ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 13 January 2011

Η Τουρκία δημιουργεί στρατό συνόρων δύναμης 50.000 ατόμων

http://www.inews.gr/96/i-tourkia-dimiourgei-strato-synoron-dynamis-50000-atomon.htm

Σχόλιο της ΟΕΑ και του ιστολογίου για τη στρατιωτική δύναμη των 50.000 ανδρών στα «Ευρωπαικά σύνορα»:

Η δύναμη αυτή δεν προορίζεται για να φυλάξει την Τουρκία εις τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά προορίζεται για τα σύνορα της Τουρκίας με τη Ρωσία στον Καύκασο, δηλαδή για τα σύνορα της Τουρκίας με τη Ρωσία μέσω των Τουρκικών συνόρων με το Αζερμπαιτζάν.
Αυτό σημαίνει ότι είναι απάτη η ανακοίνωση της Ευρωπαικής Ενώσεως, διότι δεν έχει νόημα να βάλει η Τουρκία Ευρωπαικό στρατό φυλάξεως συνόρων εις τον Έβρο, εφόσον η Τουρκία και η Ελλάδα ανήκουν και οι 2 στην Ευρώπη.
Άρα εδώ ή θα προορίζεται αυτός ο στρατός για να φυλάξει τα σύνορα της Ευρώπης εκεί που θα τελειώνει η Ευρώπη, ήτοι στον Καύκασο, δηλαδή 50.000 άνδρες στα Τουρκικά σύνορα με τη Ρωσία, δηλαδή Αζερμπαιτζάν – Αρμενία ή αν τους βάλουν εδώ (Έβρο) είναι απάτη της Ευρώπης και του «ΝΑΤΟ» και στρέφεται πλέον αυτή η κίνηση σαφώς εναντίον της Ελλάδος.
Δεν έχει νόημα φύλαξη συνόρων μεταξύ 2 κρατών της Ευρώπης. Εάν ισχυρίζεται η Ε.Ε. ότι η Τουρκία θα βάλει 50.000 άνδρες στρατό στα ελληνοτουρκικά σύνορα για να απαγορεύει η Τουρκία την διέλευση μεταναστών (Αφγανών/Ιρακινών κλπ) προς την Ελλάδα, αυτό είναι επίσης απάτη διότι αυτή είναι δουλειά και καθήκον της Ελλάδος και δεν είναι δουλειά της Τουρκίας η οποία άλλωστε με το μακροπρόθεσμο «σχέδιο Οζάλ» σπρώχνει σε μαζικά κύμματα τους μετανάστες από την Τουρκία προς την Ελλάδα με Τούρκους δουλέμπορους ενώ η ΜΙΤ κάνει τα στραβά μάτια.
Έτσι αν αυτό συμβαίνει πάει αλλού η δουλειά και είναι προδοσία και έρχεται και δένει με την προδοσία του Φραγκούλη που τους έδωσε τους Τούρκους όλα τα περάσματα τα μυστικά στον Έβρο, τώρα αυτοί βάζουν και 50.000 στρατό για να χρησιμοποιήσουν αυτά τα πρώην μυστικά περάσματα εναντίον της Ελλάδος είτε με εισβολή ανεξέλεγκτων μαζικών κυμάτων λαθρομεταναστών είτε με εισβολή στρατού. Δηλαδή θα έχει αντίστροφη λειτουργία αυτός ο στρατός των 50.000 ανδρών. Δεν θα έχει τη λειτουργία ασφάλειας, ήτοι να απαγορεύει την διέλευση των Αφγανών/Ιρακινών μεταναστών προς την Ελλάδα, αλλά θα έχει το καθήκον να συμμετέχει στην εισβολή που θα γίνει από την Τουρκία προς την Ελλάδα μέσω των αβαθών του Έβρου τα οποία τα παρέδωσε προδοτικώς ο Φραγκούλης προς τους Τούρκους. Δηλαδή ουσιαστικά έχουμε την ενίσχυση της 1ης Στρατιάς των Τούρκων με 50.000 άνδρες. Διότι περί αυτού τελικά πρόκειται.
Αν αυτοί οι 50.000 δεν πάνε στα σύνορα Ρωσίας – Τουρκίας μέσω Αζερμπαϊτζάν – Αρμενίας και τοποθετηθούν αυτοί οι 50.000 στα σύνορα Ελλάδος – Τουρκίας τότε αυτοί δεν έχουνε το ρόλο αποτροπής εισόδου λαθρομεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα, αλλά έχουν το καθήκον της ενισχύσεως με 5 μεραρχίες της 1ης Τουρκικής στρατιάς η οποία εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη της Ανατολικής Θράκης, ώστε να γίνει κυκλωτική μαζική εισβολή εναντίον της Ελλάδος ταυτόχρονα με την επίθεση και των άλλων κρατών του άξονος «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Βουλγαρία - Αλβανία - Σκόπια - Ρουμανία) και ταυτόχρονα με την εξέγερση των λαθρομεταναστών εντός της Ελλάδας και των 450.000 ατάκτων ενόπλων με καλασνικωφ αλβανών του «UCK» και «UCC» εναντίον αμάχων στα μετόπισθεν.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις