ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Tuesday, 9 March 2010

Τα καθάρματα, οι πολιτικοί και ειδικώς του ΛΑ.Ο.Σ. απειλούν τον Σωτήρη Σοφιανοπουλο 72 χρονών άνθρωπο!!!

Πριν περίπου μισό μήνα και μέρα Δευτέρα είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Σοφιανόπουλο για να μάθουμε λεπτομέρειες για τα πετρέλαια στο Κερί Ζακύνθου καθώς και άλλες πληροφορίες για τους ελεεινούς προδότες μπαστάρδους της εξουσίας διότι ο Σοφιανοπουλος γνωρίζει από πρώτο χέρι τις προδοσίες τους.

Μας κάλεσε να πάμε να τον βρούμε στην Αθήνα για να μας δώσει το βιβλίο του που είχε γράψει παλιότερα. Και λέμε παλιότερα διότι τώρα γραφεί άλλο στο οποίο εικάζουμε ότι θα είναι αποκαλυπτικότατο με γραμμένες όλες τις προδοσίες και αυτές του ΛΑ.Ο.Σ.! Πάρα ταύτα εκτός του ότι συμφωνήσαμε να πάμε Αθήνα να τον βρούμε, την επομένη μέρα τον ξαναπήραμε τηλέφωνο και του ζητήσαμε να μας υπαγορευσει δυο σελίδες περιληπτικά για τα παράπονα του, να μας πει για τα πετρέλαια και να μας πει και για το προδοτικό ΛΑ.Ο.Σ.. Του ζητήσαμε να τα βγάλει μέσα από την καρδιά του δίχως να επηρεαστεί από κανέναν! Ο κύριος Σοφιανοπουλος δέχτηκε με ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ να το κάνει και μας είπε να τον πάρουμε σε δυο μέρες ήτοι την Πέμπτη.

Την Πέμπτη το απόγευμα τον πήραμε τηλέφωνο για να μας υπαγόρευσει το κείμενο όπως είχαμε συμφωνήσει, και αντί για το κείμενο ακούσαμε έναν άλλο Σοφιανόπουλο φοβισμένο ο οποίος μας είπε ότι δεν θέλει να πει τίποτα και ότι δεν έχει να πει τίποτα!!! Στροφή 180 μοιρών μέσα σε δυο μέρες. Παρόλο που παραξενευτήκαμε δεν θέλαμε να τον ενοχλήσουμε άλλο και το αφήσαμε εκεί, δηλαδή μόνο στο να πάμε να πάρουμε βιβλίο.

Σήμερα 9 Μαρτίου μας ενημέρωσαν ότι απείλησαν την ζωή του Σοφιανοπουλου!!!

Ότι μας παρακολουθούν τα τηλέφωνα και μας έχουν στην μπούκα δεν χωράει καμιά αμφιβολία. Αλλά αυτή η «φήμη» για τις απειλές εναντίον του Σοφιανοπουλου ενδεχομένως να είναι αληθής διότι σκοπιμως δεν τον κάλεσαν σε δυο εκπομπές του καθάρματος Χαρδαβελα και αντί για τον Σοφιανοπουλο τον μόνο έλληνα στην ιστορία που εξόρυξε πετρέλαιο επί ελληνικού εδάφους (!!!), κάλεσαν άλλους άσχετους ….όλως τυχαίως μέσα σε αυτούς τους άσχετους ήταν και στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. όπως ο Βελοπουλος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κάλεσαν τον ίδιο γιατί αν ήταν ο ίδιος η Ελλάδα θα μάθαινε περίεργα πράγματα και ενοχλητικά για το σάπιο ελληνοεβραικό μασονικό κατεστημένο τα οποία ούτε το ΛΑ.Ο.Σ. θέλει ο κόσμος να τα μάθει.

Το κυριότερο πάντως είναι ότι αν μας υπαγόρευε το κείμενο θα τίναζε το ΛΑ.Ο.Σ.. στον αέρα…. διότι στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, του είπαμε ότι ο Βελοπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Χαρδαβελα με θέμα τα πετρέλαια της Ελλάδος και ότι αυτός ο ελεεινός προδότης κουραδόμαγκας «έψιλον» του «ΛΑ.Ο.Σ. 666» δεν είπε κουβέντα για τα πετρέλαια επί ξηράς Ζακύνθου τα οποία ο Σοφιανοπουλος είχε αρχίσει την εξόρυξή τους προτού τον βάλουν φυλακή γι’αυτό το λόγο ο εβραίος Μιλτιάδης Έβερτ της εβραϊκής «Νέας Δημοκρατίας» με εντολή του ντολμέ Καραμανλή και εν γνώση του προδοτου τουρκαλβανού Καρατζαφερη.

Όταν είπαμε στον κύριο Σοφιανοπουλο ότι και ο Βελοπουλος και ο Καρατζαφερης και το ΛΑ.Ο.Σ. είναι προδότες και προβοκάτορες του κερατά, αυτός μας έδωσε απάντηση στην οποία εμείς πατάμε πάνω στην «φημολογία» ότι τον απείλησαν…. Διότι τα άκουγαν όλα.

Ο Καραγεωργιου της Ο.Ε.Α. μας είχε πει επίσης και το παραθέτουμε και αυτό, ότι ο Βελοπουλος είναι γνωστό ότι είναι συνεργάτης της ΚΥΠ/ΕΥΠ.

Τα συμπεράσματα στους νοήμονες αναγνώστες.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις