ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 7 March 2010

ΚΑΤΕΠΕΙΓOΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 4.03.2010 ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓOΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 4.03.2010 ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
ΒΟΛΟΣ 4.03.2010
ΘΕΜΑ: ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΕΤΟΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666», ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666», ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 666», ΚΑΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ 666», ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΥ WWW.PA-SY-A.GR ΚΑΙ WWW.EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ «ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ» WWW.DIASVSMETATRON.BLOGSPOT.COM , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΟΥΝ ΩΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666», ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ – ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΕΩΣ ΤΟ 2012.
ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ «ΛΑΟΣ», ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ «ΛΑ.ΟΣ.», ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.ΟΣ.» ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ 2 ΜΕΛΗ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.ΟΣ» ΠΑ.ΣΥ.Α. ΚΑΙ ΕΥΜΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ DIASVSMETATRON, ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.». ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟΥ «ΛΑ.ΟΣ.» ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ ΨΕΥΔΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΝΤΑ ΗΤΟΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΗ. ΕΝ ΟΨΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.ΟΣ.», ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
1ΟΝ
ΨΕΥΔΟΣ 1Α : «Η Ο.Ε.Α. ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΕ ΑΠΟ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΘΕΑΣ… ΒΑΧΜΑΠΟΥΤΡΑ».
.
ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ 1Β : «Η Ο.Ε.Α. ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» ΤΗΝ «CIA» ΚΑΙ ΤΗΝ «MAJESTIC 12» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ».
2ΟΝ
ΨΕΥΔΟΣ 2Α : ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ Η Ο.Ε.Α. ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΙΝΔΙΚΗ ΘΕΑ… ΒΡΑΧΜΑΠΟΥΤΡΑ».
.
ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ 2Β : «ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».
.
.
3ΟΝ
ΨΕΥΔΟΣ 3Α : «Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ».
.
ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΝ ΨΕΥΔΟΣ 3Β : «Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA», ΤΗΝ «CIA», ΚΑΙ ΤΗΝ «MAJESTIC 12» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ».
ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΝ ΨΕΥΔΩΣ 3Γ : «ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ Ο Θ.Π. ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ Ο Α.Π. ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ».
.
4ΟΝ
ΨΕΥΔΟΣ 4Α : ««Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΠΟΧΩΡΗ» ΚΑΙ ΑΡΑ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.»
.
ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΝ ΨΕΥΔΟΣ 4Β : «Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΜΑΓΙΣΣΑ» ΚΑΙ ΑΡΑ ΙΝΔΙΚΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΑΡΟΙΚΟΙ ΜΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΙΝΔΙΑ».
.
.
5ΟΝ
ΨΕΥΔΟΣ 5Α : « Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΕΣΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ (ΑΠΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥΡΚΟ ΠΙΛΟΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙ «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑΣ, ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ), ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΓΓΟΛΟΣ».
.
ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ 5Β : «Ο ΗΡΩΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΜΟΓΓΟΛΟ ΠΙΛΟΤΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.».
.
.
6ΟΝ
ΨΕΥΔΟΣ 6Α : «Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ (ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ «ΤΟΥΡΔΥΚ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ), ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΓΓΟΛΟΣ».
.
ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ 6Β : Ο ΗΡΩΑΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΜΟΓΓΟΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ».
.
.
7ΟΝ
ΨΕΥΔΟΣ 7Α : «Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ «CIA», ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ».
.
ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ 7Β : «ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΠΤΕΣ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ».
.
.
8ΟΝ
ΨΕΥΔΟΣ 8Α : «Η Ο.Ε.Α. ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ «NSA» ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ».
.
ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ 8Β : «ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ «NSA» ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «NSA» ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «NSA» Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ».
.
.
9ΟΝ
ΨΕΥΔΟΣ 9: «Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΑ».
.
ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ 9Β : «ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΣΙΝΙΚΗ - ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2001 ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΔΙΩΓΜΟ, ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ, ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ.
.
.
10ΟΝ
ΨΕΥΔΟΣ 10Α : «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ» ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. 666», ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ».
.
ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ 10Β : «ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΟΛΙΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ». (ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΕΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΗΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ».
.
ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ 10Γ : «ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2010, ΚΑΙ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ «NSA» ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΤΟ 2012.
.
.
ΑΡΑ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ», ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.», Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», Η «ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ», Η «ΓΑ.ΔΑ.», Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ WWW.PA-SY-A.GR, WWW.EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM, WWW.DIASVSMETATRON.BLOGSPOT.COM , ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ – ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΗΝ «ΓΑ.ΔΑ»., ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΗΤΟΙ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΚΑΙ «ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ», ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΝΑ ΑΝΕΚΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΕΝΕΞΕΩΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΟΤΙ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.-
Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 70.000 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ:
ΚΥΡΙΟΙ, Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΑΣ ΜΟΥΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ «ΛΑ.ΟΣ.», ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΘΕΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΩΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΜΕΝΑ E-MAIL ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ 10 ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ, ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙΤΕ ΩΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΜΕΣΩ ΕΝΟΧΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΗΤΟΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΗΣ «NSA» ΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ», ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ρ.Ι.Κ.», ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ…-.
Η ΔΙΕΝΕΞΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ «ΓΑ.ΔΑ.», ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΤΟΥ «ΛΑ.ΟΣ.», ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΚΑΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ», ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΑΦΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΙΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΟΧΙ, ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.
ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΙΩΑΝΝΗ
ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ
ΥΣ.
ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.ΟΣ» ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΥΠΟΥΛΩΣ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ HTTP://BELLUM-MENTALIS.BLOGSPOT.COM/ . ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΗΤΟΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
.
Ιδου και τα ανθελληνικα προδοτικα εμετικα αρθρα τους
.
Σπυροπουλος για τον Λαλα
τα παρακατω τα αναρτουσε στα σχολια ελληνικων ιστοσελιδων:
«ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ «ΧΡΥΣΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ» ΤΗΣ CIA Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ-CIA ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑ-ΘΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ CIA_ΑΛΗΘΕΙΣ-CIA_ΦΑΙΕΣ-CIA_ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ (?) KAI ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΓΡΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΟΛΕΘΡΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ.
Και αυτό σχόλιο του Σπυρόπουλου είναι:
«ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΤΕ Ε?»
Δαιμονισμενος ευμολπος για Ηλιακη, Σολωμο και την μητερα του Καραγεωργιου:
Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΟΝ ΗΡΩΑΣ http://eumolpos.blogspot.com/2009/05/blog-post_4799.html
Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΟΝ ΗΡΩΑΣ http://eumolpos.blogspot.com/2009/05/blog-post_9782.html
ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΙΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 http://eumolpos.blogspot.com/2009/05/2.html
Και εδώ ο «πυροβολημένος» ταλαίπωρος πράκτορας της κυπ/ευπ με της εσκεμμένες ασυναρτησίες του και προδοσίες του
http://diasvsmetatron.blogspot.com/2010/01/120-4.html
Εκτος τα τελευταια κειμενα της Ο.Ε.Α. εναντιον τους, δειτε και στο Β' εχγειριδιο επιβιωσεως απο τοτε τους ειχε αποκαλυψει http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_9233.html σελιδα 121+
και εδω : http://perseysteam.blogspot.com/

ΥΣ.
Πέραν της χρήσης σατανιστικής "μαγικής-μυητικής" μουσικής του Μέτατρον για το "άνοιγμα της συνείδησης" (προς ευκολότερη καταλληψία του σώματος του θύματος-ζόμπι) και πέραν της χρήσης τελετουργικής-βαπτίσεως-αφιερώσεως με ονόματα του ψευδοδωδεκάθεου θεών-ηρώων-ιερέων-ημίθεων (υποδυόμεων από ιεχωβικά-σαβαωθικά πνεύματα) μια ακόμα απόδειξη της δαιμονικής καταλληψίας των συντακτών των ως άνω αναφερόμενων κατάπτυστων ιστοσελίδων είναι ότι σε μετάφραση κειμένων της ΟΕΑ στην αγγλική κατά τη μετάφραση της λέξεως "ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ" αυτή μεταφράστηκε ως "DEFTERONOMICON" αντί για το ορθό "DEUTERONOMION", έχοντας προφανώς υποσυνείδητα ή ακόμα και συνειδητά στον εγκέφαλο τους το βιβλίο μαγείας "ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ" - "NECRONOMICON" που αποτελεί μια από τις "βίβλους των Σατανιστών" με ονόματα δαιμόνων για δαιμονικές επικλήσεις στον Μέτατρον και στους λοιπούς σεληνιακούς ιεχωβικούς και σαβαωθικούς δαίμονες μέσω φωνητικών κραδασμών της κάμπαλα και άλλες προσφιλείς...τεχνικές των εβραιομογγόλων σεληνιασμένων αρχικαμπαλιστών Σολομών και Αβρααμ ή Χαβρα-Χαν.
http://bellum-mentalis.blogspot.com/2009/06/world-war-3-aliens-stellar-war.html

1 comment:

Anonymous said...

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.

ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ “ΔΙΟΓΕΝΗΣ” ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ (ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΧΟΛΙΑ).

ΠΑΠΑΝΑΚΟ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΟΠΟΙΟΣ Ή ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ E-MAIL Ή ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.

Υ.Γ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ-ΔΥΟ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ).


ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr
ΤΗΛ. 6972-172090 ή 6972-571421

(Όταν κοιμάμαι δεν σηκώνω το τηλέφωνο. Εάν δεν με βρήτε ξαναπάρτε μετά από μερικές ώρες. Το τηλέφωνό μου δεν κρατά τις αναπάντητες γιατί πρίν δύο χρόνια έπεσα σε μια λίμνη με χελώνες στον Βασιλικό κήπο όταν προσπάθησα να πιάσω μια για να την δείξω στα παιδιά μου, και εκτός του ότι έγινα ρεζίλι μου χάλασε το κινητό και πολύ αργότερα έχασε και την φωτογραφία που μου τράβηξε με το κινητό της η άδελφή μου, επαληθεύοντας το «ενός κακού μύρια έπονται». Ο Καραγεωργίου εντάσσεται και αυτός σε αυτό το ρητό.)

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις