ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 3 July 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ...5000 ΕΤΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3ΩΝ

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ..
ΛΟΓΙΑ ΣΤΥΓΝΗΣ ΚΥΝΙΚΗΣ ΨΥΧΡΟΤΑΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΓΩΝΟΥΝ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ (ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ), ΟΜΟΙΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ TALE QUALE ΚΥΝΙΚΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΔΟΧΕΙΑ - CONTAINERS (Ή "ΔΟΧΕΙΑ ΕΜΨΥΧΩΣΗΣ" ΚΑΙ "ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΡΑΞΙΑ), Ή ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΓΚΟΪΜ - ΖΩΑ.. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.. ΚΛΠ, ΚΛΠ..
KAI ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΈΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΙΕΧΩΒΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ... Ή ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ...5000 ΧΡΟΝΙΑ..
ΑΡΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ, ΑΛΛΑ Η ΣΤΥΓΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ 777 ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ".
Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ "ΕΛΙΤ" ΒΕΒΑΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΕΣΦΑΛΜΈΝΑ ΚΑΙ ΑΦΕΛΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΟΥΣ (D.U.M.B.s) ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ Η ΚΙΝΑ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.
ΑΓΝΟΟΥΝ OΜΩΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ) ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΡΧΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΤΗΣ HONG ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ KAI ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΤΕΛΙΚΗΣ ΛΥΣΕΩΣ" - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ - ΔΟΛΩΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΟΣ, ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΥΛΗ... ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ..

http://youtu.be/DvS5lc_bN0A

ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ":
Ένα ενδιαφέρον βιντεάκι. Σύμφωνα με τα λεγόμενα, η Κίνα στην ουσία φαίνεται να "περιμένει" την αποδυνάμωση/αυτοκαταστροφή της Δύσης (σ.σ. ιστολογίου: την οποία η ίδια ενορχηστρώνει και στη συνέχεια θα εκκαθαρίσει) για να κυβερνήσει τον κόσμο για τα επόμενα 5.000 χρόνια.

Και ύστερα κάποιοι τυχάρπαστοι συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν μακροχρόνια σχέδια (γέλως!). Δεσπινοίδες, κυρίες και κύριοι, υπάρχουν μορφές ζωής (ανθρώπινες και μη) που έχουν ισχυρότερη μνήμη από κάποια δίποδα χρυσόψαρα επιφανείας. Η αδυναμία πολλών να κατανοήσουν το γίγνεσθαι του πλανήτη δε σημαίνει ότι αυτό δε... γίνεται. Χώρες, έθνη και ζωή υπήρχαν πριν από εμάς και θα υπάρχουν μετά από εμάς, ανεξαρτήτως της μορφής. Η ροή συνεχίζεται και μετά από το dt που βρισκόμαστε εδώ. Είτε βάζουμε το λιθαράκι μας στην εξέλιξη το ανθρωπίνου είδους είτε το υπονομεύουμε.

Η νέα τάξη πραγμάτων σας χαρακτηρίζει αναλώσιμα κοντέηνερ. Και η συγκεκριμένη νέα τάξη καθοδηγείται από τη γενοκτόνο Κίνα.

Εάν σας αρέσει ο άνωθεν χαρακτηρισμός, τότε πραγματικά, σταθείτε εκεί που βρίσκεστε. Αναζητήστε ξανά το βόλεμα, την καλοπέραση, την επιλεκτική μνήμη και την αναζήτηση τρόπων να επιβληθείτε ενάντια αυτών που θα έπρεπε ν' αντιμετωπίζετε ως αδέλφια σας. Συνεχίστε να είστε ένα αναλώσιμο κοντέηνερ κρέατος και λίπους.

Όσοι απώλεσαν τη μνήμη, το νόα και τη ψυχή τους, καταδίκασαν τους εαυτούς των.

-Αδράστεια

2 comments:

psari said...

το κουφο ειναι
οτι ο πλανητης κυβερνιεται απο της αγγλικες τραπεζες και αγγλικο λομπι

ακομα και η usa
παιζουν δευτερων ρολο
απλα του μπατσου

πως γινεται αφου τους κινεζους
η αγγλια τους ειχαι του κλοτσου και του μπατσου με τους πολεμους οπιου

ξαφνικα να κυβερναν τον πλανητη
οταν μεχρι το 1990 ηταν ενα πλανητικο τιποτα????????????
και ολλα εγιναν μεσα σε 20 χρονια με τις ειδικες συμφωνιες
μεταφορας εργοστασιων κλπ?????????


με το ΜΑΟ τη ξερεις και την κομμουνιστικοί επανάσταση
μηπως εκει κρυβεται πολυ ζουμι?

Anonymous said...

ΜΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΛΕΦΘΡΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ "ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΕ" ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1990.. Η ΚΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ Η HONG ΚΙΝΟΥΣΕ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΥΠΟΓΕΙΩΣ..ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΖΕΝ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥΤΟΥ ΟΤΙ Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΟΥΑΛΕΖΟΥΣ-ΣΚΩΤΖΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΓΚΟΥΡΓΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΝΕΠΑΛ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΟΙ ΓΚΟΥΡΚΑΣ ΦΥΛΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΗΣ Α.Ο.Α. ΚΑΙ Ο.Τ.Ο. ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις