ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 14 January 2011

Τέλος οι εβραιοσαξονικές Αρμαγεδδωνικές απάτες. Οι αληθινοί Μάγιας μιλούν για το 2011-2012 !!

***ανανεωμένη ανάρτηση με 2 Υ.Γ.***


http://www.youtube.com/watch?v=po6SL6KaMJ0


http://www.youtube.com/watch?v=hwysQiRaRgE


http://www.youtube.com/watch?v=-9hR7sgQIng

Πρεσβύτεροι των Μάγιας σχετικά με τα «Αποκαλυπτικά» σενάρια 2012:

«Πιστεύουμε ότι πολλοί άνθρωποι μιλούσαν χρησιμοποιώντας το όνομα μας πριν,
αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε εμείς οι ίδιοι (αυτοπροσώπως για εμάς)»

Έχετε ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε προς την ανθρωπότητα;

«Σε όσους αδελφούς μου και αδελφές μου που ακούνε αυτό το μήνυμα, καταρχάς αυτά τα λόγια δεν είναι δικά μου, αλλά είναι των αρχαίων προγόνων μου (Μάγιας), και η (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ) προφητεία των Μάγιας αναφέρει ότι:

ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ 12 ΜΠΑΚΤΟΥΝ ΚΑΙ 13 ΑΧΑΟΥ (28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011), ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.
ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ. ΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΑΥΓΗ.

Και έτσι σας αφήνω το μήνυμα:

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.»

.....

Υπάρχει το 2012, για το οποίο έχουν ακουστεί τόσα πολλά, ότι ο κόσμος τάχα θα έρθει στο τέλος, παρακαλώ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Καλώ τα αδέλφια μου και τους ηγέτες του Κόσμου,
Αρκετά με τον Πόλεμο,
Αρκετά με την κατασκευή όπλων,
Αρκετά με την κατασκευή όπλων για να σκοτώνουν ανθρώπους,
για να καταστρέφουν την Φύση.
Αντί να κατασκευάζετε όπλα,
Γιατί να μην κατασκευάσετε κάτι άλλο που είναι καλύτερο(;),
ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.»


Το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» με αφορμή ότι πλησιάζοντας η ανθρωπότητα στα κρίσιμα έτη 2011-2012 κατάφερε και εντόπισε την ίδια την πηγή για αυτά τα έτη, ήτοι τους ίδιους τους Μάγιας και τους πρεσβύτερους τους, και έτσι ξεσκεπάζεται και στην Ελλάδα πλέον όλη η τρομολαγνική Αρμαγεδδωλαγνική εσχατολογική εβραιοσαξονική απάτη περί του 2012..

Το ιστολόγιο καλεί όλους τους αφυπνισμένους πραγματικούς Έλληνες να κάνουν ότι μπορούν για να μεταφράσουν και διαδώσουν αυτήν την ανάρτηση στην Αγγλική γλώσσα στο εξωτερικό με οποιοδήποτε τρόπο και ταχύτατα, για να προλάβουμε την ενδεχόμενη γενοκτονία με ελικόπτερα κατά των απογόνων-υπολειμμάτων των γενοκτονημένων αρχαίων Μάγιας της Γουατεμάλας, διότι οι μπάσταρδοι δολοφόνοι οι δρακονιανώς δαιμονισμένοι εβραιοσάξονες και μασόνοι είναι ικανοί να τους στήσουν και να τους καρφώσουν ότι δήθεν καλλιεργούν κοκαΐνες, κλπ, για να τους εξοντώσουν τα πολεμικά ελικόπτερα της Γουατεμάλας!
Διότι έχει ήδη συμβεί και άλλες φορές αυτό!
Βάζουν επάνω τα εξάκανα τα περιστρεφόμενα πυροβόλα τα gatling σε ανοιχτές πόρτες των ελικοπτέρων ή στα ακροπτερύγια και πετάνε πάνω από τα χωριά τους, πάνω από τους φουκαράδες αυτούς, και τους σκοτώνουν μέχρι και τα παιδιά τους, μέχρι και τα σκυλιά τους, μέχρι και τα ψάρια στον νερό σκοτώνουνε (!!!), ώστε να μην μείνει τίποτε.

Να μάθει πλέον όλος ο πλανήτης ότι είναι απάτη τελικά τα πολλά-πολλά περί «2012 = ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» των εβραιοσαξόνων και των μασόνων και των μεγάλων θρησκευτικών ιερατείων, οι οποίοι διέστρεψαν τα ημερολόγια και την παράδοση και την ιστορία και τις «προφητείες» των Μάγιας για να κάνουν την βρωμοδουλειά τους, ήτοι για να διευκολύνουν με τις εσχατολογίες και τις τρομολαγνίες τους περί «2012 = ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» τον γαμημένο Κινεζικό «Αρμαγεδδώνα» τους, διότι ΑΥΤΟΝ ουσιαστικά υπηρετούν οι εβραίοι και οι σάξονες.

Τον οποίο «Αρμαγεδδώνα» τους, τον έχουν ρυθμίσει – προγραμματίσει για το 2012, με τον ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ βάση της γεωστρατηγικής αξόνων της Κινεζικής Υπερστοάς «HONG» την οποία ξεσκέπασε έγκαιρα η Ο.Ε.Α..
Και για να το παρουσιάσουν αυτό το γενοκτονικό σκηνικό ως δήθεν ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ και ΜΟΙΡΑΙΟ – ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ (=και άρα μη προβάλετε καμία απολύτως αντίσταση στην Κινεζική εισβολή) ήτοι ως Προφητική - νομοτελειακή κατάσταση ερχόμενη από τον «Θεό» και από τους «θεούς» και από το μουνί της πόρνης δρακονιανής μάνας που τον πέταγε τον «Γιαχβέχα» δημιουργό απασών θρησκειών επί του Πλανήτου Γη, έμπλεξαν μέσα στις αρμαγεδδωνολογίες τους το «Ημερολόγιο των Μάγιας», οι οποίοι άνθρωποι αυτοί, οι Μάγιας μέσω των Πρεσβυτέρων τους μας αποκαλύπτουν ότι:

«Ορίστε, καταρχάς δεν είναι 2012, είναι 2011, 28 Οκτωβρίου 2011 (12 Μπακτούν και 13 Αχάου) και «κατά δεύτερον, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ 2011-2012 ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (γιατι αυτο χρειαζεται σημερα η αποτρελαμενη απο τους δρακους ανθρωπότητα)», και ότι «όλα αυτά που λένε περί τέλους του κόσμου το 2012, δεν τα είπαν ΠΟΤΕ οι Μάγιας αλλά τα διαδίδουν τα μεγάλα θρησκευτικά ιερατεία για να ελέγχουν με τον φόβο τον κοσμάκη» κλπ, κλπ.

Το ιστολόγιο και η Ο.Ε.Α. καλεί το Παγκόσμιο Κοινό και τους Έλληνες να είναι προετοιμασμένοι και να επισκέπτονται συχνά αυτούς τους Πρεσβυτέρους των Μάγιας, αυτές τις καταπιεζόμενες μειονότητες στη Γουατεμάλα, για να τους προστατεύουν να τους στηρίζουν έμπρακτα και να διαπιστώνουν συνεχώς ότι είναι ζωντανοί αυτοί οι άνθρωποι, διότι μετά τις δημόσιες αποκαλύψεις τις οποίες αυτοί κάνανε εναντίον του Κινεζικού και εβραιοσαξονικού σχεδίου «Αρμαγεδδών-2012» με το οποίο αποπειράθηκαν οι κίνεζοι οι εβραίοι και οι σάξονες να δικαιολογήσουν ως τάχα «Νομοτελειακό απ’ το Θεό-θεούς Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και Τέλος του Κόσμου το 2012» πλαστογραφόντας τα ημερολόγια των Μάγιας, η ζωή και επιβίωση αυτών των απογόνων των Μάγιας πλέον απειλείτε πολύ σοβαρά!!!

http://microapp.westword.com/mayan2012/

ΥΓ. Σχετικά με τα περί "κοκκαίνης" έχουμε να επισημάνουμε ότι η κοκκαίνη επρόκειτο από την αρχαιότητα για γνωστό στους αρχαίους λαούς φυσικό τονωτικό.
Και όπως λένε οι αρχαίοι πανσοφοι πατεράδες μας, ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ (ΑΠΟΛΛΩΝ)
Διότι αυτοί οι αρχαίοι εναρμονισμένοι με τη φύση λαοι και τα υπολείματά τους σήμερα όπως οι Μάγιας, μασούσαν ένα φύλλο κοκκαίνης κάπου - κάπου, λόγω ότι πολλές φορές δεν είχαν να φάνε, και έτσι τους μούδιαζε το στομάχι και ξεγελούσαν και την πείνα τους.
Είναι κάτι όπως το τσαϊ ή οι ρίζες ginseng.
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!) δεν ανεφερόμαστε εδώ σε μοντέρνες κοκκαίνες όπως τις λαμβάνουν όλο το διεθνές μαστουρωμένο εβραιοσαξονικό "τζετ σετ" σήμερα (το ναρκωτικό των πλουσίων τραπεζιτών, ψευδοκαλλιτεχνών, ραββίνων και μασόνων) ήτοι συμπηκνωμένη κοκκαϊνη και με χημικές ουσίες αναμεμιγμένες μέσα, και ΑΝΕΥ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ, διότι μια τέτοια κοκκαϊνη ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑΝΑΤΟΣ με σκοπό ο διεθνής εβραισμός-μογγολισμός-σιωνισμός να σκοτώνει και να διαφθείρει τις νεολαίες των άλλων κρατών-εθνών ώστε αυτοί με την καθοδική πτώση των άλλων εθνων να αναρριχώνται όλο και πιο πολύ στην εξουσία. (βλ. "Ναζισμός Μυστική Εταιρεία" και δόγμα ΚΑΘΟΔΟΥ/ΑΝΟΔΟΥ της +/-ΑΟΑ Λονδίνου)
Έτσι λοιπόν τα φυσικά αυτά ναρκωτικά χρησιμοποιούνταν από τους αρχαίους σοφούς λαούς (που σήμερα υποτιμητικά αποκαλούν πρωτόγονους οι ταχα πολιτισμένοι) ως φάρμακο και ΗΤΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ για την ανακούφιση από πόνους και για άλλες θεραπείες.
Τα ίδια ισχύουν και για την παπαρούνα ήτοι τη χρησιμοποιούσαν για να ανακουφίσουν πόνους όπως κοιλόπονο, κλπ, άλλα όχι συμπηκνωμένη ούτε χημικά επεξεργασμένη. Πάνω στην αισχρή εκμετάλευση αυτών των αρχαίων λαών και πάνω στο εμπόριο τέτοιων χημικών συμπηκνωμένων ναρκωτικών θανάτου, βασίστηκαν οι εβραιοσάξονες για να χτίσουν αμύθητες περιουσίες και αυτοκρατορίες όπως η αγγλοσαξονική (βλ.εμπόριο και πολέμους για το όπιο, κλπ)

ΥΓ2: Σύμφωνα με την έρευνα της ΟΕΑ οι αρχαίοι Μάγιας ήταν οι πρώην κάτοικοι του καταστραμμένου απο τους Δρακονιανούς Φαέθωνος (Σημερινή Ζώνη Αστεροειδών μεταξύ Άρεως και Διός. Βλέπε αποκωδικοποίηση του αρχαίου ελληνικού μύθου σχετικά με τον Φαέθωνα στον Τίμαιο/Κριτία). Άρα η επιστροφή των προγόνων και των ανθρώπων της σοφίας το 2011 του Ημερολογίου των Μάγιας, έρχεται να επιβεβαίωσει την ΟΕΑ που αναφέρει για επιστροφή των Ανδρομεδίων Υπερεπιστημόνων Πάνσοφων Διαστημικών Ελλήνων τους οποίους την επερχόμενη επιστροφή ανακοινώνουν ως "εχθρικη" οι έντρομοι εβραιοσάξονες επικυρίαρχοι του πλανήτη.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις