ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 16 September 2011

Τί έγινε ρε "αγανακτισμένοι";...

Τί έγινε ρε "αγανακτισμένοι"; Πού χαθήκατε; Πού πήγατε; Τί πάθατε; Πού εξαφανιστήκατε;

Τί λέει ο εβραίος Χέσσε(λ)-μέσα τώρα; Τί γράφει στο εγχειρίδιο των "αγανακτισμένων" το οποίο κάνατε best seller σε πωλήσεις; Δεν γράφει τίποτα; Δεν έχει οδηγίες για το τι θα κάνετε τώρα; Τέλειωσε το βιβλίο; Αφού μας ζαλίσατε τους όρχεις ότι τα έχει προβλέψει όλα ο Χέσσελ και ότι το ...κίνημα δεν μπορεί να αποτύχει, αλλά ξέχασα, αυτά γράφει το βιβλίο και τώρα που δεν σας βγήκε, "κολλήσατε" στην ξέρα. Ως εκεί φτάνουν η αγανάκτηση σας.

Αγανάκτιση "πρετ-α-πορτέ", αγανάκτηση συσκευασμένη και εμπορευματοποιημένη, η αγανάκτηση που επιθυμεί το σύστημα, εντός πλαισίων, ελεγχόμενη, "ειρηνική", με φρου φρου και αρώματα. Αγανάκτηση του (τ)ΣΥΡΙΖΑ, του φραπέ και του iphone. Αγανάκτηση του ΓΑΠ(αλλά το πιο σωστό είναι Τ(ζέφρυ)Τ(σαντ)Τ(σιδενμπάουμ)Μ(ινέικο)Π(απάντριου)). Αγανάκτηση την οποία ..."κατανοούν οι Λοβέρδος-Λομπάρντο, Βενιζέλος-Τοργκούτ, (Χ)άννα(χ) Διαμαντοπούλου και σία".

Για γέλια και για κλάματα. Καθήσατε ως πρόβατα και φάγατε το μεταλλαγμένο "τριφύλλι" που σας σέρβιραν οι ραββίνοι μέσω Χέσσελ περί τάχα μου "ειρηνικής αγανάκτησης", έμαθε και η κουτσή μαρία το "εγχειρίδιο των αγανακτισμένων" αντί να κάτσετε να διαβάσετε κανάν Ηράκλειτο, κανάν Σωκράτη, έτσι ρε παιδί μου για αλλαγή και τώρα σας την έφερε ολικώς το σύστημα. Υποπέσατε σε καίριο στρατηγικό σφάλμα και μαζί πήρατε στο λαιμό σας και άλλους που σας άκουσαν και την "πάτησαν"...

Διότι καθώς υπακούσατε στις εντολές των ραββίνων μέσω Χέσσελ για ..."ειρηνική" αγανάκτηση και μείνατε στις μούντζες και στα συνθήματα το σύστημα σας την έφερε διότι τώρα ακόμα και για αυτά θα πηγαίνετε αυτόφωρο. Ακόμα και για μούντζες και για συνθήματα όπως εχθές που τρέχανε μία γυναίκα επειδή ξεστόμισε σύνθημα κατά του Πάγκαλου. Καταλάβατε τί κάνατε; Καταλάβατε την μπανανόφλουδα που πατήσατε ή ακόμα; Εσείς οι ίδιοι θέσατε τα όρια της διαμαρτυρίας στο σύστημα και αυτό ευχαρίστως τα δέχτηκε. Τί κάνουν οι αγανακτισμένοι; Μουντζώνουν, βρίζουν και κατασκηνώνουν; Τέρμα αυτά! Παράνομα! Αυτή είναι η αγανάκτιση; Ως εκεί φτάνει; Ωραία, άρα ας τα απαγορέψουμε και αυτά. Εσείς δώσατε το σκοινί να σας κρεμάσουν. "Δημοκρατικά" πάντα.

Εάν όμως η αγανάκτηση σας ήταν αληθινή και όχι μέσω εγχειριδίων και οδηγιών από ραββίνους, τότε ποιός θα σας σταματούσε; Εάν ανοίγατε κεφάλια υπευθύνων, τότε ποιός θα φοβόταν; Ποιός δεν θα έβγαινε μαζί σας στους δρόμους να πάρουμε πίσω την χώρα μας; Αλλά όχι, ακολουθήσατε κατά γράμμα τις οδηγίες ενός βιβλίου από το οποίο βγήκαν εκατομύρια παγκοσμίως, πέσατε στην φάκα, φάγατε ξύλο, χημικά, πήγατε στα νοσοκομεία, στα κρατητήρια και μετά σπίτια σας όσοι μπορούσατε να περπατήσετε. Το σύστημα κατάφερε και να σας διαλύσει και να κάνει επίδειξη ισχύος. Και εν συνεχεία να προχωρήσουν σε όλα αυτά τα παράλογα νέα μέτρα τα οποία θα έχουν ως συνέπεια την πλήρη κατάρρευση του κοινωνικού ιστού, την κατάθλιψη, την οικονομική εξόντωση, τον αφοπλισμό, την καταρράκωση του ηθικού. "Δωράκια" προς τον άξονα Β.Α.Σ.Τ./Ρ, "δωράκια" προς τις ραββινείες, προς την κατοχική εβραϊκή Τρόικα, προς όλα τα κοράκια.

Αλλά τώρα τί σας λέω έ; Τί λέει ο τρελός τώρα, έτσι δεν σκέφτεστε; Εσείς τώρα έχετε να κάνετε κανά like στο facebook, να δηλώστε ακόλουθος, οπαδός στο twitter ως κανονικά πρόβατα, να αγανακτήσετε μέσω διαδικτύου, να πάτε για καφέ, να πάτε για ψώνια, να πάτε στο συνέδριο της ΚΝΕ και άλλα τέτοια σημαντικά.

Εν τέλει, στο Σύνταγμα αυτή τη στιγμή "αγανακτούν" πέντε έξι πρέζοι, νεολαίοι αριστερών οργανώσεων, εκεί καταντήσατε. Προφανώς είστε μαζοχιστές και σας αρέσει το ξύλο, σας αρέσουν τα χημικά, ή πιο σωστά χρειάζεστε και άλλο για να καταλάβετε σε ποιο σημείο έχουμε φτάσει.

Τώρα τί λέει ο Χέσσελ να κάνετε;

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Αποκάλυψη: Το δρακόντειο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις!
http://www.pheme.gr/article.aspx?id=580

Ο Πάγκαλος «συνέλαβε» εργαζόμενη της ΕΡΤ μέσα στη Βουλή!
http://www.antinews.gr/2011/09/15/122376/

O.E.A.: ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/oea.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ HESSEL
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/esser.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις