ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday, 28 March 2010

Επειδή οι δήθεν θιγομενες χώρες ΜΑΖΙ με τους συμπαιγνιακους δικους μας ελληνοεβραιους πολιτικούς θα προσπαθήσουν να διασύρουν παγκοσμίως την Ελλάδα...

.... ως ρατσιστική χώρα μετά από τα συνθήματα των Ειδικών Δυνάμεων στην παρέλαση της 25.03.2010, προωθήστε το παρακάτω μαζί με το κυρίως κείμενο σε όλες τις πρεσβείες της Ελλάδος


Παραθέτουμε το παρακάτω πρόσθεμα στο κυρίως κείμενο Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ Ο.Υ.Κ. ΚΑΙ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ

που περιέχει τα επιπλέον στοιχεία που αφορούν την Αλβανία και τα ανθελληνικά εγκλήματα τους τα οποία τελέσθηκαν προχωρώντας προς το παρελθόν από τους Αλβανούς εναντίον των Ελλήνων, ως Ασιατική Τουράνια μογγολοεβραική γενοκτονική ορδή, συμμαχούσα διαχρονικά εναντίον Ελλάδας και λοιπών Πελασγών Λευκής Φυλής (Αρμένιοι κλπ) με την επίσης Τουράνια Μογγολική ορδή των Σελτζούκων Τούρκων.

Λόγω ελλείψεως χρόνου και χαρακτήρα κατεπείγοντως δεν περιελήφθησαν στο αρχικό κείμενο.

Παραθέτουμε επίσης το επίμαχο μεταφρασμένο στα ελληνικά αποκαλυπτικό άρθρο του “DER SPIEGEL” αποκαλύπτοντας εκτός των άλλων συμμαχία και εξοπλισμό «UCK-UCC» από ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ της βάσεως ΝΑΠΟΛΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
http://antibaro.gr/national/malkidhs_spiegel.php

ΠΡΟΣΟΧΗ: στο σημείο που το άρθρο λέει:
"Αλλά η βοήθεια των ΗΠΑ ήδη κυλάει. Οι μυστικές υπηρεσίες λένε, πως στο Νεάπελ παραδόθηκαν 9 κονταινερ το 2001 στους Αλβανούς αντάρτες."

Η λέξη «Νεάπελ» μεταφράστηκε λάθος από το "Naples" που σημαίνει ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑΣ όπου εδρεύει η γνωστή μεγάλη ΝΑΤΟΙΚΗ ΒΑΣΗ αποδυκνείοντας ότι οι Αμερικανοεβραίοι και σάξονες ΝΑΤΟΙΚΟΙ βοηθάνε εγκληματικώς και εξοπλίζουν με υψηλή τεχνολογία και όπλα τον Αλβανικό "UCC" εναντίον Ελλάδος.

------ΑΡΧΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο.Ε.Α.------


1ΟΝ) ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΛΙ (ΑΛΗ) ΜΠΕΡΙΣΑ, ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΜΒΕΡ (ΕΒΕΡ) ΧΟΤΖΑ, ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΙΣ ΠΑΤΡΩΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ «ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΩΣ» ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.

2ΟΝ) ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΜΒΕΡ (ΕΒΕΡ) ΧΟΤΖΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΥΠΟ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

3ΟΝ) Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ 1940 ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΩΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΤΟΙ ΗΠΕΙΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1940, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ:

«ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΥΤΕ ΩΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ.

4ΟΝ) ΤΟ 1920 Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.
ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΕΞΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.

5ΟΝ) ΑΠΟ ΤΟ 1450 ΕΩΣ ΤΟ 1850 ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ 1821. ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ» ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΦΑΓΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟ ΤΟΥ 1850, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΕΛΕΣΑΝ ΕΠΙ 450 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΕΘΝΗ ΣΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΘΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΗΤΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΣ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ.

ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ «Ο.Υ.Κ.» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΔΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ «UCC» ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΑΧΩΝ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ Κ.Ε.-Ο.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΗ ΧΡ. ΧΡ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις