ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 1 July 2011

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ο.Ε.Α. - ΕΝΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ

ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ (ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ) ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΩΣ ΔΙΕΘΦΑΡΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ-ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ - ΜΜΕ, ΚΛΠ) ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΜΥΔΡΗ ΥΠΟΨΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΩΝ. ΕΝΝΟΗΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΜΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΝΝΟΗΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΉΦΟΡΟ ΩΣ "ΖΟΜΠΙ-ΡΟΜΠΟΤ-ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΣ" ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΠΙΔΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΑΣ) ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ... ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΙΟ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΣ" ΚΑΙ ΨΕΥΔΟ-ΘΕΟΥ ΣΑΣ..


ΕΤΟΣ 1988.
http://www.easy-share.com/1913759116/1988+%2831-05-1988%29.rar

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 6, Ν.ΙΩΝΙΑ
ΙΩΛΚΟΣ – ΕΛΛΑΣ
--------------------------------------
ΟΜΑΣ «ΕΒΟΪ – ΪΟΒΕ»
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ
--------------------------------------
ΘΕΜΑ: ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΧΕΔΙΟΥ «888» ΚΑΙ «666»

ΠΡΟΣ ΗΓΕΣΙΑΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ:
«HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT»
http://en.wikipedia.org/wiki/Hermetic_Brotherhood_of_Light
(ΥΨΗΛΗ –ΕΡΜΗΤΙΚΗ- ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ)
ΛΟΝΔΙΝΟ
(ΣΗΜ: Η «ΑΟΑ» ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ «ΥΨΗΛΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» Ή «HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT» ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΒΡΑΙΟΣ ABRAHAM LINCOLN.
La Golden Dawn of the Outer (l'Aube d'or de l'Extérieur. Les initiés la nommaient aussi A.A (Astrum Argentinum ) ) est la "fille" d'une autre association très secrète appelée High Brotherhood of Light, ou bien High Brotherhood of Luxor dont, affirme-t-on, Abraham Lincoln aurait fait partie (?)
)
--------------------------------------
ΜΕΣΩ: ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΕΑ
Μ.'.Δ.'.Μ.'.Α.'. ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΗΜ: ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)
--------------------------------------
ΜΕΣΩ: ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΥ
ΣΕΒΑΣΜΙΟΥ ΣΤΟΑΣ «ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ 21»
ΒΟΛΟΥ
--------------------------------------

ΚΥΡΙΟΙ,

Η έρευνα μας κατέληξε σε πλήρη αποκάλυψη του πλανητικού σας γεωπολιτικού σχεδίου το οποίο ονομάζετε Μεγάλο Σχέδιο, και σε αποκάλυψη του Σχεδίου Μετενσαρκώσεων Προγραμματισμένων των Ενσαρκούμενων Όντων, μετά από απόσβεση Μνήμης και Εντολών Υπνωτισμού, σε Εγκαταστάσεις Τεχνολογίας της Σελήνης και λοιπών Τεχνητών Δορυφόρων, Πλανητών Ηλιακού μας Συστήματος.

Μας είναι γνωστοί οι ηλεκτρομαγνητικοί φραγμοί συλλήψεως Όντων σε φάση Εκσαρκώσεως και οι τηλεπαθητικές εντολές διορθώσεως ή συμπληρωματικής κατευθύνσεως των Όντων σε φάση Ενσαρκώσεως.

Μας είναι γνωστές οι μεθοδεύσεις σας διπολικών σας ιερατείων «καλού – κακού» και «Θεού – Διαβόλου» από το 680 π.Χ. με βάση τον γεωπολιτικό σας μαθηματικό τύπο Χν = ν^2 * 10, εξ’αιτίας των οποίων δημιουργήθηκαν αιτίες παγκοσμίων πολέμων και γενοκτονίες των ειδών γήινης πανίδος που χρησιμοποιήθηκαν προς ενσάρκωση των Όντων της διαστημικής μας περιοχής.

Μας είναι γνωστές οι προθέσεις σας για ίδρυση διεθνούς υπερκυβερνήσεως «888» (Κίνα – Ρωσία – ΗΠΑ) (ΣΗΜ: Παλαιότερη Σκόπιμα ημιαληθή πληροφορία της ΟΕΑ. 100% αληθής πληροφορία = ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΚΙΝΑΣ 888 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Γ’Π.Π. ΜΕΤΑΞΥ ΗΠ.Ε.Ι. 666 ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ. 888) με σκοπό την υποχρέωση των ενσαρκούμενων Όντων, να εκπαιδευθούν στην πειθαρχημένη διαβίωση υπό μια Υπερκυβέρνηση ΚΑΙ σε φάση Εκσαρκώσεως.

Διότι η γήινη υπό ίδρυσιν Διεθνής Υπερκυβέρνησίς σας, έχει σκοπό τον εθισμό των Όντων υπό Εκσάρκωση, στην Υποταγή σε μια Διαπλανητική Υπερκυβέρνηση του τοπικού Ηλιακού Συστήματος.

Πιέζοντας τις εθνότητες των ενσαρκούμενων Όντων προς Υποταγή σε Διεθνή Υπερκυβέρνηση, διαφθείρατε τα έθνη με εκπροσώπους σας του «κακού» ενώ παράλληλα μέσω εκπροσώπων σας του «καλού» διαφημίζετε ως μόνη λύση την Διαπλανητική σας Υπεκυβέρνηση Εκσαρκώσεως ως «Βασιλεία του Θεού».

Κύριοι, ζητούμε να μας επιδείξετε αποδεικτικά στοιχεία περί υπαρχούσης εξουσιοδοτήσεως από Συμπαντική Ιεραρχία, που σας επιτρέπει την διάπραξη ενεργειών ως ανωτέρω.

Διότι σύμφωνα με τους Νόμους Βιολογίας του Συμπαντικού Οργανισμού, όλες οι ανωτέρω ενέργειές σας συνιστούν Κακουργήματα εναντίον Συμπαντικής Ιεραρχίας.

Σας κάνουμε γνωστό ότι όλα τα Όντα της τοπικής Διαστημικής Περιοχής έχουν εξοριστεί εδώ, από περιοχές αραιώσεων, λόγω αποπειράς των να χρησιμοποιήσουν ισότιμα Όντα της αυτής Διαστάσεως, προς δημιουργία «υπηκόων» και «υπηρετών» και «δούλων» (ΣΗΜ: «ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ...ΚΥΡΙΟΥ»), με κίνητρο την παρά φύσει επέκταση του ζωτικού τους χώρου, και την «κατοχή» άλλων Όντων, εν είδει «υπηρετών ρομπότ άνευ νοημοσύνης και μνήμης». Εξαιρουμένων ορισμένων συνειδητών μελών της Συμπαντικής Ιεραρχίας που εισεχώρησαν στον τοπιικό Διαστημικό Χώρο παρά τα ηλεκτρομαγνητικά σας φράγματα με σκοπό την διάσπαση της Πολιτικής σας. Στα εξορισθέντα Όντα περιλαμβάνονται και οι Οντότητες θεοί σας «καλού» και «κακού» μηδενός εξαιρουμένου (Ασμοντάϊ – Μέτατρον – Ταμιήλ – Σαμαήλ – Μιχαήλ – Αναήλ – Γαβριήλ – Ζαχαριήλ – Κασσιήλ – Ραφαήλ – ΓΧΒΧ – κλπ)
(ΣΗΜ: ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΙΟΥΔΑ)

Δεν έχετε, ούτε οι «θεοί» σας έχουν μνήμη του τρόπου που εξορίσθηκαν στο παρόν Ηλιακό Σύστημα, διότι η διενέργεια της αποβολής τους από την περιοχή αραιώσεων, έγινε από Οντότητες ακόμη μεγαλυτέρας αραιώσεως, αόρατες στους «θεούς» σας και σε σας.

Πρόκειται για Οντότητες της Περιοχής Ηλιακού Πλέγματος Σύμπαντος, μερικές προβολές των οποίων βρίσκονται τώρα εν ενσαρκώσει στον πλανήτη σας. Σεις και οι «θεοί» σας προέρχεσθε από την Γεννετική Περιοχή Σύμπαντος ή Τρίτης Περιοχής Μεγίστης Πυκνώσεως.

Ο γράφων και οι όμοιοί του εν ενσαρκώσει προέρχονται από την Περιοχή Εγκεφαλικού Δωδεκαέδρου Σύμπαντος, ως μερικές προβολές των Οντοτήτων Μεγίστης Αραιώσεως. Από την θέση αυτή σας καλούμε σε μεταμέλεια για τις πράξεις σας και σε διακοπή φυλακίσεως των ήδη φυλακισμένων Όντων από Συμπαντική Ιεραρχία. Διότι η παρούσα εικόνα του πλανήτη σας ομοιάζει με Φυλακή που κτίσθηκε εντός της Νόμιμης Φυλακής της Συμπαντικής Ιεραρχίας. Δεν έχετε δικαίωμα ιδρύσεως δικής σας Παρανόμου Φυλακής ΕΝΤΟΣ της Νομίμου Φυλακής.

Εάν επιμείνετε στην πορεία σας, θα αναγκάσετε την Συμπαντική Ιεραρχία να κάμει ότι θα έκαμε μια γήινη κυβέρνηση όταν σημειώνετε στάση κρατουμένων που καταλαμβάνουν την Φυλακή τους, και χρησιμοποιούν τους πλέον αδύνατους συναδέλφους τους ως «φυλακισμένους υπηρέτες ρομπότ με απόσβεση μνήμης». Η γήινη κυβέρνηση αποστέλλει αυτό που ονομάζετε «Σώματα Καταδρομών Ειδικών Δυνάμεων» τα οποία Εισβάλουν Βίαια στην Φυλακή, συλλαμβάνουν τους δυνάστες στασιαστές και τους μεταφέρουν σε άλλες Φυλακές Ειδικής Ασφαλείας, ενώ απελευθερώνουν τους υπόλοιπους δυναστευόμενους φυλακισμένους, θεωρώντας ότι μέσω της διπλής φυλακίσεως που υπέστησαν, έχουν εκτίσει την ποινή τους, όποια και αν είναι αυτή τη ποινή.

Προηγουμένως και πριν από την εισβολή των Ειδικών Δυνάμεων, έχουν εισχωρήσει στη Φυλακή, υποδυόμενοι τους φυλακισμένους, Άτομα Μεμονωμένα των Υπερ-ειδικών Δυνάμεων, εκπαιδευμένα στην διάλυση του αντιπάλου εκ των έσω μέσω Σαμποτάζ Διοικήσεως και Ψυχολογικού Πολέμου.

Κύριοι σας έδωσα την ταυτότητα μου ως εθελοντής «κρατούμενός» σας και ως μέλος της Υπερ-ειδικής Δυνάμεως. Τώρα μπορείτε να με «εξοντώσετε». Αλλά αν το κάμετε, θα είσθε επιφορτισμένοι και ένοχοι ενός Εγκλήματος που επιφέρει την ποινή της Διαλύσεως σε Τελική Ενέργεια αντί της ποινής εγκλεισμού σε Φυλακές Ειδικής Ασφαλείας, μετά την εισβολή των Ειδικών Δυνάμεων. Εύχομαι – μεταμέλεια σας και επιστροφή στις τάξεις της Συμπαντικής Ιεραρχίας, μετά το πέρας του εγκλεισμού σας στις Φυλακές Ειδικής Ασφαλείας.

ΕΙΡΗΝΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ.

( ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ 100% ΑΛΗΘΗ)
[ΑΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΑΛΗΤΟΣΚΥΛΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «GOLDEN DAWN» Ή «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΩΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ;].

7: Η ΕΒΔΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «GOLDEN DAWN» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) Ή «GOLDEN DAWN OF THE OUTER» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ), ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΜΑΓΟΣ ALEISTER CROWLEY ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΓΟΙ WILLIAM WOODMAN ΚΑΙ VICTOR NEUBURG (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ «Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ΤΟΥ VERNER GERSON, ΣΕΛΙΔΕΣ 195 ΕΩΣ 198 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΒΡΗΣ, ΑΘΗΝΑΙ).

ΑΝ ΚΑΙ Η «GOLDEN DAWN» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ «ΟΤΟ», ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΔΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «±ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ «ΘΕΤΙΚΗ ΑΟΑ 888» Ή ORDO ASTRUM ARGENTINUM, ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΟΑ 666» Ή ORDO ADEPTIS ATLANTIS. Η GOLDEN DAWN Ή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΣΤΟΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ORDO ADEPTIS ATLANTIS 666 ΩΣ ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

Η «ΑΟΑ» ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ «ΥΨΗΛΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» Ή «HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT» ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΒΡΑΙΟΣ ABRAHAM LINCOLN.

ΤΟ 1947, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ – ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΟΣ OSWALD MOSLEY Ή MOSEL.

ΣΩΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ VERNER GERSON: «ΕΝΩ Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΚΑΤΕΔΙΩΚΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΝ «ΝΑΟ» ΤΗΣ GOLDEN DAWN ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ (ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ) ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ KARL ΚΑΙ ALBERT HAUSHOFER (ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΥΙΟΣ), ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ (ΚΛΗΣΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ) ΤΗΣ GOLDEN DAWN ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ». ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «WELTDIENST» ΔΙΗΥΘΥΝΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ «S/S» ΒΙΝΜΠΕΡΓΚ.

ΑΠΟ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/ghrees-to-world-cosmic-etna-second.html

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ)

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΝΕΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ 100% ΑΛΗΘΗ)
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ DAVID ICKE – ΙΣΑΑΚ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ «ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΨΥΧΩΝ ΑΠΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ «LUNA PARK» (Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ» Η’ «LUNA PARK» ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΩΣΤΕ ΟΙ ΓΗΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΕΘΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ «ΠΑΡΚΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» Η’ «LUNA PARK» ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ) ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΥΛΗ Β’ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΗΧΟΥΣ Β’ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ Η’ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΕΔΩ ΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΕΝΤΑΪ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ ΠΑΝΟΣ Η’ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ».
......
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΞΕΝΟΛΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΡΑΒΙΝΩΝ, ΤΖΟΝ ΛΙΑΡ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΥΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΗΣ LIAR JET ΤΩΝ «ΗΠΑ» (ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΖΕΤ ΔΙΑ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΑΒΙΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΟΣ – ΣΕΛΗΝΙΟΛΟΓΟΣ – ΚΑΙ … ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΙ «ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ» ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (G.H.REES) ΗΤΟΙ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΗΤΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ – ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΕΣ ΑΠΟ ΥΛΗ Β’ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ Η’ «LUNA PARKS» ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ «ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ» ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΒΟ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΤΗΣ «ΑΝΩ ΣΙΩΝ» (ΙΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ»)
......
2ΟΝ) ΕΙΔΙΚΩΣ, Η ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΩΝ «LUNA PARK» ΣΕ ΤΡΟΧΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΜΕΣΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΟΤΙ:

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΕΣ ΣΕ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΚΥΒΟΣ – ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΑ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΣΤΕ ΑΦΟΒΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΑ “LUNA PARK” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/25032010.html
(ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ)

-----------------------------
ΠΡΟΤΑΣΙΣ – ΕΠΑΦΗΣ
-----------------------------

ΜΕΣΩ ΤΗΣ Μ.'. Α.'. Ελλάδος (ΣΗΜ: Μεγάλη Ανατολή Ελλάδος) προτείνω συνάντηση στο Βόλο με τρεις εκπροσώπους της ASTRUM ORDO ARGENTINUM (ΤΑΞΙΣ ΤΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΑ = ΣΕΛΗΝΗ), τρεις εκπροσώπους της ADEPTIS ORDO ATLANTIS (ΤΑΞΙΣ ΜΕΜΥΗΜΕΝΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ), και τρεις εκπροσώπους της HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT (ΥΨΗΛΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ)
Ως τόπος συναντήσεως προτείνεται ο «δικός» σας Χώρος του Ξενοδοχείου PARK Βόλου.

Στην συνάντηση θα συμμετέχουν απαραιτήτως και τρία μέλη της Μεγάλης Ανατολής Ελλάδος και τρεις εκπρόσωποι της LUF. (ΙΔΕ LINK: http://krisaion.blogspot.com/2011/03/165-luf.html )
Ορίστε τον χρόνο συναντήσεως.
Στην συνάντηση θα σας ανακοινωθούν προτάσεις μας για αναστροφή των προγραμματισμένων Ενσαρκώσεων, ήτοι χρησιμοποίηση των ίδιων τεχνολογικών εγκαταστάσεων σας προγραμματισμού Όντων υπό Εκσάρκωση, με σκοπόν τον βαθμιαίο αποπρογραμματισμό των Όντων σε φάση Εκσαρκώσεως.
Τα ανωτέρω μέτρα κρίνονται απαραίτητα, διότι η ούτως ή άλλως επερχόμενη εισβολή των Ειδικών μας Δυνάμεων, χωρίς προετοιμασία αποπρογραμματισμού των Όντων, θα προκαλέσει στα Όντα διανοητικό σοκ «αντίθετων εντολών» - δικών σας και δικών μας – με αποτέλεσμα την σχιζοφρένεια των Όντων – διχασμός προσωπικότητος – και την ανάγκη επιπροσθέτου Έργου Διανοητικής Αποκαταστάσεως από την πλευρά μας.

Εάν δεχθείτε ανωτέρω συνεργασία αποδεικνύουσα την μεταμέλειά σας, είμεθα διατεθειμένοι να εισηγηθούμε στους Ανωτέρους μας της Συμπαντικής Ιεραρχίας, την μείωση ή και την απαλοιφή της ποινής σας Εγκλεισμού σε Ηλεκτρομαγνητικές Φυλακές Ειδικής Ασφαλείας, γειτονικού Ηλιακού Συστήματος.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την Διανοητική σας Στάση από τώρα και στο εξής.

Ωφείλουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι στην καλύτερη περίπτωση αποδόσεως Χάριτος, θα σας δοθεί τεχνολογία και άδεια επιστροφής στις περιοχές Αραιώσεων από όπου εξορισθήκατε, υπό τον όρο ότι για ορισμένο Χρονικό Διάστημα που θα σας ανακοινωθεί, δεν θα μετέχετε στις Λειτουργίες της Συμπαντικής Ιεραρχίας, αλλά θα παραμείνετε Δόκιμοι και Εκπαιδευόμενοι στις Νέες Συνθήκες Λειτουργίας που έχουν διαμορφωθεί κατά την διάρκεια της εκτοπίσεώς σας στις περιοχές Πυκνώσεων.

Το περιεχόμενο των συζητήσεων της συναντήσεως θα παραμείνει ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ για το κοινό, αλλά και για όλες τις διαβαθμίσεις των αρνητικών και θετικών Ο.Τ.Ο. και Μ.Τ.Μ.

Εάν τα τρία ζητούμενα μέλη Μεγάλης Ανατολής Ελλάδος και τα τρία μέλη της LUF, δεν θα είναι ικανά να σηκώσουν το Διανοητικό Φορτίο των συζητήσεων, ως μη έχοντα μύηση της θετικής και αρνητικής ΑΟΑ, τότε κατά την κρίση σας μην τους καλείτε στην συνάντηση που προτείνεται.

Κ.Γ. ΜΕΛΟΣ ΟΜΑΔΟΣ


Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010

Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ…Οι Έλληνες έφτασαν στο σημείο να ζητιανεύουν δημοψήφισμα από τους εβραίους «Άρχοντες» του ελλαδισταν… της Ιερουσαλήμ

Έλληνες μέσα στο πανικό σας παρακαλάτε γονυπετής τους εβραίους ηγέτες σας για ένα δημοψήφισμα λες και η ιδέα ΕΛΛΑΣ είναι κάτι σαν μια σακούλα μήλα να την βάζετε στην ζυγαριά ενός δημοψηφίσματος! Εσείς τα τουλαχιστον 5.000.000 εκφυλισμένα ανθρωπάρια ζητάτε τώρα δημοψήφισμα την στιγμή που επί δεκαετίες ψηφίζατε τους ίδιους εβραίους ως ηγέτες σας, ενώ γνωρίζατε πολύ καλά για τα σκάνδαλα τους και τα τερτίπια τους;

Όχι εκφυλισμένοι νεοέλληνες , η Ελλάς δεν μπαίνει σε κανενός δημοψήφισμα του… Ισραήλ … την ζυγαριά. Πόσο μάλλον από εσάς που με την ψήφο σας χάρις ενός «θεϊκού» ρουσφετιού την φέρατε σε αυτό το σημείο!

Ο Πατέρας Πανεπιστήμονας Αριστοτέλης που ατιμάσατε με τον αισχρότερο τρόπο έλεγε :

“ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΕΙΔΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ: Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ, Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ ΔΕ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ: Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Ξυπνήσατε υπναλέοι μισθοφόροι δημόσιοι λειτουργοί ή ακόμη;
Καταλαβαίνετε ότι ο ατιμασμένος γεννήτορας μας “διατάζει” από τον τάφο του να σας βάλουμε την κάνη στον κρόταφο και να σας εξοντώσουμε εσάς και την Συνταγματικά κατοχυρωμένη Εκφυλισμένη Δημοκρατία σας μαζί με τα εκφυλισμένα δημοψηφίσματα σας;

Όταν ο Άγιος των Ελλήνων, Ηράκλειτος, έλεγε : «Αξίζει στους Εφεσιους όλοι όσοι είναι ενήλικοι να κρεμαστούν και να αφήσουν την πολιν εις τας χείρας των ανηλίκων, διότι τον Ερμόδωρο, όστις μεταξύ αυτών ητο ο χρησιμότατος, τον εξωρισαν αφού είπαν: από μας ούτε Εις ας μη είναι χρησιμότατος, αν όμως υπαρχη (τοιούτος χρησιμότατος) ας υπαγη να ζήση εις άλλην χωραν μαζί με άλλους ανθρώπους», εσεις νοείτε την σοφία των λεγομένων του;

Καταλαβαίνετε τώρα τι θα πρέπει να κάνουμε με εσάς που με τις πράξεις εξοντώσατε και εξοντώνετε τους Άριστους, άμεσα και έμμεσα, όπως τον Σοφιανοπουλο που κλείσατε την Ελληνική Βιομηχανία ΧΡΩΠΕΙ, ειδικά εσείς οι «αριστεροί» συνδικαλιστές κυρίως του ΚΚΕ; Καταλαβαίνετε ότι με βάση τα λεγόμενα του Άγιου Ηράκλειτου στην ουσία θα πρέπει να κρεμάσουμε τους μισούς Έλληνες οι οποίοι ζουν με το σκεπτικό «ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κωλος μας»;

Για ποιο δημοψήφισμα μιλάτε λοιπόν; Την ώρα που μας έχουν κηρύξει τον ΠΟΛΕΜΟ από όλες τις μεριές εσείς κλαψουρίζοντας ζητιανεύετε δημοψήφισμα μιας εκφυλισμένης Δημοκρατίας και όχι τον ένοπλο δίκαιο αγώνα, παίρνοντας τους όλους με τις πέτρες .

Και να είστε σίγουροι ότι κανένα δημοψήφισμα δεν θα σας σώσει, γιατί σας έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει η μελάνη… ούτε οι μογγολικές ορδες θα παψουν να εισβάλουν… γίνει δεν γίνει το δημοψήφισμα!!!

Και τώρα παραθέτουμε το κείμενο με την ουτοπική ελπίδα ότι θα ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ώστε να μην επικρατήσει ο Συμπαντικός Νόμος «Είθε ο δυνατότερος να Νικήσει» εις βάρος μας

Προσπάθεια για την Ηθική Μείωση της Πρυτανείας της Ο.Ε.Α. σε επίπεδο «παρανοϊκών και δολοφονών»

Αν ήταν παρανοϊκοί οι εκ των Ιδρυτών της Ο.Ε.Α. Στρατάρχης Παπάγος και Στρατηγός Καθενιωτης, τότε είμεθα και εμείς. Εάν ήταν δολοφόνοι, είμεθα και εμείς. Εάν είναι παρανοϊκοί και δολοφόνοι πέντε Ανώτατοι Έλληνες Αξιωματικοί εν ενεργεία, ως παρούσα Πρυτανεία της Ο.Ε.Α., τότε είμεθα και εμείς.

Δεν είμεθα Παρανοϊκοί αλλά είμεθα απλώς Εν-νοϊκοί ήτοι Εν-νοούντες τα νοούμενα μόνον μέσω αποκτήσεως Γνώσεως των κινήσεων του Σινοεβραϊκού Παρασκηνίου, Επί – γνώσεως της Ιστορίας. Οι Γνώσις μας μέσω του Τμήματος Πληροφοριών της Ο.Ε.Α. φτάνει σε πλήρη αποσαφήνιση των σχεδίων της Ύπατης Στοάς «HONG» της Μείζονος Τεκτονικής ΑΟΑ (ORDO ASTRUM ARGENTINUM και ORDO ADEPTIS ATLANTIS), της Μέσης Τεκτονικής ΟΤΟ (ORDO TEMPLIS OCCIDENTIS και ORDO TEMPLIS ORIENTIS), της Κατωτέρας Τεκτονικής ΜΤΜ (MEMPHIS TEMPLIS MISRAIM και MOSES TEMPLIS MELCHISEDEC), μέσω διαβρώσεως όλων των ανωτέρω βαθμίδων από πληροφοριοδότες της Ο.Ε.Α.

Δεν γνωρίζετε τα ανωτέρω Κέντρα Εξουσίας όπως δεν γνωρίζετε το ποσοστό εκπροσωπήσεως των στο Ελληνικό Έδαφος. Δεν γνωρίζετε τις μεθοδεύσεις – αλλαγές του πολιτικού χρώματος των «ελληνικών» Κυβερνήσεων, μεθοδεύσεις του τοπικού Τεκτονικού ΜΤΜ. Δεν γνωρίζετε ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ εκτός του ότι υποστηρίζετε ενσυνειδήτως αλλοεθνείς πολιτικούς, βασιλιάδες , κλπ κλπ., οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα πτυοντες και αφοδευοντες επί των τάφων των ΔΙΩΧΘΕΝΤΩΝ και ΕΞΟΝΤΩΘΕΝΤΩΝ Κολοκοτρώνηδων, Καραϊσκάκηδων, Μαυρομηχαληδων, Μακρυγιάννηδων και εκατοντάδων Ελλήνων Οπλαρχηγών, αποκλεισθέντων από τις «ελληνικές» Εθνοσυνελεύσεις, ως «ΑΝΙΚΑΝΩΝ» και «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ», διότι τόλμησαν να αποκαλέσουν την Βαυαροκρατία «Κατοχή χειρότερη της Τουρκοκρατίας». Ιδου η Τετελεσμένη Προδοσία «Συνταγματικώς κατοχυρωμένη» με ξενόφερτο Σύνταγμα Γαλλοεβραϊκής Επαναστάσεως των Εβραιομασωνων Ιακωβίνων.

Παρανοϊκοί άρα δεν είναι οι αναδραμοντες την Ιστορία και οι μη επιλήσμονες των Εθνικών Προδοσιών του τύπου «Ίδρυσης Ελληνικού Κράτους Βαυαρών», αλλά οι συνεχίζοντες την Προδοσία και οι επιλήσμονες της Ιστορίας, δηλαδή ΣΕΙΣ. Με μέγιστο αποδεικτικό της Παράνοιας σας τον συνδυασμό της Ιακωβινικης REVOLUTION με την «Αντιιακωβινικη» Βασιλεία Ιακωβίνων GLUXBERGER. Και οι ΑΓΝΟΙΑ σας περί Τεκτονικών μεθοδεύσεων αλλά ΚΑΙ η ΓΝΩΣΙΣ σας και η ΕΜΜΟΝΗ σας στο ζήτημα «αλλοεθνείς βασιλείς – πολιτικοί», συνιστά ΠΑΡΑΝΟΙΑ ήτοι παρα- λογισμό κινούμενο εκ ταυτότητος ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ.

Εάν υπήρξε Παρανοϊκός ο Δημόκριτος, τότε είναι παρανοϊκοί και οι συντάκτες της παρούσης. Διότι έγραψε : «Μη πασιν, αλλά τοις δοκιμοισι πιστευειν. Το μεν γαρ εύηθες, το δε σωφρονεοντος» ήτοι : «Δεν πρέπει να διδωμεν πιστιν εις όλους τους ανθρώπους αλλά μόνον εις τους δοκιμασμένους. Διότι το πρώτον είναι ίδιον του αφελούς, το δεύτερον όμως σώφρονος».

Ποιοι ήταν οι «δοκιμασμένοι» Μακρυγιάννηδες και Μαυρομηχαληδες και ποιοι οι «αδόκιμοι» και άκαπνοι Εβραιοτουρανιοι GLUXBERGER που υπέκλεψαν το καθήκον και δικαίωμα των ΦΥΣΕΙ ΗΓΕΤΩΝ ήτοι των «δοκιμασμένων» να κυβερνούν και να ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ;

Βάσει ποιου ΑΧΡΕΙΟΤΑΤΟΥ προσχήματος , ΚΑΝΕΙΣ Έλλην Οπλαρχηγός του 1821 «δεν ήταν ικανός να γίνει Βασιλεύς των Ελλήνων;» Γιατί ΟΛΟΙ οι Έλληνες Οπλαρχηγοί «έφτυσαν» το Σύνταγμα των Γαλλοεβραιων Ιακωβίνων; Βάσει ποιας ΠΑΡΑ – ΝΟΙΑΣ των ομοίων σας «ελλήνων» ανθελλήνων του 1821 οι αλλοεθνείς «πρίγκιπες της οπερέτας» ήταν καταλληλότεροι για Βασιλείς από τους Έλληνες «Πρίγκιπες Εργοις Πολέμου, Δικαίου και Ηρωισμού;; Γιατί ΟΛΟΙ οι Έλληνες Πολέμαρχοι εξοντώθηκαν ηθικως και βιολογικώς από Βαυαρους; ‘Η μήπως έχετε την εντύπωση ότι η παλαίωσις της προδοσίας συνιστά Δίκαιο DE FACTO;;

Ποτέ η Εθνική Προδοσία δεν είναι τόσο παλαια για να ξεχασθεί. Ποτέ τα εγκλήματα των Βαυαρων «βασιλέων» και των σημερινών πουστηδων «ελλήνων» πολιτικών δεν θα ξεχασθούν από ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΑΤΙΜΙΑ που διέπραξαν οι όμοιοι σας το 1821, περιφρονώντας τους Ήρωες του 1821 Έλληνες Οπλαρχηγούς και υποκαθιστώντας τους με τα ανδρείκελα των μηχανορράφων GLUXBERGER, πρέπει να τιμωρηθεί με «κρέμασμα» συμφώνα με τον Ηράκλειτο:

«Άξιον Εφεσιοις ηβηδον αναγξασθαι πασι και τοιν ανηβοις την πολιν καταλιπειν, οιτινες Ερμοδωρον ανδρα εωυτων ονηιστον εξεβαλον φαντες: Ημεων μηδε εις ανηιστος εστω, ει δε μη άλλη τε και μετ’αλλων.»

Και επειδή ως ανθέλληνες αγνοείτε την Ελληνική Γραμματεία, μεταφράζουμε: «Αξίζει στους Εφεσιους όλοι όσοι είναι ενήλικοι να κρεμαστούν και να αφήσουν την πολιν εις τας χείρας των ανηλίκων, διότι τον Ερμόδωρο, όστις μεταξύ αυτών ητο ο χρησιμότατος, τον εξωρισαν αφού είπαν: από μας ούτε Εις ας μη είναι χρησιμότατος, αν όμως υπαρχη (τοιούτος χρησιμότατος) ας υπαγη να ζήση εις άλλην χωραν μαζί με άλλους ανθρώπους».

Ο «σύγχρονος Ερμόδωρος» δεν είναι ο Γλυξμπεργκερ, ο Καρατζαφερης ήτοι ο Σαμαράς όπως πονηρότατα επιχειρείτε να το μεθοδεύσετε, ώστε με δημιουργία αηδίας στο κοινό δια υπάρχουσα πολιτική κατάσταση, να δημιουργήσετε παράλληλα συναισθήματα ενοχής στους Έλληνες για τον «αδίκως διωχθεντα Γλυξμπεργκερ» http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_23.html (( επιχειρήθηκε τότε από τον Μητσοτάκη Μπεν Σαλομ (Μεθοδευσις Ο.Τ.Ο. Λονδίνου))

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΖΟΝΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΙΝ.

Διότι με Πολιτική Αγωγή εναντίον σας το Φάντασμα του Ηράκλειτου, θα σας κρεμάσουμε στην Πλατεία Συντάγματος, το οποίο ο διωχθείς Κολοκοτρώνης αποκαλούσε Σύνταγμα = Σύντριμμα (των Ελληνικών Ελπίδων).

Εκτός και αν, ανιχνεύοντας Κείμενα Αρχαίας Ελληνικής Πολιτειολογίας, εντοπίσετε περιπτώσεις στις οποίες οι Έλληνες εδέχθησαν ως Βασιλείς, αλλοεθνείς βαρβάρους. Θα χρειαστείτε ανύπαρκτα κείμενα δια να αποφύγετε το ικρίωμα Αχρείοι Προδότες και Άτιμοι Εξωμότες.

Η Αριστοτέλεια Πολιτειολογία αποδεικνύει ότι το Άριστο Πολίτευμα είναι το Πολίτευμα Ενός Ανδρός δηλαδή η Βασιλεία η ΜΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ, ήτοι η Βασιλεία που προκύπτει από Ανταγωνισμό και Τελική Επικράτηση μεταξύ Πολλών Υποψήφιων Βασιλέων, οι οποίοι ΑΥΤΟΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ το αξίωμα του Βασιλέως ενώπιων μη κυβερνώντων Κριτών (Γερουσίας). http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html

Αυτή είναι η ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που ανέτρεψε ο Εβραιοχριστιανισμος στην Ελλάδα. Έτσι αναδεικνύουν έως σήμερα τους ΦΥΣΕΙ Ηγέτες των οι αγέλες των Ζώων και των «Πρωτόγονων» Φυλών που ακόμη δεν κατεσφαξαν οι «πολιτισμένοι» αποικιοκράτες και Εβραιοχριστιανοι ιεραπόστολοι του εκμαυλιστου των Ηρώων, Χριστού.

Δεν χρειάζεσθε κοπιαστική έρευνα των αρχαίων Ελληνικών Κειμένων δια να διακρίνετε ότι Βασιλείς των Ελληνικών Πόλεων και Βασιλείς της Ελλάδος (Αλέξανδρος Μακεδών) ανεδεικνυοντο οι ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΟΙ στις Επιστήμες – Τέχνες – Οικονομική Διαχείριση (ιδε «Οικονομικά» Ξενοφώντος) – Πολεμικές Τέχνες – Στρατηγική Πολέμου.

Η ανάδειξης των Αρίστων και τελικως του ΑΡΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ εγινετο μετά από έντιμους ανδροπρεπέστατους Αγώνες Λόγου – Τεχνών – Πολέμου μεταξύ των διεκδικητών του Τίτλου – Επάθλου του Βασιλέως.

Εάν συνέβαινε ο Τελικός Νικητής να είναι υιός του προηγούμενου βασιλέως, αυτό ούτε επεδιωκετο αλλά ούτε και απερριπτετο. Αντιθέτως συνηγορούσε υπέρ της Ευφήμου Μνείας και της Δόξης του απερχόμενου Βασιλέως, ως Πατρός ΑΡΙΣΤΟΥ Τέκνου.

Εις την προ – δημοκρατική προ – οχλοκρατική Αθήνα του 800π.χ. λειτουργούσαν οι ανωτέρω θεσμοί Αναδείξεως Αρίστου Ενός Ανδρός, έως ότου οι Κυναιδοι (ερωτιδείς Γεφυραιοι) Εβραίοι Αρμόδιος και Αριστογείτων δολοφόνησαν τον Άριστο Ίππαρχο Πεισιστρατιδη, υιό του Άριστου Πεισίστρατου, όχι με κριτήρια «τυραννοκτόνων» όπως μας πληροφορεί το σύγχρονο κατεστημένο των Κυναιδων, αλλά διότι ο Ίππαρχος απαγόρευσε εις την εβραία εταιραν (δημόσια πόρνη) αδελφην των, να λάβει μέρος εις την πομπην «παρθένων Αθηναιδων» συμφωνως με θεσμούς Παναθηναίων. Ιδου η …Ραβινική «Δημοκρατία» πρότυπων.

Δεν μας διαφεύγει το ρηθέν υπό του ….Αγίου των Ελλήνων Ηράκλειτου ότι «Εμοι Εις Μυριοι αν Αριστος ει». Όπερ σημαίνει ότι ΝΑΙ υπάρχει περίπτωση το Ήθος και το Μεγαλείο Ενός Ανδρός να τον καθιστά Φύσει Ηγέτη εκατό εκατομμυρίων ομοεθνών του. Τέτοιος Ηγέτης υπήρξε ο Αλέξανδρος ο Μακεδών και τέτοιους Ηγέτες αναζητούμε εμείς της Ο.Ε.Α. δια να ηγούνται όχι σε Εθνικές Συρρικνώσεις αλλά σε Εθνικές Διευρύνσεις Νέων Κατακτήσεων. Όχι σε Εθνικές Μειοδοσίες αλλά σε ΠΛΕΙΟΔΟΣΙΕΣ.

Δεν δεχόμεθα «βασιλείς» οι οποίοι αναχωρούν εις Αιγυπτους και Λονδινα αλλά δεχόμεθα Βασιλείς οι οποίοι «χεουσι γαια ύδωρ» από το πολεμικό των κράνος όταν το «ύδωρ» δεν επαρκεί και δια τον «κατώτερο» στρατιώτη (Αλέξανδρος). Δεν δεχόμεθα Αναρχιδους Βασιλείς. Δεχόμεθα μόνον Τετραρχιδους Βασιλείς.

Σε παλιότερα έντυπα σας και με τίτλο: «Τετραγωνίζοντας τον Κύκλο» στο φύλλο της Ελεύθερης Ώρας, γράφατε πολύ σοβαρά ότι «….Για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, ο Διάδοχος Παύλος ΔΕΝ μπορεί να παντρευτεί Ελληνίδα! Χρειάζεται και λίγος ρεαλισμός!»

Απαντούμε: Λυπουμεθα που δεν ζούμε στο 1820 για να ανασηκώσουμε τη φουστανέλα άνευ σώβρακου , όπως ο Καραϊσκάκης, και να σας δείξουμε την τριμερή λύση που προτείνουμε για το σοβαρό πρόβλημα γάμου του μπαστάρδου GLUXBERGKER, που μας παρουσιάζετε έως σήμερα (ο κόσμος το έχει τύμπανο και το ΛΑ.Ο.Σ. ..κρυφό καμάρι. ΚΑΙ ο Σαμαράς είναι μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Εταιρίας!! Όλοι είναι μέσα στην συνομωσία!!!) για βασιλέα των Ελλήνων…Εσείς εννοείστε κάποια πιο μοντέρνα κίνηση με την αντίστοιχη συνοδεύουσα έκφραση που παρακαλούμε να μεταβιβασθεί στον διάδοχο σας και στην «βασιλική» οικογένεια αρμοδίως, έστω και χωρίς τον Αρναουτη.

Πολλές φορές είναι που διαβεβαιώνατε το κοινό σας με νοημοσύνη πλαγκτόν, ότι «ο διάδοχος αποκλείεται να παντρευτεί Ελληνίδα». Σοβαρως αχρείοι ψευδοπατριώτες της αθλίας μορφής; Ώστε οι Έλληνες άρρενες είναι ακατάλληλοι για βασιλείς και πρωθυπουργοί, αυτό μας το ξεκαθαρίσατε γλύφοντας σφουγγοκολαριως τους Μογγολοεβραιους GLUXBERGER , Έβερτ , Σημίτη, Σαμαρά, Μινεικο κτλ. Τώρα μας ανακοινώσατε ότι και οι Ελληνίδες είναι ακατάλληλες για Βασίλισσες των Ελλήνων; Δηλαδή πως το έχετε δει «ρεαλιστικός» το θέμα ρε καθάρματα κρυπτοανθελληνες; Ότι θεωρείται πλέον ΘΕΣΜΟΣ για την Ελλάδα να βασιλεύεται και να κυβερνάται από αλλοεθνείς Εβραιομογγολους βασιλείς και πρωθυπουργούς; Ότι Έλληνες και Ελληνίδες είναι οι ιθαγενείς της Εβραιομογγολικης Δυναστείας του κάθε -BERGER και του κάθε ΜΕΝΕΙΚΟ;

Παρακαλούμε, για κουνήστε περά δωθε το Μαλθακισθεν περιεχόμενο του φιλομογγολικου κρανίου σας!!! Ακούτε τίποτα που να ομοιάζει με ήχο κλούβιου αυγού; Αν όχι, τότε οπωσδήποτε κάνετε εξέταση κοπράνων στον εγκέφαλο, διότι ανήκετε εις το παράλληλο σύμπτωμα της οξείας δυσκοιλιακης εγκεφαλοκοπριτιδος.

Δεν ντρέπεστε ρε παλιοτόμαρα του κατεστημένου της πολιτικής και δημοσιογραφικής σύφιλης και της ενσυνείδητης προδοσίας; Δεν ντρέπεστε;

Δεν ερυθριατε ρε πουστεμποροι του Ελληνισμού και εκμαυλιστές της όποιας Ελληνικότητας απέμεινε όρθια;

Δεν αισχύνεσθε ρε Γραικύλοι ξενόδουλοι και Φραγκοκρατουμενοι αναρχιδοι κατ’ επίφαση άντρες;

Για ποιο πράγμα μιλάμε ω θεοί!!! Για το ότι η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Ναι ω θεοί!!! Αυτά λέγονται στην Πατρίδα του Έλληνα Αγαμέμνονα και του Έλληνα Αχιλλέα και του Έλληνα Αλέξανδρου!!! Στην πρώην Ελλάδα των ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ!!!

Ναι ω θεοί!!! Και μαζί με τα παραπάνω, οι προδότες λένε ότι «δεν φτάνει να είναι κανείς εθνικιστής αλλά και εβραιοχριστιανος ορθόδοξος!!!» Λένε ότι «ο Χριστιανισμός βρήκε την Ελλάδα σε παρακμή και την … ανέπτυξε σε Βυζαντινή Αυτοκρατορία!!! Όχι αχρείοι διαστροφείς της Ιστορίας!!! Διότι ο εβραιοχριστιανισμος βρήκε την Ελλάδα ΥΠΟ ΡΩΜΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, επιβλήθηκε δια της βίας από τη ΡΩΜΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, και διέλυσε ΥΠΟ ΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ την Ελλάδα και την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ω εξεβραισμενοι Μαλθακες ότι το ΒΥΖΑΝΤΙΟ υπήρξε η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ θα σας το μάθουμε εμείς με την διανοητική και την πολεμική βία.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ο Κικέρων, εν πλήρη ισχύει της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, κατήγγειλε ως «ταραχοποιούς και διαφθορείς του πολιτεύματος» τους παροίκους εβραίους Ρώμης, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα Κρονια Ιερατεία Ρώμης (ή SATURN ή SAVITURN ή SAVIT ή SAVAT ή SAVATA) διοικούνταν από εβραίους ιερείς που μισούσαν θανάσιμα το Πολίτευμα Διός της PAX ROMANA, θα σας το μάθουμε ομοίως.(Μεταθεσις Πρωτευουσης από Ρώμη στο Βυζάντιο, από Κρονια Ιερατεία.)

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα Κρονια Ιερατεία Ρώμης ανέτρεψαν τα Ρωμαϊκά Ιερατεία Διός, μέσω ραδιουργιών, δολοφονιών και πυρπολήσεως Ρώμης, θα σας το μάθουμε ομοίως. (Ιδε «Θεογονία» Ησίοδου, Διένεξη Διός – Κρόνου).

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα Κρονια Ιερατεία επινόησαν τον Δούρειο Ίππο του Χριστιανισμού για να τον πωλησουν ως «φιλέλληνα» στους Έλληνες ΥΠΟ ΡΩΜΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα Κρονια Ιερατια υπέκλεψαν από την θρησκεία Διός το Δωδεκάθεο και το επαναπωλησαν στους Έλληνες με περιτύλιγμα – συσκευασία τους «δώδεκα μαθητές του Χριστού» και τις «δώδεκα Φυλές του Ισραήλ», θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι η Ελληνική Θρησκεία ανεγνώριζε τον Μονοθεϊσμό του Άγνωστου Θεού (Συμπαντικού Νοήμονος Οργανισμού) ή Φάνη ή Φαν ή Φαινόμενου (μέσω ορατής Ύλης), θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι οι Έλληνες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ αλλά ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ που χρησιμοποιούσαν τον αριθμό «12» συμβολικός για να εκφράσουν τον σεβασμό τους προς τους Φυσικούς Νόμους των Ενδοκοσμικων Δωδεκαεδρων (Θεμελιώδης Γνώση Κανονικών Στερεών προς Κατανόηση Ενιαίων Επιστημών), θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι οι Έλληνες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ διότι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ειδικά «θαυματουργά» αγάλματα μεταξύ των αγαλμάτων του ιδίου συμβολικού θεού, σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τους εβραιοχριστιανους που αποδίδουν ειδικές θαυματουργικές ιδιότητες στο … εικόνισμα της Μεγαλόχαρης Τήνου, τύπου «εισαγωγής» των GLUXBERGERS, δηλαδή σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τους ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ με νοημοσύνη αμοιβάδας ή κωλοβακτηριδιου…. ,θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι, όπως η «Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας», όλοι οι υπάρχοντες «βασιλικοί οίκοι» είναι Μογγολοεβραικης καταγωγής, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι όλα τα υπάρχοντα και τα παρελθόντα πολιτικά και οικονομικά συστήματα ήταν και είναι Μογγολοεβραικης εμπνεύσεως και εφαρμογής, θα σας το μάθουμε ομοίως, αρχίζοντας από τον ROSENBERG ή ROSENBERGER (ιδου τα λήγοντα εις -BERGER) ως θεωρητικού του Ναζισμού και του Φασισμού, υπό την καθοδήγηση του Γερμανοεβραιου HAOUSHOFFER και λοιπών εξαρτώμενων από Θιβέτ μέσω Αρνητικού ΟΤΟ Λονδίνου. (ORDOADEPTIS ATLANTIS – ORDO TEMPLIS ORIENTIS).

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι όλα τα θρησκεύματα του πλανητου είναι εικονικές αντιθέσεις ΕΝΙΑΙΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, θα σας το μάθουμε ομοίως. (Χριστιανισμός – Μωαμεθανισμός – Εβραϊσμός – Βουδισμός – Ταοϊσμός κλπ.).

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ο ορος «Παγαν» ή «Παγανιστής» προέρχεται από την Απολλώνια Προσφώνηση «ιηιε Παιαν» («ιηιε ΠαFαν» με δίγαμμα), προς τιμή του «υποθεου» (υπό τον Ένα Άγνωστο Θεό) Ήλιου, ως ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ του φωτοβόλου Ελληνικού Πολιτισμού, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα ονόματα των Δώδεκα Θεών του Όλυμπου συμβόλιζαν τους 12 και όχι 9 Πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ο εβραιοχριστιανισμος ΣΥΣΚΟΤΙΣΕ το φωτοβόλο Ελληνικό Πνεύμα, μέσω πλαστών αμαρτημάτων και πλαστών ενοχών εδραζομενων στο συναίσθημα ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, θα σας το μάθουμε ομοίως. Με διανοητική και πολεμική βία.

Διότι απεδείχθη ότι με «απαλές» Σωκρατικές Διαλεκτικές είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ξυπνήσετε ΗΛΙΘΙΟΙ. Σας χρειάζεται ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Διογένους και ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ Αριστοφάνους για να εννοήσετε το άθλιο πνευματικό σας ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.

Ω ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Ω ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΡΟΝΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ!!!

Και τώρα … ΠΙΣΩ…. ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ….

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι πριν μερικές δεκάδες χιλιάδες χρόνια, ο πλανήτης ήταν Ανδρομεδεια Δραβιδικη Ελληνική Αυτοκρατορία, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι οι διατεταγμένοι από την Ιεραρχία Επικυρίαρχοι του Πλανήτου, διαιρέθηκαν σε τρεις αλληλοεξοντωμενες φατρίες: Ουρανιδων – Κρονιων – Διός -, μετατρέποντας την διατεταγμένη Εξουσία τους σε ενδοοικογενειακή διαμάχη και αναρχία, θα σας το μάθουμε ομοίως. (Στασις Κρονιων)

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι οι μόνοι Επικυρίαρχοι που διαχώρισαν τη θέση τους από την παραπάνω διαμάχη, είναι οι Ιαπετός, Θέμις, Προμηθεύς, Ησιόνη, Άτλας, Μενοιτιος και οι περί αυτούς, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι η «τάξη» Ιαπετού κάλεσε σε επέμβαση στον Πλανήτη, την Εξωτερική Ιεραρχία, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι η Εξωτερική Ιεραρχία επενεβη και είναι ήδη παρούσα για τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών και επιβολή Τάξεως στις τρεις αφηνιασμένες και αλληλοεξοντωμένες Δυναστείες, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , και οι αντίστοιχες Ομάδες άλλων 108 Εθνών, εκφράζουμε τις θέσεις της Εξωτερικής Ιεραρχίας και είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ να σας «διαλύσουμε» και να σας «επανασυναρμολογησουμε» στην Αρχέτυπη Δομή Εξουσίας του Πλανήτη, θα σας το μάθουμε ομοίως.

Θα σας αφήσουμε ακόμη λίγο να προωθήσετε τα Γεωπολιτικά σας Προγράμματα Κρονιας Μεθοδεύσεως, έως ότου το Οικοδόμημα της Άπατης σας φτάσει στο «τελευταίο» όροφο, και το θεωρήσετε ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ «ΘΕΜΕΛΙΑ».

Θέλουμε να γίνει το Οικοδόμημα σας όσο ψηλότερο γίνεται, γιατί έτσι ο θόρυβος που θα προκαλέσει η βίαια «κατεδάφιση» σε ριπη οφθαλμού θα είναι όσο μεγαλύτερος γίνεται.

Θέλουμε να ακουστεί αυτός ο θόρυβος για παραδειγματισμό στις επόμενες χιλιετηρίδες ….

Το Οικοδόμημα των Κρονιων με τις μεθοδεύσεις της συμπαιγνιακης διπολικοτητας «666 – ΣΤΕΛΛΑΡ» και «888- ΙΗΣΟΥΣ», ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΡΕΙΠΙΑ που θα μείνουν εκτεθειμένα για παραδειγματισμό στις επόμενες χιλιετηρίδες ….

Γαμηθητωσαν οι «888» Χριστοί σας και οι «666» Αντίχριστοι σας, Κοπρίτες.

Έως τότε επιβιώστε, αποκαλώντας μας «παρανοϊκούς» και «δολοφόνους» η όπως αλλιώς θέλετε.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ

Υ/Γ

Ανοίξτε αμόρφωτα καθάρματα και Ταγοί του Κωλου, την «Αγία Γραφή» στην Παλαια Διαθήκη», βιβλίο «προφήτου Ζαχαρία», κεφ. Θ’ εδάφιο 1 : Αρχίζει έτσι: «Το φορτιον του λόγου του Κυρίου(Γιαχβεχ / Ιεχωβά) ΚΑΤΑ (εναντίον) της …. Δαμασκού …. Τύρου και Σιδώνος, η Ασκαλων, η Γάζα, η Ακκαρων, η Αζωτος, (όλες Ελληνικές Πόλεις Παλαισατιας – Φιλισταιας) , Διότι τέντωσα τον Ιούδα στα χέρια μου σαν τόξο. Με δύναμη τέντωσα σαν τόξο τον Εφραιμ και ΕΞΗΓΕΙΡΑ τα παιδιά σου Σιών ΕΝΑΝΤΙΟΝ των παιδιών σου ΕΛΛΑΣ. Και θα καταναλώσουν (γενοκτονησουν) τους εχθρούς ΕΛΛΗΝΕΣ αφού τους κατανικήσουν με πέτρες σφενδόνης (πνευματικές «πέτρες» εβραϊκών πολιτικών και θρησκευτικών θεωριών που προκαλούν πνευματική «αφασία»).»

Μη μας πείτε, ω καθάρματα , ότι η Ορθοδοξία δεν δέχεται την Παλαια Διαθήκη διότι η «παραπομπή υπ’αριθ. 17» του εδάφιου 9 ιδίου κεφαλαίου που αναφέρεται στον «ερχόμενο επί πώλου ονου»δια να γενοκτονηση τους Έλληνες, «παραπέμπει» δια…. Εξηγήσεις εις το βιβλίο του Λουκά, κεφ. Ιθ’, όπου περιγράφεται από την «ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» η είσοδος του «Ιησού» στην Ιερουσαλήμ «επί πώλου όνου!!! Ιδου λοιπόν ο «φιλελλην» κρυπτοανθελλην Ιησούς Χριστός … φέρελπις Γενοκτονος των ΕΛΛΗΝΩΝ κατά «προφήτη» Ζαχαρία και κατά «ευαγγελιστή Λουκά.

«Μη νομίσετε πως ήρθα να καταργήσω το Νόμο ή τους Προφήτες. Δεν ήρθα για να τα καταργήσω, αλλά για να τα πραγματοποιήσω.» [Ματθαίος 5.17-19]

«Τον πτωχόν και πένητα λαόν σήκωσες από… της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων (βδελυγμάτων) και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντος λαόν αυτού»ψαλμους / αλληλουια. ριβ΄

Γαμηθητωσαν οι Προφήτες και Ευαγγελιστές σας!

ΤΕΛΟΣ._

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Και κάτι τελευταίο, είναι πραγματικά θλιβερό από τη στιγμή που οι νεοέλληνες έχουμε στα χέρια μας ένα υπέροχο δώρο που ειναι η ελληνική γραμματεία μας (όση από αυτή δεν κατέστρεψαν) με συγκεντρωμένη την σοφία των αρχαίων πατέρων προγόνων μας που είχαν λύσει στην κυριολεξία όλα τα υπαρξιακά προβλήματα του ανθρώπου, όλα τα προβλήματα φυσικής δομής του σύμπαντος κόσμου, όλα τα προβλήματα λογικης-μαθηματικών, όλα τα προβλήματα περί ψυχής, όλα τα προβλήματα περί φιλοσοφίας, με αποτέλεσμα μοντέρνοι φιλόσοφοι να “καταριούνται” τους έλληνες επειδή δεν άφησαν τίποτα να ανακαλυφθεί από αυτούς, παρόλο αυτά οι νεοέλληνες να είναι ακόμα αποκοιμισμένοι από την “δρακονιανή μάγισσα κίρκη” και να μην απαιτούν την υποχρεωτική διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών και της αρχ.ελληνικής γραμματείας από το δημοτικό και αντίθετα να επιμένουν να καθοδηγούνται από τα γενοφάσκια τους από πενιχρές Κινεζομογγολικές θεολογικές διδασκαλίες εβραίων Θεών γενοκτόνων τους, καθοδηγούμενες με τη σειρά τους από εβραιοτεκτονικές στοές και ιερατεία που σε ανώτατο επίπεδο αποκωδικοποιούν την προσχηματική θεολογία σε στυγνές φάσεις γεωπολιτικής (με κωδικούς 666,777,888) με σκοπό τη γενοκτονία Πελασγών πλανήτου και την επικράτηση μιας χριστιανοσοσιαλιστικής ισοπεδωτικής ενιαίας παγκοσμιοποιημένης νεκρής κοινωνίας στην καλύτερη περίπτωση ή στη χειρότερη την πλήρη γενοκτονία και των λευκοκίτρινων σχιζοφυλετικών μπάσταρδων και την επικράτηση μόνον των Κίτρινων δρακονιανών Κινέζων και Κορεατών κατά τον Αρμαγεδώνα ή 3ο Π.Π.Το ότι δεν γίνεται τίποτα με τους νεοέλληνες διαπιστώθηκε εδώ και καιρό και πολύ νωρίς από την οεα. Εμείς οι ελάχιστοι απλώς επιμένουμε ουτοπικώς διότι τουλάχιστον αρνούμεθα να πέσουμε άκαπνοι και τραγουδώντας ως ηλίθιοι τζίτζικες λίγο πριν την προσχεδιασμένη γενοκτονία και εκμηδένιση μας.

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_5130.html


Παραμύθιον δια μεγάλους:
Μια φορά κι εναν καιρό μια συμμορία ληστών-δολοφόνων εισήλθε δια ληστεία (πρώτων υλών) σε μια τράπεζα (σ'ένα ηλιακό σύστημα).Άρχισε να σκοτώνει τους υπαλλήλους της τράπεζας (την μαύρη φυλή) και τους επισκέπτες πελάτες (την λευκή φυλή), δια να γεμίζουν γρηγορότερα τους σάκους με χρήματα (με πρώτες ύλες) ώστε να μην προλάβει να έλθει η αστυνομία (οι κυβερνητικές γαλαξιακές δυνάμεις)Όμως η αστυνομία ήλθε πριν να τεθούν όλα τα χρήματα στους σάκους των ληστών, και έτσι οι ληστές (Σιν-Σιων-Τζεντάϊ-Σεντάϊ(Λιακόπουλου)κλπ) δεν μπορούσαν να βγουν από την τράπεζα.Αρχισαν λοιπον να απειλουν οτι θα σκοτώσουν τους ομήρους (γήινους με ψεκασμούς chemtrails και βιολογικου-ραδιενεργου πολέμου, με ανατίναξη πλανήτη μέσω υπογειων πυρηνικων εκρήξεων, με πρόκληση κενών ύλης μεσω CERN Ελβετίας,και με αλλες μεθόδους)Μάλιστα σκότωσαν πολλούς ομήρους (σε πολέμους 13.000 ετών που αυτοί υποκίνησαν)Όμως η αστυνομία δεν υποχώρησε και παρέμεινε σταθερά έξω από την τράπεζα ώσπου έφτασε να έχει υπεροπλία 8:1, και τότε εισέβαλε στην τράπεζα κάποιο πρωί, σκοτώνοντας όσους ληστές αρνήθηκαν να πετάξουν τα όπλα. Όσοι ληστές πέταξαν τα όπλα υπηρέτησαν μερικά χρόνια φυλακή και μετά απελάθηκαν από τη χώρα (σε άλλο ηλ.σύστημα).Όσοι από τους (μαύρους) υπαλλήλους και από τους (λευκούς) πελάτες συνεργάστηκαν με τους (κινέζους και τους μογγόλους) ληστές (ως εθνικοί μασώνοι προδότες λευκής,μαύρης φυλής) τουφεκίστηκαν από την αστυνομία άνευ δίκης.Ο Αρχηγός των Ληστών (Σιν-Σιων κλπ) και οι υπαρχηγοί του, είχαν ελεινό τέλος, κλεισμένοι ισόβια σε κλουβιά ζωολογικών κήπων, προς παραδειγματισμό. Όσοι τελικώς δεν σκοτώθηκαν από τους ληστές και από την εισβολή της αστυνομίας στην τράπεζα, έζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα._

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ - Ο.Ε.Α.

http://www.easy-share.com/1915289897/ΤΕΛΙΚΟ+ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.rar

ΨΥΧΕΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ «ΚΟΛΑΣΗΣ» ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΩΣ - ΑΝΕΥ … «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ»

Ο.Ε.Α. : ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Ο ΚΙΝΕΖΟΜΟΡΦΟΣ ΣΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΟΜΟΡΦΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ "HONG" ΔΙΑΤΑΖΕΙ: "Αφήστε την Ελλάδα να πτωχεύσει" !

ΤΟ ΖΗΤΩ 10.000.000 ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟ - ΔΡΑΚΟ ΤΖΕΗΝΤ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ: Ή ΜΕ ΤΟΝ SIN - SION - ZION - JADE - JENDAI - SENDAI - CHINESE DRAGON 888 Ή ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

ΓΗΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ-ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ (ΛΕΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ)

26 comments:

Anonymous said...

Πολύ δυνατό κείμενο ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ!

Οι συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων έχουν ακόμα, δυστυχώς, τα αυτιά τους ορθάνοικτα στα κελεύσματα των σειρήνων των επικυρίαρχων και των υποτακτικών τους και κλειστά με βουλοκέρι στις φωνές που μιλούν την Αλήθεια.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΟΑ,ΟΤΟ,ΜΤΜ,ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.
ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ.
Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ
ΠΟΔΙΑ, ΧΕΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ.
Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΟΙΝΩΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

Κωνσταντινος said...

Θα ήθελα να μου δωθεί μία ολοκληρωμένη απάντηση στο ερώτημα της
φύσης της ανθρώπινης ψυχής.Σε ένα παλιότερο της κείμενο η Ο.Ε.Α. δηλώνει ότι δεν υιοθετεί πλήρως την έννοια της ψυχής.
Έως τώρα δεν έχετε τοποθετηθεί στο θέμα αυτό με σαφήνεια.
Προσωπικά δηλώνω ότι δεν μπορώ να πιστέψω στην μετενσάρκωση,την οποία
προφανώς δέχεστε.
Αν ο άνθρωπος δεν είναι μόνον ο εγκέφαλος του,τότε μετά θάνατον,πού
κατευθύνεται η ενέργεια του;
Έχει αυτή συνείδηση ή και μνήμη;
Πώς πολλαπλασιάζονται οι άνθρωποι
στη γη,εφόσον ο αριθμός των ψυχών
είναι πεπερασμένος;
Πώς γεννιούνται οι ψυχές;
Ελπίζω να τοπθετηθείτε επί του
βασικού ερωτήματος μου.

Anonymous said...

ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Η Ο.Ε.Α. δηλώνει ότι δεν υιοθετεί πλήρως την έννοια της ψυχής???
ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΤΟ Ε-ΜΕΙΛ ΜΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ "ΨΥΧΗΣ" Η Ο.Ε.Α. ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ "ΣΩΜΑ" Β'ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΡΑΙΩΣΕΩΣ ΥΛΗΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΥΚΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΥΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ 1Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ (3Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ). Π.Χ. Η ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΕΝΗΘΗΚΕ-ΠΥΚΝΩΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ.
ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ "ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ" ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 1985 72 ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣ.

αα said...

ΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΟΚΙΣΗΣΟΦΟΥΣ ΟΡΘΟΦΑΝΤΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΝΟΜΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΤΑΙ ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ,ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΔΟΚΙΣΗΣΟΦΟΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΓΙΑ" ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ "ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΡΕΥΝΑ" ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΠΕΕ!! ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ "ΕΞΥΠΝΟ".ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ.
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ.ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ.ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ.ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΟΧΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΡΘΟΝΟΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΦΑΝΤΑΖΟΜΕΝΕΣ

Κωνσταντινος said...

ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΗ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΔΡΑΖΟΝΤΑΙ,ΒΑΣΕΙ ΛΟΓΙΚΗΣ,ΣΤΟ ΠΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ-ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.
ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΕΡΣΕΥΣ ΤΙΜ» ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.
ΜΗ ΔΟΚΗΣΙΣΟΦΕ ΚΑΙ ΕΛΛΟΓΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 13 ΜΗΝΕΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ «ΕΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ»,«ΕΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ».
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ,ΘΑ ΣΕΒΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΕΛΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ.(ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ Ή ΣΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ)ΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ;
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΑΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ
ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ.
ΤΕΛΟΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΔΟΚΙΣΙΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ.ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΨΥΧΗ,ΤΟΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ.

Anonymous said...

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕΣ:
"Η Ο.Ε.Α. δηλώνει ότι δεν υιοθετεί πλήρως την έννοια της ψυχής"
ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ.
ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΡΑΖΩΜΕΝΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ, "ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ".
ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. (Π.Χ. ΔΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΕΔΟΚΛΕΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ)
ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΠΕΡΣΕΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙΣ.

Κωνσταντινος said...

ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ ΤΟΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙΣ.ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ
ΤΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΞΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΕΣ ΑΕΙ.
ΣΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ:«ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ»,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ.
ΤΕΛΟΣ,ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:
«ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕΣ:
"Η Ο.Ε.Α. δηλώνει ότι δεν υιοθετεί πλήρως την έννοια της ψυχής"»,
ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΩ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.,ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΩ.

Anonymous said...

ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ.
ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΛΛΗΛΟΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΔΡΑΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΩΝ.
ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΛΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΑΠΛΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.
ΚΟΣΜΙΚΟ ΑΥΓΟ ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΩΝ.
ΑΙΩΝΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ (ΠΥΡΗΝΙΚΟ) ΠΥΡ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ(ΣΧΑΣΗ-ΑΡΑΙΩΣΗ) ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ(ΣΥΝΤΗΞΗ-ΠΥΚΝΩΣΗ) ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ
ΟΝΤΟΓΟΝΙΑ ΤΡΙΔΥΜΩΝ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΚΡΑΤΙΚΩΝ
ΠΑΝΑΣ-ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ - ΓΕΝΗΜΑΤΑ, ΚΛΠ ΚΛΠ..
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ.
Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
ΑΠΛΑ ΞΑΝΑ-ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΧΑΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΡ-ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΙ ΩΣ ΓΝΩΣΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ...ΚΑΙ ΟΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΕΠΕΖΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ.. ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΤΙΛΥΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ.

Κωνσταντινος said...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΣΟΥ.ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,ΤΟΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΕΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ
ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ,ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΑΝ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΠΑΙΟΝΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ.

Anonymous said...

ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.
ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ.

Nikos said...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ.
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ-ΗΘΙΚΑ FROM WIKIPEDIA.
Reincarnation
"The soul, being eternal, after death is like a caged bird that has been released. If it has been a long time in the body, and has become tame by many affairs and long habit, the soul will immediately take another body and once again become involved in the troubles of the world. The worst thing about old age is that the soul's memory of the other world grows dim, while at the same time its attachment to things of this world becomes so strong that the soul tends to retain the form that it had in the body. But that soul which remains only a short time within a body, until liberated by the higher powers, quickly recovers its fire and goes on to higher things." (From The Consolation.)

Mind
Mind or Nous (Greek: νοῦς) is a philosophical term for intellect. In Moralia, Plutarch agrees with Plato that the soul is more divine than the body while nous is more divine than the soul. The mix of soul and body produces pleasure and pain; the conjunction of mind and soul produces reason which is the cause or the source of virtue and vice. (From: “On the Face in the Moon”)

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΒΡΑΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΕΔΩ.

Anonymous said...

Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ..ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΤΟΣ 2011 ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ" ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ....ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΑΝ (!!!! ΓΕΛΩΣ !!!!); ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ; = ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΤΥΠΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ..."ΜΕΓΑ" ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΥ, ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΥ, ΥΙΟΚΤΟΝΟΥ..

αα said...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΩΝ-ΣΤΑΝ-ΝΤΙΝ-Ε ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΛΕΓΩΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΝΥΧΙΔΑ!!
ΝΑΙ ΑΧΡΕΙΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΝΥΧΙΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΜΑΤΙΑ.ΝΑΙ ΑΧΡΕΙΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ.
ΝΑΙ ΑΧΡΕΙΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΛΗΘΗΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΚΑΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΙ.
ΠΕΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΒΒΥΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΡΘΟΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΣ "ΣΠΙΤΙ".ΙΔΟΥ Η ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΔΟΚΗΣΙΣΟΦΙΑ ΣΟΥ.ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΠΡΟΒΑΤΟ.ΠΟΛΥ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ .ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ?ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΙ?ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ?ΠΟΙΑ Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ?
ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΛΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗ ΛΑΕΡΤΙΟ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΙΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.

Αδράστεια said...

Μία προσωπική προσθήκη για την ταυτότητα της ψυχής:

http://andrasteia.blogspot.com/2011/04/blog-post_1506.html

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ Ή ΤΟΥ ΝΟΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ-T.V. ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΦΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΑ, ΚΛΠ. ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ, Η ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΥΚΙ-ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ "ΖΟΜΠΙ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΤΩΝ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΖΩΤΟ, ΛΙΓΟ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΕΡΙΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ 1ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΑΡΑΙΗ ΥΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ ΤΗΣ 2ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ Η 2Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΝΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΑΙΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 2Δ,3Δ,ΚΛΠ
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΠΩΛΩΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ, ΕΝΩ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕΤΗ...
ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΥΓΟΣ (ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΘΡΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ "ΕΚΤΟΝΩΣΕΩΣ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΠΟΛΩΣΗΣ ΣΤΟ "ΑΤΟΜΟ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

Αδράστεια said...

Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου και την έρευνα της ΟΕΑ. Η επεξήγηση που έκανα βασίζεται σε "ιδανικές" συνθήκες, στις οποίες η ψυχή όντως δεν εγκαταλείπει το σώμα, αλλά της δίνεται η δυνατότητα επέκτασης και χρήσης των αιθερικών πεδίων αίσθησης και όρασης μεγαλύτερων αποστάσεων. Οι Δρακονιανές προβολές είναι γεγονός και συμβαίνουν κατά κόρον.

Ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις που ορισμένες ονομαζόμενες ψυχικές βόμβες (άτομα τα οποία η ισχύς των είναι πολύ ανώτερη του μέσου όρου) αφήνονται σκόπιμα να "επεκταθούν" από τις Δρακονιανές δυνάμεις με την ελπίδα της κατεύθυνσης (πάλι μέσω προβολών) της εν λόγω ισχυρής ψυχής σε κάποια από τις παγίδες του πλέγματος. Ίσως ν' ακούγεται τραβηγμένο, αλλά υπήρξα μάρτυς σ' ένα τέτοιο συμβάν προ αρκετών ετών. Ο άνθρωπος επαναφέρθηκε στο "τσακ" που λένε. Εκεί μάθαμε για τις ωραίες προβολές των Ωριώνιων (Grays, Vrill), που αποτελούν και την πλέον τηλεπαθητική ομάδα της Δρακονιανής συμμαχίας.

Σχετικά με τον αέρα, αυτή είναι μία πληροφορία η οποία θέτει νέα δεδομένα για 'μένα. Τη συγκεκριμένη υπόθεση τη βάσισα επάνω σε στοιχεία της ΟΕΑ σχετικά με τις μεταβάσεις από το πρώτο επίπεδο της πύκνωσης της ύλης στο δεύτερο επίπεδο αραίωσης. Συμπεριλάμβανε αύξηση των αποστάσεων μεταξύ των ατόμων σε τέτοιο βαθμό που στο σημείο αύξησης του όγκου σε 10^6 υπήρχε η απότομη μετάβαση στο 2ο επίπεδο/διάσταση με πλήρης καταστροφή του γενετικού κώδικα για την οργανική ύλη (και έκλυση αντίστοιχης ενέργειας σε βαθμό πυρηνικής βόμβας).

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα ήθελα να μάθω μερικά πράγματα περισσότερο σχετικά με το δεύτερο επίπεδο αραίωσης της ύλης, εάν και όταν υπάρξει χρόνος στο συνδρομητικό ιστολόγιο!

Ευχαριστώ!

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??
ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ??
ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.??
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ.
ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ??
ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ

Anonymous said...

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ.
ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ GOOGLE ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΊΡΕΤΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ "ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ", ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. "ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗ" ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.
ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΜΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ 10^6 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
ΤΟ 10^6 ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΝ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ:
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ 300.000ΚΜ/SEC / ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΗΧΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ 300Μ/SEC = 10^6.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΙΟ ΠΥΚΝΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ 1Η (3Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ)
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 108ο ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ, ΑΠΟ ΤΟ 109ο ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΑΠΟΤΟΜΗ ΠΥΚΝΩΣΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ 10^6.
ΤΩΡΑ ΤΟ 108 ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΔΥΜΑ ΟΝΤΟΓΟΝΙΚΑ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΑ (ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ + ο - θετικο, ουδετερο, αρνητικο) ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ (ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α.) ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
12(ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ) Χ 3 = 36
ΚΑΙ
36 Χ 3 = 108 (!!!)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ Η 2Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ (4Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ) ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ...
ΕΝΩ Η ΠΙΟ ΠΥΚΝΗ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ -1 (2Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ) ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 109ο ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ..
ΥΠΑΡΧΟΥΝ 108 ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (+ΣΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΙΣΟΤΟΠΑ ΤΟΥΣ)
ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΗΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ -1 (2Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΗΧΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΦΡΑΓΜΑ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΤΑΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ -2 (1ΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΗΧΟΥ (ΥΠΟΗΧΟΙ)
ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.. ΑΜΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΡΟΝΟΣ.

Αδράστεια said...

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου!
Άκρως ενδιαφέροντα!
Ίσως το συγκεκριμένο κείμενο να μου διέφυγε, ντροπή μου! Θα το τιμήσω δεόντως άμεσα. Και Κατανοώ τον περιορισμό χρόνου. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να πιέσω καταστάσεις.

Με το που θα μελετήσω εκτενώς την Ανδρομεδεία Φυσική, θα προβώ και στις ανάλογες διορθώσεις στο άρθρο μου.

Και πάλι ευχαριστώ!

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟΝ..

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗ
http://www.easy-share.com/1913778906/ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ+ΕΛΛΗΝΙΚΉ+ΦΥΣΙΚΉ.rar

ΣΥΝΔΙΑΣΕ ΤΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ..
ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ... ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
1.000.000 ΕΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ said...

Οποιος διαβαζει αρχαια ελληνικη φιλοσοφια και δεν εχει κατανοησει και αποδεχτει την ψυχη,μαλλον κανει κατι λαθος.Εκτως και αν αμφισβητει τη φιλοσοφια σαν παντογνωστης.Υπαρχουν πολλοι παντωγνωστες τωρα τελευτεα...παρα πολλοι!

Κωνσταντινε,αν διαβασεις καποιο βιβλιο που δεν εχει ορθογραφικα λαθοι,στηλε βραβειο ορθογραφιας στον εκδοτικο οικο.Εσυ που εισαι αλανθαστος σε ολα δινε το καλο παραδειγμα να μαθενουν και οι υπολοιποι.

Konstantinos said...

Επί Προσωπικού

Φίλε ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Είναι εύλογη η σύγχυση σου (Konstantinos – Κωνσταντινος).
Όπως βλέπεις (και όπως επισήμανε εγκαίρως ο ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ) πρόκειται για διαφορετικό πρόσωπο.

Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Στην περίπτωση που ήταν πραγματικότητα η απορία που εξέφρασες (λόγο παρεξήγησης) θα ήμουν στην κυριολεξία για εκτέλεση.

Πιστεύω πως το να προδίδεις ιδέες και αναπόφευκτα ανθρώπους που σχετίζονται με αυτές, στον κοινό αγώνα για την αλήθεια και για την ανάκαμψη της Ελλάδος, ως μοχλού για την ανατροπή του παγκόσμιου σχεδιασμού του Αρμαγεδδόνος είναι η μεγαλύτερη προδοσία, η χειρότερη ύβρις.
Θα μπορούσε να πει κανείς πως με την φαινομενική απουσία μου από το ιστολόγιο φλερτάρω επικίνδυνα με αυτές τις έννοιες.

Είναι η δύσκολη ζωή που ζούμε και η έλλειψη πρόνοιας από μέρους μας, που πολλές φορές μας προλαβαίνει, και μας αναγκάζει ν΄ ανασυνταχτούμε, μέσα σ’ έναν αγώνα χρόνου με αυτά που συμβαίνουν και πολύ περισσότερο για αυτά που πρόκειται να συμβούν.

Όσον αφορά τον Κωνσταντινο υπάρχει μια πρόταση που βάζει τα πράγματα στην σωστή τους βάση και βρίσκεται στην ανάρτηση :

http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/blog-post_03.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_03.html


… ΩΣΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΑΣ.

Όλοι εμείς, τα τέκνα της Ο.Ε.Α, κάποτε βρισκόμασταν σ’ έναν λαβύρινθο με τοίχους γεμάτους εικόνες που μας καλούσαν να τις πιστέψουμε, και να τις θεωρήσουμε δεδομένες και ως τα μόνα αληθή παράθυρα, περάσματα δηλαδή σε μια δήθεν “τρομερή” πραγματικότητα που μας προσφερόταν ως επιβράβευση για την επιμονή μας ν’ αναζητούμε την αλήθεια.
Κάποια στιγμή όμως ανακαλύψαμε μια κλωστή που δεν φοβηθήκαμε να τραβήξουμε με αποτέλεσμα ν’ αρχίσει να ξηλώνεται και εν τέλει να καταρρέει εντελώς όλο το ψεύτικο σκηνικό με τους ψεύτικους προφήτες και σωτήρες.
Η κλωστή αυτή ήταν ένας μίτος.

Konstantinos said...

Ο διανοητικός μίτος της Ο.Ε.Α.

Η επιβράβευση μας αυτή την φορά ήταν μια πιο τρομακτική πραγματικότητα αλλά αυτήν την φορά ήταν πράγματι αλήθεια και βρισκόμαστε μπροστά στο χείλος της καταστροφής.

Και όμως κάτι είχε αλλάξει…

Αυτό που είχε αλλάξει ήταν η “φανέρωση”, η διανοητική και συναισθηματική επαφή με την Ο.Ε.Α.

Η αίσθηση της ολοκλήρωσης.
Η αίσθηση της πλήρωσης της ιστορίας.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ.

Η Ο.Ε.Α. προφανώς είναι ένα σύνολο πολλών και απροσδιόριστων για εμάς πραγμάτων.
Μεμονωμένα άτομα, ομάδες ανθρώπων, δίκτυα … και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα.

Τι βλέπουμε εμείς από την Ο.Ε.Α. ;

Ασπρόμαυρες κόλλες χαρτιού γεμάτες μη συμβατική ιστορία και επιστήμη αλλά και σύγχρονη και άμεση ενημέρωση χωρίς τα φίλτρα που απομονώνουν και εξαφανίζουν τις ενοχλητικές λεπτομέρειες, που χρησιμοποιούνται από τα μαγαζιά των ΜΜΕ.

Αυτές τις ασπρόμαυρες σελίδες τα τελευταία χρόνια τις παρέχουν στο ευρύ κοινό με την δυνατότητα που δίνει το διαδίκτυο κάποιοι άνθρωποι.

Άλλοι το έπραξαν με δόλιους σκοπούς και εκτέθηκαν στα μάτια και στην συνείδηση του κάθε νοήμονα ανθρώπου και άλλοι συνεχίζουν, πιστοί και αληθινοί μαχητές έχοντας κερδίσει προ πολλού τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας.
Όσοι από εμάς ασχοληθήκαμε με την Ο.Ε.Α. όσο και αν νοιώθαμε ότι βρισκόμαστε στο σωστό μονοπάτι στην προσπάθεια μας να βεβαιωθούμε ότι δεν πέφτουμε θύματα γι άλλη μια φορά διαβάζαμε και ξαναδιαβάζαμε τα κείμενα προσπαθούσαμε να κάνουμε διασταυρώσεις αλλά και να ελέγξουμε όσους φέρονται να σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο με την Ο.Ε.Α..
Σ’ αυτή μας την προσπάθεια ανακαλύψαμε τους φίλους όπως ανακαλύψαμε τα φίδια, τους διπρόσωπους εχθρούς.

Τα φίδια τα θυμόμαστε αλλά δεν σπαταλάμε χρόνο και κόπο για αυτά. Προφανώς θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και γι αυτό…

Τους φίλους, όπως τα μαχητικά ιστολογία ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ και ΙΕΡΑ ΟΜΑΣ ΠΕΡΣΕΥΣ, που αντιμετωπίστηκαν υπόπτως, με έλλειψη σεβασμού αν μη τι άλλο για την προσφορά τους, τους τιμούμε και τους τοποθετούμε ψηλά πάνω από τον κάθε έναν που δεν έχει προσφέρει τίποτα το ουσιώδες στην αφύπνιση των ελλήνων και δηλώνει απλός το παρόν με την κατάθεση μιας ερώτησης, λόγο τεμπελιάς στην καλύτερη περίπτωση, που δεν του επιτρέπει να εμβαθύνει, να σκεφτεί, να μελετήσει της πηγές των πατέρων μας όπως και τα κείμενα της Ο.Ε.Α.. Όταν τα κάνει όλα αυτά τότε ν’ απευθύνει ένα συγκροτημένο ερώτημα καλοπροαίρετα και με τον απαιτούμενο σεβασμό αναλογιζόμενος σε ποιους απευθύνεται.

Κωνσταντινε αν θεωρείς ότι η άποψη σου για την αξία των προαναφερθέντων ιστολογίων και πιο συγκεκριμένα για τον Απόστολο Παπανάκο και Γιάννη Ζουρνατζή έχει μεγαλύτερη ισχύ από την άποψη του Γιάννη Καραγεωργίου που έχει αναφερθεί και για τους δύο με τα καλύτερα λόγια να μας το πεις για να καταλάβουμε …

Τα δύο παλικάρια δεν έχουν ανάγκη υπερασπιστών όπως και δεν είναι αλάνθαστοι.

Είναι σαν κι εμάς αλλά έχουν επιλέξει το δύσκολο δρόμο της καθημερινής μάχης δηλώνοντας βροντερό παρών για να μην νομίζει το σύστημα ότι παίζει χωρίς αντίπαλο, κερδίζοντας λίγο χρόνο ίσως, με την έρευνα και τις αποκαλύψεις, μήπως και μπορέσει να σωθεί και το δικό σου και το δικό μου και όλων μας το τομάρι.


Κωνσταντίνος Ρονιώτης

Anonymous said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Κ.ΡΟΝΙΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΛΟΓΙΚΕΥΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΡΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΡΩΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ LUNATIC ZOMBIES ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις