ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 12 March 2010

ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟ

ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΑΘΗΝΑΙ 6.3.2010

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΔΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕΦΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΟΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΣ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΟ «NETRINO – NASER» ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΕΙΧΕ ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

ΣΤΟΝ ΣΕΦΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΒΟΛΟΥ, Η ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΙΧΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ.

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» (Η ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΒΟΛΟΥ), ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΒΟΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΑΘΩΩΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ «Δ.Ο.Υ.» ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟ 2001.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΑΤΙΜΙΩΝ ΗΤΑΝ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1981.

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Ο.Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΩΣ ΦΕΡΕΦΩΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΩΣ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Ο ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΕΦΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ ΜΕ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ «NETRINO NASER», ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ:

1ΟΝ : ΩΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΗ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ «ΕΨΙΛΟΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.» ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ (WWW.DIASVSMETATRON.BLOGSPOT.COM) , ΤΗΣ ΓΑ.ΔΑ. (WWW.PA-SY-A.GR) ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝ (WWW.EUMOLPOS.BLOGSPOT.COM).

2ΟΝ : ΩΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΗ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ «666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΕΠΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ Η’ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ :

«ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ - ΜΑΡΤΙΟ 2010, ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΥΓΟ ΤΩΝ 500.000 ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΙΑ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΝ 500.000 ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΛΒΑΝΟΥ «ΥΠ.ΕΞ» ΚΟΠΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.

Ο ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (PLASMA – PLASER), ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2.
ΗΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΕΒΑΛΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΚΟΣΜΙΔΗ ΒΟΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3.
Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΦΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ ΚΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΚΟΣΜΙΔΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΒΟΛΟΥ, ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΣΥΜΠΑΙΧΝΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΘΑΝΑΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ» ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΜΕΝΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Π/Σ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
ΚΑΙ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις