ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 29 July 2011

Ο Τουργκούτ aka Τουργκούτσογλου το επιβεβαιώνει: Έρχονται οι Κινέζοι!


Τελικά όλο το πανηγυράκι που στήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Σύνοδο Κορυφής του Eurogroup και τα συνεπακόλουθά του για συμμετοχή ιδιωτών στο νέο πακέτο δανειοδότησης της χρεωκοπημένης Ευρώπης και του χρεωκοπημένου κράτους μαϊμού της Ελλάδος, έγινε για να βρει "τρύπα" να χωθεί η Κίνα;

Προφανώς, διότι ποιός άλλος μπορεί να δίνει δάνεια ή και να αγοράζει χρέη και ομόλογα - χαρτιά τουαλέτας με τέτοια άνεση πέραν της Κίνας; Ποιός; Τα κράτη της Ευρωζώνης; Με τους Γερμανούς και τους Γάλλους να "τρέμουν" στην ιδέα συμμετοχής τους διότι η "κρίση" έχει φτάσει και σε αυτούς και κρατάνε με νύχια και με δόντια τα στατιστικά τους στοιχεία εξαγωγών και βιομηχανίας; Με τους Αμερικάνους να έχουν φτάσει τρεις μέρες πριν το "κραχ" και ενώ ήδη έχουν προβεί σε στάσεις πληρωμών της κρατικής μηχανής τους ενώ ο αρχιστράτηγος των ΕΔ των ΗΠΑ βγήκε επισήμως και δήλωσε ότι η μείωση 500 δις δολαρίων στον προϋπολογισμό του στρατού για τα επόμενα 10 χρόνια(ένα από τα μέτρα που προωθούνται για να συμφωνήσουν σε αύξηση του συνταγματικού ορίου του χρέους) θα επιφέρει μείωση στρατεύματος, μείωση πυρομαχικών, μείωση εξοπλισμού κ.ο.κ.(από τον επίσημο προϋπολογισμό και όχι βέβαια από τα "μαύρα" κονδύλια τα οποία δεν φαίνονται πουθενά); Ποιός άλλος; Οι αναδυόμενες Βραζιλία και η ισχυρή προς το παρόν Ινδία; Η Βραζιλία είναι στο άρμα των BRIC(Brazil, Russia, India, China) ενώ οι Ινδοί που θα μπορούσαν να αποτελέσουν σύμμαχο, έχουν να αντιμετωπίσουν την πυρηνική απειλή από το Πακιστάν; Οι Ρώσοι; Το κράτος της Ρωσίας και οι αξιωματούχοι του κινούνται μόνον προς ώφελος δικό τους ούτε καν για το λαό τους(με βάση το αξίωμα "Έχε τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου πιο κοντά" εξ'ού και είναι παραλλήλως της Κίνας, αφελώς νομίζοντες ότι όταν έρθει η ώρα θα μπορέσουν να τους αντιμετωπίσουν);

Μόνον η Κίνα αυτή τη στιγμή παγκοσμίως έχει τη δυνατότητα να σκορπάει χρήμα και να αγοράζει χρέη αφειδώς. Μία δυνατότητα που την απέκτησε η ίδια απλώνοντας τα πλοκάμιά της σε όλο τον πλανήτη ύπουλα, αθόρυβα και αποτελεσματικά, με τη συνεργία βεβαίως όλων των προδοτών παγκοσμίως οι οποίοι "ανοιξαν ορθάνοιχτα τις θύρες" για να εισέλθουν με κάθε τρόπο και σε κάθε τομέα οι Κινέζοι.

Και έρχεται τώρα ο Τουργκούτ(Βενιζελ) και επιβεβαιώνει επισήμως εις το όνομα όχι μόνον της Ελλάδος αλλά όλης της Ευρώπης(διότι η συμφωνία που "επετεύχθη" δεν αφορά την Ελλάδα αλλά όλη την Ευρώπη με πρόφαση την απειλή σπιράλ κατάρρευσης της Ένωσης) ότι με τη συμφωνία αυτή άνοιξε διάπλατα η πόρτα σε τρίτο κράτος(δεν ονομάζει την Κίνα άμεσα αλλά εμμέσως...) ώστε να συμμετάσχει στην επαναγορά ομολόγων. Και βέβαια με τη συνεργία των κινεζολάγνων ΜΜΑ και των φιλοχρήματων απάτριδων μεγαλοκαρχαριών αυτή η εξαγορά θα παρουσιαστεί ως μεγάλη επιτυχία και να δείτε ότι θα πέσει και χρήμα στην αγορά ώστε να αποκοιμήσει πλήρως τους ζαλισμένους νεοέλληνες και να πανηγυρίζουν όλοι μαζί δια "την καλή και φιλέλληνα Κίνα που μας βοηθάει έμπρακτα".

Στο σημερινό δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδος "ΚΕΡΔΟΣ" ο Υπ.Οικ. και σκιώδης πλέον Πρωθυπουργός με τις ευλογίες του Μουνέικο παραδέχεται ευθαρσώς ότι θα ξεπουληθούμε στην Κίνα:

Και Κινεζικό σωσίβιο στο χρέος

Ανοίγει ο δρόμος για τη χρηματοδότηση της Ελλάδας από την Κίνα προκειμένου να τροφοδοτηθεί (επιπλέον) ο μηχανισμός επαναγοράς δημοσίου χρέους από τη δευτερογενή αγορά. Αυτό τουλάχιστον άφησε σαφώς να εννοηθεί χθες στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος, λέγοντας συγκεκριμένα ότι «ένα τρίτο κράτος επιτρέπει να διαμορφωθεί ένας τρίτος πυλώνας, ο οποίος μπορεί να τροφοδοτήσει τον μηχανισμό επαναγοράς δημοσίου χρέους στη δευτερογενή αγορά». Ο υπουργός δεν ονομάτισε την Κίνα, αλλά απάντησε σε ερώτηση που του ετέθη με αναφορά στη συγκεκριμένη χώρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δ. ΤΣΟΥΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανοίγει ο δρόμος για τη χρηματοδότηση της Ελλάδας από την Κίνα προκειμένου να τροφοδοτηθεί (επιπλέον) ο μηχανισμός επαναγοράς δημοσίου χρέους από τη δευτερογενή αγορά. Αυτό τουλάχιστον άφησε σαφώς να εννοηθεί χθες στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος, λέγοντας συγκεκριμένα ότι «ένα τρίτο κράτος επιτρέπει να διαμορφωθεί ένας τρίτος πυλώνας, ο οποίος μπορεί να τροφοδοτήσει τον μηχανισμό επαναγοράς δημοσίου χρέους στη δευτερογενή αγορά. Κάτι, που έχει τεράστια σημασία για την προοπτική βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους». Μπορεί, βεβαίως, ο υπουργός να μην ονομάτισε την Κίνα, πλην όμως επιχειρώντας να ενημερώσει λεπτομερώς τη Βουλή για τα αποτελέσματα του πρόσφατου ταξιδιού του στις ΗΠΑ, άνοιξε ο ίδιος το θέμα, αποκαλύπτοντας ότι κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα: «Χώρες, όπως η Κίνα, που μπορεί να είναι οι ίδιες κάτοχοι ομολόγων, κομιστές ομολόγων, πού ανήκουν; Στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα;».

Από την απάντηση του υπουργού προέκυψε σαφώς ότι ο μηχανισμός επαναγοράς μπορεί να προικοδοτηθεί και με κεφάλαια εκτός του σχήματος που έχει ήδη περιγραφεί και στο οποίο θεωρείται απαραίτητη η συμμετοχή και ο συντονισμός του EFSF. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι και στην ίδια τη συμφωνία για τη δημιουργία του EFSF, υπάρχει πρόβλεψη για τη δανειοδότηση χώρας της ΕΕ από τρίτη χώρα με αντικειμενικό σκοπό την εξασφάλιση πόρων για την επαναγορά μέρους του χρέους της από τη δευτερογενή αγορά.
Πρόκειται για την πλέον προχωρημένη συναινετικά, τουλάχιστον, θέση της ΕΕ, η οποία, μάλιστα, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αρχική ανένδοτη θέση της, κυρίως της Γερμανίας, όχι μόνον για μη δανεισμό από τρίτη χώρα, αλλά και για μη εξουσιοδότηση του EFSF για επαναγορά χρέους από τη δευτερογενή αγορά. Τα πράγματα βεβαίως μετά τη Σύνοδο Κορυφής έχουν αμβλυνθεί σημαντικά έστω κι αν ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών κ. Σόιμπλε επιμένει ότι αυτό δεν συνιστά «λευκή πετσέτα» για τον EFSF. Αναφερόμενος γενικότερα στο θέμα της ανταλλαγής ομολόγων, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η συζήτηση ξεκίνησε πάρα πολύ ενθαρρυντικά γιατί «θέλουμε το σχήμα να εφαρμοστεί αμέσως και θέλουμε η διάρκεια εφαρμογής του σχήματος να είναι η μικρότερη δυνατή». Ο διεθνής ιδιωτικός τομέας, ο οποίος εκπροσωπήθηκε στη συζήτηση αυτή σε εθελοντική βάση, από τη Διεθνή Ενωση Τραπεζών και από το Διεθνές Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών, το IIF (Institute of International Finance), αναλαμβάνει είτε να ανταλλάξει είτε να μετακυλήσει ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου που κατέχει, τα οποία λήγουν μέχρι το τέλος του 2020 και τα οποία έχουν συνολική ονομαστική αξία 135 δισεκατομμυρίων. Οι λήξεις μέχρι το 2020 αφορούν τις σχέσεις μας με τους θεσμικούς μας εταίρους, στο σύνολο δε, οι υποχρεώσεις αυτές είναι περίπου 80 δισεκατομμύρια για τα 9 χρόνια που ακολουθούν, όταν μέχρι προχθές υπήρχαν έτη, ιδίως μετά το 2016, όπου θα υφίσταντο δανειακές ανάγκες 60 ή και 65 δισεκατομμυρίων μόνο για έναν χρόνο.

Κέρδος 29/7/2011 06:00
http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1545085&nt=103

και σαν να μην έφτανε αυτό, οι Κινέζοι έχουν πέσει με τα μούτρα στην αποστολή εκατομυρίων emails σε κάθε εμπορικό φορέα της Ελλάδος και της Ευρώπης, με δέλεαρ τεράστια ποσά χρημάτων, στο επισυναπτόμενο e-mail γίνεται λόγος για ...1,4 τρις δολάρια!!!, ώστε οι φιλάργυροι και λιγούρηδες εμποροεισαγωγείς και λοιποί να παραδώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν στους Κινέζους. Αυτά γίνονται ταυτοχρόνως ώστε οι υπνωτισμένοι νεοέλληνες και νεοευρωπαίοι με τις διαβεβαιώσεις των πολιτικών τους να μην προβάλουν ουδεμία αντίσταση στην αρπαγή των περιουσιών τους από τους Κινέζους.

Όπως ξαναγράψαμε, το "Οικονομικό Κολάρο" είναι το πιο γερό και αυτό που έχει το πιο κοντό λουρί και οι Κινέζοι το γνωρίζουν αυτό. Κατά συνέπεια θα το εκμεταλλευτούν στο έπακρο ώστε να αρπάξουν τα πάντα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Εκτός και αν...

Διαβάστε email που αποστέλεται σωρηδόν σε εμπορικούς, βιομηχανικούς, εφοπλιστικούς φορείς:

Dear Sir or Madam,

We got your reference from your embassy to China in Beijing and were suggested to write to you in exploring the possibilities of cooperation between our two organizations.

We are the Chinese International Electronic Commerce Center, a subsidiary of the Ministry of Commerce, P. R. China and also the executive organization and technical support entity for the informationization of Ministry of Commerce. (See more about us at http://en.ec.com.cn/ciecc-en/index.shtml)

For the trade balance purpose, CIECC is currently engaged in the promotion of “Export to China” program, under which, we provide a series of services, including the followings:

Budget Exhibition Package
Database Marketing
Advertising DVD/DM
Translation/Localization
Conference/Events

We invite you to join us and make more exporters from your country benefit from the program and share the 1.4 Trillion US$ importing market.

Yours Sincerely,

Naomi Han

Cofortune Information Technology Co.,Ltd
China International Electronic Commerce Center
Tel: 86-10-65681268 EXT.813/65687255
Fax: 86-10-65680765
Mobile: 86-13811223849
Email: hansiqi@ec.com.cn
MSN: naomihan@hotmail.com
Web: http://E2C.mofcom.gov.cn/
http://ccn.mofcom.gov.cn
http://win.mofcom.gov.cn
http://ec.com.cn
-------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!(ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΟΧΗΣ)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_3807.html

Μια ηλιόλουστη Κυριακή, κάπου στην Ελλάδα...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_3975.html

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_7922.html

ΠΡΟΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/blog-post_17.html

AΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ''ΒΑΣΙΛΕΙΣ'' ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
http://wwwtimezero.blogspot.com/p/blog-page_1575.html

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΙΝΕΣ
http://wwwtimezero.blogspot.com/p/blog-page_2526.html

Η ΕΛΛΑΔΑ: ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/blog-post_04.html

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/blog-post.html

60.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝ ΥΠΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/60000.html

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ OLYMPIA,DEFENCE NET,GREEK NATIONAL PRIDE,AΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/olympiadefence-netgreek-national-pridea.html

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ...5000 ΕΤΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3ΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/5000-23.html

7 comments:

Anonymous said...

να και μία πρώτη ήττα των κινέζων από ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και με αντίπαλο τη διαιτησία!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

μήπως είναι πρόγευση και για άλλες ήττες;;!!

1.300.000.000 έναντι 10.000.000
http://www.gazzetta.gr/article/item/213062-o-kosmos-einai-dikos-mas

Anonymous said...

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ.

Anonymous said...

ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΕΟΝ. ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1.3 ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΑΤΗΛΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣ.

Anonymous said...

και υπόψιν είναι απλήρωτες ένα χρόνο!!! γεγονός που το καθιστά 100 φορές μεγαλύτερο ΑΘΛΟ!

όλα τα λεφτά η παρακάτω δήλωση...

Η πρόεδρος της κινεζικής ομοσπονδίας υδατοσφαίρισης, Ισε Γιαταμπάζα, δήλωσε μετά τη λήξη:

«Είναι μια ντροπιαστική ήττα, χάσαμε απ' τις απλήρωτες»!!!!

Anonymous said...

ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΙΣΙΩΣ ΑΓΑΠΗΤΑ ΚΙΝΕΖΟΣΑΥΡΑΚΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΑΜΠΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΨΥΧΡΑ ΥΒΡΙΔΙΑ.

C said...

ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΜΕΝΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ?
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΛΠ....

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/blog-post_29.html

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

Ισε Γιαταμπάζα EINAI AYTO ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ?? ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΝΑΙ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις