ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 19 September 2011

ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο.Υ.Κ. ΣΤΙΣ 20.09.2011, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΑΥΡΙΟ 20.09.2011, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ., ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟΥΣ ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ «ΓΕΝ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΓΕΕΘΑ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΑΟΖ» ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΗΤΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ «ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ».

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΧΤΗ.

ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ.

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ: ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣ!!!

ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.


ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΣΥΡΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ:

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΗΣ ΔΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20.09.2011
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/20092011.html


Δυναμική υπεράσπιση των ΟΥΚ από την Ο.Ε.Α. και οι πισωπλατες μαχαιριές των καταξεφτυλισμένων «ελληνικών» ιστοσελίδων

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις