ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Thursday, 18 March 2010

Ένα ένα έρχονται μπροστά μας όλα όσα έγραφε η Ο.Ε.Α.! Τι είπε ο Σορος για την Κινα !!!

O δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος δήλωσε στους Financial Times κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης ότι η Κίνα θα εκτοπίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες ως ο ηγέτης της νέας παγκόσμιας τάξης και ότι η Αμερική δεν πρέπει να αντισταθεί στην παρακμή της χώρας, καθώς το δολάριο εξασθενεί, τα επίπεδα διαβίωσης μειώνονται, και ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα εχει εισαχθεί.

Ερωτώμενος τι θα συζητήσει ο Ομπάμα όταν θα επισκεφθεί την Κίνα τον επόμενο μήνα, (Νοέμβρη του 2009) ο Σόρος, δήλωσε «Πιστεύω ότι πραγματικά θα πρέπει να φέρει την Κίνα στην δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης, μιας οικονομικής τάξη πραγμάτων», προσθέτοντας ότι η Κίνα ήταν ένα απρόθυμο μέλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που δεν συνέβαλε επαρκώς.

"Νομίζω ότι χρειάζεται μια νέα παγκόσμια τάξη όπου η Κίνα πρέπει να είναι μέρος της διαδικασίας της ίδρυσής της και θα πρέπει να συμμετέχουν οικονομικώς , να την κατέχουν με τον ίδιο τρόπο που οι Ηνωμένες Πολιτείες την κατέχουν ... την τρέχουσα τάξη πραγμάτων», δήλωσε ο Σόρος , προσθέτοντας ότι η G20 ήταν μια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Σόρος είπε ότι υπήρξε μια αύξηση του συναλλάγματος σε όλους τους τομείς, και ότι αυτός είναι ο λόγος γιατι η τιμή των βασικών προϊόντων, κυρίως του χρυσού και του πετρελαίου, ήταν σε γενικές γραμμές ανοδική.. Δήλωσε επίσης ότι η ομαλή πτώση του δολαρίου ήταν «επιθυμητή» και ότι ολόκληρο το σύστημα χρειάζεται να ανασυσταθεί προς ένα παγκόσμιο νόμισμα.

Ο Σόρος είπε ότι ο κόσμος θα πρέπει να περάσει από μια «οδυνηρή προσαρμογή" μετά την πτώση του δολαρίου και την καθιέρωση ενός παγκόσμιου νομίσματος.. Ουσιαστικά απείλησε να «σκοτώσει» το δολάριο εντελώς εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν συμβαδίσουν με το παγκόσμιο νόμισμα.


Ο Σόρος προέβλεψε ότι η Κίνα θα γίνει ο νέος κινητήρας της παγκόσμιας οικονομίας, που αντικαθιστά τις ΗΠΑ, και ότι αυτό θα επιβραδύνει την οικονομική ανάπτυξη και θα μείωσει του βιοτικό επιπέδο.Ο Σορός χαρακτήρισε τις Ηνωμένες Πολιτείες ως τροχοπέδη για την παγκόσμια οικονομία, λόγω της μείωσης του δολαρίου.


http://www.youtube.com/watch?v=TOjckJWqb0A

http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=60&t=6425&sid=0609a3c0447bdfe43c39924ba20276f4

Διαβαστε και αυτο:
Η αντιδυτική στροφή του Πεκίνου http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/03/blog-post_5254.html

Σχόλιο:
Αυτό που δεν υπολόγισε όμως ο εβραιομογγόλος Σόρος είναι ότι μπορεί αυτός και οι φίλοι του να "σκοτώσουν" το δολλάριο για χάρη του παγκόσμιου νομίσματος αλλά η Κίνα μέσω της υπερστοάς ΧΟΝΓΚ πρόκειται στην τελική φάση του Γ'Παγκοσμίου Πολέμου να ΣΚΟΤΩΣΕΙ (διχως εισαγωγικά) ΚΑΙ αυτόν ΚΑΙ τους ομοίους του μογγόλους-εβραίους-σάξονες με αυστηρό φυλετικό κριτήριο καθαρότητας κίτρινης φυλής και μη ανάμιξής της με μπάσταρδες λευκοκίτρινες επιμειξίες στην ΝΕΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (απόλυτης Κινεζικής δρακονιανής κυριαρχίας) επείδη εκτός των άλλων διαχρονικά οι Κινέζοι θεωρούσαν ουσιαστικά εχθρικές τις μογγολικές επιμειξίες που επιτήθονταν ενίοτε και εναντίον τους (σχιζοφυλετικό "σύνδρομο ντόπερμαν"!!!) και γιαυτό το λόγο χτίστηκε και το Σινικό τείχος για να απωθήσει την εβραιομογγολική και τουράνιαμογγολική λαίλαπα των λυσσασμένων ντόπερμαν προς τα δυτικα και προς περαιτέρω διάβρωση και καταστροφή της Λευκής και Μαύρης Φυλής από τις προ αρχαίων χρόνων ήδη διαβρωμένες από εβραιομογγόλους πάλαι ποτέ κραταιές αρχαίες Πελασγικές Αυτοκρατορίες Βαβυλώνος, Ασσυρίας, Αιγύπτου, Μητροπολιτικής Ελλάδος.Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν καλά για τους Κινέζους:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ

ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (ΙΔΕ "ΛΕΞΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ" Ι. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ) ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΣΙΝΕΣ" ΑΠΟ ΤΟ "ΣΙΝΟΣ" = ΚΙΝΕΖΟΣ (ΣΕΛΙΣ 1206). ΣΤΟΝ ΟΡΟ "ΣΙΝΙΣ" Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ¨Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ , Ο ΚΑΤΕΡΗΜΩΝΩΝ, Ο ΛΗΣΤΗΣ, Ο ΑΡΠΑΞ , ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΣ , ΟΛΕΘΡΙΟΣ (ΣΕΛΙΣ 892).¨

ΣΤΟΝ ΟΡΟ "ΤΟ ΣΙΝΟΣ" Η ΕΡΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΛΗΓΗ , ΠΛΗΓΜΑ , ΒΛΑΒΗ , ΠΑΝΩΛΗ , ΟΛΕΘΡΟΣ , ΦΘΟΡΑ , ΖΗΜΙΑ".

Ο ΟΡΟΣ "ΣΙΝΟΜΑΙ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΣΥΛΩ , ΛΕΗΛΑΤΩ , ΛΗΣΤΕΥΩ , ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΩ , ΦΘΕΙΡΩ , ΒΛΑΠΤΩ , ΔΙΑΡΠΑΖΩ , ΑΦΑΝΙΖΩ , ΕΡΗΜΩΝΩ , ΑΞΟΛΟΘΡΕΥΩ".
Ο ΛΗΣΤΗΣ "ΣΙΝΙΣ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΗΣ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΟΛΕΘΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ".(ΣΕΛΙΔΕΣ 892-893)

Η ΦΥΣΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ η ΚΙΝΕΖΩΝ ΩΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΩΝ ΗΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η ΙΩΝΩΝ , ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ "ΓΙΟΥΝΑΝ" ΗΤΟΙ ΙΩΝΙΑ , ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΩΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ .

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΟΤΑΝ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΩΔΕΚΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΟΦΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΥΤΕΥΘΗΚΑΝ ΔΑΣΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΑΠΩ ΙΩΝΙΑΣ , ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ :

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΩΣ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ , ΟΙ ΣΙΝΕΣ - ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ , ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ , ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ , ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ , ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ , ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΟ´Ι´ΚΟΙ ΚΙΝΕΖΟΦΙΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ , ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ , ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ , ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΝΑ ΕΚΠΩΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ , ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ" ΚΑΙ "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ".
ΣΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟΥ" , ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ "ΓΙΟΥΝΑΝ".

ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις