ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 14 January 2011

Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων

Το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» και η Ο.Ε.Α. ανακοινώνουν στο κοινό του ελληνικού INTERNET, ότι μετά από την αποστολή τόσων εκατοντάδων e-mails προς τους εκπροσώπους της Ορθοδόξου Χριστιανικής Εκκλησίας, ήτοι Καθηγητές Θεολογίας Πανεπιστημίου, Μητροπολίτες, παπάδες, σκατάδες, φατάδες, θεολόγους, κλπ, στείλαμε το ΤΑΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟ: "ΤΥΠΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ... ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: «Ἀντισιωνιστής εἶμαι καί ὄχι ἀντισημίτης» http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_11.html) και δεν απάντησε ΚΑΝΕΝΑΣ για να υπερασπίσει τη θρησκεία του, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι τα φοβερά αυτά τα οποία αποκαλύπτουν η Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ», δεν αντικρούονται πρώτον, δεύτερον είναι η απόλυτη αλήθεια, και τρίτον αποδεικνύουν ότι η Χριστιανική θρησκεία είναι στην ουσία ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ θρησκεία, η οποία τάχα διώχνει τον Σιωνισμό από την πόρτα, και τον βάζει απ’το παράθυρο.

Όλα αυτά τα κυκλώματα τα «ορθόδοξα» (δοκησίσοφα) Χριστιανικά, πήρανε το κείμενο αυτό της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου, και παγώσανε, τους έπιασε η μαύρη μούγκα, με συνεπαγόμενα εμφράγματα, καρδιακά επισόδεια και εγκεφαλικά επισόδεια, μετά από την γνωστοποίηση αυτού του κειμένου.

Συσκέπτονται μεταξύ τους τι θα γράψουν και δεν μπορούν να απαντήσουν τίποτε, για να μη το κάνουν χειρότερο, διότι αν τολμήσουν να ανοίξουν διάλογο πάνω σε αυτό το θέμα, θα πάρουν είδηση ο Ελληνικός λαός και τα θύματα τους οι «ορθόδοξοι» πιστοί - πρόβατα, ότι το ιερατείο το χριστιανικό το «ορθόδοξο» το οποίο διαδίδει προδοτικώς στα κατηχητικά του ότι τον Χριστιανισμό θα τον «Σώσει» ο Κινεζικός στρατός (!!!), όλοι αυτοί θα πάρουν είδηση ότι τελικώς η «ορθοδοξία» είναι ψευδοδοξία, και ότι εργάζεται συνωμοτικώς και αυτή, όπως οι μασόνοι και οι «μάρτυρες του ιεχωβά», για την «Βασιλεία του Ιεχωβά» της Κίνας-Σιν-Σιών-Σινά του δρακοπουστάρα του ταμ-ταμ γαμώ τον μισέλληνα χριστό του (Μετατρον) και την παναγία του (Εύα ή Λέβα ή Λέβαν-Σελήνη).

Δι’ αυτούς τους λόγους δεν απαντάει το ιερατείο και οι καθηγητάδες θεολογίας εις το ιστολόγιο και στην Ο.Ε.Α., διότι αν απαντήσουν θα αποκαλυφθεί πλήρως ότι όλο το ιερατείο το Χριστιανικό στην Ελλάδα, το δήθεν ορθόδοξο και όλες οι θρησκείες και αιρέσεις στην Ελλάδα βέβαια, εργάζονται συνωμοτικώς δια την γενοκτονία της λευκής + μαύρης φυλής από την Κίτρινη-Μογγολική φυλή επί 13500 χρόνια και για την ολική γενοκτονία τους στον «Αρμαγεδδώνα».

Δια ταύτα και οι Μοναχοί του Σουφικού «Αγ.Ορους» εκεί επάνω στη Χαλκιδική, εργάζονται συμπαιγνιακώς και κάνουν αλλαξοκωλιές με τους «Εψιλον 666» του θεοσοφικού κρυπτοναζιστικού «ΛΑ.Ο.Σ.» και τροφοδοτούν τον δαιμονιζόμενο παραδόπιστο απατεώνα Λιακόπουλο με αυτά τα αισχρά ψεύδη, ότι τάχα ο Δίας είναι μετανοημένος δαίμονας Νεφελείμ (!!!) τον οποίο τάχα τον συγχώρεσε ο «Θεός» Σενταϊ – Τζεντάϊ και το δρακονιανό μουνί της χαϊδως, ενώ τάχα του ανέθεσε εδώ πέρα να ξανάρθει ως μετανιωμένος πλέον ο Ζευς-Δίας για να κάνει κουμάντο τον πλανήτη και να βάλει τάξη (!!!).

Τέτοια πράγματα, και τέτοια σημεία και τέρατα διδάσκουν οι δρακονιανώς δαιμονισμένοι σκατοκαλόγεροι του κερατά, τα οποία ονόματα τους τα αναφέρει ο Λιακόπουλος, ο πάτερ πούστης και ο πάτερ γαμημένος και ο τάδε και τάδε, Κύπρος-Τραχώνι-Βατοπαίδι-Αγ.Ορος κλπ, κλπ…

Έτσι αυτοί οι σατανάδες από εκεί οδηγούν πάλι την Ελλάδα για να σφαγεί ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ πλέον από την Δρακονιανή Κίνα, και από τις ανθρωπόσαυρες Κινέζους, διότι από το 5000π.δ.Χ και μέχρι τώρα οι Κινέζοι αφού έσφαξαν όλους της Γιουνάν-Ίωνες της Ασίας κατόπιν διεύθυναν, τηλεκατεύθυναν και καθοδηγούσαν τους Σημιτομογγόλους, τους Μογγόλους Τούρκους, τους Βουλγάρους (Πετσενέγγους) τους Αλβανούς (του Κινεζικού Τουρκεσταν) οι οποίοι έσφαζαν τους Έλληνες αντ’αυτών. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το μισελληνικό Βυζάντιο (Β’ΡΩΜΗ) συνέχισε το έργο των Κινέζων καλώντας και καθοδηγώντας τις παραπάνω μογγολικές ορδές να έρθουν και να στηθούν περικυκλωτικά σε πρώην ελληνικά εδάφη όπου και εβρίσκονται σήμερα απειλώντας την Ελλάδα με γενοκτονία μέσω του άξονος «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», με αντάλλαγμα τον εκχριστιανισμό τους!!

Και έτσι αντί το ιερατείο το χριστιανικό το ορθόδοξο το δήθεν το τάχα, να πει στους Έλληνες «ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!!!» αυτό αφόρισε και πρόδωσε την Ελληνική επανάσταση του 1750 στη Ρουμανία, και ήρθε Τουρκικός στρατός και σκότωσε τους Έλληνες εκεί τους βλάχους, κατόπιν το ίδιο ιερατείο αφόρισε 2-3 φορές την επανάσταση του 1821, και έτσι παραλίγο να χαθεί αυτή η επανάσταση, διότι αν δεν γινόταν κατά τύχη η Ναυμαχία στο Ναβαρίνο, δεν θα υπήρχε Ελλάδα και έλληνες τώρα. Ας είναι καλά οι Ρώσοι εκεί πέρα που θυσιαστήκαν για εμάς και την ελευθερία μας. Και οι Γάλλοι και οι Βρεττανοί που δεν θέλαν αλλά ενεπλάκησαν κατά λάθος. Αν δεν γινόταν η Ναυμαχία της Σφακτηρίας της Πύλου δεν θα υπήρχε Ελλάδα σήμερα, διότι αυτό ήθελε το ιερατείο το χριστιανικό το «ορθόδοξο» το προδοτικό, τον αφανισμό της Ελλάδας. Το οποίο ιερατείο είχε βγάλει παροιμίες του τύπου:
«θα πρέπει να μην φέρνετε αντίσταση στους Τούρκους διότι όποιος σφάζετε από τον Τούρκο τον Αγά, ΑΓΙΑΖΕΙ (!!!)»
Και βγήκε έτσι αυτή η παροιμία μετά η οποία έμεινε εδώ στους μαλάκες αυτοκτόνους «ορθόδοξους», ήτοι: «ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ», διότι αυτοί οι αισχροί προδότες πράκτορες των μογγόλων και των Κινέζων χειραγωγούσαν ανελέητα και λέγανε στο ντόπιο ελληνικό πληθυσμό και στον απλό θεοφοβούμενο λαό, ότι αν αφήσουν τον Τούρκο να σφάξει αυτούς και τις οικογένειές τους θα θεωρηθούν τάχα μάρτυρες υπέρ του χριστιανισμού και θα αγιάσουν στον παράδεισο!!!

ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ. ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ !!!

Και σήμερα συνεχίζοντας την προδοτική αυτή παράδοση διδάσκουν στα κατηχητικά και στην αποχαυνωμένη νεολαία μας ότι ο Κινεζικός Στρατός θα σώσει τον πλανήτη και τον Σωστό Χριστιανισμό που θα τον επιβάλει δικτατορικώς σε όλο τον πλανήτη (βλ. Κινεζικά-888 χριστιανικά κινήματα «Πίσω στην Ιερουσαλήμ», και «ΜΟΟΝ»(Σελήνη) Κορέας – 777) εις βάρος του αντιχρίστου ο οποίος θα ξεκινήσει από την Ελλάδα, που τα λένε και αυτοί αλλά και οι Πεντηκοστιανοί οι άλλες κουφάλες ότι δηλαδή τάχα θα ναι Έλληνας ο Αντίχριστος. Και ότι θα ναι «ΔΑΝ» εκ της Δανίας, και άρα προσδιορίζεται ότι προγραμματίζουν για Αντίχριστο τον εβραιοσάξονα και άρα μογγόλο Ψευδο-Παλαιολόγο-Ψευδο-Δραγάζη ΔΑΝ-Johan(Ιωάννη) Christiansen, ο οποίος θα υποδύεται τον «Ελληναρά Ενσαρκωμένο ΘΕΟ» Αυτοκράτορα των Ελλήνων στην Σουφική-666 Αυτοκρατορία του κώλου στην Κωνσταντινούπολη.

Και αφού τα ξέρουν όλα τα ανωτέρω στο «Αγ.Ορος» παρά ταύτα συνεχίζουν και συνεργάζονται συμπαιγνιακώς και βοηθούνε τους «Έψιλον» (Γυναίκα Φουράκη, Φουράκης, Λιακόπουλος, ΛΑ.Ο.Σ., Χρυσή Αυγή, Νέα Ακρόπολη, Κριναετοί, ψευδοΟλύμπιοι, ψευδοΠλειάδειοι, κλπ) γνωρίζοντας ότι οι «Εψιλον» και όλη αυτή η θεοσοφική-σουφική-χριστιανοδωδεκαθειστική συμμορία θα παράγουν τον Παλαιολόγο Δραγάζη, δηλαδή το 666, δια να προβοκάρει η Ελλάδα τον άξονα «Ρ.Ι.Κ.» - 888 (Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας) ώστε να αντεπιτεθεί σαρωτικά ο ΡΙΚ και η Κίνα και να σφαγεί η Ελλάδα και οι απανταχού Έλληνες τελικά και ολοκληρωτικά στον Κινεζοεβραικό «Αρμαγεδδώνα» ή Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο του 1999-2012.

Κλείνουμε το παρόν με ένα παλιό απόσπασμα της Ο.Ε.Α. Αρκετές εξηγήσεις δόθηκαν! ως εδώ! Από εδώ και εμπρός όποιος συνεχίζει να είναι μαζί τους συνεργάζεται πλέον προδοτικά και συνειδητά για τον «Αρμαγεδδώνα» τους και για την αργή και γρήγορη γενοκτονία των Ελλήνων της Λευκής και Μαύρης φυλής, και τον διαβεβαιώνουμε ότι θα έχει άθλιο τέλος ΚΑΙ εδώ αλλά ΚΑΙ σε επίπεδο ψυχής, όπως είναι άθλιο το τέλος όλων των προδοτών φυλής και πατρίδος._


....

Αφυπνιστείτε! Σινικα και Σιωνιστικά χειραγωγούμενοι Χριστιανοί και μουσουλμάνοι! (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/05/ma.html)

«ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ» ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ:

ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΤΙ Η ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ «ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ» ΤΗΣ «ΠΑΛΑΙΑΣ» ΚΑΙ «ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΜΑΣΚΑ «ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ», ΚΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ-ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ-ΕΘΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑ «ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ», ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥ «ΔΙΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ <ΙΟΥΔΑ,ΒΕΝΙΑΜΙΝ> ΚΑΙ ΤΟΥ «ΔΕΚΑΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΑΣ Ή ΙΣΡΑΗΛ < ΛΟΙΠΩΝ ΔΕΚΑ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ> ΩΣ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ «ΣΑΞΟΝΩΝ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΕΞΩΓΕΝΟΥΣ-ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ «ΟΥΡΑΝΙΔΟΥΣ» ΦΥΛΗΣ <ΙΔΕ ΗΣΙΟΔΟ-ΥΓΙ Ή ΥΓΙΝΟ-ΑΠΟΛΛΩΔΩΡΟ-ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΡΟΔΙΟ>,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ «ΤΡΟΠΙΔΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟΥ», ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΦΥΛΗ ΩΣ ΑΠΟΙΚΟΥ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ,ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΞ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΗΛΙΩΝ «Ζ1+Ζ2 ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ» Ή «Ζ1+Ζ2-RETIGULI», ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ,ΦΥΣΙΚΟΤΕΧΝΗΤΟ ΣΚΑΦΟΣ «ΣΕΛΗΝΗ» Ή «LEVAN» Ή «ZION» Ή «DRACON 1», ΚΑΙ 119 ΟΜΟΕΙΔΗ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΓΙΓΑΣΚΑΦΗ Ή «ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΡΑΜΑ ΤΙΤΑΝΙΟΥ, - ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΙΔΙΑ ΓΩΝΙΑΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΡΟΧΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΛΙΛΙΘ».-

ΟΘΕΝ, ΑΠΑΣΕΣ ΟΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ <ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ> ΓΡΑΦΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΛΗΤΕΣ Ή ΗΘΕΛΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ.-

Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΒΡΩΜΕΡΑΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ-ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ-ΣΑΞΟΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ-ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΑΤΑΡΟΥΣ-ΧΑΖΑΡΟΥΣ-ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ-ΤΟΥΡΚΟΥΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ-ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΒΑΒΑΡΟΥΣ-ΚΛΠ,-ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ.ΕΙΣ ΤΟ «ΤΑΛΜΟΥΔ» ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ «ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ» ΟΡΟΙ «ΠΑΤΗΡ-ΥΙΟΣ-ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ», ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ:

Ά «ΠΑΤΗΡ»: Η ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.-

΄Β «ΥΙΟΣ»: ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΗΛΘΑΝ Ή «ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ» ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΙΞΕΙΑ ΛΕΥΚΗΣ+ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ+ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΜΕΣΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΘΥΛΕΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ,ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 5.000 ΠΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΙΔΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΓΙΟΥΝΑΝ»= ΙΩΝΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΙΝΑΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΔΕΙΣ ΙΩΝΑΣ ΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΙΩΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ «ΠΑΤΗΡ» ΚΑΙ «ΥΙΟΣ» ΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ» , ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ «ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ» ΚΑΙ «ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ», ΕΒΡΑΙΟ ΡΑΒΒΙΝΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ». ΕΙΣ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΤΟΛΗ» ΤΟΥ «Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ,ΙΕ΄ 23-28»: «Η ΑΡΧΗ ΕΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ-ΥΙΟΣ» <ΗΤΟΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΘΝΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ>, ΕΠΕΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ <ΟΠΑΔΟΙ> ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ-ΥΙΟΥ <ΗΤΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΕΝΙΚΟΣ, ΟΙ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ> ΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ <ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΟΥ>. ΕΠΕΙΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ <ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ> ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ-ΥΙΟΣ < ΗΤΟΙ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ> ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ <ΗΤΟΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ-ΑΓΓΛΙΑΣ-ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ>, ΟΤΑΝ <Ο ΧΡΙΣΤΟΣ-ΥΙΟΣ ΗΤΟΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ> ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΠΑΣΑΝ ΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ <ΗΤΟΙ ΟΤΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΕΕ», ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΟΥ «ΣΕΑΤΟ», ΤΟΥ «ΟΗΕ», ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΤΗΣ Θ.Ι.Μ. , ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. , ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ/Ρ. ,ΤΩΝ «ΗΠΑ» , ΤΗΣ «ΕΣΣΔ» ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ, ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΞΟΝΩΝ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ>, ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ-ΥΙΟΣ <ΗΤΟΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ-ΣΑΞΟΝΕΣ> ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ <ΗΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ> ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ <ΗΤΟΙ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ-ΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ>. ΟΤΑΝ ΔΕ,ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ-ΥΙΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ <ΗΤΟΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ- ΚΑΙ ΕΘΝΗ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ>, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ-ΥΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΤΑΞΕ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΗΡ, Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ <ΗΤΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ-ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ, ΥΠΕΤΑΞΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΗ,ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ>.-

ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ-ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΥΙΟ-ΧΡΙΣΤΟ» ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΠΑΤΕΡΑ» ΚΙΝΑ, ΩΣ «ΠΩΛΗΣΗ» ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΩΣ «ΠΩΛΗΣΗ» ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΡΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ <ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ «ΗΠΑ» >, ΩΣ «ΠΩΛΗΣΗ» ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕΣΩ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ «ΠΩΛΗΣΕΩΝ» ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ , ΚΑΙ ΩΣ «ΠΩΛΗΣΗ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «Δ.Ε.Κ.Ο.» ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΜΕΣΩ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΗΤΕΣ» ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ , ΗΤΟΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ , ΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ , ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ , ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ , ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟΥ «ΥΙΟΥ-ΧΡΙΣΤΟΥ».-

ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΕΩΣ ΤΟ 2012, ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ «ΘΕΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ» ΣΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΣ΄12-16» ΤΗΣ «ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΤΗΣ « ΑΓΙΑΣ <ΒΡΩΜΕΡΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ >ΓΡΑΦΗΣ»: Ο ΕΚΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ <ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ-ΣΑΒΑΩΘ-ΣΑΒΙΤ> ΕΧΥΣΕ ΤΗΝΦΥΑΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΑΜΟ ΕΦΡΑΤΗ <ΤΟΥ ΙΡΑΚ>, ΚΑΙ ΑΠΟΞΗΡΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ Η ΟΔΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ , <ΗΤΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΑΞΟΝΩΝ , ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ , ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΒΡΑΙΩΝ , ΤΩΝ ΕΥΡΩΣΑΞΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ-ΣΥΡΙΑΣ-ΙΡΑΝ,ΠΟΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΥΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΡΑΤΗ, ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΤΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΣΗ ΤΟΥ «ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ», Η ΡΑΒΒΙΝΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ-ΣΥΡΙΑΣ-ΙΡΑΚ-ΠΕΡΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ «ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥ ΠΡΟΕΛΑΣΕΩΣ» ΤΟΥ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ» ΕΩΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ>.ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ <ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΙΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ >, ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ < ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ «ΗΠΑ» , ΤΗΣ «ΕΕ» , ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠ.Ε.Ι., ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Θ.Ι.Μ. , ΚΑΙ ΤΗΣ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ > , ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΟΥ <666> , ΤΡΙΑ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΑΝ ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ <8211> ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ-ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ <ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΠΑΟ ΤΟΝ ΣΑΒΑΩΘ> ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ <ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ ΤΗΣ Θ.Ι.Μ. , ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» >,ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ <ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ> ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ <ΗΤΟΙ ΕΙΣ ΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ Ο «ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΘΕΟΣ» ΙΑΧΩΒΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ Ο ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ>. ΚΑΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕ <Ο ΙΑΧΩΒΑ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ > ΑΥΤΟΥΣ <ΤΑ ΕΘΝΗ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ> ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ» <2>.-

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΟ-ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΟΚΤΟΝΟ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ» Ή «ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΙΝΙΣΜΟ ΚΙΝΑΣ», ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1.700 ΕΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΑΡΧΙΔΙΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΕΜΟΒΟΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΩΝ : ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ, ΚΑΙ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ. ΙΔΟΥ Η «ΘΕΙΚΗ» ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΘ 11-21» ΤΗΣ «ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ <ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ> ΓΡΑΦΗΣ»:

«ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΥΤΟΥ <ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ> ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΞΙΦΟΣ ΑΙΧΜΗΡΟ ΚΑΙ ΑΜΦΙΤΟΜΟ-ΔΙΣΤΟΜΟ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΗ ΜΆΥΤΟ ΤΑ ΕΘΝΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΟΙΜΑΝΕΙ <ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ > ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΡΑΒΔΟ-ΡΟΠΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ <ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ> ΕΙΣ ΤΩΝ ΛΗΝΩΝ-ΠΑΤΗΤΗΡΙ-ΟΙΝΟΤΡΙΒΕΙΟ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ-ΑΙΜΑΤΟΣ <ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ> ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ <ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ> ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ <ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΝ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΔΙΑΤΕΛΟΥΝΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΤΖΕΗΝΤ ΚΑΙ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ>....ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟ < ΤΩΝ ΙΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ > ΝΑ ΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ : ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΧΘΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ Ο ΘΕΟΣ <ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΣ>, ΔΙΑ ΝΑ ΦΑΓΕΤΕ ΣΑΡΚΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ <ΠΡΟΕΔΡΩΝ-ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ >, ΚΑΙ ΣΑΡΚΕΣ ΧΙΛΙΑΡΧΩΝ <8211>, ΚΑΙ ΣΑΡΚΕΣ ΙΣΧΥΡΩΝ <ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ-ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ>,ΚΑΙ ΣΑΡΚΕΣ ΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ <ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ>ΚΑΙ ΣΑΡΚΕΣ ΟΛΩΝ ΗΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΩΝ <ΗΤΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΩΝ>, ΚΑΙ ΣΑΡΚΕΣ ΜΙΚΡΩΝ <ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ>ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ <ΕΝΗΛΙΚΩΝ>....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΕΧΟΡΤΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΑΥΤΩΝ <ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ>.

ΔΙ ΟΣΟΥΣ ΕΞ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ,ΙΔΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΟΓΓΟΛΟ-ΚΙΝΕΖΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ,ΚΑΙ ΤΟΥ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ» ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Β΄ 12-13» : «ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ <Μ.ΑΣΙΑΣ> ΓΡΑΨΕ : «ΑΥΤΑ ΛΕΓΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΜΦΙΤΟΜΟ-ΔΟΣΤΟΜΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΞΙΦΟΣ: ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ, ΟΠΟΥ <ΕΙΝΑΙ > Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ...»

Ο ΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΠΕΡΓΑΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΙΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟ «ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ», ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟ ΤΟΥ 9.600 ΠΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Η ΠΕΡΓΑΜΟΣ ΗΤΑΝ Η ΓΗΙΝΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ <ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΤΡΕΥΟΜΕΝΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ «ΘΕΟΥ» > ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ,ΕΛΘΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ «ΑΡΜΟΝΙΑΣ» ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ».-

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟ 9.600 Π.Μ.Χ., Η ΠΕΡΓΑΜΟΣ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΤΤΑΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΔΙΟΜΕΝΟΙ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥΣ «ΘΕΟΥΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΨΕΥΔΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΝΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΣ, ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΟΠΥ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΑΒΑΩΘ, ΑΝΤΙ ΔΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΔΙΔΑΣΚΑΝ ΚΡΑΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ-ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ- ΜΑΝΤΕΙΑΣ – ΜΑΓΓΑΝΙΑΣ –ΦΑΡΜΑΚΕΙΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ,ΚΛΠ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΡΡΙΦΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΔΙΟΣ Η ΨΕΥΔΗΣ ΜΟΜΦΗ ΤΟΥ «ΣΑΤΑΝΑ» ΗΤΟΙ ΤΟΥ «ΕΝΑΝΤΙΟΥ» ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΥ «ΔΙΑΒΟΛΟΥ» ΗΤΟΙ ΤΟΥ «ΔΙΑΒΑΛΛΟΝΤΟΣ» ΑΔΙΚΩΣ ΤΟΥΣ «ΑΓΑΘΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ, ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ».ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΓΗΣΗΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ-ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΟΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΥΠΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΩΝ ΠΥΚΝΩΣΕΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΟΥ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ,ΟΙ ΧΕΤΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ «ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ» ΕΚΤΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟ ΤΟ « ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ»< ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ> ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ», ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ.ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΗΛΟ, ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΗΡΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ<ΕΥΡΩΠΗ+ΑΦΡΙΚΗ+ΑΜΕΡΙΚΗ Ή ΕΣΠΕΡΙΑ>ΙΩΛΚΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,ΝΥΝ ΒΟΛΟ.-
ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,Η ΠΕΡΓΑΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ <ΑΣΙΑ+ΩΚΕΑΝΙΑ>.

ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ Β΄12-13»... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΩΣ «ΣΑΤΑΝΑΣ-ΔΙΑΒΟΛΟΣ»ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ο <ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ> «ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ»,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ- ΚΡΟΝΟ,Ο ΖΕΥΣ-ΔΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΩΣ ΓΗΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ή ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ .-

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 ΠΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΗΤΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 11.600 ΕΤΗ,ΟΛΕΣ ΟΙ «ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ»ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΟΜΙΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ «ΘΕΟΥΡΓΟΥΣΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ»ΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΘΕΩΝ ΔΙΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ-ΗΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ «ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ»Ή «ΕΨΙΛΟΝ»Ή «ΟΛΥΜΠΙΩΝ»Ή «ΣΟΥΦΙΣΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ»,ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ – ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ «ΘΕΟΥΣ»<ΘΕΩ=ΤΡΕΧΩ ΤΑΧΕΩΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ>ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ.-

ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ,ΧΕΤΤΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ,ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Μ.ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΠΙ 11.600 ΕΤΗ ΧΡΗΣΜΟΔΟΤΟΥΝ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ,ΚΑΙ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΕΔΟΘΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΙΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΧΑΙΩΝ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΧΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΗΡΑΣ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΟΙΑΣ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ «ΑΡΡΕΝΟΣ»ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΘΗΛΥ»ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΕΔΙΔΑΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΝΥΣΟ-ΗΡΑΚΛΗ-ΚΑΙ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΙΣΑΡΙΘΜΕΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ: «ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΟΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΟΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ».ΟΜΟΙΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ «ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ»ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΙΟΥΔΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ «ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ,ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ «ΕΨΙΛΟΝ»-«ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ»-ΚΑΙ «ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ»Ή ...ΣΚΕΤΟΥΣ «ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ»,ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ ΤΗΣ Θ.Ι.Μ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Ρ.Ι.Κ. ΚΑΙ Β.Α.Σ.Τ/Ρ., ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΕΣ Η Ρ.Ι.Κ. ΚΑΙ Η Β.Α.Σ.Τ/Ρ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ «ΗΠΑ» ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.-

ΩΣΤΕ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ,ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ , ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΣΑΞΟΝΕΣ-ΤΟΥΡΚΟΥΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ-ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΛΠ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΥΣ-ΚΛΠ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙ 11.600 ΕΤΗ ΕΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΩΣ «ΥΙΟ-ΧΡΙΣΤΟ» «ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ,-ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΙΞΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ.-

ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ»-«ΟΛΥΜΠΙΟΙ» ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ,ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»<138>ΤΟ ΚΟΜΜΑ «ΛΑ.Ο.Σ» Ή «ΛΑ.Ο.Σ. – 666» ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥ G.KARA-ZAFERI,-ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ»: Ι.ΦΟΥΡΑΚΗ,ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ,ΑΝ.ΚΕΡΑΜΥΔΑ,ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ,Π.ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ,ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ «ΕΣΟΠΤΡΟΝ»-«ΚΕΔΡΟΣ»ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ,Π.ΤΟΥΛΑΤΟΥ,ΕΛ.ΑΚΤΟΥΔΙΑΝΑΚΗ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ.-
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ «ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΙΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟ 300 ΜΕΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟ ΧΡΙΣΤΟ,ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ-ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΓΕΛΟΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ «ΚΑΛΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΚΑΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»,ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΣΟΟΥ «ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ...ΚΑΚΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΞΟΡΚΙΖΟΥΝ ΟΙ...ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥ...ΚΑΛΟΥ ΘΕΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΙΟΤΕ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΑΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥ «ΠΙΣΤΟΥ»,ΔΙΑ,ΝΑ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ...ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ,ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ «ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ»ΚΑΙ «ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ».ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ :ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ-ΚΙΝΕΖΩΝ-ΣΙΝΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ,ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ «ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ»ΚΑΙ «ΘΕΟΛΟΓΙΩΝ».ΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:

A «ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ»-«ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ»-ΒΙΒΛΙΟ: «ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΗ ΄Γ 9-11»: «ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΗ<ΟΜΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ «ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ...ΑΓΑΠΗΣ»>:ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΜΑΣ<ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ>.ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ<ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ>,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ<ΕΠΤΑ ΕΘΝΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ>:ΤΟΥΣ ΧΑΝΑΝΑΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ<ΜΗ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ>ΧΕΤΤΑΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΖΑΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΡΑΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΓΕΡΓΕΣΑΙΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΒΟΥΣΑΙΟΥΣ».ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ-ΣΑΞΟΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ»ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.-

Β «ΚΟΡΑΝΙΟ» : «ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ<Ή ΕΛΛΟΧ Ή ΕΛΛΟΧΙΜ Ή ΙΕΧΩΒΑ+ΣΑΒΑΩΘ>,ΣΤΟΝ Ά ΠΡΟΦΗΤΗ ΜΩΑΜΕΘ,ΣΤΟΝ ΄Β ΠΡΟΦΗΤΗ «ΙΣΑ»<ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ>,-ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ».-ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ «ΚΟΡΑΝΙΟΥ»ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΑΡΑΒΙΑΣ,ΕΩΣ ΤΩΡΑ,ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ,Μ.ΑΣΙΑΣ,ΣΥΡΙΑΣ,ΛΙΒΑΝΟΥ,ΚΥΠΡΟΥ,ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ,ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ»ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΑΦΡΙΚΗΣ-ΑΣΙΑΣ.-

Γ «ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ»-«ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ»-ΒΙΒΛΙΟ: «ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΑΓΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΊΘ 27»ΟΠΟΥ Ο «ΕΠΙΣΤΡΕΦΩΝ-ΥΠΟΣΤΡΕΦΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ»<11>ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ: «...ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ <ΕΛΛΗΝΕΣ,ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ>ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΩ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ,ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΟΣ ΜΟΥ».-

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ «ΛΟΥΚΑ»,ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΜΑΘΗΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ,ΗΤΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥ-ΛΕΥΚΟΚΙΝΕΖΟΥ «ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ»,ΕΩΣ ΤΩΡΑ,ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ «ΠΑΛΑΙΑΣ ΡΩΜΗΣ»ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ»ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ,ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ «ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ»ΚΑΙ «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ»ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ-ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΑΦΡΙΚΗΣ-ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΕΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ,ΣΕ ΕΝΑ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ»ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ,ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ «ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.-

Δ «ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ» ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ «ΟΡΔΕΣ» ΣΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ-ΑΣΙΑ-ΑΦΡΙΚΗ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ: «ΚΑΤΑΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ». ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΔΟΓΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ «ΖΕΝ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ» ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» ΔΙΑ ΤΟΝ «ΒΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ» Ή «ROUDRA-KAKRIN» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ<ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ>».-

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΣΙΑΣ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ-ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΩΣ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ-ΟΥΓΓΡΟΙ-ΣΑΞΟΝΕΣ-ΙΟΥΔΑΙΟΙ-ΤΑΤΑΡΟΙ-ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ-ΧΑΖΑΡΟΙ Ή ΑΖΕΡΟΙ-ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΙ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΕΤΣΕΝΕΓΓΟΙ-ΑΛΒΑΝΟΙ «MAYAR» ΜΕΣΩ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ,ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΑΚΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ,ΒΑΥΑΡΟΙ «BAYAR» Ή «MAYAR»,ΒΑΣΚΟΙ ΟΥΣΚΟΤΑΡΑΚ,ΑΝΝΟΒΕΡΙΑΝΟΙ «ΥΠΕΡ-ΧΑΝ» ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΣΑΞ-ΚΟΕΝ-ΜΠΟΥΡΓΚΟΥ-ΑΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ»- «ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ»- «ΝΑΖΙΣΜΟΥ»- «ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ»- ΚΛΠ,ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΙΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ-ΚΛΠ.-

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΟ «ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ» ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ «ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ»,ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΙ Ή ΜΑΡΞ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ<8211>,ΩΣ ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΔΟΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΩΣ ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΔΟΣ-ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΟΣ,ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΗΛΙΩΝ-ΠΛΑΝΗΤΩΝ<ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «ΦΑΕΘΩΝΟΣ» ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΑΝΗΤΩΝ «ΑΡΕΩΣ» ΚΑΙ «ΔΙΟΣ»> ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ-ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΗΤΟΙ ΤΟΥ «ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ»<ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.>.-
ΤΟ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΤΟ «ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΕΣ-ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.
ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΔΕΚΑΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ,ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΓΙΑ<ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ>ΓΡΑΦΗ»-«ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ»-«ΓΕΝΕΣΙΣ ΄Γ 15» ΟΠΟΥ «ΟΦΙΣ»=ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ=ΔΙΑΣ, «ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ»= ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ «ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ»=ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ,ΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΗΣ «ΕΥΑΣ» Ή «ΛΕΒΑΣ» Ή «ΛΕΒΑΝ» Ή «ΣΕΛΗΝΗΣ» Ή «ΑΝΩ ΣΙΩΝ»: «ΘΑ ΘΕΣΩ ΕΧΘΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΦΙ<ΔΙΑ-ΖΕΥ>ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ< «ΑΝΩ ΣΙΩΝ» Ή «ΣΕΛΗΝΗ»>,ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ<ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ>ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ< «ΣΕΛΗΝΗΣ» Ή «ΛΕΒΑΝ» Ή «ΕΥΑΣ»,ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ>.ΕΣΥ<ΔΙΑΒΟΛΕ-ΔΙΑ>ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥ<ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΓΥΝΑΙΚΟΣ»,ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ>,ΚΑΙ ΑΥΤΟ<ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ,ΗΤΟΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ>ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ<ΗΤΟΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ>.-

ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟΝ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ»-«ΓΕΝΕΣΙΣ ΄Θ 18-27» ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ Ο ΧΑΝΑΑΝ-ΧΑΜ<Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΨΕΥΔΩΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ>.Ο ΧΑΜ<Η ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ>ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜ<ΣΙΝ-ΚΙΝΕΖΟΥΣ>ΚΑΙ ΙΑΦΕΘ<ΛΕΥΚΟΥΣ>».

ΟΜΟΙΩΣ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ»-«ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΄Θ 9-15»: «ΧΑΙΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΙΩΝ...ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.ΙΔΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΣΟΥ<ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ>ΕΡΧΕΤΑΙ...ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΑΡΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ....ΔΙΟΤΙ ΙΟΥΔΑ <ΙΟΥΔΑΙΟΙ>ΣΕ ΤΕΝΤΩΣΑ ΣΑΝ ΤΟΞΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΓΕΙΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΣΙΩΝ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΛΑΦΗΣΩ<ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ>ΣΑΝ ΞΙΦΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΟΥ....Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ<ΓΙΑΧΒΕΧ+ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΣ>ΘΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ<ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ-ΣΙΝ-ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ-ΣΑΞΟΝΕΣ>,ΚΑΙ ΑΥΤΑ <ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ,ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ>ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ<ΘΑ ΦΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΑΠΟ>ΑΥΤΟΥΣ<ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ>,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΦΙΑΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΣΦΕΝΔΟΝΕΣ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΟΥΝ<ΤΟ ΑΙΜΑ>ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΡΑΣΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ<ΑΙΜΑ>ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΥΑΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΒΩΜΩΝ ΘΥΣΙΩΝ<ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ>».

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ-ΦΙΛΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ-ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ-ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΚΟ-ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ»ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ+ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ «ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΑ»ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΙΜΟΠΟΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩ ΥΣΤΕΡΙΑ ΔΙΑΤΕΛΟΥΝΤΟΣ «ΠΡΟΦΗΤΟΥ»ΖΑΧΑΡΙΑ,ΩΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, «ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ»,ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΥ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟ 1916,ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ,ΙΑΤΡΟΥ,ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «Ο ΙΟΥΔΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ-ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ»,ΑΘΗΝΑΙ 1975,ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΝ «ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ»-ΓΕΡΑΝΙΟΥ 20-ΟΜΟΝΟΙΑ,ΣΕΛΙΣ 27: «ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΔΡΑΧΜΑ,ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΚΑΤΕΦΥΓΟΝ ΕΙΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΝ <ΙΡΑΚ>ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ ΕΒΡΑΙΚΗΝ...ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΝ ΔΡΑΣΙΝ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΒΛΕΠΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ,ΗΤΙΣ ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟ 150 Μ.ΧΡ. ΕΙΣ ΚΥΡΗΝΑΙΚΗΝ <631>ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΘΕΝ ΕΙΣ ΑΙΓΥΠΤΟΝ ΜΕ ΤΑΣΙΝ ΔΙΑΔΟΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΝ,ΑΛΛΈΥΤΥΧΩΣ ΑΝΕΚΟΠΗ Η ΦΟΒΕΡΑ ΟΡΜΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΑΥΤΗΣ ΧΑΡΙΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΚΟΙΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΩΝ ΟΙΤΙΝΕΣ ΚΑΤΕΠΝΙΞΑΝ ΑΥΤΗΝ ΕΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.ΕΞΑΙΣΙΑΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΑΥΤΗΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΡΕΝΑΝ,ΟΣΤΙΣ ΛΕΓΕΙ <ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΡΩΜΑΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ>ΟΤΙ «ΤΟΙΑΥΤΗ <ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ>ΦΡΕΝΙΤΙΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΕΤΡΩΓΟΝ ΩΜΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ<ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ>ΤΩΝ ΦΟΝΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡ ΆΥΤΩΝ,ΤΑ ΔΕ ΕΝΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΑ ΕΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΖΩΝΗΝ.Η ΚΥΡΗΝΑΙΚΗ ΗΤΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟ<ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ,ΕΛΕΩ ΓΙΑΧΒΕΧ-ΣΑΒΑΩΘ ΚΡΟΝΟΥ-ΚΑΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ...ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΑΡΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΟΥ «ΖΑΧΑΡΙΑ»>ΠΑΘΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΞΗΝΤΛΗΘΗ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».
ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΡΕΝΑΝ,ΟΙ ΣΦΑΓΕΝΤΕΣ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΗΝΑΙΚΗΝ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 240.000 ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΙΣ ΔΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΕΙΣ 100.000 ΕΛΛΗΝΩΝ».-
ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΒΛΙΟ,ΣΕΛ.28: «ΚΑΤΑ ΤΟ 614 Μ.ΧΡ. ΔΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ,ΔΙ ΈΦΟΔΟΥ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΕΣΦΑΓΗΣΑΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΕΝΗΚΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ<ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ>.-
».-

ΤΕΛΟΣ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΙΣΟΥΣ-ΕΜΕΤΟΥ-ΑΠΕΧΘΕΙΑΣ-ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ-ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ,ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ...ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΠΕΡΙ «ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΕΚΑΧΙΛΙΕΤΩΝ <11> ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ»,ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΡΩΣΩΝ Ή «ΓΩΓ ΤΟΥ ΜΑΓΩΓ» Ή «ΡΩΣ» Ή «ΜΟΣΟΧ» ΜΟΣΧΑΣ Ή «ΘΟΥΒΑΛ»ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ.,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠ.Ε.Ι.,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΛΗ<38> ΚΑΙ ΛΘ<39> ΤΟΥ «ΙΕΖΕΚΙΗΛ»-«ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ»ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ».-

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑΡΙΘΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ «ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ»ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ»,ΟΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ-ΣΑΞΟΝΩΝ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΗ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ «ΑΓΑΡΗΝΟΙ»,Ή «ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΡ» Ή «ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ Ή ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ Ή ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΑΝ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ,ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΑΡ».Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ.,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΚΙΝΑΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ-ΘΙΒΕΤ-ΕΒΡΑΙΩΝ-ΣΑΞΟΝΩΝ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ.-

ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΗΜΙΑΞΟΝΑ Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.,ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ «ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΧΑΜ»ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ,ΤΩΝ «ΛΕΥΚΩΝ ΡΩΣΩΝ»Ή «ΓΩΓ-ΜΑΓΩΓ»Ή «ΡΩΣ»Ή «ΜΟΣΟΧ» ΜΟΣΧΑΣ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ «ΑΓΑΡΗΝΩΝ»ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ Ρ.Ι.Κ.,ΗΤΟΙ Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ-ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΥΣ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΣΑΞΟΝΕΣ-ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ,ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ,ΗΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ-ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ/Ρ.,ΤΟΥΣ ΤΑΤΑΡΟΥΣ-ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ-ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ»,ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΔΟΥΣ-ΟΥΓΡΟΥΣ-ΒΑΥΑΡΟΥΣ-ΑΝΝΟΒΕΡΙΑΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΣΑΞΚΟΕΝ ΜΠΟΥΡΓΚΟΥΝΙΑΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΒΑΣΚΟΥΣ-ΛΙΘΟΥΑΝΟΥΣ-ΚΛΠ.,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΥΣ-ΙΝΔΟΚΙΝΕΖΟΥΣ-ΚΛΠ..-

Ολοκληρο το κειμενο εδω:
http://cyprusvoice.forumup.gr/about528-0-asc-0-cyprusvoice.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις