ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Thursday, 4 March 2010

ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓOΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ.
ΑΘΗΝΑΙ 26.02.2010
ΘΕΜΑ: ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΓΕΣ – ΓΕΕΘΑ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ) ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ» ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ» ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
ΚΕΙΜΕΝΟ:
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ – ΜΠΛΟΦΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΈΒΡΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2010 Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 5 ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.», ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ – ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ, ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΘΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΤΟΥ «ΛΑΟΣ 666», ΩΣΤΕ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ «666» ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΣΕΑΤΟ» ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ 888» Η’ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ), ΚΑΙ ΩΣΤΕ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΤΟ ΜΠΛΟΦΑ ΣΧΕΔΙΟ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΑΠΕΚΑΛΥΨΑΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «TARAF» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ «ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ» ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ «ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΤΟΛΜΕΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.
1ΟΝ, ΑΥΤΗ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ «ΜΟΝΟΝ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΈΒΡΟΥ, ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΟΒΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΝΑΒΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΘΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ, ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΈΤΣΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΗΤΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, ΑΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ.
2ΟΝ, ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ 5.000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ «TARAF» ΚΑΙ «TODAY´S ZAMAN», ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. ΑΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ.
3ΟΝ, ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ, ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ. ΑΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ.
4ΟΝ , ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «TARAF» ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΤΑΧΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ. ΑΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ.
5ΟΝ , ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 162 ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑΧΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ 35, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ 35 ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΘΕΑΤΩΝ, ΗΤΟΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΣ ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΒΡΟΥ. ΕΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΦΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 162 ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΚΠΟΝΗΣΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΣΕΤΙΝ ΝΤΟΓΑΝ, ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΓΙΟΥΡΝΤΑΕΡ ΟΛΤΖΑΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥΝΤΖΑΪ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ.
6ΟΝ , ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΚΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ», ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΗΤΟΙ ΤΟΥ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΦΘΗΣΩΜΕΝΟΥ ΒΟΡΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 3Η ΚΑΙ ΤΗΝ 30Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ 21Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΚΑΡΑΓΑΤΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ: Α) Η 12Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Β) Η 16Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Γ) 21Η, 23Η, ΚΑΙ 25Η ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΔΡΕΣ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΞΑΝΘΗ. Δ) Η 20Η ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ. Ε) Η 7Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΑΒΥΛΗ. ΣΤ) Η 31Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΑΒΗΣΣΟ. Ζ) Η 50Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΟΥΦΛΙ. Η) Η 29Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Θ) ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Ι) ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΔΡΑΜΑ.
Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ «ΔΙΜΕΡΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΣΥΜΦΩΝΩΝ» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΗ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΕΣΩ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ «ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΕΣ» ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΝΑΤΟ» ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ – ΕΙΣΒΟΛΗΣ – ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2010 Η’ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ, ΑΠΟ ΑΕΡΑ – ΓΗ – ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΛΟΦΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΩΣ Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΙΖΗ Η’ ΦΡΙΖΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣΚΑΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ «ΓΑ.Δ.Α.» ΟΤΙ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (!!!)».
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑΣ» ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΕ ΤΙΣ 5.000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ, ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ».
ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΙΖΗ – ΦΡΙΖΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΧΑΜΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΛΟΦΑ ΤΗΣ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑΣ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΓΕΣ» «ΓΕΑ» «ΓΕΝ» «ΓΕΕΘΑ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ 6 ΜΠΛΟΦΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α., ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2010 Η’ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» – «ΣΙΝ» – «ΣΙΩΝ» – «ΣΙΝΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ – ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΟΔΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΣΤΟΑΙΣ.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΛΟΦΑ ΤΗΣ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ.
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑΔΩΝ «ΤΣΕΝΤΑΙ – ΣΕΝΤΑΙ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ», ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΜΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΕΣΒΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΟΣ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΟΗΕ», ΔΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ», ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΩΣ ΜΠΛΟΦΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΙΠΟΤΕ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΠΙΝΟΥΝ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΑΙΜΟΠΟΤΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΕΚΡΗ.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ 5 ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ «ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ» ΕΩΣ ΤΟ ΟΡΜΕΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΡΑΓΑΤΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 5 ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ: Η 10Η ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΕΔΡΑ BABAESKI, Η 4Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ KESAN, Η 54Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ, Η 55Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΕΔΡΕΣ KESTANELIK ΚΑΙ SUROGLU, ΚΑΙ Η 4Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ VIZE.
ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΟΧΘΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ «ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ» ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 30ΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΞΥΠΝΩΝ ΒΟΜΒΩΝ «LASER» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ «ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ».
Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ 54Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΚΑΡΑΓΑΤΣ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΝΟΤΙΩΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ «ΑΡΔΑ» ΜΕ ΔΥΟ ΣΚΟΠΟΥΣ: 1ΟΝ, ΝΑ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΑΜΥΝΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 3Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 30Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΠΡΟΕΛΑΣΕΩΣ ΤΗΣ 10ΗΣ ΚΑΙ 4ΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΟΧΘΗΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ.
2ΟΝ , ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ 54ΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΝΟΤΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΛΑΥΝΟΥΣΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ 10Η ΚΑΙ 4Η ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.
Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ 55Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΕΙΣΕΒΑΛΛΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ ΗΤΟΙ ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΡΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 21Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ «ΠΛΑΤΗ» ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΡΑΓΑΤΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΓΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΡΑΓΑΤΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ 54Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ.
Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΚΗ 50Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 30Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ 14ΗΣ ΚΑΙ 54ΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΕΒΡΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΩΝ ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΔΑ.
ΤΕΛΟΣ, ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΑΝ 270.000 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ 4ΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΗΣ 28ΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ, ΟΛΕΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΚΑΙ Η 2Α ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΠΟΛΟΥ, ΚΑΙ Η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ, ΘΑ ΑΝΕΤΡΕΠΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΛΟΦΑ. ΠΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΦΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΟΥΝ: 1ΟΝ ) ΜΕ ΤΗΝ «ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΔΟΜΗ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ 54Η ΚΑΙ 55Η ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ, Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ 2 ΕΠΙΛΑΡΧΙΕΣ ΑΡΜΑΤΩΝ, 2 ΤΑΓΜΑΤΑ «ΤΟΜΑ», ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ.
ΤΑ ΔΥΟ ΤΑΓΜΑΤΑ «ΤΟΜΑ» ΤΩΝ 600 * 2 = 1200 ΑΝΔΡΩΝ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ 120 «ΤΟΜΑ» ΗΤΟΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΠΥΡΓΙΣΚΟ ΤΑΧΥΠΥΡΟΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΕΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΜΑΧΗΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ «ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΑΕ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 500 «ΤΟΜΑ» «ΒΜΡ-1» ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ «ΒΜΡ-3» ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ «ΒΜΡ-1» ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ «ΤΟΜΑ» ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ.
ΑΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 72 ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 72*120 = 8.640 «ΤΟΜΑ», ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ «CFΕ» ΚΑΙ ΑΝΤ’ ΑΥΤΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ 650, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ.
ΑΝΤΙ ΤΩΝ 72 ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΟΝΟΝ 22, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 8.640 «ΤΟΜΑ» Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ «ΤΟΜΑ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ «ΤΟΜΑ». ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΥΝΟΛΟΥ 20.000 ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ 2.000 «ΤΟΜΑ».
ΜΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ 16 ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ, Η ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ 8.000 «ΤΟΜΑ».
ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20.000 «ΤΟΜΑ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ «CFE» ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 650. ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΘΕΝ 650 «ΤΟΜΑ» ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΛΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΛΩΝΕΙ «CFE» 5.900 ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ «CFΕ» ΜΟΝΟ 3.120, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΑ «ΤΟΜΑ» ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ Η «CFΕ» ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΦΕΡΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΙΜΗ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
.
ΛΥΣΗ Α: ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 2.250 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΤΟΜΠ» ΣΕ «ΤΟΜΑ» ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ «ΕΣΤΟΡΟΣ» ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΠΥΡΓΙΣΚΟΥ ΤΑΧΥΠΥΡΟΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΕΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΤΟΜΠ» «ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1», «ΛΕΩΝΙΔΑΣ 2» ΚΑΙ «Μ113 Α1/Α2», ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ «ΤΟΜΑ BMP-3».
.
ΛΥΣΗ Β: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΡΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ «ΠΑΟ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΑΡΣΕΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΘΑ ΜΕΤΕΤΡΕΠΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. (ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Ο ΑΡΣΕΝΗΣ Η’ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΣΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΝSΑ» TΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΔΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠ'ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ «CENTRAL PARK» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ).
.
ΛΥΣΗ Γ: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΦΘΗΝΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ «RPG» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΡΩΣΙΑ, ΜΕ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΓΟΜΩΣΕΩΝ: ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ. ΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ «RPG» KAI TA «ΠΑΟ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ.
.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΗΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ «ΠΑΟ» ΚΑΙ ΤΑ «RPG» ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΤΟΜΠ» ΚΑΙ «ΤΟΜΑ», ΕΝΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΣ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΩΣ ΥΣΤΑΤΟ ΜΕΣΟ ΑΜΥΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΤΥΠΟΥ «CORNET» «MILAN» «ΤΟW» ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΥΕΛΙΚΤΑ.
.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΥ «ΤΟΜΠ» ΚΑΙ «ΤΟΜΑ», ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ «RPG» KAI «ΠΑΟ» ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΠΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΟΛΗΤΕΣ, ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΣΕ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 8 ΕΩΣ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΩΣ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ «LAHAT» ΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΥΡΓΩΝ «MERKAVA-3/SABRA-3» ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ «Μ-60». ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΩΝ 8 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ, ΟΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ – ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΟΛΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΕΩΣ ΤΟ ΟΡΙΟ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΠΟΛΥΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ «ΕΡΠΟΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ» ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ, ΚΑΙ «ΤΟΜΑ», ΟΛΜΟΒΟΛΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ.
.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΜΑΤΙΣΤΩΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΕΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ «LEOPARD» Η’ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ «Μ-60/SABRA-3», ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΦΡΑΜΙΟΥ «DM-63» ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ «DM-63» ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ «LAHAT» ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 8 ΕΩΣ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΥΣ.
.
ΕΠΕΙΔΗ, ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ «DM-63» ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΟΥΤΕ «ΤΟΜΑ», ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΥΡΑΥΛΟ «LAHAT», Η’ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ, ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΕΛΑΦΡΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΤΩΠΩΝ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΩΝ «ΠΑΟ» ΚΑΙ «RPG» ΤΩΝ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΠΟΝΤΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΩΝ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ «ΤΟΜΑ» ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΤΟΤΕ Η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΑΧΕΙΑ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ «ΤΟΜΑ».
.
ΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΑ.
.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ Η’ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΝΕΥ ΠΙΛΟΤΩΝ «UAV». ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΟΙ ΕΡΠΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ «STINGER» H’ ΑΛΛΑ.
.
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ.
.
ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ-30» ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ «PANTSIR-S1» ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΡΕΙΑΣ ΒΟΛΗΣ, ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ LASER ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ … ΔΥΝΑΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ Η’ ΜΠΕΗ ΟΜΑΡ, ΚΑΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΚΗ «ARTEMIS-30» KAI ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΟΠΛΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ LASER ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Η «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666» ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΤΗ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΛΩΝ ΤΗΝ «ΕΒΟ» ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΑΒ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΥ «ARTEMIS-30 PLUS» ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ «PANTSIR-S1», ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ – ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ RADARS ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΡΕΙΑΣ ΒΟΛΗΣ Η’ «ΒΟΛΗΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ».
.
ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΡΚΩΝ «ARTEMIS-30 PLUS» ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ «ΔΕΝΔΡΑ», ΣΕ «ΓΗΙΝΑ ΕΞΟΓΚΩΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΩΝ ΝΤΟΛΜΕΔΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΚΑΙ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΙΝΕΙΚΟ-ΤΣΑΝΤ-ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ.
.
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΔΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ «ΓΕΕΘΑ», ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΜΠΛΟΦΑ.
.
1ΟΝ) ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ, ΔΥΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 25.000 ΑΝΔΡΩΝ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 8.500 ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 20.000 ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ. ΛΟΓΩ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ «ΤΟΜΑ» ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΑ 240 «ΤΟΜΑ» ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΜΕΡΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ. ΟΙ ΔΥΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΕ 80 ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ «TYPE-59», ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΠΕΔΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΩΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΔΡΥΜΟΥ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΥΤΙΚΩΣ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΑΡΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟ – ΑΓΡΙΝΙΟ – ΑΜΦΙΣΣΑ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟ – ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΚΟΝΙΤΣΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ 450.000 ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΡΥΠΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» ΤΟΥ «UCC» ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.
.
Η ΠΕΜΠΤΗ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΝΑΥΛΟΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΛΩΝΑΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ – ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΗΛΙΘΙΩΣ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ.
.
ΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.»: ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
.
2ΟΝ) ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 10.000 ΑΝΔΡΩΝ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 8.000 ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΤΩΝ 5.000 ΑΝΔΡΩΝ.
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ 10 ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ «ΤΟΜΑ BMP-2» TΑ ΛΟΙΠΑ 110 ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΜΕΡΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ. ΟΙ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΔΥΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΔΟΙΡΑΝΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΑΦΥΛΑΚΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΚΟΖΑΝΗΣ – ΒΕΡΟΙΑΣ – ΕΔΕΣΣΑΣ – ΚΙΛΚΙΣ – ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΕΥ ΑΜΥΝΑΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ Γ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΕΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ Β’ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ Α’ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΠΛΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΑ ΑΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΥΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «ΝΑΤΟΙΚΟ» ΠΛΕΟΝ Γ’ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
.
ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η 113 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ 383 ΜΕΕΑ «ΠΡΩΤΕΑΣ».
.
ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ Β’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΕΒΡΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΙΔΕ ΕΤΗΣΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ» 2008-2009, ΣΕΛΙΣ 32, 3Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ, ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ:
«ΤΟ Β’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΑΓΟΜΕΝΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΥΠΑΓΩΓΗ».
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΥΠΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ – ΝΑΤΟΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ Γ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ «ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ» ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 32Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΒΟΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ Β’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ Β’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΣΙΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΡΑ (!!!).
.
ΟΜΟΙΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ «ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ». ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΣΕΛΙΔΑΣ 32 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ:
«Η 2Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΔΕΣ ΤΟΥ Β’΄ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ … ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ (!!!)»
Η «ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ» ΕΙΝΑΙ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» ΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.hellenicdefense.gr KAI E-MAIL: heldefe@hellenicdefense.gr , ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 7716390, 210 7717357 KAI FAX: 210 7717357, ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: «ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΕ», ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 10, ΤΚ11527 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ:
ΑΜΑΧΗΤΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΜΕΣΩ ΑΠΟΒΙΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΒΟΛΟΥ – ΑΓΧΙΑΛΟΥ – ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.
.
3ΟΝ) ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 40.000 ΑΝΔΡΩΝ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 21.000 ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ 20.000 ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΕΙΩΝ. Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΗΔΗ 115 «ΤΟΜΑ BMP-2» KAI 65 «TOMA BMP-1». ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 300 «ΤΟΜΑ» ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΜΕΡΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΡΥΜΟΝΟΣ (ΡΟΥΠΕΛ), ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΩΝ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΕΔΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΤΟΚΑΤΖΙΚ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΟΥ ΟΡΜΕΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΡΔΑ.
.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΕΚ ΔΥΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΟ Δ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ Β’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ.
.
ΟΘΕΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΤΟΥ Β’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΝΑ ΣΤΑΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ: ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
.
Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ KARA-ZAFFERI ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΥΠΟΥΛΩΣ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ.», ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΒΡΑΙΟΣ FOURIE Η’ ΦΟΥΡΑΚΗΣ:
«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ 666 ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ, ΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
.
ΟΘΕΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΙΚΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΙΔΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ: ΕΥΜΟΛΠΟΥ, ΩΡΙΩΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.»._
.
ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΙΩΑΝΝΗ
ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ
.
.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» Η’ ΑΛΛΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.
ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΦΙΑΛΗ ΟΙΝΟΥ ¾ ΤΟΥ ΛΙΤΡΟΥ Η’ ΦΙΑΛΕΣ ΜΠΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΝΑΜΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΘΕΙΑΦΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΘΕΙΤΕ.
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΦΙΑΛΗΣ ΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕ ΕΠΟΞΙΚΗ ΚΟΛΛΑ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΜΗΚΟΥΣ ΜΙΣΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΛΩΣ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΗ ΣΚΟΝΗ ΠΥΡΙΤΙΔΟΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕ ΧΑΡΤΟΝΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑ. ΕΙΣ ΤΟ ΑΚΡΟ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΦΕΡΕΤΕ ΦΥΤΙΛΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΑΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΣΧΟΙΝΙ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΛΩΣ ΜΕ ΠΥΡΙΤΙΔΑ. ΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΔΙΑΜΠΕΡΩΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ ΙΔΙΑΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΩΣΤΕ ΤΟ ΦΙΤΙΛΙ ΝΑ ΕΞΕΧΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΕΝ.
ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 300 ΜΕΤΡΩΝ.
ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΟΧΗΜΑ Η’ ΑΡΜΑ ΑΝΑΦΛΕΓΕΤΑΙ, ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΓΙΑ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ, ΑΠΛΩΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΟΠΛΟ.
ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.
ΑΕΡΑΑΑΑΑ !!!
.
.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΛΟΙΠΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΟΔΟΝΤΩΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟ ΤΡΟΧΟ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ Η’ ΣΤΟΝ ΕΜΠΡΟΣ ΟΔΟΝΤΩΤΟ ΤΡΟΧΟ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.
.
.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΡΟΠΟΥΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΑΠΟΚΡΥΨΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ ΕΧΘΡΟ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Η’ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
.
.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4.
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ.
.
.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 5.
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 46 ΕΩΣ 47, ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ», ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΩΣ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ, ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΈΒΡΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΈΒΡΟΥ ΗΤΟΙ ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ Η’ ΞΕΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ (ΝΟΤΙΩΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ) ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η 50Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ (ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΈΒΡΟΥ ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 4Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 10Η ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ), ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΗΝΗΣ ΤΗΣ (ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΈΒΡΟΥ ΝΟΤΙΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ), ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ (ΈΒΡΟΥ ΝΟΤΙΩΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ) ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΗΝΗΣ ΤΗΣ. Η ΚΙΝΗΣΗ (ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 50ΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ) ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΟΛΜΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΥΡΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΛΙΧΘΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΕΝΩΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΈΒΡΟΥ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΒΟΡΡΑ ΝΟΤΟΥ (ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΈΒΡΟΥ). Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΛΟΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΗΤΟΙ ΔΥΤΙΚΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΩΝ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΟΦΩΝ) ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΙΣΘΗΤΗ.
.
ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑΓΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ/ΞΕΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΜΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ), ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΦΗΝΑΣ (ΤΗΣ 4ΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 10ΗΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ), ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟ. Η ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ «ΤΟΜΑ» (ΤΩΝ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ, ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ».
.
ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ:
ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΩΝ ΓΕΣ ΓΕΕΘΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΈΒΡΟΥ 3 ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
.
ΠΡΟΔΟΣΙΑ 1) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΈΒΡΟΥ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΈΒΡΟΥ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗΣ – ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΑΒΑΣ – ΑΙΣΥΜΗ – ΠΕΣΣΑΝΗ – ΔΕΡΕΙΩΝ – ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ – ΚΟΜΑΡΑ – ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ – ΠΕΤΡΩΤΑ – ΟΡΜΕΝΙΟΝ, ΗΤΟΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΚΡΙΤΙΚΟΥ 21ΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΤΑΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΈΒΡΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΟΡΜΕΝΙΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΤΑΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΈΒΡΟΥ, ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΜΕΣΩΣ ΚΟΛΛΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΗΤΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΈΒΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΈΒΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΩΝ : ΛΟΥΤΡΟΣ – ΦΕΡΡΑΙ – ΤΕΙΧΙΟΝ – ΠΕΠΛΟΣ – ΚΟΡΝΟΦΩΛΗΑ – ΣΟΥΦΛΙ – ΜΑΝΤΡΑ – ΛΑΒΑΡΑ – ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ – ΠΥΘΙΟΝ – ΘΟΥΡΙΟΝ – ΝΕΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΝΕΑ ΒΥΣΣΑ – ΚΑΡΑΓΑΤΣ – ΟΡΜΕΝΙΟΝ.
.
Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΈΒΡΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» , ΑΛΛΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Η’ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «MOSSAD», ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΑΣΟΚ» ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1973, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ 1 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ 2 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΗΤΟΙ 700 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΤΕ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΥ ΈΒΡΟΥ, ΖΩΤΙΚΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ – ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.
.
ΠΡΑΚΤΕΟΝ:
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΈΒΡΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ «ΜΟΜΑ» ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΗΤΟΙ ΧΘΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ ΩΣ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΘΕΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΔΗΘΕΝ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
.
ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΘΕΤΟΥ ΗΤΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΒΟΡΡΑΣ ΝΟΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΈΒΡΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ. Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ: ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΩΣ ΑΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.
.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ – «ΤΟΜΑ» - ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ – ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΩΝ ΤΟΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ: ΑΡΔΑ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΔΥΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΦΗΝΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΕΒΡΟ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» ΕΙΝΑΙ: E-MAIL1: secadm@defencenet.gr, E-MAIL2: min@otenet.gr , ΤΗΛ: 210 7488366 ΚΑΙ 210 7489941, FAX: 210 7488367 ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2, ΠΥΡΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΤΙΡΙΟ Β’, Τ.Κ. 11527 ΑΘΗΝΑΙ. ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕΛΙΔΟΣ 40 «ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕΛΙΔΟΣ 48 «ΜΙΑ ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ». ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ», ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ www.ellhnkaichaos.blogspot.com , www.makelio.blogspot.com , και www.pesreysteam.blogspot.com ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ.
.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΡΑΑΑΑΑ !!!
.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΙΣΕΣ ΩΣ ΜΕΤΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΟΙΠΕΣ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ.
.
.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 6.
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΣΕΛΙΔΟΣ 32 ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑΣ ΕΤΗΣΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ» ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ»:
«ΥΠΟ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2007 ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ (ΣΑΓΕ) ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΥΝΑΣ (ΣΑΜ). ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΗ «ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΟΚΤΑΕΤΙΑΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ Η’ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΝΟΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ «ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΗΤΑΝ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ «ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ».
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΙΔΙΑΣ ΣΕΛΙΔΟΣ 32 ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΠΥΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ (ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ), Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΔΟΜΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΑΡΧΙΕΣ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΚΑΣΤΗ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ.»
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ 34 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:
«ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕΙΣ, …».
.
ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α.:
ΕΙΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΕΝΙΑΙΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΩΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝ Η’ ΞΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΙΔΡΥΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΛΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
.
ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α.:
«ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ» ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΜΑΚΡΟΠΝΟΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΔΕΣΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ.
ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΡΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΟΔΟΞΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΟΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΑΚΟΗΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΙΔΕ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΙΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΙΣ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ.
.
.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 7.
ΣΗΜΕΡΑ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ 50% ΗΤΟΙ 150 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕΣΩ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΕΞΟΔΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
.
ΗΔΗ ΤΟ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ, Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΩΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
.
ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ, ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ 50% ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.
.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ, ΗΤΟΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010 Η’ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΜΕ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.»
.
.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 8.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΟΧΥΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥ «ΡΟΥΠΕΛ» ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΟΔΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ.
.
ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ:
ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ.
.
.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 9.
ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 360 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 700 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΛΠ), ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
.
ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ ΕΝΟΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΗΤΟΙ 700 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΟΜΟΦΩΝΩΣ.
.
ΑΛΛΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ «SPREAD» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ:
ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ – ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΤΟΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ:
Α: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.
Β: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.
Γ: ΓΕΩΡΓΙΑ.
Δ: ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ.
Ε: ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ
ΣΤ: ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ
.
Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΞΑΡΧΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ – ΔΑΝΕΙΣΜΟ – ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕΩΝ – ΔΑΝΕΙΩΝ ΔΙΑ ΤΑ Α, Β, Γ, Δ, ΚΑΙ Ε, ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΟ ΣΤ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ «ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ» ΔΙΟΤΙ «ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΞΑΝΑΗΡΘΑΝ ΤΟ 2010», ΗΤΟΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 1941.
.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ: «Η’ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ Η’ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.».
.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 10.
ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ:
«ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ».
.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΣΟ Η Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ». ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΥΠΟΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666», ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666», ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ 666, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΤΗ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.
.
ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΜΙΣΟΣ, ΤΟΝ ΔΟΛΟ, ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ, ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΣΚΟΠΙΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΟΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΚΑΙ «Ρ.Ι.Κ.», ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΝΑΤΟ».
.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΙ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ – ΝΑΥΑΡΧΟΙ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ».
.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΜΥΝΑΣ. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΦΓΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ «RPG».
.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΜΕΣΑ.
Η ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.
.
ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΕΡΑΑΑΑΑ!!!
.
ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΙΩΑΝΝΗ
ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ

13 comments:

Anonymous said...

ΑΕΡΑΑΑΑΑ!!! εχουν πάρει τα μυαλά σου μαλάκα και όσων σε ακούνε και σε διαβάσουν.

Κάθε φορά εδώ και πολλά χρόνια μετακινείς μερικούς μήνες την επίθεση από τα βόεια σύνορά μας εφαρμόζοντας την Ιαχωβίτικη εκπαίδευσή σου.

Μέχρι τον Μάρτιο θα έχουμε έρθει στον Βόλο να σε γνωρίσουμε από κοντά για να δούμε τι αρχίδια έχεις.

Μέχρι τότε έχεις εναλλακτική λύση να πάς μόνος σου στο διάολο, μουνί.Ο ΚΑΝΕΝΑΣ

Aggeliki said...

Ειναι ηδη Μαρτιος!Γιατι εσεις που λετε για τον επικειμενο πολεμο δεν ειστε στα συνορα?Γιατι δεν πατε να πολεμησετε?Ο αρχηγος δεν πρεπει να δινει το παραδειγμα?Ο μεγας Αλεξανδρος δεν ηταν και αυτος στην μαχη?Μονο προκυρηξεις εχετε?

Anonymous said...

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΙΣΩ ΨΕΥΤΟΜΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΛΑΟΣ 666.

ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ!!!

ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ!!!

Anonymous said...

Ελληνες! Διαβάστε ξανά τι προπαγανδίζουν οι θεωρητικοί του ΛΑ.Ο.Σ. και των "εψιλον" οπως ο Ιωαννης Φουράκης για να κατανοήσετε το διπλό παιχνίδι συμπαιχνίας 666 vs 888 και πως η "νεοβυζαντινη Αυτοκρατορία με χάρτινα πόδια" θα πάρει αυτό το νούμερο ως ύπατο έμβλημα της μαζί με τον ναζιστικό επεκτινόμενο σταυρό ως τωρινού εμβλήματος του ΛΑ.Ο.Σ. ωστε να προκληθεί θρησκευτικοπολιτική πόλωση γενοκτονικού ιερού πολέμου με τη ΡΙΚ 888 ή Σύμφωνο της Σαγκάης!
Κατανοήστε γιατί η ΟΕΑ αποκαλεί το ΛΑ.Ο.Σ., ΛΑ.Ο.Σ. 666 και αποδεσμευτείτε γρήγορα από αυτό το προβοκατόρικο ακρως επικύνδινο κομματίδιο που σχεδιάζεται από τον σινισμο-σιωνισμο να τοποθετήσει την τελική ταφόπλακα πάνω στον πλανητικό ελληνισμό αλλά και τη λευκή πελασγική και μαύρη σείρια φυλή! Ελληνες αφυπνιστείτε!

ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ 666 ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ-ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ M.R.A. SOUFI 666

Διαβάστε τι γράφει ο Φουράκης, πως προπαγανδίζει το 666 ως ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΟΝ(!!!) ιερό σύμβολο νίκης του ελληνισμού και της αυτοκρατορίας ΣΟΥΦΙ 666!!!:

O ἀριθμός πού θεωρεῖται καί προσδιορίζεται ἀπό τούς Χριστιανούς ὡς ὁ ἀριθμός τῶν ἀραβικῶν στοιχείων 666. τά τρῖα ἐξάρια, δηλώνουν καί προσδιορίζουν τή νικηφόρα ἐπάνοδο τῶν Ἑλλήνων στήν Ἱερή Ἑστία τους (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ "ΜΥΣΤΡΑ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Β.Α.Σ.Τ./Ρ), ἀλλά καί τῆς πέραν αὐτῆς πολυετούς μάχης (ΗΤΟΙ ΤΗΝ "ΜΑΧΗ"-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑ Η' ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΑΓΚΑΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ" ΣΤΗΝ ΑΟΡΝΟ ΠΕΤΡΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ(!!!) ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΗ ΣΑΡΩΤΙΚΩΣ Η ΚΙΝΑ-ΔΡΑΚΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ). Τό ὅτι τά τρῖα ἐξάρια δηλώνουν καί προσδιορίζουν τή νικηφόρα ἔκβαση ἑνός πολυετούς ἀγῶνα τῶν Ἑλλήνων, μᾶς τό διδάσκει μεταξύ ἄλλων καί ὁ θεογόνος Αἰσχύλος. στούς στίχους 30-35 τῆς τραγωδίας τοῦ Ἀγαμέμνων. Σ' αὐτούς ἀναφέρει πώς: ὅταν ἐπιτεύχθηκε ἅλωση τῆς Τροίας καί διά Φρυκτωριῶν μεταδόθηκε εἰς τό Ἄργος, τοῦ Βασιλείου τοῦ Ἀρχηγοῦ τῶν Πανελλήνων Ἀγαμέμνονα, τό μήνυμα τῆς ἁλώσεως, ὁ Φύλακας τῶν Ἀνακτόρων ὅπου ἦταν ἐντεταλμένος διά τή λήψη τοῦ ἀνεφώνησε: «Τά δεσποτῶν γάρ εὖ πεσόντα θήσομαι τρίς ἐξ βάλουσής της δέ μοί φρυκτωρία...» (Διατί θά πῶ πώς εὐοδώθηκε ὁ Βασιλέας μου, ἀφοῦ τρεῖς φορές ἕξι μου ἔφεξε αὐτή φρυκτωρία...)

ΠΗΓΗ: FOURAKIS.GR και περιοδικό STRANGE TEYXOΣ 17 [ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 1999]


...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ BACK TO JERUSALEM ΚΑΙ MOON-ΣΕΛΗΝΗΣ) NA EXOYN ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΛΟΓΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ M.R.A. SOUFI ΜΕ ΥΠΑΤΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ 666 ΩΣ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Η' ΑΝΤΙ-ΙΣΑ(ΙΗΣΟΥ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ) Η' ΝΤΑΤΖΑΛ (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ) ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ" ΜΕ ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΟΔΙΑ, ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΔΟΡΙΑ Η' ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ "ΑΜΚΑ" ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.

Επειδη εφεξε 3 Χ 6 φορες η φρυκτωρια στον αδελφοκτονο πολεμο ελλας-τροια ("Θηλυ" Πολιτισμικά Ελλάς Δελφών εναντίον "Αρρεν" Πολιτισμικά Τροίας ή Τρώσκων Σάρδεων) υποκινούμενο από σημιτομογγολικά ιερατεία του ψευδοδωδεκάθεου και της Σελήνης ή Σελένης ή Ελένης,
πρεπει τωρα να αποτελειωθεί ο ελληνισμος οριστικα με χρηση παλι αυτης της ακολουθιας αριθμών, αυτή τη φορά ως επίσημου αριθμού-εμβλήματος της ..."Αυτοκρατορίας" (τρομάρα μας), και ως επίσημου αριθμού σφραγίσματος των αμνών επι σφαγήν σχιζοφρενών ταλαίπωρων νεοελλήνων υπηκοων της ...αυτοκρατορίας, σφαζόμενων σε πρώτη φάση από τον άξονα ΒΑΣΤ/Ρ και σε δεύτερη φάση από "Τζιχάντ" Ισλαμικές Ρωσικές και Κινεζικές Μεραρχίες.

Anonymous said...

αιντέ ! δεν πάμε καλά .καθόλου καλά

Anonymous said...

Μα πως θα κανουν Τζιχαντ και Ρωσοι και Αραβες και Κινεζοι?εκτος του οτι τα δογματα των πολιτων τους ειναι παντελως ασχετα (με κοινη σεληνια βαση,αλλα ασχετα μεταξυ τους,δεν ειναι λιγο ακυρο η Ορθοδοξη Ρωσια που μεσω Αγ.Ορους οδηγει τον Πουτιν να ερθει σε αντιθεση με την Ορθοδοξη Ελλας και να συνταχθει με Μουσουλμανους και Βουδιστες?Και οσο για τους Κινεζους,σε οσους πολεμους εκαναν κατα την ιστορια τους με αντιπαλα εθνη,μπορει να υπερτερουσαν συνεχως αριθμητικα,αλλα εχουν υποστει πανολεθριες και απο Ιαπωνες και απο Κορεατες.Ας κομπιασουν οχι 300 αλλα οσα παραπανω εκατομμυρια ερθουν.Και ο Δαριος συνοθυλευμα μαζευε απο τα βαθη της Ασιας.

Υ.Γ Δεν αποτελω μελος κανενος σωματιου,καμμιας στοας,κανενας διεφθαρμενος Ιερεας δεν εχω αναγκη να με "διδαξει",εχω κριση και κρινω οσα μπορω και αντιλαμβανομαι.Απαντησεις περιμενω οπως και ορισμενα ατομα που ναι μεν αφυπνιζομεθα,αλλα επειδη οι ψευδοπροφητες ειναι πολλοι,η αληθεια ειναι μια,ο δρομος της επιλογης δυσβατος...

Ευχαριστω

Anonymous said...

Το έχασες το τραίνο παληκαράκι. Μην περιμένεις το τσιπαρισμένο πρακτοράκι με τις γαλότσες να σε βοηθήσει. Ο ήλιος της σαμπάλα σου κλείδωσε το μυαλό. Τώρα θα σε βάλει να σκοτώσεις, τώρα απόλαυσε την παραμύθα του μυαλού σου και κάνε ότι σε διατάξει ο γαλοτσάκιας.

Anonymous said...

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η Ο.Ε.Α. ΕΡΩΤΑΕΙ: ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ; ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ Η’ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΥΑΛΙΑ, ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΝΕΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΤΕΚΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;

Anonymous said...

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η Ο.Ε.Α. ΕΡΩΤΑΕΙ: ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ; ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ Η’ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΥΑΛΙΑ, ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΝΕΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΤΕΚΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;

Anonymous said...

Να κάνω μια ερώτηση? Το παρακάτω κομμάτι δεν έρχεται σε αντίθεση με της προφητείες του Αγ.Κοσμά του Αιτωλού?
"...ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ 666 ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ, ΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ."

Anonymous said...

Να κάνω μια ερώτηση? Το παρακάτω κομμάτι δεν έρχεται σε αντίθεση με της προφητείες του Αγ.Κοσμά του Αιτωλού?
"...ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ 666 ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ, ΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ."

Anonymous said...

Ολες οι προφητειες - οράματα - ενύπνια κλπ ειναι ψυχοτρονικές δρακονιανές τεχνολογίες-ηλεκτρομαγνητικές-ακτινοβολίες της σελήνης η/και υποβολείς διαχειριστές υποφύσεως απο εκπαιδευμένα μεντιουμ-μασονους και λοιπα ιερατεία πάνω σε τηλεκατευθυνόμενα ζόμπι ανθρώπους με συγκεκριμένη προδιαγεγραμμένη αποστολή.
Οι προφητείες δεν είναι τίποτα αλλο απο τα δρακονιανά προγράμματα και είναι ανατρέψιμες φτάνει οι άνθρωποι-ζόμπι να μπορούν να αποδεσμευτούν από αυτή την τηλεκατεύθυνση με διαφορες αμυντικές τεχνικές (κλώβους φάραντει κλπ) καθώς και με τριπλο λογικό έλεγχο όλων των σκέψεων τους και φαεινών-ξαφνικών ιδεών τους και όλων των οραμάτων/ονείρων τους.

Anonymous said...

Προς Ανώνυμο 05 Μαρτίου 2010 8:23 μ.μ.
Καταρχάς ο Χριστιανισμός της Ρωσίας παραμένει Παλαιο-ορθόδοξος και προσκολημένος στις παραδόσεις. Ταυτοχρόνως στην ελλάδα όμως επιχειρείτε μέσω του Βαρθολομαίου εκτροπή του χριστιανισμού σε μια παρωδεία αντίχριστη (666) δηλαδη ενός μίγματος νεοεποχήτικης πανθρησκείας επικεντρωμένης στη λατρεία της Γαίας ή του Μητρόγαιου ή Μαιτρέγια. Παράλληλα το ΛΑ.Ο.Σ. μέσω του Φουράκη προωθεί τον Σουφισμό ως ένα κράμα χριστιανοδωδεκαθεισμού ένω ως έμβλημα-συμβολό τους προωθούν το 666 και τον "ανακτα" ως "νέο χριστό 666" ενσάρκωση του διονύσου και του Απωλλώνειου Τυανέα! Δεύτερον η Ρωσία ανήκει γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά στον άξονα ΡΙΚ ή αλλιώς Σύμφωνο της Σαγκάης. Οι προσεγγίσεις του Πούτιν μόνον με το Άγιο Όρος είναι για αποπροσανατολισμό των ελλήνων. Σκοπός της ΟΕΑ είναι η αναστροφή του στρατηγήματος ήτοι πρώτον να αποκόψει τη Ρωσια απο το Σύμφωνο της Σαγκάης και δεύτερον να αποτρέψει την εκτροπή του ορθόδοξου χριστιανισμού ελλάδος σε αντίχριστη σουφική παρωδία καταστρέφοντας εν τη γενέση του τον δρακονιανό σχεδιασμό. Όσον αφορά την Κίνα αυτή πλέον και με δηλώσεις στρατιωτικών της έχει θέσει ύπατο στόχο της την ανάδειξη της σε ΝΟ.1 ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ. Εχει στα χέρια της το δολλάριο και τα ομόλογα των ΗΠΑ. Εκβιάζει ανα πάσα στιγμή της ίδιες τις ΗΠΑ. Πληρώνει η ίδια το δημόσιες και τις γαίες και την κυβέρνηση των ΗΠΑ,τάχα της υπερδύναμης!! Ιδου λοιπον πια ειναι η πραγματικη σημερινή υπερδύναμη. Και δεν υπερέχει μόνον αριθμητικά πλέον στο στρατό αλλά και ποιοτικά. Η τεχνολογία που πήρε από Αμερικάνους από Ρώσους και από Ισραηλινούς την επιτρέπει σήμερα να έχει έναν άρτιο και πάνοπλο και άκρως εξοπλισμένο τεχνολογικά στρατό με μια κανονική πυρηνική στρατηγική τριάδα αντίστοιχη της αμερικανικής, ακόμα και με διαστημικό πρόγραμμα! Όποιο τρελαμένο σχιζοφρενικά MRA SOUFI 666 κράτος ή συνασπισμός επιτεθεί στην Κίνα 888 είναι τελειωμένος... Και η Κινα εφαρμόζοντας πιστά το δόγμα του Δράκου(Κιτρινη φυλή) και του Τίγρη(Λευκή φυλή) πάντα αυτό περιμένει. Την πρώτη ασθενή επίθεση του Τίγρη εντός του εδάφους της ώστε αντεπιτηθέμενη σαρωτικώς να γενοκτονήσει τους πάντες. Αν σου φαίνονται όλα αυτά τυχαία ή άσχετα μεταξύ τους τότε κάτι σοβαρό τρέχει με τη νοημοσύνη των νεοελλήνων. Και αυτά είναι μονο μια πολύ σύντομη περίληψη των στοιχείων που υπάρχουν διαθέσιμα από ένα όγκο πολύ περισσότερων διαθέσιμων δεδομένων.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις