εντος του εβραιοτεκτονικου θεατρου της Βουλης- διαβαζε Αβουλιας- των Ελληνων, με σκοπο να σιχαθουν οι πολιτες τους ΔΥΟ και τα σκανδαλα τους και να ψηφησουν τον ΤΡΙΤΟ ψευτοπατριωτη προβοκατορα.
Θυμηθειτε Ελληνες οπαδοι των Εβραιοσινικης εμπνευσεως θεωριων του Καπιταλισμου, Σοσιαλισμου, Κομμουνισμου, Ναζισμου, Φασισμου κλπ., κλπ., οτι πανω σ' αυτο το Συνταγμα εστηριξαν οι Ξενες Κυβερνησεις και τα Εβραικα Κεντρα Αποφασεων, την δημιουργια ψευδοελληνικου Κρατους με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ Εβραιοβαυαρικων, Εβραιοαγγλικων, Εβραιοαμερικανικων, Εβραιορωρικων και Εβραιοκινεζικων Συμμετοχικων Κεφαλαιων, με σκοπο και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ την ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΓΟΡΑ των Ελληνικων Επιχειρησεων, της Ελληνικης Γης, των Ελληνικων Περιουσιων.
Δεν υπερβαλουμε Ελληνες και το γνωριζετε αυτο ηδη απο προσωπικες σας εμπειριες. Ολη η Ελλαδα πλειστηριαζεται και πωλειται σε ξενους απ' ακρου εις ακρον. Αρα ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΟΣ.
Εκπεμπουμε το σημα :
S.O.S.
ΣΚΑΦΟΣ ΕΛΛΑΣ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΡΗΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΥΦΑΛΑ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ και καλουμε ολους τους πολιτες να θεωρησουν το Συνταγμα, τους "ελληνικους" νομους, τα Προεδρικα και Υπουργικα Διαταγματα, τις Εγκυκλιους και Εγγραφα Δημοσιων Υπηρεσιων, τις Διεθνεις Συνθηκες και Συμφωνιες και Συμμαχιες, ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΔΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, δηλαδη ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ απο την Συσταση και Ιδρυση του ψευδοελληνικου Κρατους. Κυρηξτε τους Νομους και το Συνταγμα και τον Οικο Ανοχης της Εβραιοελληνικης Δημοκρατιας, ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.
Καλουμε τους Ανδρες των Ενοπλων Δυναμεων να διακοψουν προδοτικες μεθοδευσεις Πολιτικων και παραλληλη Καταργηση Ελληνικου Στρατου.
Καλουμε την Ελληνικη Αστυνομια να παυσει να συλλαμβανει Ελληνες Πολιτες για Οικονομικα Αδικηματα προς το "Ελληνικο Δημοσιο".
Καλουμε την Ελληικη Δικαιοσυνη να παυση να υπακουει στο Προδοτικο ισχυον θεσμικο Πλαισιο και να επιβαλει Δικαιο Συνειδησεως των Δικαστων.
Καλουμε την Ελληνικη Δικαιοσυνη να ακυρωνει παντι τροπω Καταστατικα Ξενων Εταιριων και Μικτων Εταιριων με Ελληνες και Ξενους.
Καλουμε την Ελληνικη Δικαιοσυνη να παυση να πλειστηριαζει Βιομηχανιες, Περιουσιες, και Οικιες Ελληνων Πολιτων εγκαλουμενων απο "ελληνικες" Τραπεζες, απο Ξενους Υπηκοους και Υπηρεσιες, απο Οικονομικη Εφορια και Δημοσια Ταμεια.
Καλουμε Συμβολαιογραφους και Δικηγορους να παυσουν και να σαμποταρουν την συνταξη Συμβολαιων Πωλησεως Ελληνικης Γης και Περιουσιων σε Ξενους η' την συνταξη Καταστατικων Κοινων Εταιριων Ελληνων με Ξενους, η' την συνταξη ομοιων Καταστατικων για αμιγεις Ξενες Εταιριες.
Καλουμε τους Εμπορους να παυσουν να διακινουν προ'ι'οντα Ξενων Εταιριων η' Προ'ι'οντων Μικτων Εταιριων Ελληνων και Ξενων.
Καλουμε τους εργαζομενους σε Οργανισμους ΟΤΕ, ΔΕΗ, Υπηρεσιων Υδρευσεως κλπ., να σαμποταρουν με καθε τροπο την προσφορα Υπηρεσιων προς Κυβερνητικα Κτιρια-Νομαρχιες, Εφοριες, κτλ., και προς Ξενες Πρεσβειες και Στρατιωτικες Εγκαταστασεις "Συμμαχων".
Καλουμε τους Ελληνες Εμπορους να αρνουνται την πωληση Τρωφιμων και λοιπων Ουσιωδων και Επουσιωδων στους Ξενους με Μονιμη Κατοικια στην Ελλαδα.
Καλουμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να σχηματισουν ομαδες κρουσεως για νυχτερινες επιδρομες με σκοπο την καταστροφη των Οικιων Ξενων Υπηκοων που διαμενουν μονιμως στην Ελλαδα, και Καταστροφη Εταιρειων και Εγκαταστασεων ΞΕΝΩΝ η' ΜΙΚΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΜΗΝ ΕΓΓΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
Καλουμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ Μελη της Νομοθετικης, Δικαστικης, Αστυνομικης Εξουσιας που θα εναντιωθουν στα ανωτερω.-
Ο.Ε.Α.

1 comment:

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

με τι γαμω την παναγια τους και τον χριστο του με τι με σφεντονες η με τις μπουνιες.δεν εχω ρε καριολια ενα πυραυλο να τους τιναξω στον αερα να γλυτωσουμε απο τα καριολια.
να πεθανουν τωρα οι πουσταραδες μας πηδδανε καθε μερα και ολοι τα καναλια ολοι μα ολοι τους διαστρεβλενουν τα παντα
αρε πουσταρια ερχεται η ωρα να παρακαλατε να μην πεσει στα χερια μου απο αυτα που εχουν τα πουσταρια οι αλβανοι και λοιποι στα δαση κρυμενα και θα σας πω πο σα απιδια χωραει ο σακος

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις