ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 28 March 2010

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ Ο.Υ.Κ. ΚΑΙ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ

Επειδή οι δήθεν θιγομενες χώρες ΜΑΖΙ με τους συμπαιγνιακους δικους μας ελληνοεβραιους πολιτικούς θα προσπαθήσουν να διασύρουν παγκοσμίως την Ελλάδα ως ρατσιστική χώρα μετά από τα συνθήματα των Ειδικών Δυνάμεων στην παρέλαση της 25.03.2010, προωθήστε το παρακάτω κειμενο της Ο.Ε.Α. σε όλες τις πρεσβείες της Ελλάδος

Ενώ η Ο.Ε.Α. μας κατασκευαζει «διανοητικα οπλα» ητοι κειμενα διανοητικου πολεμου με μαθηματικη λογικη και τα ΜΟΝΑ που λενε τα πραγματα ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ (την πικρή αλήθεια), οι ελληνικες ιστοσελιδες εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων προσποιουνται δολιως ότι ταχα δεν καταλαβαίνουν και δεν ακουμπαν ουτε ένα κειμενο! Δηλαδη η συμπεριφορα τους είναι χειροτερη ακόμα και εκεινων των πολιτικων καθαρματων προδοτων λογω του ότι τρεμουν εξισου τις αληθειες οι οποιες θίγουν προδοτες και προδοσιες παραλυοντας και νεκρωνοντας εγκεφαλους προδοτων και εχθρων!!! Ντροπη αίσχος!!! Καθαρματα Ελληνες!!!


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ «Ο.Υ.Κ.» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΒΟΛΟΣ 26.03.2010

ΘΕΜΑ:
ΜΕ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «Ο.Υ.Κ.», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΚΕΙΜΕΝΟ:
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΟΜΑΔΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ, Ο.Υ.Κ.» ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ:

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ – ΣΥΡΡΑΜΜΕΝΗ – ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

Α) ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25ΕΤΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ: ΕΔΑΦΩΝ, ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, «FIR» ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ «SAAR», ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ, ΚΛΠ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΤΡΟΠΟΥΣ:

1ΟΝ) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

2ΟΝ) ΟΜΟΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΡΟΞΕΝΩΝ, ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ – ΙΕΡΕΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ.

3ΟΝ) ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΗΟΨΙΑΣ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ.

4ΟΝ) ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.

5ΟΝ) ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «FIR» ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.

6ΟΝ) ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ «SAAR» ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.

7ΟΝ) ΑΡΝΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΗΔΟΣ, ΣΥΝΝΟΜΗΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.

8ΟΝ) ΑΡΝΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΣΥΝΝΟΜΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.

9ΟΝ) CASUS BELLI ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ 12 ΜΙΛΙΩΝ, ΣΥΝΝΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.

10ΟΝ) ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΊΜΒΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟΥ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ, ΜΕ «ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ», ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

11ΟΝ) ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ) ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΑΣΟΚ».

12ΟΝ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΥΔΑΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΕΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ 1453.

13ΟΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

14ΟΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΜΕ ΣΚΙΩΔΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ».

15ΟΝ) ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΕΩΣ.

16ΟΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, Η ΚΡΗΤΗ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ.

17ΟΝ) ΣΥΝΑΨΗ ΤΡΙΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ (ΔΙΑΒΑΖΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ», ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.


Β) ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1400Μ.Ε.Μ.Χ. (ΜΕΤΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ) ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ:

1ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΩΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟ 1974, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ «ΕΛ.ΔΥ.Κ.» ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

2ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟ 1955 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ ΝΤΟΛΜΕ ΚΑΡΑ – ΑΜΑΝ – ΑΛΙ ΤΟΥ Α’, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ «ΜΙΤ» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΙΓΔΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ «ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΟΥ»).

3ΟΝ) ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΝΗΣΩΝ ΊΜΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟΥ ΜΕΣΩ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ» (ΙΔΕ «ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ» ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ), ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΩΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΟΣ.

4ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 1922.

5ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 1917.

6ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1453 ΕΩΣ ΤΟ 1853 ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

7ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟ 1453.


Γ) ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1990, ΗΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΕΝ – ΣΑΛΟΜ Η’ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ – ΖΑΝΑ – ΜΠΕΝΑΚΗ – ΧΩΡΕΜΗ Η’ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ, ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ», Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ, ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΗΔΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΚΛΠ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΤΡΟΠΟΥΣ:

1) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «UCC» ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΙΘΑΚΗ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΧΩΡΟΥ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΩΧΘΕΝΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1941 ΕΩΣ ΤΟ 1945 ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

2) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ.

3) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ.

4) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ.

5) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ» Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΙΘΑΚΗ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

6) Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΔΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ.

7) Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ «ΤΟΜΑ» ΣΤΟ 120%, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».

ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 450.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΒΑΡΕΩΝ ΦΟΡΗΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΟΥ «UCC.» ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

9) ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:
«ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ.»

10) ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «DER SPIEGEL» ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ «UCC» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟ «UCC» ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ, ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ «GPS», ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΜΟΥΣ, ΜΕ ΒΑΡΕΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΚΛΠ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ Α’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟ.
(ΙΔΕ LINKS:http://www.greekrealm.com/forum/greek-current-affairs/7298-ucc-planned-attack-greek-territory-weapons-found.html , http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_30.html , http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/ucg.html , http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/uck.html )

11) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΓΕΣ» ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ «ΓΕΣ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΛΑΘΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 450.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ.

12) Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 400.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.») ΚΑΙ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ «UCC» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

13) ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΛΙ (ΑΛΗ) ΜΠΕΡΙΣΑ, ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΜΒΕΡ (ΕΒΕΡ) ΧΟΤΖΑ, ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΙΣ ΠΑΤΡΩΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ «ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΩΣ» ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.

14) ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΜΒΕΡ (ΕΒΕΡ) ΧΟΤΖΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΥΠΟ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

15) Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ 1940 ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΩΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΤΟΙ ΗΠΕΙΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1940, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ:

«ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΥΤΕ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ.

16) ΤΟ 1920 Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.
ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΕΞΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.

16) ΑΠΟ ΤΟ 1450 ΕΩΣ ΤΟ 1850 ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ 1821. ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ» ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΦΑΓΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟ ΤΟΥ 1850, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΕΛΕΣΑΝ ΕΠΙ 450 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΕΘΝΗ ΣΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΘΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΗΤΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΣ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ.

ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ «Ο.Υ.Κ.» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΔΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ «UCC» ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΑΧΩΝ.


ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΝΟΙΞΕΩΣ Η’ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΙ: ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ TOURGOUT Η’ TOURGOUTSOGLOU ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΚΟΕΜΤΖΟΓΛΟΥ Η’ ΚΟΕΝ-ΤΖΟΓΛΟΥ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ:

1) Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Η’ ΚΟΕΝ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ – ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ – ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΟΥΝΙΑ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΤΟΥ «UCC» ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΨΕΥΔΗ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑ ΜΟΝΟΝ 3.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ», ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «UCC» ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ.
ΙΔΕ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK ΕΙΣ GREEK NATIONAL PRIDE ΠΕΡΙ 3.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

2) Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ – ΚΟΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «Ο.Υ.Κ.» ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΣΥΡΙΖΙΑΝΟΥΣ» ΡΟΖ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΛΟΚΑΤΖΗΔΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΨΕΥΔΩΣ Η’ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΑ «ΟΥΚ» ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΕΝ – ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΩΝ «ΟΥΚ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΟΥ «UCC» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.».

ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ:
ΕΑΝ ΤΑ «ΟΥΚ» ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝ.
ΕΑΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝ, ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.

3) Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΚΤΟΣΑΥΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Η’ TOURGOUT, ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ «BAFRA» ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ, ΗΤΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΗΟΨΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ, ΜΕ ΑΗΔΙΑΣΤΗΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ TOURGOUT ΟΤΙ:
«ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.»

ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΡΗΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕ ΧΟΝΤΡΕ ΚΩΛΕ TOURGOUTSOGLOU;;

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ «ΠΛΗΣΙΟΝ» ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ.

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕ ΠΑΧΥ ΚΩΛΕ, ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΕ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ» Η ΕΙΣΒΟΛΗ;;
(ΙΔΕ ΛΙΝΚ ΑΠΟ GREEK NATIONAL PRIDE 26.03.2010)

4) Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Η’ TOURGOUT, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ 8 ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΤΙΣ 27.03.2010, ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΕΩΣ «F-4E» ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ «F-16» ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ». ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΩΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΝΑ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ «ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ» ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ:

«ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ. ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ».

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:

1) ΤΗΣ 1ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ «ΟΥΚ» ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
2) ΤΗΣ 32ας ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΒΟΛΟΥ
3) ΤΗΣ 71ης ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ «ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ»
4) ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
5) ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ»

«ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – ΚΟΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ – TOURGOUT ΤΩΡΑ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΗ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ Α’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ Γ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΑ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ρ.Ι.Κ.»


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΜΕΣΩ ΤΟΥ

Κ.Ε.-Ο.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΗ ΧΡ. ΧΡ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ

2 comments:

Unknown said...

Συγχαρητήρια στον συγγραφέα του blog αυτού !!!!

Μετά το τέλος της ανάγνωσης αυτού τα συναισθήματα ανάμικτα…

Συγκίνησης και οργής μαζί !!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣΣΣΣΣΣ….

Kωνσταντινος
(Έφεδρος αξιωματικός ειδικών δυνάμεων)

C said...

Τα εβραικα-μασονικα-προδοτικα-μισελληνικα καθαρματα που κυβερνουν δε χανουν ουτε μια ευκαρια να χτυπησουν τους Ελληνες με καθε τροπο ειτε αυτοι ειναι συνταξιουχοι-μαθητες κλπ ειτε στρατιωτες-ΟΥΚ κλπ καθε μερα και μια νεα προσοσια σε ολους τους τομεις απο τον οικονομικο μεχρι τον εθνικο.....
Ο πολεμος του ψευδοελληνικου εβραικου μισελληνικου κρατος εναντιων των Ελληνων καλα κρατει και ειναι και διαχρονικος,ειτε οικονομικος-ψυχολογικος πολεμος και πολεμος μεσω γραφειοκτατιας για ολους τους Ελληνες ειτε πιο ειδικος πολεμος μεσω προδοτικων νομων κλπ

*Εχετε δει ποτε ματ να βαρανε λαθρομεταναστες η' συμμοριες-εγκληματιες λαθρομεταναστων?

Πολυ σωστα.ΟΧΙ ΠΟΤΕ!

Τα ματ ομως οπου βρουν Ελληνα βαρανε και ριχουν και χημικα,ειτε ειναι μαθητης ειτε συνταξιουχος ειτε οτιδηποτε αρκει να ειναι Ελληνας!

*ΠΡΟΣ Ο.Υ.Κ.
Ο μεγαλυτερος εχθρος σας ειναι εσωτερικος!!!!!
Τα εβραικα-μασονικα-προδοτικα καθαρματα που κυβερνουν και οι ομοιοι τους στρατηγοι κλπ

Δεν το εχετε καταλαβει ακομα?

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις