ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday, 27 March 2010

Γαμήστε τον μισέλληνα Χρυσοχοΐδη ο οποίος επιτέθηκε στα Ο.Υ.Κ. και αποκαλύψτε σε όλους τους έλληνες ότι είναι παιδεραστής!

Προσπαθουν να καταρακωσουν το ηθικο των ενοπλων δυνάμεων ακόμα και των Ειδικων Δυνάμεων ενόψη της επίθεσης των στρατών της Β.Α.Σ.Τ.Ρ.(Βουλγαρια - Αλβανια - Σκοπια - Τουρκια - Ρουμανια) αλλα δεν πρόκειται να τα καταφέρουν και τώρα έκαναν το λάθος να τα βάλουν με τις ειδικές δυνάμεις οι οποίες πρόκειται να τους ισοπεδώσουν, διότι είναι Εχθροί εντός των πυλών χειρότεροι ακόμα και απο τους εξωτερικούς εχθρούς του Β.Α.Σ.Τ.Ρ.

Γαμήστε τον μισέλληνα Χρυσοχοΐδη ο οποίος επιτέθηκε στα Ο.Υ.Κ. και αποκαλύψτε σε όλους τους έλληνες ότι είναι παιδεραστής! Η’ καταντήσατε να φοβάστε να αποκαλέσετε έναν παιδεραστή παιδεραστή; Το κείμενο είναι υπογραμμένο με ονοματεπώνυμο και όλα τα στοιχειά του υπογράφοντος!!! Γαμήστε τους λοιπόν!!!


Δεν ξερουν τα λαμόγια οι καταχραστές τι καλό κάνανε στους έλληνες με αυτή την κινήση τους.Γιατί πες οτι απολύουν αυτόν τον αρχηγό του αγήματος των ΟΥΚ αυτος οταν γινει η εξεγερση με το καλο θα δολοφονησει μονος του 100 προδοτες και άλλους τόσους καταχραστές που ήδη έχουν καταγραφεί σε μαύρες λίστες. ΤΕΛΕΙΑ ...τετοιους θελουμε ... Κάντε και άλλα τέτοια δώρα στους τελευταίους έλληνες πατριώτες μαχητές! Απο εδω και μπρος δεν προκειται τα λαμόγια να τους παιρνει υπνος τα βραδυα γιατι εκτος απο τα μειζερ της ΟΕΑ, θα σκαρφαλώνουν στις βιλες τους ανδρες τον ΟΥΚ με το μαχαιρι στο στομα!!!


Όσο για τους άνδρες της Ο.Ε.Α., σας υπενθυμίζουμε αυτό : http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/1500-2500.html


Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ!!! Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗΣ Η’ ΦΡΙΖΗΣ Η’ ΦΑΡΕΖ, ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ «ΑΜΚΑ» ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΔΟΡΙΟΥ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΣΗΜΑ 666.
Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΓΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Η’ ΑΛΛΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ) ΚΥΡΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΝΑ ΕΙΠΑΧΘΕΙ Η ΚΥΠ/ΕΥΠ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠ’ ΑΥΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ 666 Η’ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ 666 ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ NSA ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ NSA ΛΟΓΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥΣ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ.

Η Ο.Ε.Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΟΤΙ: Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NSA ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ.
ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ, Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΑΜΚΑ 666», ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ 666 ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ «ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ» ΚΥΡΙΟ ΦΟΥΡΑΚΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ 666 ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ –ΣΚΟΠΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ).
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ «ΑΜΚΑ» ΚΑΙ ΣΤΟ 666 ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΩΜΑ/ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ 666 ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΔΙΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ «ΑΜΚΑ», ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΧΛΟΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ «ΑΜΚΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΦΕΡΕΤΕ ΩΣ «ΝΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 666».

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΥΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» Η’ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ 666, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΘΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ – ΚΙΝΑ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑΧΑ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΩΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Η Ο.Ε.Α ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ - ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΣΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.
ΕΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΔΟΜΙΚΟ ΚΟΥΝΗΜΑ Η’ ΠΑ.ΣΟ.Κ. !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ Η Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ.
ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10.000.000 ΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ 10.000.000 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ 10.000.000 ΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ 10.000.000 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΝΟΝΑ ΟΤΙ «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ».

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΔΡΕΣ, ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΜΠΕΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΤΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ N.S.A. ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΟΔΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ.
Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΙΩΝΕΙ Ο Κ.ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ N.S.A. ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ MICROCHIP 666 ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΤΕ Η N.S.A. ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ.

Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ N.S.A. ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟ «ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΤΟΥ Κ.ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο Κ.ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ N.S.A. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΙ Η N.S.A. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ._

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡ. ΧΡ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις